...Η σόγια είναι ένα προϊόν που προκύπτει από την επεξεργασία σόγιας μετά την εξαγωγή ελαίου από τους σπόρους σόγιας. Χρησιμοποιείται στην παραγωγή πλήρων σύνθετων ζωοτροφών και μιγμάτων ζωοτροφών ως συστατικό υψηλής ποιότητας πρωτεΐνης για τη διατροφή γεωργικών ζώων και πουλερικών. Η υψηλή περιεκτικότητα σε ενέργεια και πρωτεΐνη στη σόγια επιτρέπει τη διαμόρφωση υψηλής πρωτεΐνης και υψηλής ενέργειας ζωοτροφών χωρίς τη χρήση ακριβών λιπαρών. Η χρήση ενός τόνου σόγιας ως συστατικού πρωτεΐνης επιτρέπει την παραγωγή δέκα τόνων ισορροπημένων σύνθετων ζωοτροφών πλούσιων σε πρωτεΐνη και αμινοξέα.
Η AJ Agro ApS έχει μια ευρέως αναγνωρίσιμη φήμη ως αξιόπιστος διανομέας υψηλής ποιότητας γεωργικών προϊόντων στην παγκόσμια γεωργική αγορά. Η δέσμευσή μας για αριστεία και ακεραιότητα έχει βοηθήσει να εδραιωθούμε ως ένα αξιόπιστο όνομα στον τομέα της γεωργίας. Αυτό που μας ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές είναι το βαθύ μας πάθος για τις γεωργικές πρώτες ύλες. Έχουμε επενδύσει πολύ χρόνο στην κατανό...
...Μείγμα αλεύρου σίτου τύπου '1' με χαμηλή επεξεργασία, σιμιγδάλι ρυζιού, καβουρδισμένο αλεύρισόγιας με υψηλή απορροφητικότητα (το μείγμα απορροφά πάνω από το 80% νερού).
Φυσική ζύμωση με προζύμι στο μείγμα.
Είναι ιδανικό για την παραγωγή πίτσας ρωμαϊκού τύπου, με αερώδη, τραγανή και ελαφριά υφή, με λεπτή γεύση που αναδεικνύει την επικάλυψη και τη γεύση.
10 KG...
...Μείγμα με αλεύρι και καβουρδισμένα σόγια granules για την παραγωγή ψωμιού και αρτοσκευασμάτων σόγιας, πηγή φυτικών πρωτεϊνών.
Μορφή: 25 κιλά
Δοσολογία: 100%...
... σούπας βιολογικό αλεύρισόγιας. Αυτό καθιστά τις vegan τούρτες επιτυχημένες, αρκεί να μην είναι συνταγή με ιδιαίτερα υψηλή περιεκτικότητα σε αυγά. Κατά το ψήσιμο, περίπου το 20% του δημητριακού αλευριού που αναφέρεται στη συνταγή μπορεί να αντικατασταθεί με το βιολογικό αλεύρισόγιας.
Αυτό το προϊόν είναι ελεγχόμενη βιολογική τροφή σύμφωνα με το DE-ÖKO-006.
...Η σόγια είναι το υποπροϊόν της εξαγωγής ελαίου σόγιας. Υπάρχουν διάφορες διαδικασίες, οι οποίες οδηγούν σε διαφορετικά προϊόντα. Η σόγια γενικά ταξινομείται για εμπορικούς σκοπούς ανάλογα με την περιεκτικότητα της σε πρωτεΐνη. Οι τύποι πλούσιοι σε πρωτεΐνη προέρχονται από αποφλοιωμένους σπόρους και περιέχουν 47-49% πρωτεΐνη και 3% ακατέργαστης ίνας (βάσει της τροφής).
...Γεύμα σόγιας - πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη/
Προσφέρουμε προς πώληση γεύμα σόγιας. Οι πελάτες μας είναι πάντα σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος και την εγγύηση παράδοσης σε σύντομο χρονικό διάστημα. Προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής.
Μαζική κλάση ακατέργαστης πρωτεΐνης (σε όρους ADM), %, όχι λιγότερο από 50.0
Μαζική κλάση ακατέργαστου...
... και όχι μόνο το αμυλούχο μέρος του σιτηρού. Το αλεύρι βρώμης είναι πάντα ολικής άλεσης.
Υγιεινές ιδιότητες του αλευριού βρώμης
Το αλεύρι βρώμης περιέχει πολλούς υδατάνθρακες και είναι έτσι μια καλή πηγή ενέργειας για τους αθλητές. Επίσης, η βρώμη περιέχει πολύ μαγγάνιο. Η βρώμη είναι γνωστή για την χοληστερίνη-κατασταλτική της δράση. Τέλος, η βρώμη είναι επίσης το μόνο γνωστό σιτηρό που περιέχει πρωτεΐνη. Η ποιότητα αυτής της πρωτεΐνης Avenalin είναι συγκρίσιμη με αυτή της σόγιας.
Η Ilma Trading είναι μια κορυφαία διεθνής εταιρεία που ειδικεύεται στην εισαγωγή και εξαγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων. Είμαστε περήφανοι για το εκτενές και παγκόσμιο δίκτυο προμηθευτών και συνεργατών μας, που μας επιτρέπει να προμηθευόμαστε τα καλύτερα προϊόντα από όλο τον κόσμο. Οι ποικιλόμορφες σειρές προϊόντων μας καλύπτουν τις διάφορες ανάγκες της βιομηχανίας και του καταναλωτή. Η γκάμα προϊ...
Στη Naturell AB έχουμε κάνει τη βιολογική τροφή πρότυπο. Πιστεύουμε σε έναν κόσμο όπου τα 100 % βιολογικά τρόφιμα είναι το πρότυπο. Ως ειδικοί στα βιολογικά τρόφιμα προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας. Έτσι, σιγά-σιγά έχουμε γίνει η κορυφαία εταιρεία στον τομέα των βιολογικών τροφίμων. Αλλά κάνουμε πολύ περισσότερα από το να πουλάμε απλώς βιολογικά τρόφιμα χονδρικής. Έχουμε μόνο 100 % βιολογικά ...
...
Η Σκόνη Γλουτένης Καλαμποκιού χρησιμοποιείται κυρίως ως πρώτη ύλη για ζωοτροφές και τροφές κατοικίδιων, παρέχοντας πρωτεΐνη, ενέργεια και χρωστική. Η Σκόνη Γλουτένης Καλαμποκιού μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως πιθανός υποκατάστατος άλλων πρωτεϊνών, όπως η Σκόνη Σόγιας, η Σκόνη Ψαριού, η Σκόνη Κρέατος και η Σκόνη Οστών.
...Το κερί σόγιας μας σε μορφή νιφάδων είναι ιδανικό για τη δημιουργία καλουπωμένων κεριών ή αρωματικών λιωμένων κεριών.
100% φυτικό κερί, χωρίς ΓΤΟ, 100% βιοδιασπώμενο, χωρίς δοκιμές σε ζώα
Σημείο τήξης: μεταξύ 48° και 52°
Αναφορά: LB-CVSOJAMOUL...
...), σταφίδες (11%), ηλιέλαιο, ζάχαρη, αυγά, μαγιά, γλουτένη, αλάτι, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας (μη ΓΤΟ), εκχύλισμα κριθαριού, άρωμα: βανίλια.
Παρασκευάζεται σε εργαστήριο που χρησιμοποιεί σουσάμι και γαλακτοκομικά προϊόντα
Συσκευασία: περίπου 14 τοστ με σταφύλια ανά κουτί
Καθαρό βάρος: 200g
Διατροφικά χαρακτηριστικά:
Μέση διατροφική αξία ανά 100g
Ενεργειακή αξία: 1732 kJ ή 421 kcal
Λιπαρά: 10.5 g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 5.1 g
Υδατάνθρακες: 68.8 g
εκ των οποίων σάκχαρα: 5.1 g
Διαιτητικές ίνες: 4 g
Πρωτεΐνες: 10.7 g
Αλάτι: 1.2g...
...300g από απόλαυση.
Υπάρχει επίσης σε μαλακή συσκευασία 150g.
Και μέσα τι έχει;
Γάλα σε σκόνη ημι-αποβουτυρωμένο, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας, αντιοξειδωτικό: ασκορβικό οξύ.
Αλλεργιογόνα υπό παρακολούθηση
Γάλα, σόγια.
Η σωστή συντήρηση δεν είναι δύσκολη
Το γάλα σε σκόνη διατηρείται 1 χρόνο πριν από το άνοιγμα και 4 εβδομάδες μετά το άνοιγμα…στο ντουλάπι σας, δίπλα στη ζάχαρη και το αλεύρι, δεν χρειάζεται ψυγείο, πρακτικό, έτσι δεν είναι;...
...Συστατικά Αλεύρι ρυζιού*, μη υδρογονωμένα φυτικά έλαια και λίπη* (ηλιέλαιο*, κακάο*), ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, αλεύρισόγιας*, γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη σόγιας*) και διογκωτικός παράγοντας (διττανθρακικό αμμώνιο).
Αναφορά Χωρίς Γλουτένη: Gaesgp2
EAN Χωρίς Γλουτένη: 8413115006546
Ενεργειακή Αξία Χωρίς Γλουτένη: 1841 Kj Kj/440 Kcal
Λίπος Χωρίς Γλουτένη: 15,3 G εκ των οποίων κορεσμένα 7,4 G
Υδατάνθρακες Χωρίς Γλουτένη: 65,2 G εκ των οποίων σάκχαρα 21,6 G
Πρωτεΐνη Χωρίς Γλουτένη: 8,8 G
Αλάτι Χωρίς Γλουτένη: 0,2 G
Συσκευασίες Χωρίς Γλουτένη: Κουτί με 12 συσκευασίες των 200 G...
...έτσι ώστε το παραγόμενο αλεύρι να χρησιμοποιείται για γλυκά χωρίς γλουτένη, τηγανίτες και pancakes. Οι νιφάδες σόγιας, καβουρδισμένες και ωμές, έχουν συγκρίσιμες ποσότητες διατροφικών αξιών, με την καβουρδισμένη να έχει ελαφρώς λιγότερες, κάτι που οφείλεται στη διαδικασία καβουρδίσματος. Στο κουάκερ θα βρούμε πολλή πρωτεΐνη, η οποία όπως οι πρωτεΐνες από τις ίνες οσπρίων και τις ίνες γυαλιού, είναι εύπεπτη. Περιέχει εξωγενείς αμινοξέα: λυσίνη, η οποία βελτιώνει την απορρόφηση του ασβεστίου, την ανοσία και τρυπτοφάνη για την παραγωγή σεροτονίνης, ψευδάργυρο, πυρίτιο και ασβέστιο.
...Η σκόνη σόγιας είναι μια καλή επιλογή για άτομα που θέλουν να αντικαταστήσουν το κρέας και άλλες πηγές ζωικών πρωτεϊνών στη διατροφή τους. Διακρίνεται από μια ελαφριά ξηροκαρπάτη γεύση. Η σόγια περιέχει μεγάλες ποσότητες απαραίτητων βιταμινών και μετάλλων. Η τεχνολογία ψυχρής άλεσης (t < 40°C) επιτρέπει τη διατήρηση των περισσότερων βιταμινών και μετάλλων.
Βάρος: 500 γρ.