...
Η Σκόνη Γλουτένης Καλαμποκιού χρησιμοποιείται κυρίως ως πρώτη ύλη για ζωοτροφές και τροφές κατοικίδιων, παρέχοντας πρωτεΐνη, ενέργεια και χρωστική. Η Σκόνη Γλουτένης Καλαμποκιού μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως πιθανός υποκατάστατος άλλων πρωτεϊνών, όπως η Σκόνη Σόγιας, η Σκόνη Ψαριού, η Σκόνη Κρέατος και η Σκόνη Οστών.
...έτσι ώστε το παραγόμενο αλεύρι να χρησιμοποιείται για γλυκά χωρίς γλουτένη, τηγανίτες και pancakes. Οι νιφάδες σόγιας, καβουρδισμένες και ωμές, έχουν συγκρίσιμες ποσότητες διατροφικών αξιών, με την καβουρδισμένη να έχει ελαφρώς λιγότερες, κάτι που οφείλεται στη διαδικασία καβουρδίσματος. Στο κουάκερ θα βρούμε πολλή πρωτεΐνη, η οποία όπως οι πρωτεΐνες από τις ίνες οσπρίων και τις ίνες γυαλιού, είναι εύπεπτη. Περιέχει εξωγενείς αμινοξέα: λυσίνη, η οποία βελτιώνει την απορρόφηση του ασβεστίου, την ανοσία και τρυπτοφάνη για την παραγωγή σεροτονίνης, ψευδάργυρο, πυρίτιο και ασβέστιο.