...από δρυ (γαλλική δρυς) και επιπλέον 6 μήνες στις φιάλες.
Δυνατότητα παλαίωσης: 2018 - 2028.
Χαρακτηριστικά: Το χρώμα είναι βαθύ ρουμπινί. Το μπουκέτο προσφέρει τόσο νεανικές όσο και ώριμες νότες. Μυρίζει ώριμα σκούρα κόκκινα και μαύρα φρούτα και σοκολάτα με μια υποψία ξύλου.
Το κρασί είναι ξηρό στο στόμα με βελούδινη υφή και ευέλικτους τανίνες.
Πολύ έντονος και φρουτώδης χαρακτήρας αλλά ακόμα νιώθεις την κομψή φρεσκάδα.
Συνοδευτικά φαγητά: Κατάλληλο για μπριζόλα, τερίνα από άγριο κρέας ή ψητή πάπια. Ταιριάζει επίσης με ζυμαρικά, ριζότο και ώριμα τυριά. Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 14 - 16° C.
... Ωμέγα 3-6-9!
Συμβουλές χρήσης: Ωμό ή αναμειγμένο 5% έως 30% με άλλα αλεύρια, στις ζύμες σας για ψωμί/κέικ, στα γλυκά και αλμυρά πιάτα σας, για να παχύνετε τις σάλτσες σας, σε ένα smoothie ή σε ένα πρωτεϊνικό σέικ.
Συντήρηση: σε κλειστό δοχείο, σε ξηρό μέρος, μακριά από το φως και τη θερμότητα. Για να διατηρήσετε τη γεύση, καταναλώστε εντός τριών μηνών μετά το άνοιγμα ή διατηρήστε το στο ψυγείο...
... αποτέλεσμα, γεμίζουμε όπως απαιτεί η παράδοση σε μεγάλες ποσότητες των 25 κιλών, δένουμε στο χέρι, μαγειρεύουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα (τουλάχιστον 20 ώρες) σε φούρνους με ξηρό αέρα. Στο κόψιμο, η mortadella μας είναι αρωματική, βελούδινη, με καθαρή γεύση.
... και ξίδι και να παραχθεί η συνηθισμένη μαγειρική μουστάρδα. Και μπορεί να μην αλεσθούν - να τηγανιστούν σε ένα ξηρό, ελαφρώς λαδωμένο τηγάνι και να προστεθούν σε σάλτσες, τσάτνεϊ, δίνοντάς τους μια απαλή πικάντικη γεύση. Επιπλέον, μετά το μαγείρεμα, οι σπόροι μουστάρδας σπάνε ευχάριστα στα δόντια.
Χρήση για
Χρήση σε σαλάτες, σνακ, σούπες, πιάτα με κρέας, τουρσιά
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.
Πρωτεΐνες (γ / 100γρ)… 23,0
Λίπη (γ / 100γρ)… 31,0
Υδατάνθρακες (γ / 100γρ)… 26,0
Ενεργειακή αξία (kcal / 100γρ)… 480...
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
Η Productos Ruca ιδρύθηκε το 1948, στην πόλη της Γρανάδας, ως αποτέλεσμα της συνεργασίας μελών των οικογενειών Martín Molina και Rubio Casero.
Ξεκινήσαμε τη δραστηριότητά μας ως προμηθευτές αρωμάτων και μπαχαρικών για την παραδοσιακή "MATANZA" του οικιακού χοίρου, και σταδιακά εξειδικευτήκαμε στην παραγωγή ΕΤΟΙΜΩΝ ΚΑΡΥΚΩΝ για τη συντήρηση αυτών των αλλαντικών.
Στα πρώτα χρόνια, η δραστηριότητά μ...
... του, που δεν είναι πολύ επιθετικές, διαθέτει καλή ευελιξία, ταιριάζοντας με ωριμασμένα αλλαντικά και τυριά μέσης ωρίμανσης, πιάτα με βάση το κρέας, καθώς και με λευκά και κόκκινα κρέατα, είτε ψητά είτε μαγειρεμένα.
...Αυτό το ξηρό κόκκινο κρασί "Saperavi" παράγεται από την ομώνυμη ποικιλία σταφυλιού Saperavi, που συλλέγεται από τις πλαγιές του ποταμού Chelti, στο χωριό Shilda, στην περιοχή Καχέτι.
Ο σκούρος, ρουμπινί κρασί εντυπωσιάζει με κυρίαρχα αρώματα από βατόμουρο, κεράσι και μαύρη σταφίδα. Σας προτείνουμε αυτό το κρασί με ψητό κρέας και τυρί. Απολαύστε αυτό το κρασί σε θερμοκρασία 16-18° C.
Οινοποιείο με 50 εκτάρια καλλιεργήσιμης γης: άμεση εισαγωγή...
... δοχείο, σε ξηρό μέρος και όχι πάνω από τη θερμοκρασία δωματίου.
Δυνατές παραλλαγές
Η σούπα βοδινού Bouillon&Co διατίθεται σε μεγέθη συσκευασίας 25 κιλών, 12 κιλών, 5 κιλών και 1 κιλού, καθώς και κατόπιν αιτήματος σε συνταγές "χωρίς προστιθέμενο γλουταμινικό", "μειωμένο αλάτι" ή "extra έντονη".
...
Συστάσεις απόλαυσης:
Αυτή η λίστα μπορεί να είναι μεγάλη: Απολαύστε το καλά κρυωμένο, σκέτο, με πιάτα ζυμαρικών, πίτσα, ψητό κρέας ή ψάρι, ελιές, αντιπάστι, αλείμματα…
Συμβουλή του οινοπαραγωγού:
Ολοκληρώστε μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα στην βεράντα σας με ένα ποτήρι ροζέ και ανταμείψτε τον εαυτό σας με λίγη αντιπάστι – έτσι θα ζήσετε τον μεσογειακό τρόπο ζωής απευθείας από την Pfalz.
Οινοποίηση: Ζυμωμένο σε ανοξείδωτο χάλυβα, ωρίμασε 4 μήνες πάνω στις οινολάσπες.
... γεύση σε υπέροχες καλοκαιρινές σαλάτες, με ξινό βόειο κρέας, με φέτα, στην ομελέτα.
Μια ειδική συμβουλή:
μια σταγόνα λαδιού σπόρων και μερικοί σπόροι κολοκύθας πάνω από το παγωτό βανίλια – γεύση υπέροχη!
...-Αλπών, κάθε επιλεγμένο κρέας εισέρχεται σε ένα σοφιστικέ μείγμα. Έτσι διασφαλίζουμε χαρακτήρες τρυφερότητας και αρωματικής δύναμης σε κάθε μία από τις συνταγές μας.
Η τοποθέτηση σε φυσικό έντερο γίνεται στο χέρι.
... Φαρμάκων, Μπακαλιάρου από τη Νορβηγία και τον Ειρηνικό, Φράουλες, Σκόρδο, Λουκάνικα (Ζαμπόν, Προσούτο, Κουρσάκι, Μαύρο Λουκάνικο, κ.λπ.). Λάιμ/Λεμόνι. Ψάρι, Ρύζι, Τυρί, Μουκούα, Μαρούβο, Φούμπα από μπόμπο/Φούμπα από καλαμπόκι, Κολοκάσι, Λάδι από φοινικόδεντρο, κ.λπ. Ποτό Cuca Kizaca, Κουιζίνες της περιοχής, Ξηρό Ψάρι, κ.λπ. Κρέας, κ.λπ. Η ANG LESS GOLD ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΗ ΕΠΕ προσφέρει διάφορες...
...Η ΣΠΙΤΙΚΗ ΞΗΡΗ ΜΠΑΧΑΡΙΚΗ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ (BEEF JERKY) παρασκευάζεται από άπαχο μοσχαρίσιο μπούτι 100% ελληνικής προέλευσης, από το οποίο έχει αφαιρεθεί όλο το λίπος, κομμένο σε λωρίδες και στη συνέχεια αποξηραμένο, κάτι που αποτρέπει την αλλοίωση. Συνήθως αυτή η αποξήρανση περιλαμβάνει την προσθήκη αλατιού για την αποτροπή ανάπτυξης βακτηρίων στο κρέας και μπαχαρικών για καλύτερη γεύση, πριν αφαιρεθεί η υγρασία. Η λέξη "JERKY" προέρχεται από το charki, που προέρχεται από τη γλώσσα των ιθαγενών της Βόρειας Αμερικής Quechua, που σημαίνει "ξηρό, αλατισμένο κρέας".
Το 2011, από τους ανθρώπους του βιομηχανικού και παραγωγικού τομέα
Παραγωγή ζωντανών ζώων,
Εισαγωγή και εξαγωγή ζωντανών ζώων
Χρήστες εγκαταστάσεων επεξεργασίας κρέατος και σφαγείων, παραγωγή, σφαγή και πώληση γεωργικών προϊόντων, κατασκευή, εισαγωγή και εξαγωγή
Κατασκευή και χονδρική πώληση επεξεργασμένων κρεατοσκευασμάτων. Λουκάνικο, Κρέας, Μπέικον, Ξηρόκρέας.
...Η καρδιά του ζαμπόν, αλατισμένο με το χέρι, καπνιστό ή όχι. Καρύδι: Το λεπτό μέρος του ζαμπόν, αλατισμένο σε ήπιο, φυσικό ή σε φιλέτο, καπνιστό ή όχι. Λαρδί: Αλατισμένο στήθος, καπνιστό ή όχι. Χειροποίητο μαγειρεμένο ζαμπόν: Ζαμπόν πρώτης ποιότητας, αλατισμένο χειροποίητα, μαγειρεμένο και σιγοψημένο στον φούρνο. Ξηρό λουκάνικο: Παρασκευή από κρέας χοίρου και βοδινού πρώτης ποιότητας.