...που ονομάζεται επίσης bresaola, cecina, κρέας γκριζόν σύμφωνα με τις συνταγές και τις περιοχές, σέβεται την παραδοσιακή τέχνη των παλαιών, ενσωματώνοντας μόνο 3 συστατικά: βοδινό κρέας, αλάτι Guérande και πιπέρι Kampot IGP από την Καμπότζη, ένα από τα καλύτερα πιπέρια του κόσμου! Αποξηραμένο κρέας από κομμάτια που προέρχονται από το μηρό του βοδινού, το αποξηραμένο βοδινό που παρασκευάζεται στο...
... με μανιτάρια και σύκο, μπορεί να είναι ένα από τα αστέρια των γιορτών σας στο τέλος του χρόνου!
ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: Λουκάνικο με βότανα Προβηγκίας
ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: Λουκάνικο καθαρού χοίρου
ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: Ξηρό λουκάνικο
ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: Γλυκό chorizo
Κωδικός: 2200056000000-1
Βάρος: 1.2 kg
Διευκρίνιση σχετικά με το βάρος: Προϊόν επιρρεπές σε αφυδάτωση
Συστατικά: Κρέας χοίρου προέλευσης...
...της γούνας, των οστών και του χόνδρου.
Τα οφέλη από τις καρδιές βοδινού
Μια θρεπτική λιχουδιά και πολύ ελκυστική για σκύλους όλων των μεγεθών και σταδίων ζωής
Μακρά διάρκεια ζωής (μακριά από την υγρασία και τον ήλιο, σε ξηρό και δροσερό μέρος)
100% φυσικό: Χωρίς πρόσθετα, χρωστικές ή συντηρητικά
Χαμηλό σε θερμίδες και πλούσιο σε πρωτεΐνη, ιδανικό για σκύλους με υπερβολικό βάρος
Πηγή πολλών...
... κορεσμού που διαρκεί.
Συμβουλές γευσιγνωσίας
Να ενσωματώνονται στις παρασκευές σας (μουσλι, επιδόρπια, κρέατα, σαλάτες…).
Να φυλάσσονται σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από το φως.
Συστατικά
Αμύγδαλα από Βιολογική Γεωργία...
... (pessacléognan) και γαρονικά χαλίκια. Ο Graves rouge διαθέτει την γαλλική ετικέτα AOC (Appellation d'Origine Contrôlée) καθώς και την ευρωπαϊκή ετικέτα AOP (Appellation d'Origine Protégée).
Ακολουθεί μια πρόταση μενού των οποίων όλα τα πιάτα θα ταιριάζουν τέλεια με τον Graves rouge:
Ορεκτικά:
- Gratton de lormont
- Tricandilles
- Πασχαλινό πιτάκι
- Παστό κρέας λαγού με στυλ Gisors
- Σαλάμι με ροκφόρ
Ορεκτικά:
- Τηγανητά μανιτάρια από το Μπορντό
- Ομελέτα με μανιτάρια chanterelles
- Αυγά μολέ Masséna
- Αυγά scrambled με δάσος
- Ποτηράκια αυγών χωρίς ανησυχία
Κυρίως πιάτα:...
... Ωμέγα 3-6-9!
Συμβουλές χρήσης: Ωμό ή αναμειγμένο 5% έως 30% με άλλα αλεύρια, στις ζύμες σας για ψωμί/κέικ, στα γλυκά και αλμυρά πιάτα σας, για να παχύνετε τις σάλτσες σας, σε ένα smoothie ή σε ένα πρωτεϊνικό σέικ.
Συντήρηση: σε κλειστό δοχείο, σε ξηρό μέρος, μακριά από το φως και τη θερμότητα. Για να διατηρήσετε τη γεύση, καταναλώστε εντός τριών μηνών μετά το άνοιγμα ή διατηρήστε το στο ψυγείο...
...-Αλπών, κάθε επιλεγμένο κρέας εισέρχεται σε ένα σοφιστικέ μείγμα. Έτσι διασφαλίζουμε χαρακτήρες τρυφερότητας και αρωματικής δύναμης σε κάθε μία από τις συνταγές μας.
Η τοποθέτηση σε φυσικό έντερο γίνεται στο χέρι.