...Οι Πέρσες και οι Αιγύπτιοι θεωρούσαν την échalote, πριν από 2.000 χρόνια, ως ιερό φυτό.
Φυτό με βολβούς, κοντά στο κρεμμύδι και το σκόρδο, χρησιμοποιείται συχνά στη μαγειρική, ψιλοκομμένο σε σαλάτες ή σάλτσες όπως η μπεσαμέλ ή το βούτυρο λευκό.
Ολόκληρη, μαγειρεμένη ή γλυκισμένη, θα είναι εξαιρετική για να συνοδεύσει ένα ψάρι, ένα κρέας, ή φουά γκρα.
Ο ιδανικός σύντροφος για όλες τις συνταγές σας με κρασί, ή απλά για να ενισχύσετε τα πιάτα σας. Ιδανικό για κόκκινες σάλτσες, το μαγείρεμα κρεάτων, τις ατμισμένες πατάτες, πιάτα με ντομάτες, και παραδοσιακές σούπες.
SKU:SGE250...
...Ρολό Κρέατος με Πάπρικα C
Αλμυρή εποχική γεύση με νότες πάπρικας για όλα τα είδη ψητού, για σουβλάκια και μπριζόλες, για πόδια κοτόπουλου και πολλά άλλα. Ιδανικό για μπάρμπεκιου!
Λόγω του ότι το αλάτι είναι εγκλωβισμένο, ο χυμός διατηρείται μέσα στο κρέας, ακόμα και αν το κρέας προετοιμαστεί λίγο πριν το μαγείρεμα, διατηρεί την ξηρή και ελκυστική του εμφάνιση.
Η Hela ιδρύθηκε το 1905. Σήμερα η...
...Ένα ταξίδι ανάμεσα στη γη και τη θάλασσα που προέρχεται από τη σύνθεση του αλατιού Γκεράντ με αληθινά κομμάτια μαύρης τρούφας από την Προβηγκία, αποκαλύπτοντας έτσι όλη την αρωματική του δύναμη.
Συμβουλές γευσιγνωσίας:
Μια πρέζα αρκεί για να απογειώσει φρέσκα ζυμαρικά, ριζότο, λευκό κρέας, καρπάτσιο και είναι ιδανικό για φουά γκρα και αυγά. Να χρησιμοποιείται μόνο στο τελευταίο στάδιο των παρασκευών σας, μόλις ολοκληρωθεί το μαγείρεμα.
... αφήνουν το κρέας ζουμερό και νόστιμο, ενώ μειώνουν τους χρόνους μαγειρέματος - και μπορούν επίσης να είναι τυλιγμένες σε ρολό και σφραγισμένες με θερμότητα. Άλλα προϊόντα Siralon περιλαμβάνουν νάιλον σακούλες γιαμαγείρεμα στο μικροκύμα.
...- Κοτόπουλο με 3 Αρθρωτές Φτερούγες Βαθμού A: Ιδανικό για ορεκτικά και σνακ.
- Στήθος Κοτόπουλου Χωρίς Δέρμα και Αποκομμένο Βαθμού A: Λεπτές και μαλακές φέτες για διάφορα πιάτα.
- Μπούτι Κοτόπουλου Βαθμού A: Πλούσιο σε γεύση, ιδανικό για μπάρμπεκιου ή τηγάνισμα.
- Τμήματα Μπούτι Κοτόπουλου Βαθμού A: Ισορροπημένο σκούρο και λευκό κρέαςγιαμαγείρεμα.
...Το μοσχαρίσιο μπούτι από την πλάτη προέρχεται από την ωμοπλάτη του βοδινού. Είναι μια πολύ γευστική κοπή που είναι αρκετά ευέλικτη ώστε να μαγειρεύεται ολόκληρη ως ψητό, να κόβεται σε μπριζόλες και να ψήνεται στη σχάρα ή σε τηγάνι, να κόβεται σε λεπτές φέτες για τηγανητό ή να ψιλοκόβεται για αργό μαγείρεμα σε κατσαρόλα ή γάστρα.
... τα μπαχαρικά πριν το μαγείρεμα.
Τα οφέλη των Μπαχαρικών κρέατος:
Τονωτικά και αντιμικροβιακά, αντιβακτηριακά. Πλούσια σε βιταμίνη
Αντιοξειδωτικά, αντιφλεγμονώδη, διευκολύνει την πέψη.
Μια εξαιρετική πηγή σιδήρου, μαγνησίου, πρωτεϊνών, μαγγανίου, μετάλλων, χαλκού, κ.λπ.
...Μια τέλεια ισορροπημένη μίξη από πρώτης ποιότητας ρύζι Arborio και επιλεγμένα υλικά, όπως αποξηραμένα μανιτάρια και αρωματικά βότανα. Νόστιμο, πλήρες και από φυσικά συστατικά, αυτή η μίξη είναι ιδανική ως πλήρες χορτοφαγικό (καθώς και vegan) γεύμα, ή αποτελεί μια υπέροχη βάση στην οποία μπορείτε να προσθέσετε κρέας ή ψάρι. Μια γρήγορη εναλλακτική λύση για σπιτικό ριζότο με φυσικά συστατικά...
...Τα μάγουλα βοδινού είναι οι μύες των μάγουλων των αγελάδων και είναι ένα πιο σκληρό κομμάτι κρέατος που χρειάζεται μαγείρεμαγια μεγάλο χρονικό διάστημα και σε χαμηλή θερμοκρασία για να γίνει τρυφερό. Απορροφά καλά τις γεύσεις του υγρού μαγειρέματος και όταν το κόβετε, είναι ινώδες, σχεδόν σαν το pulled pork.
Αν ψάχνετε να απομακρυνθείτε από τα συνηθισμένα κομμάτια κόκκινου κρέατος και να εισάγετε κάτι λίγο νέο στο μενού σας στο σπίτι, τα μάγουλα βοδινού είναι η τέλεια παραλλαγή από το κανονικό. Ο πιο ιδανικός τρόπος για να τα μαγειρέψετε είναι με αργό μαγείρεμα.
...Το μπούτι χωρίς κόκαλο είναι το μηριαίο μέρος του ποδιού του χοίρου. Αποτελείται από ραβδωτούς μύες, χωρίς λίπος και φλέβες. Είναι ιδανικό για ψήσιμο ή μαγείρεμα σε σούβλα.
Κατασκευαστής: Ουκρανία
Χαρακτηριστικό: Ψυχρό, Κατεψυγμένο
Ψυχρά προϊόντα: 12 ημέρες στους 0 +4 ºC
Κατεψυγμένα προϊόντα: 6 μήνες στους -18 ºC...
... ριζότο σας επιτρέπει να φαίνεστε σαν αληθινός σεφ σε μόλις 16 λεπτά μαγειρέματος. Η διαδικασία μαγειρέματος μοιάζει με αυτή του ρυζιού πιλάφ, που περιλαμβάνει πρώτα το ελαφρύ σοτάρισμα του ρυζιού σε λιπαρή ουσία (η τοστάτουρα, η τοστάρισμα) πριν το μαγείρεμα με υγρό (συνήθως ζωμό λαχανικών, μανιτάρι, κρέας ή ψάρι). Ωστόσο, το ριζότο διαφέρει από το ρύζι πιλάφ στο ότι το υγρό απορροφάται στη συνέχεια σε μικρές διαδοχικές ποσότητες (περίπου 7 βρέξιμοι) μέχρι να ολοκληρωθεί το μαγείρεμα.
... ενός σεφ παέγια, ο οποίος θα τους εξηγήσει όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν για να ετοιμάσουν τη συνταγή μιας αυθεντικής παέγιας Βαλένθιας ή άλλων τύπων.
Θα φέρουμε όλα τα υλικά, μηχανήματα, εστίες, βουτάνιο, σκεύη γιαμαγείρεμα, σκεύη για γευσιγνωσία μίας χρήσης, τραπέζια υποστήριξης... κ.λπ. και όλη τη συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση που απαιτείται, τόσο για την παρασκευή παέγιας Βαλένθιας όσο και για οποιαδήποτε άλλη (με λαχανικά, μαύρο ρύζι, ψάρι κ.λπ.). Έτσι, θα αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, δοκιμάζοντας όλες τις παέγιες που θα ετοιμαστούν.
... για ριζότο και πιλάφι. Ένα εξαιρετικό συνοδευτικό. Ιδανικό για σαλάτες, κρέας και λαχανικά. Περιέχει 3 φορές περισσότερη πρωτεΐνη από το λευκό ρύζι. Διατηρεί τον σπόρο του κόκκου και όλα τα ευεργετικά στοιχεία.
Σε σύγκριση με το λευκό ρύζι, το καφέ ρύζι ARATAY έχει x12 φυτικές ίνες, x2 ιχνοστοιχεία, x6 βιταμίνη B1, x4 βιταμίνη PP. Βελτιώνει την ανοσία, καθαρίζει το σώμα, βελτιώνει τον μεταβολισμό...
...Είναι ο μόνος μουστάρδας στην Αυστρία που φέρει το Χρυσό σήμα ποιότητας Austria. Ταιριάζει με κάθε είδους ψητό και τηγανητό κρέας, καθώς και με λουκάνικα, λευκό κρέας, κιμά και πολλά άλλα. Με αυτήν, οι μαγιονέζες γίνονται πιο εκλεπτυσμένες ή παρασκευάζονται ρεμούλα. Οι αλείμματα, σάλτσες όπως αλείμματα αυγών, τυριού ή σάλτσα τατάρ αποκτούν μια ιδιαίτερη φiness. Ιδιαίτερα κατάλληλη είναι γιαμαγείρεμα. Οι ρολά από μοσχάρι και οι κοτολέτες μοσχαρίσιου κρέατος με Ramsa Αγγλική Ειδική Μουστάρδα γίνονται εξαιρετικά.
Βραβείο: Vegan...
...επιτυγχάνεται ένα βέλτιστο αποτέλεσμα όσον αφορά τη διατήρηση της φρεσκάδας και την αναστολή της ανάπτυξης μικροβίων, με ομοιόμορφη κατανομή στο κρέας.
Τομείς εφαρμογής:
Δεδομένου ότι το φρέσκο κρέας υπόκειται σε ορισμένες διακυμάνσεις πρώτων υλών, τα συντηρητικά φρεσκάδας είναι προσαρμοσμένα στις αντίστοιχες συνθήκες, με αποτέλεσμα να προκύπτουν τα εξής:
- Φρέσκο κρέας
- Παλαιωμένο κρέας
- Κρέαςγια σούπες
- F.I.A.-FRISCHE POWER Spezial (0588)
- F.I.A.-FRISCHE POWER PLUS (0594)
- F.I.A.-FRISCHE POWER WS (0567)...
... έντονο από άποψη φρουτώδους γεύσης, αγαπιέται στο τραπέζι από την πλειοψηφία των γεύσεων, ακόμη και από τα παιδιά.
Τέλειο ωμό σε κάθε είδους πιάτο: σαλάτες, ψάρι, λευκό κρέας, σούπες οσπρίων, λαχανικά. Σε ψητό κρέας, θαλασσινές σαλάτες, σάλτσες και γαλακτώματα. Στο μαγείρεμα χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαλτσών, ντιπ και τηγανητών.
...Η πλάκα από ηφαιστειακή πέτρα είναι κατάλληλη για το μαγείρεμα διαφόρων τύπων τροφίμων, χρησιμοποιώντας μια ψησταριά, έναν φούρνο ή μια εστία. Είναι πολύ κατάλληλη για μια διαιτητική κουζίνα που δεν περιλαμβάνει την προσθήκη λιπαρών ή άλλων καρυκευμάτων. Οι ιδιότητες αυτής της φυσικής πέτρας την καθιστούν κατάλληλη για το μαγείρεμα διαφόρων τύπων τροφίμων, όπως κρέας, ψάρι, λαχανικά, ψωμί, πίτες...
... προς τα ζώα και το περιβάλλον. Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα βοδινού κρέατος για να καλύψουμε τις ανάγκες σας: κρέατα για ψήσιμο, κρέατα γιαμαγείρεμα, κρέατα για ταρτάρ, κ.λπ. Επίσης, είμαστε σε θέση να προσαρμόσουμε τα προϊόντα μας για να τα προσαρμόσουμε στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.
Είμαστε προσηλωμένοι στην ποιότητα των προϊόντων μας και στην ικανοποίηση των πελατών μας. Γι' αυτό δίνουμε...
... επικάλυψη. Προσφέρουμε επίσης με τη διαδικασία Palgacol τη δυνατότητα ψυχρής αναδιάρθρωσης της παραγωγής εκλεκτών και πρωτότυπων προϊόντων, ωμών ή μαγειρεμένων, από συστατικά που μέχρι τώρα είχαν ελάχιστη ή καθόλου εκμετάλλευση, για τροφοδοσίες και εργαστήρια επεξεργασίας. Το τελικό προϊόν επωφελείται από μια πάντα ομοιόμορφη παρουσίαση και ταυτίζεται με τα προϊόντα προέλευσης, με το κρέας ή το ψάρι. Η απόδοση κατά το μαγείρεμα είναι κοντά σε αυτήν ενός ακατέργαστου μυός με τέλεια σταθερότητα κατά το κόψιμο και το μαγείρεμα.
Η OctoFrost AB είναι ένας παγκοσμίως αναγνωρισμένος προμηθευτής εξοπλισμού επεξεργασίας τροφίμων με βαθιά εστίαση στη θερμική επεξεργασία, όπως είναι το βράσιμο, το μαγείρεμα, η ψύξη και η IQF κατάψυξη. Οι ψυκτικές μηχανές και ο εξοπλισμός της OctoFrost μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επεξεργασία μιας ευρείας γκάμας IQF προϊόντων (φρούτα, λαχανικά, μούρα, θαλασσινά, κρέας, πουλερικά, ζυμαρικά...
... είναι το νόημα για εμάς. Το Beef Exclusief δεν είναι "απλώς ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με αποκλειστικό κρέας, σάλτσες και μπάρμπεκιου", είναι μια έννοια. Προσπαθούμε όχι μόνο να προσφέρουμε προϊόντα, αλλά και ένα συναίσθημα, μια εμπειρία. Όχι μόνο από εμάς, αλλά και από άλλους που μοιράζονται το πάθος μας. Φυσικά, μπορούμε να στείλουμε το παραγγελθέν κρέας σας, καλοσυσκευασμένο και εντός μιας ημέρας, αλλά δεν είναι πολύ πιο διασκεδαστικό να έρθετε να το παραλάβετε το Σάββατο στον τόπο μας και να δείτε τι έχει το μπάρμπεκιου ή ο καπνιστής εκείνη την ημέρα;...
Η BRITEK προτείνει βιομηχανικές μηχανές για την επεξεργασία, το μαγείρεμα και τη συσκευασία τροφίμων, νέων ή μεταχειρισμένων: μηχανές έγχυσης αλατιού, αυτόματους κιμάδες, αναμικτήρες και ζυμωτήρες, κοπτήρες, μηχανές κενού, πλήρεις γραμμές για την παραγωγή κιμά σε δίσκους και λουκάνικων σε φυσικό έντερο, γκιλοτίνες για κατεψυγμένο κρέας, ηλεκτρικές κατσαρόλες, ατμοκατσαρόλες, ηλεκτρικές κατσαρόλες με λάδι, κελιά μαγειρέματος, καπνίσματος, μηχανές συσκευασίας κενού, δεξαμενές συρρίκνωσης με ζεστό νερό, χειροκίνητες και αυτόματες κλιπές.
Η BRITEK εξάγει σε όλο τον κόσμο.
Εκτροφή και παραγωγή πουλερικών (κοτόπουλα, γαλοπούλες, περιστέρια) PAC έτοιμα προς μαγείρεμα, Πώληση σε επαγγελματίες της εστίασης και της γαστρονομίας. Κοτόπουλα χωρίς φτερά εκτρεφόμενα σε ελεύθερη βοσκή με αγροτική τροφή, τουλάχιστον 110 ημέρες εκτροφής, με εκλεκτό και νόστιμο κρέας. Παράδοση σε όλη τη ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ, RUNGIS ΠΑΡΙΣΙ, επικοινωνία στο 0618112518 για πληροφορίες σχετικά με τιμές και άλλα.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΦΑΓΕΙΟ, αυτός ο χονδρικός εμπόριο κοτόπουλων και περιστεριών.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.officinaromagna.com. Μαγείρεμα με ξυλοκάρβουνα για ψάρι, κρέας και λαχανικά. Οι κουζίνες ROMAGNA έχουν κατασκευαστεί με προσοχή στη λεπτομέρεια...
Λίγοι είναι οι άνθρωποι που αφιερώνονται πλήρως στη δουλειά τους, δημιουργώντας κάτι εντελώς νέο και δείχνοντας ότι το απλό μαγείρεμα ή η παράδοση συστατικών δεν χρειάζεται να είναι βαρετό. Ορίστε η Meatologia - μια ομάδα ειδικών και παθιασμένων με το κρέας, που αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα αληθινό καταφύγιο τόσο για εστιάτορες, ιδιοκτήτες burger-αυλών όσο και για απλούς οικιακούς λάτρεις του...
... εκλεκτές λιχουδιές και σπεσιαλιτέ για εσάς. Η εστίασή μας είναι στα Arancini, διάφορες πίτσες, λαζάνια ή κανελόνι. Εναλλακτικά, μπορούμε να ετοιμάσουμε για το Apéro σας πολλές πιατέλες με τυριά, αλλαντικά ή antipasti. Επίσης, μαγειρεύουμε για εσάς κατόπιν αιτήματος πιάτα με κρέας και/ή ψάρι ή φυσικά σπεσιαλιτέ ζυμαρικών. Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε σχετικά χωρίς υποχρέωση. Οι έτοιμες σπεσιαλιτέ μας...