...αναπτύσσει τα ισχυρά λεμονάτα αρώματά του.
Χρήση:
Τα λευκά λεμόνια είναι αποξηραμένα φρούτα που μπορούν να είναι:
τριμμένα ή αναμειγμένα: σε σκόνη, θα αρωματίσουν ένα πιάτο ψαριού ή μια σάλτσα.
σπασμένα σε κομμάτια και προστιθέμενα απευθείας στις παρασκευές σας.
εγχυμένα σε κρέας σε ζωμό ή σάλτσα όπως κοτόπουλο ή μοσχάρι.
Για αυτό, μπορείτε να τρυπήσετε το φρούτο με την άκρη ενός μαχαιριού ή μιας βελόνας. Το υγρό μαγειρέματος θα διεισδύσει σιγά-σιγά μέσα από το εσπεριδοειδές, διαχέοντας έτσι το άρωμά του σε όλο το πιάτο.
Σακί: 5Kg
Σακί: 15Kg...
... μαρί) με θερμικό λάδι
Κανονικό και ομοιόμορφο μαγείρεμα (κοχλίας χωρίς τέλος)
CIP σε λειτουργία (επιλογή)
Υγιεινός και ανθεκτικός σχεδιασμός από ανοξείδωτο χάλυβα
Πιστοποιημένα υλικά για επαφή με τρόφιμα...
...Οι Πέρσες και οι Αιγύπτιοι θεωρούσαν την échalote, πριν από 2.000 χρόνια, ως ιερό φυτό.
Φυτό με βολβούς, κοντά στο κρεμμύδι και το σκόρδο, χρησιμοποιείται συχνά στη μαγειρική, ψιλοκομμένο σε σαλάτες ή σάλτσες όπως η μπεσαμέλ ή το βούτυρο λευκό.
Ολόκληρη, μαγειρεμένη ή γλυκισμένη, θα είναι εξαιρετική για να συνοδεύσει ένα ψάρι, ένα κρέας, ή φουά γκρα.
Ο ιδανικός σύντροφος για όλες τις συνταγές σας με κρασί, ή απλά για να ενισχύσετε τα πιάτα σας. Ιδανικό για κόκκινες σάλτσες, το μαγείρεμα κρεάτων, τις ατμισμένες πατάτες, πιάτα με ντομάτες, και παραδοσιακές σούπες.
SKU:SGE250...
...Ένα ταξίδι ανάμεσα στη γη και τη θάλασσα που προέρχεται από τη σύνθεση του αλατιού Γκεράντ με αληθινά κομμάτια μαύρης τρούφας από την Προβηγκία, αποκαλύπτοντας έτσι όλη την αρωματική του δύναμη.
Συμβουλές γευσιγνωσίας:
Μια πρέζα αρκεί για να απογειώσει φρέσκα ζυμαρικά, ριζότο, λευκό κρέας, καρπάτσιο και είναι ιδανικό για φουά γκρα και αυγά. Να χρησιμοποιείται μόνο στο τελευταίο στάδιο των παρασκευών σας, μόλις ολοκληρωθεί το μαγείρεμα.
... τα μπαχαρικά πριν το μαγείρεμα.
Τα οφέλη των Μπαχαρικών κρέατος:
Τονωτικά και αντιμικροβιακά, αντιβακτηριακά. Πλούσια σε βιταμίνη
Αντιοξειδωτικά, αντιφλεγμονώδη, διευκολύνει την πέψη.
Μια εξαιρετική πηγή σιδήρου, μαγνησίου, πρωτεϊνών, μαγγανίου, μετάλλων, χαλκού, κ.λπ.
... ριζότο σας επιτρέπει να φαίνεστε σαν αληθινός σεφ σε μόλις 16 λεπτά μαγειρέματος. Η διαδικασία μαγειρέματος μοιάζει με αυτή του ρυζιού πιλάφ, που περιλαμβάνει πρώτα το ελαφρύ σοτάρισμα του ρυζιού σε λιπαρή ουσία (η τοστάτουρα, η τοστάρισμα) πριν το μαγείρεμα με υγρό (συνήθως ζωμό λαχανικών, μανιτάρι, κρέας ή ψάρι). Ωστόσο, το ριζότο διαφέρει από το ρύζι πιλάφ στο ότι το υγρό απορροφάται στη συνέχεια σε μικρές διαδοχικές ποσότητες (περίπου 7 βρέξιμοι) μέχρι να ολοκληρωθεί το μαγείρεμα.
... προς τα ζώα και το περιβάλλον. Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα βοδινού κρέατος για να καλύψουμε τις ανάγκες σας: κρέατα για ψήσιμο, κρέατα γιαμαγείρεμα, κρέατα για ταρτάρ, κ.λπ. Επίσης, είμαστε σε θέση να προσαρμόσουμε τα προϊόντα μας για να τα προσαρμόσουμε στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.
Είμαστε προσηλωμένοι στην ποιότητα των προϊόντων μας και στην ικανοποίηση των πελατών μας. Γι' αυτό δίνουμε...
... επικάλυψη. Προσφέρουμε επίσης με τη διαδικασία Palgacol τη δυνατότητα ψυχρής αναδιάρθρωσης της παραγωγής εκλεκτών και πρωτότυπων προϊόντων, ωμών ή μαγειρεμένων, από συστατικά που μέχρι τώρα είχαν ελάχιστη ή καθόλου εκμετάλλευση, για τροφοδοσίες και εργαστήρια επεξεργασίας. Το τελικό προϊόν επωφελείται από μια πάντα ομοιόμορφη παρουσίαση και ταυτίζεται με τα προϊόντα προέλευσης, με το κρέας ή το ψάρι. Η απόδοση κατά το μαγείρεμα είναι κοντά σε αυτήν ενός ακατέργαστου μυός με τέλεια σταθερότητα κατά το κόψιμο και το μαγείρεμα.
Η BRITEK προτείνει βιομηχανικές μηχανές για την επεξεργασία, το μαγείρεμα και τη συσκευασία τροφίμων, νέων ή μεταχειρισμένων: μηχανές έγχυσης αλατιού, αυτόματους κιμάδες, αναμικτήρες και ζυμωτήρες, κοπτήρες, μηχανές κενού, πλήρεις γραμμές για την παραγωγή κιμά σε δίσκους και λουκάνικων σε φυσικό έντερο, γκιλοτίνες για κατεψυγμένο κρέας, ηλεκτρικές κατσαρόλες, ατμοκατσαρόλες, ηλεκτρικές κατσαρόλες με λάδι, κελιά μαγειρέματος, καπνίσματος, μηχανές συσκευασίας κενού, δεξαμενές συρρίκνωσης με ζεστό νερό, χειροκίνητες και αυτόματες κλιπές.
Η BRITEK εξάγει σε όλο τον κόσμο.
Εκτροφή και παραγωγή πουλερικών (κοτόπουλα, γαλοπούλες, περιστέρια) PAC έτοιμα προς μαγείρεμα, Πώληση σε επαγγελματίες της εστίασης και της γαστρονομίας. Κοτόπουλα χωρίς φτερά εκτρεφόμενα σε ελεύθερη βοσκή με αγροτική τροφή, τουλάχιστον 110 ημέρες εκτροφής, με εκλεκτό και νόστιμο κρέας. Παράδοση σε όλη τη ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ, RUNGIS ΠΑΡΙΣΙ, επικοινωνία στο 0618112518 για πληροφορίες σχετικά με τιμές και άλλα.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΦΑΓΕΙΟ, αυτός ο χονδρικός εμπόριο κοτόπουλων και περιστεριών.