... γρ
Το ροδάκινο από αμπέλι είναι μια νόστιμη μαρμελάδα φρούτων που αποτυπώνει την ουσία των ροδάκινων από αμπέλι. Το αρωματικό προφίλ αυτής της εξαιρετικής μαρμελάδας χαρακτηρίζεται από τις γλυκές και ζουμερές νότες των ροδάκινων του αμπελιού που έχουν ωριμάσει στον ήλιο, γνωστά για τη μοναδική και έντονη γεύση τους.
Βάρος: 335γρ
Κωδικός προϊόντος: 3 455 149 000 584...
...Θέλεις μια ωραία καλοκαιρινή ραντεβού με έναν εκλεπτυσμένο κύριο; Τότε το παιχνιδιάρικο φόρεμα-πουκάμισο Chloe είναι η τέλεια επιλογή σου! Αυτό το κοντό και μποέμ σύνολο ενός φορέματος είναι ένα παιχνίδι αποχρώσεων και χάρης. Μπορείς να απολαμβάνεις κρασί σε ένα αμπέλι ή να ταξιδεύεις διασχίζοντας χώρες για να κυνηγήσεις όμορφους ηλιοβασιλέματα. Οι φουσκωτές μανσέτες προσθέτουν μια δόση...
.../maps/Eb8HJEm4CqD2)
Ξενάγηση στο οινοποιείο και στο γειτονικό αμπέλι, με παρουσίαση των διαφόρων σταδίων παραγωγής και παλαίωσης του κρασιού. Στο τέλος της ξενάγησης θα ακολουθήσει καθοδηγούμενη γευσιγνωσία πέντε κρασιών, συνοδευόμενη από δείγματα τοπικών αλλαντικών και τυριών από το Πιεμόντε.
Η τιμή ποικίλλει ανάλογα με τις επιλογές των προϊόντων και των κρασιών που θα γευτείτε.
Για κρατήσεις και...
...Διαστάσεις: 70 x 170 mm
Όγκος: 19 cl
Περιγραφή: Με την κομψή στρογγυλή του μορφή, ο σχεδιασμός στοχεύει κυρίως στην ανάδειξη των γεύσεων που εξάγονται από το αμπέλι, διατηρώντας όλα τα αρώματα του terroir, σεβόμενος έτσι τόσο τον παραγωγό όσο και τον καταναλωτή.
...Ιστορία: Βρίσκεται στο Λεογνάν, το αμπέλι του Château Carbonnieux καλύπτει μια πλαγιά από αργιλώδη και ασβεστολιθικά εδάφη. 42 εκτάρια είναι αφιερωμένα στην παραγωγή λευκών κρασιών. Το κρασί ανήκει στην οικογένεια Perrin από το 1956.
Ποικιλίες: 65% Sauvignon, 35% Sémillon
Ωρίμανση: 10 μήνες σε βαρέλια και φουντούκια (25% καινούργιο ξύλο)
Γευσιγνωσία: Το χρώμα του είναι ανοιχτό κίτρινο. Η μύτη...
...Αυτό το μικρό ποτήρι νερού με διακόσμηση από αμπέλι της Αλσατίας αρέσει σε όλες τις γενιές!
Η παραδοσιακή μουστάρδα της Αλσατίας εκτιμάται τόσο για τη γλυκύτητά της όσο και για την λεπτή και κρεμώδη υφή της.
Συνδυάστε την με τα καθημερινά σας πιάτα για μια δημιουργική κουζίνα. Η γλυκιά μουστάρδα της Αλσατίας ταιριάζει εξίσου καλά με ψάρι όσο και με λευκά κρέατα.
Συστατικά: Νερό, σπόροι μουστάρδας, ξίδι, αλάτι, μπαχαρικά, φυσικά αρώματα, συντηρητικό: βισουλφίτης νατρίου.
...Με την ετικέτα Côte de Marloup, η οικογένεια Fleuriet μας προσφέρει ξανά ένα νόστιμο μπουκάλι! Πρόκειται πράγματι για ένα κρασί με μοναδική ταυτότητα που προέρχεται από ένα αμπέλι που τρυγήθηκε αργότερα, προκειμένου να προσφέρει μια αρωματική γκάμα που εξελίσσεται σε πιο πλούσιες και γευστικές νότες από το συνηθισμένο. Νότες από ώριμα εσπεριδοειδή, βερίκοκο, αχλάδι, τριαντάφυλλο καθώς και μια...
...{"Appellation":"Pays d'Oc","Notes de dégustation":"Στη μύτη, αυτό το κρασί αποκαλύπτει αρώματα από λευκό ροδάκινο και γιασεμί. Στο στόμα είναι γευστικό και αποκαλύπτει νότες από βερίκοκο και εσπεριδοειδή. Η τελική γεύση με μέλι είναι γλυκιά.","Conditionnement":"Κουτί 3L","Production":"Αυτή η κρασί προέρχεται από το αμπέλι του Νότου της Γαλλίας. Η συγκομιδή γίνεται τη νύχτα για να διατηρηθεί η...
... συντήρησης του εδάφους γίνονται με ακρίβεια με τον μεγαλύτερο σεβασμό στη μικροβιακή ζωή. Η φυτοπροστασία βασίζεται σε λεπτομερή παρατήρηση του φυτού και σε μεγάλη αντίδραση.
Συγκομιδή: Χειροκίνητη συγκομιδή σε κιβώτια των 20 κιλών με αερισμό. Τα σταφύλια επιλέγονται αυστηρά στο αμπέλι, σε χρυσό στάδιο, και είναι απαλλαγμένα από οποιαδήποτε σήψη.
Οινοποίηση και παλαίωση: Διαχωριστική πνευματική πίεση. Οι τελευταίες πιέσεις απορρίπτονται. Οι ζυμώσεις: αλκοολική και μαλακτική πραγματοποιούνται σε βαρέλια των 228l.
Cépage: 100 % chenin
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 8-10 °C...
...225L βαρέλια από το αμπέλι του Μπορντό προοριζόμενα για διακόσμηση ή μετατροπή. Το βαρέλι είναι λειασμένο εξωτερικά και οι δακτύλιοι είναι ξαναβαμμένοι για να αποκτήσει νέα εμφάνιση.
...Κρασί φτιαγμένο με 80% σταφύλια Tempranillo και 20% ποικιλία Graciano από το οικολογικό αμπέλι Alto de Mindiarte, που συλλέγεται χειροκίνητα σε μικρές κούτες και επιλέγεται σε τραπέζι επιλογής.
Επεξεργασία σε στυλ Bordeaux, με αποσπασμένα και θρυμματισμένα τσαμπιά.
Η μηλογαλακτική ζύμωση πραγματοποιείται σε νέες αμερικανικές και γαλλικές δρύινες βαρέλες, ακολουθούμενη από μια διαδικασία...
Το Herbiolys Laboratoire ιδρύθηκε το 2004 από τη συνάντηση βοτανολόγων, εθνοβοτανολόγων και συλλεκτών που είναι παθιασμένοι με τον φυτικό κόσμο. Ειδικός στα εκχυλίσματα βιολογικών φρέσκων φυτών που προέρχονται από τη γαλλική χλωρίδα, το εργαστήριο επιλέγει από την αρχή έναν πρωτότυπο τρόπο παραγωγής: τα φυτά, που συλλέγονται από τις παραγωγούς-συλλέκτριες που συνεργάζονται με την επιχείρηση, τίθεν...
Η FLORIXIR, επιχείρηση που βρίσκεται στο HAM στην περιφέρεια της SOMME (HAUTS-DE-France), ειδικεύεται στην καλλιέργεια και παραγωγή βιολογικών αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών. Όλα μας τα φυτά καλλιεργούνται με βιολογικές μεθόδους.
Χάρη στις τεχνικές παραγωγής μας, προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας. Εργαζόμαστε με ενδημικά φυτά της περιοχής μας (βασίλισσα των λιβαδιών, σέλινο, κράταιγος…) κ...
...ΤΕΡΡΟΙΡ & ΚΤΗΜΑ
Μίγμα από πηλό και ασβεστόλιθο. Απόδοση 36 hl ανά εκτάριο
ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ
Mourvèdre 25%
Grenache 30%
Cinsault 45%
ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ
Παραδοσιακή καλλιέργεια εδάφους (τόσο μηχανικά όσο και χειρονακτικά) με λογική επεξεργασία εδάφους.
Χειρονακτική συγκομιδή σταφυλιών. Οι τσαμπίδες επιλέγονται στο χέρι στο αμπέλι.
Αφαιρούνται τα κοτσάνια και θρυμματίζονται. Άμεση πίεση ή κρύα εκχύλιση...
Η Agroservis-proizvodnja d.o.o. είναι μια εταιρεία που παράγει γεωργικά μηχανήματα, κατασκευές θερμοκηπίων και ανταλλακτικά για γεωργικά και άλλα μηχανήματα. Ιδρύθηκε το 1996 στη Βιροβίτσα, Κροατία και είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής γεωργικών μηχανημάτων στην Κροατία. Έχουμε 20 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή, που οδήγησαν στην ανάπτυξη μιας ευρείας γκάμας γεωργικών μηχανημάτων για γεωργία και κη...
...Alò είναι ένα πολύτιμο κρασί που παράγεται από σταφύλια Aleatico που έχουν αποξηρανθεί στον ήλιο στο αμπέλι. Μετά από μια φυσική ζύμωση, το κρασί ωριμάζει σε μικρές ξύλινες δεξαμενές. Η παραγωγή αυτού του παστού από όψιμη συγκομιδή είναι περιορισμένη σε 500 φιάλες το χρόνο.
Πλούσιο κρασί με πολύ ευρύ αρωματικό προφίλ, από το φρουτώδες της αποξηραμένης δαμάσκηνας μέχρι το λουλουδάτο της ρόζας και...
...Ανακαλύψτε το Sunrise της Marie Jeanne, μια θαυμάσια ένωση μεταξύ ενός γλυκού και ζουμερού καλοκαιρινού πεπονιού, ενός ανανά που είναι ταυτόχρονα φρέσκος και ελαφρώς ξινός, και ενός ροδάκινου από αμπέλι που είναι τόσο γλυκό στο στόμα όσο και νόστιμο.
Συστατικά
Προπυλενογλυκόλη
Φυτική Γλυκερίνη
Τερπένια
Αρώματα και Κανναβιδιόλη...
...Η Μυστηριώδης Έγχυση σε Κονσέρβα είναι ένα από τα Τσάγια του Δούρου, που κυκλοφόρησε η Infusões com História, και υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία αντάξια των καλύτερων BIO προϊόντων στην Πορτογαλία.
Ο αποκλειστικός συνδυασμός 3 βοτάνων και φυτών (ποϊζο, φύλλα ελιάς και αμπέλι) ενισχύει αυτές τις είδη που προέρχονται από την περιοχή του Δούρου, σε μια ένωση που διεγείρει τις αισθήσεις.
Βρείτε...
BARRIERE FRERES, έμπορος κρασιών ειδικός στα μεγάλα κρασιά του Μπορντό από το 1932. Η προσφορά μας περιλαμβάνει περισσότερους από 200 Crus Classés σε 10 έως 15 διαφορετικές σοδειές και ανανεώνεται καθημερινά προκειμένου να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των διαφόρων εθνικών και διεθνών πελατών: Margaux, Saint-Julien, Saint-Emilion, Pomerol, Médoc, Sauternes, Pessac Léognan και μια επιλογή από πολύ π...
... Domaine de Mas Caron σας προσφέρει ένα τέλειο περιβάλλον για οινοτουρισμό: ξεναγήσεις στο αμπέλι, γευσιγνωσίες, εκθέσεις τέχνης, καλοκαιρινές βραδιές και γοητευτικά καταλύματα σας περιμένουν στην καρδιά του Mont Ventoux, που έχει χαρακτηριστεί «αποθεματικό βιοσφαίρας» από την Unesco.
... σχιστόλιθο που δίνει στα Muscadet μας μια νόστιμη μεταλλικότητα.
Η ιστορία του κτήματος μας χρονολογείται πολύ πίσω στο χρόνο, μαρτυρώντας την προσήλωση της οικογένειας BOSSARD σε αυτή τη οινοπαραγωγική γη. Από τον 16ο αιώνα, από γενιά σε γενιά, το αμπέλι καλλιεργείται με πάθος και τεχνογνωσία στην κοινότητά μας. Το 1971, η Michelle και ο Gilbert BOSSARD ίδρυσαν το Domaine Basse-Ville, ενσωματώνοντας...
...Με περίπου δεκαπέντε εκτάρια, ο Jean Baptiste Adam, "γαστρονομικός αμπελουργός", διατηρεί μια μακρά οικογενειακή παράδοση. Στο αμπέλι, που καλλιεργείται με βιοδυναμικές μεθόδους, η παρατήρηση, ο σεβασμός και η διαίσθηση είναι οι βασικές αρχές. Οι σημαντικές επενδύσεις που έγιναν στο οινοποιείο επιτρέπουν μια αυστηρή και ελεγχόμενη οινοποίηση που μας προσφέρει φέτος κρασιά νόστιμα και πυκνά, με...
Η πρώτη Βελγική σειρά καλλυντικών από το αμπέλι
Η Maison Éole είναι η πρώτη Βελγική σειρά καλλυντικών που προέρχεται από το αμπέλι. Αντλώντας από τους πόρους του Chant d’Éole, ενός αμπελώνα που έχει ξεχωρίσει κερδίζοντας πολλά βραβεία για την ποιότητά του, γεννήθηκε η Maison Éole. Η Maison Éole προσφέρει προϊόντα αριστείας, τοποθετώντας στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων της καινοτόμες δραστικές...
...Η οινοποιία FERNANDO RODRIGUES CARVALHO, UNIPESSOAL, LDA βρίσκεται στην πόλη του Καρτάξο. Ο ιδιοκτήτης Φερνάντο Καρβάλιο παράγει μόνο κόκκινο κρασί, το "Dois Carvalhos" είναι η κύρια μάρκα της οινοποιίας. Το όνομα που δόθηκε στο κρασί είναι μια τιμή στον πατέρα του. Η πάθος του Φερνάντο Καρβάλιο για την αμπελουργία κληρονομήθηκε από τον πατέρα του, ο οποίος φύτεψε το αμπέλι και σχεδίασε τη βάση...
Ο στόχος της Bodega Pago de Cirsus είναι να παρασκευάσει ένα κρασί 100% PAGO της μέγιστης ποιότητας. Η επιλογή των σταφυλιών γίνεται προσεκτικά, πρώτα στο αμπέλι και στη συνέχεια στο τραπέζι επιλογής, όπου φτάνουν μόνο τα καλύτερα στα ξύλινα βαρέλια για ζύμωση. Η παραγωγή στην κάβα περιλαμβάνει λευκά, κόκκινα, ροζέ και γλυκά κρασιά. Τα λευκά κρασιά είναι: CHARDONNAY της χρονιάς, CHARDONNAY...
Το Château Brande-Bergère είναι ένα κτήμα 8 εκταρίων που βρίσκεται βόρεια του Saint Emilion. Δίνεται η μεγαλύτερη προσοχή στις εργασίες στο αμπέλι, οι οποίες γίνονται όλες με το χέρι (ξεφύλλισμα, αποσπασματική συγκομιδή, τρύγος).
Το κτήμα είναι πιστοποιημένο «Υψηλής Περιβαλλοντικής Αξίας (H.V.E.)»· οι ζιζανιοκτόνοι είναι απαγορευμένοι και τα απόβλητα ανακυκλώνονται.
Τα κρασιά προέρχονται από...
... 1991. Το Selekcijsko trsničarsko središče Vrhpolje είναι ένα όνομα που αντιπροσωπεύει την επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ του Υπουργείου Γεωργίας και της Trsnica, η οποία έχει ήδη αποδώσει καρπούς – ένα συλλεκτικό αμπέλι φυτεύτηκε με πενήντα δύο διαφορετικές ποικιλίες σταφυλιών στο Λοζέ, δίπλα από τη Βιπάβα.
Κατά την παραγωγή εμβολιασμένων αμπελιών, η μεγαλύτερη προσοχή δίνεται στο υλικό ρίζας και...
Η πρώτη Βελγική σειρά καλλυντικών από το αμπέλι
Η Maison Éole είναι η πρώτη Βελγική σειρά καλλυντικών που προέρχεται από το αμπέλι. Αντλώντας από τους πόρους του Chant d’Éole, ενός αμπελώνα που έχει ξεχωρίσει κερδίζοντας πολλά βραβεία για την ποιότητά του, γεννήθηκε η Maison Éole. Η Maison Éole προσφέρει προϊόντα αριστείας, τοποθετώντας στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων της καινοτόμες δραστικές...
Ιδρυμένο το 1895, το CHÂTEAU LA CAMINADE είναι ένα οικογενειακό οινοποιείο εδώ και τέσσερις γενιές.
Βρίσκεται στην περιοχή της Απαίτησης Cahors στο Νοτιοδυτικό τμήμα της Γαλλίας, το αμπέλι των 35 εκταρίων αποτελείται κυρίως από την εμβληματική ποικιλία MALBEC καθώς και από τις δύο συμπληρωματικές ποικιλίες MERLOT και TANNAT.
Το κάστρο παράγει 5 διαφορετικά κρασιά, εκ των οποίων τρία είναι...