Η βιδωτή και μπουλονιά Delta Officina Meccanica, ιδρυθείσα το 1953, έχει έδρα στη Desio, στην επαρχία Monza και Brianza.
Ειδικεύεται στη ψυχρή σφράγιση βιδών από χάλυβα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές, με εξαγωνική και εξαλόβητη (Torx) υποδοχή, με μετρική σπείρωμα κλάσης 8.8 και 10.9 από m 2,5 έως m 10. Κατόπιν αιτήματος, κατασκευάζει ειδικά κομμάτια κατά παραγγελία, εκτελεί αριστερόστροφες σπείρωμα...
Η CaBa Industrie S.r.l. έχει έδρα στη Φαέντζα (RA) και δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον τομέα της γεωργικής μηχανοποίησης, με στόχο την κατασκευή μηχανών και εξοπλισμού που να εκτελούν εργασίες επεξεργασίας του εδάφους όλο και πιο οικολογικά, καθώς και να διασφαλίζουν τη μέγιστη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα στις επιδόσεις. Η εταιρεία είναι σε θέση να παράγει όλα τα προϊόντα στην έδρα της, ...
...Αυτό το αφρώδες κρασί με τα χαρακτηριστικά του εκπροσωπεί το πνεύμα και την παράδοση της περιοχής από την οποία προέρχεται. Η σωστή έκθεση, το ευνοϊκό κλίμα και η φροντίδα που δίνεται πρώτα στο αμπέλι και στη συνέχεια στην κάβα, προσφέρουν ένα υψηλό επίπεδο τελικού αποτελέσματος, με τυπικά αρώματα.
Το χρώμα είναι αχυρένιο κίτρινο, με μια λεπτή και επίμονη φυσαλίδα και λαμπερό αφρό.
Ποικιλία σταφυλιών: Glera
Τυπολογία: Αφρώδες κρασί...
.../maps/Eb8HJEm4CqD2)
Ξενάγηση στο οινοποιείο και στο γειτονικό αμπέλι, με παρουσίαση των διαφόρων σταδίων παραγωγής και παλαίωσης του κρασιού. Στο τέλος της ξενάγησης θα ακολουθήσει καθοδηγούμενη γευσιγνωσία πέντε κρασιών, συνοδευόμενη από δείγματα τοπικών αλλαντικών και τυριών από το Πιεμόντε.
Η τιμή ποικίλλει ανάλογα με τις επιλογές των προϊόντων και των κρασιών που θα γευτείτε.
Για κρατήσεις και...
...Alò είναι ένα πολύτιμο κρασί που παράγεται από σταφύλια Aleatico που έχουν αποξηρανθεί στον ήλιο στο αμπέλι. Μετά από μια φυσική ζύμωση, το κρασί ωριμάζει σε μικρές ξύλινες δεξαμενές. Η παραγωγή αυτού του παστού από όψιμη συγκομιδή είναι περιορισμένη σε 500 φιάλες το χρόνο.
Πλούσιο κρασί με πολύ ευρύ αρωματικό προφίλ, από το φρουτώδες της αποξηραμένης δαμάσκηνας μέχρι το λουλουδάτο της ρόζας και...
...Η Masseria Duca D'Ascoli διαθέτει αυτή τη στιγμή 25 εκτάρια καλλιεργημένων εκτάσεων με το γνωστό και διακεκριμένο αμπέλι "Uva di Troia" και προγραμματίζει μια επόμενη επέκταση της έκτασης σε συνολικά 60 εκτάρια. Όλοι οι αμπελώνες ακολουθούν το πρωτόκολλο Βιολογικής Γεωργίας, επομένως κάθε παρέμβαση γίνεται χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών. Οι αμπελώνες καλλιεργούνται με αποστάσεις φύτευσης ημι...
... επαγγελματία στους διάφορους τομείς. Η ελιά, ο κυπαρίσσι και η αμπέλι είναι τα πιο διαδεδομένα φυτά στο τοσκανικό τοπίο: συμβάλλουν, μαζί με τα αγροτόσπιτα και τους λόφους, στη δημιουργία μιας μοναδικής στον κόσμο σχέσης ανθρώπου-φύσης. Ιδιαίτερα η ελιά και η αμπέλι, χάρη στον πλούτο των καρπών τους και στη χιλιόχρονη εργασία του ανθρώπου, αντιπροσωπεύουν τους πυλώνες της τοσκανικής αγροτικής...
... περιοχή. Το σύστημα καλλιέργειας με κεφαλή έχει πάντα χρησιμοποιηθεί στην περιοχή, έχει τροποποιηθεί σύμφωνα με τις ανάγκες των περιορισμένων παραγωγών και εναλλάσσεται με το διεθνές Γκουγιό για να αποδώσει από κάθε αμπέλι τη μέγιστη δυναμική. Οι αμπελώνες που καλύπτονται με χόρτο προστατεύονται από δίχτυα χαλάζι. Η εταιρεία μας, μετά από προσεκτικό και παρατεταμένο έλεγχο ωρίμανσης με απογύμνωση και...
Κελάρι κρασιών που ειδικεύεται στην παραγωγή κόκκινων κρασιών ποιότητας πιστοποιημένα D.O.C. Cannonau di Sardegna.
Η επιχείρηση οινοποιεί τα σταφύλια που καλλιεργούνται στο ιδιόκτητο αμπέλι της στο Δοργάλη, ακολουθώντας το μοντέλο μιας βιώσιμης αμπελοκαλλιέργειας, βασισμένο στην ισορροπία του οικοσυστήματος του αμπελώνα και τον σεβασμό σε πρακτικές καλλιέργειας υψηλής ποιότητας, που αποσκοπούν...
... Ruralia, ένα prosecco που παράγεται με αρχαίες μεθόδους και είναι το αποτέλεσμα αυστηρής επιλογής των σταφυλιών και προσεκτικής οινοποίησης,
- Prosecco Tranquillo, το κρασί που εκφράζει καλύτερα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της ποικιλίας,
- Prosecco Cornolè, ένα ιδιαίτερο ήρεμο prosecco που παράγεται μόνο από σταφύλια που προέρχονται από ένα πολύ μικρό αμπέλι που ονομάζεται από τους αιωνόβιους Cornolè (θάμνοι άγριων μούρων), με παραγωγή 3336 φιαλών.
...Η ιστορία του Λαμπρούσκου περιέχει τη γοητεία των πρώτων μαρτυριών των ποιητών και των συγγραφέων της κλασικής εποχής (Βιργίλιος, Κατώνας), οι οποίοι στα έργα τους αναφέρονται σε μια "Λαβρούσκα βίτις", δηλαδή ένα άγριο αμπέλι που παρήγαγε καρπούς με ξινή γεύση. Το Λαμπρούσκο, ένα κόκκινο κρασί που μπορεί να είναι αφρώδες ή σπινθηριστό, με λαμπερό κόκκινο ρουμπινί χρώμα, σερβίρεται στους 12-14 °C...
... Gaia, οι οποίοι από πάντα θεωρούνται μεταξύ των πιο ευγενών της περιοχής.Παράγει αποκλειστικά κρασιά DOC και DOCG, συγκεκριμένα:Barbaresco DOCG, αμπελώνες Gallina και Gaia;Moscato d'Asti DOCG;Roero Arneis DOCG;Barbera d'Alba DOC, αμπέλι Gallina;Dolcetto d'Alba DOC, αμπέλι Cottà;Langhe Nebbiolo DOC.Η Εταιρεία San Michele, σύμφωνα με την επιθυμία του εκλιπόντος εφημέριου, ιδρυτή της, είναι η άμεση...
...Πλήρη, καλά δομημένα και αρωματικά κρασιά, σύνθετα και σημαντικά. Το il Tralcetto είναι Ιστορία: νεαρά και φρέσκα κρασιά, ευχάριστα ισορροπημένα με αναζωογονητική οξύτητα. Η συσκευασία χαρακτηρίζεται από ένα μικρό αμπέλι που τυλίγεται γύρω από το λαιμό της φιάλης ως σύμβολο της παράδοσής μας. i Collinari, τα αφρώδη κρασιά.
... αναλάβει πρωτοβουλίες για την ανάδειξη των αυτόχθονων ποικιλιών της Σαλέντου.
Οι αμπελώνες καλλιεργούνται με τη μέθοδο του κορδονιού. Κάτω από ένα πρώτο στρώμα πηλού περίπου 1 μέτρου, οι ρίζες συναντούν μια ευρεία ζώνη από τούφο, μια τυπική λευκή πορώδη και εύθρυπτη πέτρα. Σε περιόδους μεγάλης ξηρασίας, αυτή λειτουργεί ως υδάτινος πόρος για το αμπέλι, προσφέροντας γεύση και μεταλλικότητα στα κρασιά...
Το Poggio a Sieve είναι ένα ρομαντικό και κρυφό αγροτουριστικό κατάλυμα που βρίσκεται στους λόφους της ιστορικής περιοχής του Μουτζέλλο, κοντά στην αρχαία πόλη του Βίκχιο και την πόλη της Φλωρεντίας. Το αγροτουριστικό κατάλυμα διαθέτει έξι άνετα διαμερίσματα, μια πισίνα με χώρο ηλιοθεραπείας, ένα μικρό αμπέλι με παρακείμενο λαχανόκηπο και ιδιωτικό πάρκινγκ. Τα διαμερίσματα του Poggio a Sieve είναι διαθέσιμα για βραχυχρόνιες ενοικιάσεις και εβδομαδιαίες διαμονές στην Τοσκάνη.
... και, επομένως, στην ικανότητα παλαίωσης, και συνδυάζεται με τον άνεμο που φυσά συνεχώς στον αμπελώνα, ο οποίος βοηθά στην ανάπτυξη της αρωματικής πλούσιας των σταφυλιών. Η προσοχή σε κάθε μεμονωμένο αμπέλι ή ελαιόδεντρο είναι θέμα οικογενειακής παράδοσης και κουλτούρας, κάτι που έχουμε βαθιά μέσα μας.
Φτάνοντας στην τρίτη γενιά παραγωγών, ο γιος Μιχάλης μαζί με τον πατέρα Γκλένι, έχουν μετατρέψει μια παραδοσιακή οικογενειακή οινοποιία σε μια επιχείρηση που λειτουργεί με σύγχρονα επαγγελματικά κριτήρια, φέρνοντας φρέσκες ιδέες και νέες πρωτοβουλίες. Οι πολύτιμες εμπειρίες που αποκτήθηκαν με την πάροδο του χρόνου, η έρευνα και η πειραματική διαδικασία στο αμπέλι και στο κελάρι, έχουν επιτρέψει...