... για πέργκολες με ύψη ανώτερα από τον μέσο όρο, αυτός ο στύλος είναι ικανός να αντέχει σε σοβαρά φορτία, καθιστώντας τον αξιόπιστη επιλογή για οποιοδήποτε αμπέλι.
Κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας γαλβανισμένο χάλυβα, ο κεντρικός στύλος JM13 προσφέρει ανώτερη αντοχή στη διάβρωση, εξαλείφοντας την ανάγκη για επιπλέον συντήρηση. Ο καινοτόμος και ευέλικτος σχεδιασμός του επιτρέπει τη χρήση του σε...
Στην BLASTDESAL, S.L. ασχολούμαστε με την κατασκευή προστατευτικών για φυτά αμπελιού, ελιάς, αμυγδάλου, καρποφόρων δέντρων και δασικών δέντρων, με διάφορους σχεδιασμούς για την κατάλληλη λύση στα διαφορετικά προβλήματα που προκύπτουν από την προστασία νέων φυτεύσεων ή ήδη πραγματοποιημένων φυτεύσεων. Επίσης, είμαστε εισαγωγείς από μπαμπού, ξύλινες κολώνες και εμπορευόμαστε διάφορα αξεσουάρ.
Από τ...
...Το LOESS Verdejo προέρχεται από ένα αμπέλι της δημοτικής ενότητας Ρουέδα, Βαλλιαδολίδ, που φυτεύτηκε το 1998 και καλλιεργείται με σύστημα πέργκολας, και βρίσκεται μέσα στον κύκλο των 5 καλύτερων Verdejo σύμφωνα με την Δ.Ο. Ρουέδα.
Η οινοποίηση του γίνεται σε ανοξείδωτο χάλυβα και διατηρείται σε επαφή με τις λεπτές του οινολάσπες για να βελτιώσει τα οργανοληπτικά του χαρακτηριστικά.
... μυκήτων (δενδροκομία και αμπέλι) και επιθέσεις παρασίτων στη δενδροκομία.
Χρήσεις και δόσεις ως φυσικό φράγμα και για ηλιακά εγκαύματα:
50 Kg/Ha από το στάδιο ευαισθησίας των φρούτων
50 Kg/Ha 3-4 εβδομάδες μετά
Ανανέωση στα 25 Kg/Ha ανάλογα με τις κλιματικές συνθήκες και την ημερομηνία συγκομιδής
Χρήσεις και δόσεις ως μυκητοκτόνο και εντομοκτόνο:
Ως εντομοκτόνο: Σε μύγα της ελιάς, θρίπα του ροδάκινου και ψύλλο της αχλαδιάς στα 25 Kg/Ha στην πρώτη εφαρμογή και 20 Kg/Ha στις επόμενες.
...Κρασί φτιαγμένο με 80% σταφύλια Tempranillo και 20% ποικιλία Graciano από το οικολογικό αμπέλι Alto de Mindiarte, που συλλέγεται χειροκίνητα σε μικρές κούτες και επιλέγεται σε τραπέζι επιλογής.
Επεξεργασία σε στυλ Bordeaux, με αποσπασμένα και θρυμματισμένα τσαμπιά.
Η μηλογαλακτική ζύμωση πραγματοποιείται σε νέες αμερικανικές και γαλλικές δρύινες βαρέλες, ακολουθούμενη από μια διαδικασία...
Ο στόχος της Bodega Pago de Cirsus είναι να παρασκευάσει ένα κρασί 100% PAGO της μέγιστης ποιότητας. Η επιλογή των σταφυλιών γίνεται προσεκτικά, πρώτα στο αμπέλι και στη συνέχεια στο τραπέζι επιλογής, όπου φτάνουν μόνο τα καλύτερα στα ξύλινα βαρέλια για ζύμωση. Η παραγωγή στην κάβα περιλαμβάνει λευκά, κόκκινα, ροζέ και γλυκά κρασιά. Τα λευκά κρασιά είναι: CHARDONNAY της χρονιάς, CHARDONNAY...
Στην Agroptimum ασχολούμαστε με τη διανομή φυτών και δέντρων. Ειδικευόμαστε σε αμύγδαλο, φιστίκι, ελιά και αμπέλι, όλα αυτά συνοδευόμενα από υποστήριξη και συμπληρωματικό υλικό για τον επαγγελματία της γεωργίας. Διαθέτουμε επίσης υπηρεσίες όπως μελέτη της εκμετάλλευσης, GPS φύτευση και παρακολούθηση της καλλιέργειας για να επιτύχουμε τη μέγιστη κερδοφορία. Έχουμε το δικό μας φυτώριο και...
... ευέλικτη εταιρεία, ικανή να εξυπηρετήσει τον πιο απαιτητικό πελάτη με την καλύτερη αναλογία ποιότητας/τιμής/υπηρεσίας στην αγορά. Από το ίδιο το αμπέλι μέχρι το σημείο του κόσμου που το χρειάζεστε. Οι εγκαταστάσεις μας εμφιάλωσης στη Λαγκουάρδια και στη Λαπουέμπλα ντε Λαμπάρκα παράγουν σχεδόν ένα εκατομμύριο φιάλες το μήνα, καλύπτοντας οποιαδήποτε ανάγκη και ποσότητα. Το τμήμα εξαγωγών μας αναλαμβάνει...
...αφρώδους κρασιού και κόκκινου κρασιού. Προσφέρουμε επίσης υπηρεσίες γευσιγνωσίας, αίθουσες εορτασμού και γευσιγνωσίες στην έδρα μας στο Sauzal, περίπου 600 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, στον τόπο που ονομάζεται La Hollera, όπου βρίσκεται το αμπέλι μας σε ένα πετρώδες αλλά πολύ πλούσιο έδαφος, αποτέλεσμα του ηφαιστείου και της πάροδου του χρόνου. Επικοινωνήστε μαζί μας.
Η Cruz de Alba παρασκευάζεται από ένα αμπέλι σαράντα ετών που παρέχει σταφύλια εξαιρετικής ποιότητας και ωριμάζει τα κρασιά της σε νέα γαλλικά και αμερικανικά δρύινα βαρέλια. Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης Ribera de Duero.
... Σελήνης και των αστεριών με τις ζωτικές διαδικασίες στο αμπέλι, στις ζυμώσεις, τις εκχυλίσεις, τις ωριμάνσεις, στην παραγωγή κ.λπ. Είναι κρασιά που εκφράζουν την ενέργεια και τις ποιότητες των 4 στοιχείων: Αέρας, Νερό, Φωτιά και Γη. Τα Παραδοσιακά Κρασιά, φτιαγμένα μόνο από σταφύλια με τις εγχώριες ζύμες τους, εκφράζουν τον παραδοσιακό χαρακτήρα της κάβας μας, με πιθάρια από πηλό και τον ήλιο που...
... μας για την παραγωγή κρασιού ξεκινά από το αμπέλι πολύ πριν τη συγκομιδή. Σημαντικός χρόνος αφιερώνεται από τους αγρότες που εργάζονται στα αμπέλια για να εξασφαλίσουν την τέλεια ισορροπία στους καρπούς.
... κληρονομήσει όλα τα αμπέλια από τους γονείς μας και, όπως αυτοί, παράγουμε το κρασί μας με την ίδια ενθουσιασμό και αγάπη. Η μάρκα μας είναι Viña Clavidor, είναι ένα αφιέρωμα σε αυτόν, τον πατέρα μας, για το ότι μας μετέφερε όλα όσα πίστευε. Δημιουργούμε διάφορους τύπους οινοποίησης, πάντα σκεπτόμενοι τον τύπο εδάφους όπου βρίσκεται το αμπέλι, την κατεύθυνση και άλλες ειδικές παραμέτρους που εκτιμούμε, πάντα με στόχο να αποτυπώσουμε την μέγιστη έκφραση στα κρασιά μας.
Η Bodegas Moya-Palafox παράγει κρασιά στη Λα Ριόχα και στη Βαλένθια στην Ισπανία. Ελέγχουμε όλη τη διαδικασία, από το αμπέλι μέχρι το μπουκάλι, για να προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα σε πολύ προσιτές τιμές.
Μεταξύ των αναφορών μας περιλαμβάνονται:
Marqués de Palafox DOCa RIOJA
The Painter Art Collection DO VALENCIA
Anaté Funny Collection DO VALENCIA
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες: www.bodegasmoyapalafox.es...