...Απολαύστε μαζί αυτό το νόστιμο φιλέτο χοιρινού με θυμάρι από το Μαρόκο και τις δύο μουστάρδες, εμπνευσμένο από τις καλύτερες μπρασερί. Προσεκτικά παρασκευασμένο με χοιρινό προέλευσης Γαλλίας, αυτή η συνταγή είναι χωρίς χρωστικές, χωρίς τεχνητές αρωματικές ουσίες και χωρίς συντηρητικά.
... με κόκαλο, χωρίς δέρμα
Κατεψυγμένο Χοιρινό Πόδι χωρίς κόκαλο, χωρίς δέρμα
Κατεψυγμένη Χοιρινή Σπονδυλική Στήλη με κόκαλο, χωρίς δέρμα
Κατεψυγμένη Χοιρινή Σπονδυλική Στήλη χωρίς κόκαλο, χωρίς δέρμα
Κατεψυγμένος Χοιρινός Ώμος χωρίς κόκαλο, χωρίς δέρμα
Κατεψυγμένος Χοιρινός Λαιμός χωρίς κόκαλο, χωρίς δέρμα
Κατεψυγμένη Χοιρινή Σπονδυλική Στήλη χωρίς κόκαλο, χωρίς δέρμα
Κατεψυγμένο ΧοιρινόΦιλέτο...
...Κατεψυγμένο ΧοιρινόΦιλέτο. Ο κύριος στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας και να διατηρήσουμε μια μακροχρόνια επιχειρηματική σχέση. Επίσης, το Κατεψυγμένο Χοιρινό μας σφάζεται ειδικά με το χέρι σύμφωνα με τις ισλαμικές (ΧΑΛΑΛ) και διεθνείς απαιτήσεις. Διατηρούμε αυστηρή συμμόρφωση με όλες τις απαιτήσεις για ανθρώπινη μεταχείριση και σφαγή ζώων, συμπεριλαμβανομένης της ακρίβειας...
...Η χοιρινή φιλέτο είναι το διαιτητικό μέρος του χοίρου. Αποτελείται από τον εγκάρσιο οσφυϊκό μυ. Από μία σάρκα μπορεί να παραχθεί έως 1,5 κιλό φιλέτο. Περιέχει μόνο 142 θερμίδες. Επομένως, η φιλέτο είναι πολύτιμη για τη διαιτητική κουζίνα.
Κατασκευαστής: Ουκρανία
Χαρακτηριστικό: Ψυχρό, Κατεψυγμένο
Ψυχρά προϊόντα: 12 ημέρες στους 0 +4 ºC
Κατεψυγμένα προϊόντα: 6 μήνες στους -18 ºC...
... 5ºC. Για κατανάλωση, η συνιστώμενη θερμοκρασία είναι 15º-18ºC.
Διαδικασία Παρασκευής: Μαρινάρισμα, μαρινάρισμα, γέμισμα, ξήρανση και ωρίμανση
Συστατικά: Λαχταριστό χοιρινό κρέας ιβηρικού χοίρου, αλάτι, φυσικό άρωμα, πάπρικα, φυσικά μπαχαρικά και συνθετικό έντερο
Βάρος: 0,7-1,2 Kg...
... σας, το λόνζο είναι ένα πολύ λιγότερο λιπαρό αλλαντικό που θα συνοδεύσει την κόππα, το λουκάνικο, το αποξηραμένο βοδινό και τους ξηρούς καρπούς από ζαμπόν, προσφέροντάς σας έναν δίσκο απεριτίφ 100% χωρίς νιτρίτες και συντηρητικά. Όλα τα αλλαντικά μας χωρίς νιτρίτες παρασκευάζονται από χοίρους προσεκτικά επιλεγμένους στην Αβερν.
Προέλευση: Λαϊσάκ, Αβερν
Συστατικά: Χοιρινό από την Αβερν, αλάτι Γκεράντ...
...Μηχανή συνδυασμού για παχιά και λεπτά: Η μηχανή απογύμνωσης AMS 533 TWIN είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για την επεξεργασία κομματιών με παχιά τένοντες και δέρμα, όπως το χοιρινόφιλέτο, το χοιρινό στήθος, το μοσχαρίσιο ή το μοσχαρίσιο στήθος και το βραστό μοσχαρίσιο φιλέτο.
Πλεονεκτήματα
- Αφαίρεση τενόντων και δέρματος με μία μηχανή
- Ρόδες μεταφοράς TWIN και ειδικά συντονισμένες λεπίδες παρέχουν...
...-ασβεστόλιθου για να προσφέρει ένα γεμάτο και σάρκινο κρασί, που εκπροσωπεί την αίγλη των κρασιών του Μπορντό.
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΡΑΣΙΟΥ
Παραδοσιακή οινοποίηση σε ανοξείδωτες δεξαμενές.
ΣΤΑΦΥΛΙΑ
Merlot
Cabernet Franc
Cabernet Sauvignon
ΓΕΥΣΗ
Λαμπερό σκούρο γαρνέτ χρώμα.
Φρουτώδης μύτη με αρώματα μαύρης σταφίδας, βατόμουρου και βερίκοκου.
Στρογγυλή, ισορροπημένη και επίμονη γεύση με ώριμες και ζεστές τανίνες.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΦΑΓΗΤΟΥ & ΚΡΑΣΙΟΥ
Να απολαμβάνεται με φιλέτο μοσχαριού, ψητό χοιρινό με δαμάσκηνα ή παλαιωμένο τυρί.
Σερβίρετε στους 18°C.
ΒΡΑΒΕΙΑ
2012: Χάλκινο Μετάλλιο στο IWC 2013.
Η MVO Distribution, έμπορος σε όλους τους τύπους κρέατος από το 2002, σας προσφέρει σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, κρέατα από ΧΟΙΡΟ / ΒΟΔΙΝΟ / ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ / ΜΟΣΧΑΡΙ / ΘΗΡΑΣ / ΑΡΝΙ / ΚΡΕΑΣ ΑΡΝΙΟΥ / ΠΑΠΙΑ / ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ / ΑΓΡΙΟΧΟΙΡΟΣ / ΕΛΚΟΣ / ΚΡΕΑΣ ΓΑΪΔΟΥΡΑ ...
Διαπραγματευόμαστε απευθείας με τους συνεργάτες σφαγείων και κοπτών που είναι παρόντες στην αγορά της Γαλλίας και της ΕΕ, προσφέροντας ιδιαίτερα...
Από μια πραγματικά παγκόσμια προοπτική, προμηθευόμαστε προϊόντα από τις κύριες παραγωγικές περιοχές της Ευρώπης, της Βόρειας και Νότιας Αμερικής, και της Άπω Ανατολής. Οι κύριες κατηγορίες προϊόντων μας είναι το Palm Kernal Oil, το Palm Oil, το Rapeseed Oil, το Soybean Oil, το Sunflower Oil, τα Blends, το Corn Oil, το Cottonseed Oil, το High Oleic Sunflower Oil, το Poultry, το Pork, το Beef, το Fi...
...Η σειρά μας με ημι-αλάτι περιλαμβάνει τα μεγάλα κλασικά της αλλαντοποιίας, όπως το μπούτι, το στήθος, την παλέτα,... και το καπνιστό με παραδοσιακό τρόπο.
Αποτελείται επίσης από κιτ για την προετοιμασία χειμερινών πιάτων, τις ποικιλίες ξινολάχανο, μικρό αλμυρό με φακές, σούπα, παλέτα à la diable, κ.λπ.
Δεν ξεχνάμε τις φιλικές στιγμές με το καπνιστό φιλέτο μινιόν με παραδοσιακό τρόπο.
...Λόμος από Χοιρινό Ιβηρικής Ράτσας 50% ιβηρική ράτσα
Προϊόν που προέρχεται από έναν από τους δύο λόμους του Χοίρου Ιβηρικής, καρυκευμένο με αλάτι και υψηλής ποιότητας πάπρικα. Ένας από τους πιο παλιούς και εκτιμημένους αλλαντικούς λόγω της αναγνωρίσιμης γεύσης, χρώματος, υφής και διείσδυσης. Έντονη γεύση. Πολύ συνιστώμενο. Βάρος: 1 Kg έως 1,3 Kg. Προέλευση: Σαλαμάνκα...
Είμαστε κατασκευαστές ζαμπόν και αλλαντικών στην επαρχία της Τερουέλ, παράγοντας με παραδοσιακό τρόπο από την αρχή μας το 1898. Ακολουθούμε μια αυστηρή διαδικασία παραγωγής στην οποία προτεραιότητα έχει η τελική ποιότητα, προκειμένου να επιτύχουμε ένα προϊόν υψηλής διαφοροποίησης. Για αυτό βασιζόμαστε σε προσεκτική επιλογή πρώτων υλών και σε μια αυστηρή μέθοδο παραγωγής στην οποία συνδυάζονται οι ...
...Τα κρέατα Ιβηρικού μας παρουσιάζουν υφές και γεύσεις που μαρτυρούν τον προσεκτικά εποπτευόμενο κύκλο παραγωγής μας. Είτε για τη βιομηχανία ξενοδοχείων είτε για τον καταναλωτή, γιατί να μην απολαύσετε το χοιρινό Ιβηρικού σε όλες του τις μορφές;
Βάρος: 1,2 κιλά...
... Κατεψυγμένο Χοιρινό Κρέας όπως αναφέρεται παρακάτω ή σύμφωνα με τις απαιτήσεις των εκλεκτών πελατών μας.
κατεψυγμένο χοιρινόφιλέτο, χωρίς αλυσίδα, χωρίς κόκαλα
κατεψυγμένα χοιρινά υπολείμματα
κατεψυγμένα χοιρινά μάγουλα, χωρίς δέρμα, Κατεψυγμένα Χοιρινά Κότσια
κατεψυγμένες χοιρινές ράβδοι και χοιρινά κότσια
κατεψυγμένο κανονικό χοιρινό λίπος
κατεψυγμένο μαλακό χοιρινό λίπος
κατεψυγμένο χοιρινό...
...Φατσόν ΛΟΜΟ 3.5 κιλά, DLC 20 ημέρες
Η ειδικότητά μας και η καλύτερη πώληση το καλοκαίρι. Πολύ πρωτότυπο προϊόν και πραγματικά πολύ νόστιμο! Είναι ένα ζαμπόν μαριναρισμένο με γλυκιά πιπεριά.
Μπορούμε να το πουλήσουμε
Σε φέτες για ψήσιμο όπως ένα φιλέτο (σε τηγάνι, πλάκα ή μπάρμπεκιου)
Σε ρολό
Σε σουβλάκια
Σε ζαμπόν ψημένο στη σούβλα.
Είναι πολύ νόστιμο και οικονομικό.
...{"Ingrédients:":"- Σπόροι μουστάρδας\n- Ξίδι μήλου\n- Αλάτι\n- 10 % μέλι\n- Νερό\n\nConseils d'utilisation :\nΣε σάλτσα για χοιρινό ψητό, φιλέτο ή κοτόπουλο. Σε βινεγκρέτ σε σαλάτα αβοκάντο με κοτόπουλο.\n\nCe produit est également disponible en pot de 100 g et 200 g."}...
...Προκουρέρ από αληθινά εξωτερικά χοίρους, απευθείας από τον αγρότη.
Ο προκουρέρ φιλέτο κόβεται από τον λαιμό/ώμο του χοίρου. Είναι όμορφο σκούρο κρέας και ωραία μαρμαρωμένο. Ο προκουρέρ είναι στην πραγματικότητα η ωμοπλάτη, αλλά χωρίς το κόκαλο και συχνά κομμένος πιο λεπτά. Είναι πολύ τρυφερό και ζουμερό κρέας με πολύ γεύση.
Πουλάμε επίσης μεγάλα κομμάτια προκουρέρ για τη σχάρα, για παράδειγμα...