... 5ºC. Για κατανάλωση, η συνιστώμενη θερμοκρασία είναι 15º-18ºC.
Διαδικασία Παρασκευής: Μαρινάρισμα, μαρινάρισμα, γέμισμα, ξήρανση και ωρίμανση
Συστατικά: Λαχταριστό χοιρινό κρέας ιβηρικού χοίρου, αλάτι, φυσικό άρωμα, πάπρικα, φυσικά μπαχαρικά και συνθετικό έντερο
Βάρος: 0,7-1,2 Kg...
...Λόμος από Χοιρινό Ιβηρικής Ράτσας 50% ιβηρική ράτσα
Προϊόν που προέρχεται από έναν από τους δύο λόμους του Χοίρου Ιβηρικής, καρυκευμένο με αλάτι και υψηλής ποιότητας πάπρικα. Ένας από τους πιο παλιούς και εκτιμημένους αλλαντικούς λόγω της αναγνωρίσιμης γεύσης, χρώματος, υφής και διείσδυσης. Έντονη γεύση. Πολύ συνιστώμενο. Βάρος: 1 Kg έως 1,3 Kg. Προέλευση: Σαλαμάνκα...
Είμαστε κατασκευαστές ζαμπόν και αλλαντικών στην επαρχία της Τερουέλ, παράγοντας με παραδοσιακό τρόπο από την αρχή μας το 1898. Ακολουθούμε μια αυστηρή διαδικασία παραγωγής στην οποία προτεραιότητα έχει η τελική ποιότητα, προκειμένου να επιτύχουμε ένα προϊόν υψηλής διαφοροποίησης. Για αυτό βασιζόμαστε σε προσεκτική επιλογή πρώτων υλών και σε μια αυστηρή μέθοδο παραγωγής στην οποία συνδυάζονται οι ...
...Τα κρέατα Ιβηρικού μας παρουσιάζουν υφές και γεύσεις που μαρτυρούν τον προσεκτικά εποπτευόμενο κύκλο παραγωγής μας. Είτε για τη βιομηχανία ξενοδοχείων είτε για τον καταναλωτή, γιατί να μην απολαύσετε το χοιρινό Ιβηρικού σε όλες του τις μορφές;
Βάρος: 1,2 κιλά...
... ζαμπόν είναι ένα πάντα πολύ εκτιμημένο γκουρμέ προϊόν στη διεθνή γαστρονομία. Έχουμε τρεις δυνατές μορφές παράδοσης: ολόκληρο, χωρίς κόκαλο ή σε φέτες. Λόγω της ευρωπαϊκής μας πελατείας, έχουμε εμπλουτίσει τον κατάλογό μας με επιπλέον προϊόντα: προϊόντα όπως: ισπανικά τυριά, κρασί ή Jamon Serrano. Έχουμε επίσης μια νέα προσφορά: το εξαιρετικό ιβηρικό κρέας μας (φιλέτο, κρυφό φιλέτο, λαιμός, ράχη..). Είμαστε έτοιμοι να εκπληρώσουμε όλους τους τύπους παραγγελιών: εστιατόρια, καταστήματα, διανομείς..