Η Frigorífico Cárnico Pedro Rodríguez S.L. είναι μια εταιρεία με περισσότερα από 58 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της εμπορίας και διανομής φρέσκων και κατεψυγμένων κρεάτων από ιβηρικό χοίρο. Από την ίδρυσή της το 1952, διατηρεί μια σταθερή δέσμευση στην καινοτομία και την ποιότητα, προσαρμόζοντας τις ανάγκες της αγοράς και των πελατών της. Η εξέλιξή μας μας έχει επιτρέψει να βελτιστοποιήσουμε τις ε...
Είμαστε κατασκευαστές ζαμπόν και αλλαντικών στην επαρχία της Τερουέλ, παράγοντας με παραδοσιακό τρόπο από την αρχή μας το 1898. Ακολουθούμε μια αυστηρή διαδικασία παραγωγής στην οποία προτεραιότητα έχει η τελική ποιότητα, προκειμένου να επιτύχουμε ένα προϊόν υψηλής διαφοροποίησης. Για αυτό βασιζόμαστε σε προσεκτική επιλογή πρώτων υλών και σε μια αυστηρή μέθοδο παραγωγής στην οποία συνδυάζονται οι ...
Η MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) έχει την έδρα της στο Γκουιχουέλο (Σαλαμάνκα) και ασχολείται, σχεδόν αποκλειστικά, με τη βιομηχανία του ιβηρικού χοίρου. Στόχος της ήταν να κατασκευάσει ένα σφαγείο με τμήμα κοπής και τήξης λιπαρών, που θα της παρείχε τη σφαγή και κοπή των χοίρων που χρειάζονταν οι βιομηχανίες της, καθώς και τη μετατροπή του μπέικον σε λίπος μέσω μιας διαδικασίας τήξης, ξεκινώντ...
... 5ºC. Για κατανάλωση, η συνιστώμενη θερμοκρασία είναι 15º-18ºC.
Διαδικασία Παρασκευής: Μαρινάρισμα, μαρινάρισμα, γέμισμα, ξήρανση και ωρίμανση
Συστατικά: Λαχταριστό χοιρινό κρέας ιβηρικού χοίρου, αλάτι, φυσικό άρωμα, πάπρικα, φυσικά μπαχαρικά και συνθετικό έντερο
Βάρος: 0,7-1,2 Kg...
...Λόμος από Χοιρινό Ιβηρικής Ράτσας 50% ιβηρική ράτσα
Προϊόν που προέρχεται από έναν από τους δύο λόμους του Χοίρου Ιβηρικής, καρυκευμένο με αλάτι και υψηλής ποιότητας πάπρικα. Ένας από τους πιο παλιούς και εκτιμημένους αλλαντικούς λόγω της αναγνωρίσιμης γεύσης, χρώματος, υφής και διείσδυσης. Έντονη γεύση. Πολύ συνιστώμενο. Βάρος: 1 Kg έως 1,3 Kg. Προέλευση: Σαλαμάνκα...
...Τα κρέατα Ιβηρικού μας παρουσιάζουν υφές και γεύσεις που μαρτυρούν τον προσεκτικά εποπτευόμενο κύκλο παραγωγής μας. Είτε για τη βιομηχανία ξενοδοχείων είτε για τον καταναλωτή, γιατί να μην απολαύσετε το χοιρινό Ιβηρικού σε όλες του τις μορφές;
Βάρος: 1,2 κιλά...
Η Coopecarn είναι μια διεθνής εταιρεία με περισσότερα από 50 χρόνια ιστορίας. Βρίσκεται κοντά στη Βαρκελώνη και έχει καλή πρόσβαση στη Γαλλία. Η εταιρεία έχει εξειδικευτεί στην παραγωγή μαριναρισμένου κρέατος: χοιρινό, μοσχάρι και πουλερικά. Το 2008 ήταν η αρχή της δραστηριότητας για τα μαριναρισμένα προϊόντα, και σήμερα είναι ήδη μια ηγετική εταιρεία στην ευρωπαϊκή αγορά μαριναρισμένων προϊόντων.
... πλάτη ιβηρικού, το γουρουνάκι, το μυστικό ιβηρικού ή το μεγάλο φιλέτο βοδινού. Ο κατάλογος συμπληρώνεται με πιάτα όπως οι σαλάτες, τα καρπάτσιο και τα ταρτάρ και οι προτάσεις για τάπας. Επιπλέον, στο Maria Parrilla προσφέρουμε πιάτα της ημέρας, καθώς και εποχιακά πιάτα ανάλογα με το προϊόν. Εκτός από την γαστρονομική πρόταση, διαθέτουμε ένα οικογενειακό και ανεπίσημο περιβάλλον, όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα ποτό σε ένα χαλαρό περιβάλλον. Διαθέτουμε επίσης χώρους για ομάδες.
... ζαμπόν είναι ένα πάντα πολύ εκτιμημένο γκουρμέ προϊόν στη διεθνή γαστρονομία. Έχουμε τρεις δυνατές μορφές παράδοσης: ολόκληρο, χωρίς κόκαλο ή σε φέτες. Λόγω της ευρωπαϊκής μας πελατείας, έχουμε εμπλουτίσει τον κατάλογό μας με επιπλέον προϊόντα: προϊόντα όπως: ισπανικά τυριά, κρασί ή Jamon Serrano. Έχουμε επίσης μια νέα προσφορά: το εξαιρετικό ιβηρικό κρέας μας (φιλέτο, κρυφό φιλέτο, λαιμός, ράχη..). Είμαστε έτοιμοι να εκπληρώσουμε όλους τους τύπους παραγγελιών: εστιατόρια, καταστήματα, διανομείς..
Η δραστηριότητα της Embutidos Bernal επικεντρώνεται σε δύο τομείς. Από τη μία πλευρά έχουμε την Αίθουσα Τεμαχισμού με φρέσκο κρέας από Χοίρο, Αρνί και Βόδι. Το Τερνάσκο και το Φιλέτο από λαιμό Βοδιού είναι τα πιο ξεχωριστά προϊόντα μας. Από την άλλη πλευρά έχουμε το Εργοστάσιο Λουκάνικων. Εδώ η ειδικότητά μας είναι τα λουκάνικα γερμανικού τύπου (μαγειρεμένα και καπνιστά) και το χοιρινό πόδι...