...Η πουρέ σκόρδου Thala παρασκευάζεται από φρέσκοσκόρδο από την περιοχή Mlila, στην ανατολική Αλγερία.
Χρήσεις:
Αυτό το ροζ σκόρδο με τις ισχυρές και λεπτές γεύσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αρωματίσει όλα τα πιάτα ή τις σάλτσες σας. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να αρωματίσετε τα μπιφτέκια, τα σάντουιτς και τις μπρουσκέτες.
Όγκος: 190g...
...Ένα μπισκότο με μαύρο σκόρδο, γευστικό και πρωτότυπο, για να μοιραστείτε με την οικογένεια ή τους φίλους σας. Μια συνταγή χειροποίητη, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την αρτοποιία Carrément Bon.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Αλεύρι σίτου*, φρέσκο βούτυρο Isigny*, αλεσμένο αμύγδαλο*, φρέσκα αυγά*, μαύρο σκόρδο*(6%), ψύλλιο*, αλάτι Noirmoutier.
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
Να φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου και μακριά από το φως.
Διατηρησιμότητα: 3 μήνες.
Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Τα μπισκότα μας είναι συσκευασμένα σε σακουλάκι από βιοδιασπώμενη κυτταρίνη ξύλου 70g. Η σακούλα είναι κομποστοποιήσιμη.
...Μέλι με μαύρο σκόρδο
Γυάλινο βάζο.
Προϊόν που παρασκευάζεται με 100% φυσικό μέλι και μαύρο σκόρδο. Χωρίς πρόσθετα.
Καθαρό βάρος: 230 γρ.
Για άμεση κατανάλωση.
Διακόσμηση πιάτων.
Συνοδευτικό σε σαλάτες, κρέατα, ψάρια, επιδόρπια, κ.λπ.
Γκουρμέ προϊόν για εστίαση, φρουταρίες, βιολογικά καταστήματα, διαιτολόγους, καταστήματα τροφίμων, catering, μικρούς και μεγάλους σούπερ μάρκετ ή άλλους που χρησιμοποιούν κοινό φρέσκοσκόρδο.
...Το λάδι σκόρδου είναι ένα πολυλειτουργικό αιθέριο έλαιο που φέρνει τη πλούσια και αρωματική γεύση του σκόρδου στην κουζίνα σας. Αυτό το λάδι είναι μια βολική εναλλακτική λύση για το φρέσκοσκόρδο, προσφέροντας την ίδια έντονη γεύση χωρίς την ταλαιπωρία του καθαρισμού και του ψιλόκομματος. Το λάδι σκόρδου μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ποικιλία πιάτων, από το να ραντίσετε πάνω σε κρέατα και σαλάτες...
...Φυτική σπόρος σκόρδου (Allium Sativum) πιστοποιημένης ποικιλίας Germidour. Αυτό το σκόρδο, που ονομάζεται «σκόρδο του φθινοπώρου», με βολβό χρώματος μωβ, είναι μια πρώιμη ποικιλία. Θα προορίζεται για πώληση φρέσκο, ημι-ξηρό και ξηρό. Το μωβ σκόρδο Germidour θα προσφέρει εξαιρετικό δυναμικό απόδοσης. Η φύτευσή του μπορεί να γίνει από τον μήνα Οκτώβριο* ανάλογα με τις κλιματικές συνθήκες. Θα...
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
...Διανομή σκόρδου στην Ισπανία και την Ευρώπη: ποιότητα χωρίς σύνορα. Ειδικευόμαστε στη διανομή φρέσκου σκόρδου, εξασφαλίζοντας ένα προϊόν υψηλής ποιότητας για πελάτες στην Ισπανία και σε όλη την Ευρώπη. Προσφέρουμε μια ευρεία ποικιλία σκόρδων, συμπεριλαμβανομένων των λευκών, βιολετί και μωβ, σε διάφορα μεγέθη και παρουσιάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες της αγοράς. Η δέσμευσή μας είναι να παρέχουμε φρέσκοσκόρδο με μια αποδοτική λογιστική που διασφαλίζει τη φρεσκάδα και τη γεύση σε κάθε παράδοση.
...Το βιολογικό σκόρδο των αρκούδων, επίσης γνωστό ως άγριο σκόρδο, είναι ένα φυτό των υποβοσκοτόπων της οικογένειας των Αμαρυλλιδών. Το φρέσκο βιολογικό σκόρδο των αρκούδων πλένεται κατά την άφιξή του στο εργοστάσιο, στραγγίζεται, καταψύχεται IQF, ταξινομείται, κόβεται και στη συνέχεια κολλάρεται.
Σκόρδο των αρκούδων από βιολογική γεωργία: 100%
Συνολική ενέργεια: 19 Kcal 79 kJ
Διαιτητικές ίνες: 2,2 g
Πρωτεΐνες: 1,0 g
Αλάτι: 0,1 g...
...Ο νέος συνοδός για το επόμενο ζουμερό φιλέτο σολομού σου ονομάζεται Σάλτσα Σολομού από την Wehdeler. Το κατάλληλο ντύσιμο για φρέσκο σολομό - αλλά ταιριάζει επίσης και με άλλες ποικιλίες ψαριών.
Η πιπεριά, το άρωμα λευκού κρασιού, το σκόρδο και το κρεμμύδι είναι μια καλή συνδυαστική επιλογή για νόστιμες σάλτσες ψαριών. Ξέρεις πώς!
Περιεχόμενο: 2,00 γρ
Αριθμός άρθρου: 500095...
...Οι γκουρμέ αγαπούν τα τρυφερά φύλλα του σκόρδου του βουνού, που σχετίζεται με τα σχοινόκρεα, τα κρεμμύδια και το σκόρδο, ως πικάντικο και φρέσκο συστατικό στην ανοιξιάτικη κουζίνα. Το σκόρδο του βουνού έχει πολλά άλλα πράγματα να προσφέρει. Όπως και το σκόρδο, οφείλει την χαρακτηριστική του οσμή κυρίως σε ενώσεις θείου όπως η αλληΐνη που περιέχονται στα φύλλα.
Οι Κάψουλες Άγριου Σκόρδου του Βουνού προσφέρουν με 300 γρ. καθαρού βοτάνου σκόρδου του βουνού μια πολύτιμη, χαμηλής οσμής ενίσχυση της καθημερινής διατροφής.
Αρ. Τ. : 117...
... τζίντζερ, παρασκευασμένο με βάση τα ρεβίθια, με την προσθήκη κολοκύθας και ψητής καρότου, ταχίνι, χυμό λεμονιού, φρέσκο και αρωματικό σκόρδο. Οι μπαχαρικές είναι ένα υγιεινό σνακ και μια νόστιμη προσθήκη στα πιάτα. Είναι εξαιρετικό ως προσθήκη σε ψωμί, σάντουιτς ή τοστ. Έχει ελαφριά υφή, απλώνεται εύκολα και έχει ευχάριστη γεύση. Περιέχει πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα. & Nbsp; <strong> σύνθεση: </strong> βρασμένα ρεβίθια 43%, κολοκύθα 14%, ψητό καρότο 14%, νερό, πάστα σουσαμιού, χυμός λεμονιού, φρέσκοσκόρδο, θαλασσινό αλάτι, αλεσμένο πιπέρι, κάρυ, πιπέρι.
...Χρησιμοποιήστε το σκόρδο σε σκόνη στις μαρινάδες σας, στα ζυμαρικά για λουκάνικα merguez και chipolatas. Φτιαγμένο από αποξηραμένες σκελίδες σκόρδου, το σκόρδο σε σκόνη είναι πιο ήπιο από τον φρέσκο ομόλογό του, αλλά έχει πιο έντονη γεύση.
Σκόρδο σε σκόνη, το απαραίτητο συστατικό!
Χρησιμοποιούμενο σε όλο τον κόσμο σε πολλές συνταγές, το σκόρδο σε σκόνη διαθέτει γεύση εξίσου έντονη όσο και...
...Τυπική παραδοσιακή σάλτσα Λιγουρίας, που αποτελείται από τις καλύτερες ιταλικές ντομάτες, φρέσκο βασιλικό, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και σκόρδο.
Το απλό μυστικό ενός υγιεινού και νόστιμου πρώτου πιάτου.
Ετικέτα προϊόντος
Στα 'Συνημμένα' θα βρείτε την ετικέτα με τα διατροφικά στοιχεία και άλλες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν.
Συνοδευτικά
Η πλούσια και περιβαλλόντως γεύση την καθιστά ιδανική...
... ιδιότητες λόγω της παρουσίας αλικίνης στο σκόρδο. Υπάρχουν και άλλες δράσεις που αποδίδονται στο σκόρδο, αλλά για αυτές λείπουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία. Το σκόρδο είναι πλούσιο σε βιταμίνη B6, βιταμίνη C και τα μέταλλα Μαγγάνιο και Φώσφορο.
Η χρήση του σκόρδου
Το σκόρδο είναι ένα δημοφιλές βότανο στις μεσογειακές και κεντροευρωπαϊκές χώρες και χρησιμοποιείται τόσο φρέσκο όσο και σε μορφή σκόνης (ξηρό και αλεσμένο). Το σκόρδο σε κόκκους είναι εξαιρετικό για σαλάτες. Μπορείτε επίσης να το προσθέσετε στο λάδι στο τηγάνι όταν τηγανίζετε κρέας, ψάρι, άγριο ή πουλερικά.
...Τα Bocconcini di Mozzarella είναι μικρά φρέσκα τυριά, φτιαγμένα από γάλα υψηλής ποιότητας. Αυτά τα bocconcini χαρακτηρίζονται από μια μαλακή υφή και μια λεπτή γεύση, που τα καθιστά ιδανικά για να απολαμβάνονται μόνα τους ή σε σαλάτες. Η mozzarella είναι ένα πολυλειτουργικό τυρί, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές συνταγές στην κουζίνα, από κρύα πιάτα μέχρι ζεστά. Τα bocconcini di mozzarella είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα φρέσκο και γνήσιο προϊόν, ιδανικό για να εμπλουτίσει κάθε πιάτο.
... γνωστή για τη συλλογή εκλεκτών λευκών τρούφων. Οι τρουφοκαλλιέργειές μας και η στενή συνεργασία με έμπειρους τρουφοσυλλέκτες μας επιτρέπουν να προσφέρουμε ένα αυθεντικό, φρέσκο προϊόν που είναι πάντα σε συμφωνία με τις ανάγκες της αγοράς B2B. Ο Tuber Magnatum Pico Δεύτερη Επιλογή είναι το αποτέλεσμα μιας προσεκτικής διαδικασίας επιλογής, που συνδυάζει παράδοση και καινοτομία.
Γιατί να Επιλέξετε τον...
...Ο Μαύρος Σκόρδο Amefruits Gourmet παρασκευάζεται με το καλύτερο μωβ σκόρδο που καλλιεργείται στην Ισπανία, συγκεκριμένα στις Λας Πεντρονέρας. Η διαδικασία παραγωγής είναι 100% φυσική, καθώς δεν απαιτεί πρόσθετα ή χημικά κατά τη διάρκεια της φυσικής διαδικασίας ζύμωσης.
Ο μαύρος σκόρδο είναι ελαφρώς πιο σκούρος στην εξωτερική του επιφάνεια σε σχέση με το φρέσκοσκόρδο. Η μεγάλη διαφορά είναι στο...
... διαδικασίας, το προϊόν αποκτά μια μαυρισμένη απόχρωση, ενώ η ένταση της γεύσης που χαρακτηρίζει το φρέσκοσκόρδο εξαφανίζεται, ωστόσο οι φυσικές και χημικές του ιδιότητες αλλάζουν, με αποτέλεσμα η ποσότητα των πολύτιμων δραστικών συστατικών που περιέχει να αυξάνεται πολλές φορές.
Στην ιερή περιοχή του Σουσ-Μάσα, γη γεμάτη γεύσεις, λουσμένη στον ήλιο, περιτριγυρισμένη από τα βουνά του Άτλαντα και την έρημο του Γκελμίν, η SIPAL καλλιεργεί τα φρέσκα αρωματικά της βότανα. Επιλέγουμε με τη μεγαλύτερη προσοχή τα πιο ποιοτικά αρωματικά φυτά, προκειμένου να σας προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα γεύσεων, αρωμάτων και γεύσεων.
Η SIPAL, επιχείρηση που ειδικεύεται στη διανομή αρωματικών β...
...Με πράσινα κομμάτια από βότανα και αγγούρια, φρέσκοσκόρδο, άνηθο, κρεμώδες. Οπτική λευκή απόχρωση με πράσινα κομμάτια από βότανα και αγγούρια.
Γεύση/Άρωμα φρέσκο, κρεμώδες, χαρακτηριστικό του φρέσκου σκόρδου, άνηθου και αγγουριού, ευχάριστα στρογγυλεμένο.
Υφή κρεμώδης, λεία.
Η Συνεταιριστική Ένωση Ασπρογιαννίτικων Σκόρδων Ασεούχαλ, ιδρύθηκε με την ελπίδα και την θυσία μιας ομάδας αγροτών. Αυτοί εφαρμόζουν τις γνώσεις, την εμπειρία και την παράδοση που απέκτησαν και κληρονόμησαν από γενιά σε γενιά. Η εμπειρία μας μας έχει βοηθήσει να αναπτυχθούμε και να εξελιχθούμε. Για αυτό, συγκομίζουμε ένα προϊόν με όλους τους απαραίτητους ελέγχους ποιότητας, εφαρμόζοντας ένα σύστημ...
...Αυτό το εξαιρετικό ξίδι που έχει παρασκευαστεί από τον Μάστερ ξιδάρη "Frédéric Chaix" έχει δημιουργηθεί με φρέσκοσκόρδο.
Απαλό στο στόμα, θα εκφράσει τις ισχυρές και φρέσκες νότες του στα πιάτα σας. Αφήστε τον εαυτό σας να εκπλαγεί.
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΜΕ:
Σαλάτες, λευκά κρέατα, ψάρια, καρπάτσιο, ταρτάρ ψαριού ή κρέατος, σβήσιμο, μαρινάρισμα κρεάτων, πλάγια, μύδια, στρείδια.
100% φυσικό: χωρίς χρωστικές ή τεχνητές γεύσεις.
...Το λαρδί μας με φρέσκοσκόρδο πάνω σε φρυγανισμένο λευκό ψωμί. Από πάνω φρέσκος ψιλοκομμένος μαϊντανός και τριμμένο μήλο.
Σας φαίνεται ξένο; - Ολέ, έχετε δίκιο!
Είναι εκπληκτικό πόσο πολυλειτουργικό είναι το λαρδί μας με σκόρδο!
...Καφέ de Paris Μπαχαρικό 430 γρ
Ένα χορταστικό μπριζόλα, μια τέλεια ψημένη πέστροφα, τραγανά τηγανητά λαχανικά και φρέσκο, τραγανό ψωμί έχουν ένα κοινό: αποκτούν μια πολύ ιδιαίτερη γεύση με το σπιτικό σας βούτυρο με βότανα. Με το μείγμα μας από πολλά βότανα, κομμάτια πιπεριάς, λίγο σκόρδο και το δικό σας "μυστικό συστατικό", μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας προσωπική ειδικότητα βουτύρου με...