...Τυπική παραδοσιακή σάλτσα Λιγουρίας, που αποτελείται από τις καλύτερες ιταλικές ντομάτες, φρέσκο βασιλικό, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και σκόρδο.
Το απλό μυστικό ενός υγιεινού και νόστιμου πρώτου πιάτου.
Ετικέτα προϊόντος
Στα 'Συνημμένα' θα βρείτε την ετικέτα με τα διατροφικά στοιχεία και άλλες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν.
Συνοδευτικά
Η πλούσια και περιβαλλόντως γεύση την καθιστά ιδανική...
...Τα Bocconcini di Mozzarella είναι μικρά φρέσκα τυριά, φτιαγμένα από γάλα υψηλής ποιότητας. Αυτά τα bocconcini χαρακτηρίζονται από μια μαλακή υφή και μια λεπτή γεύση, που τα καθιστά ιδανικά για να απολαμβάνονται μόνα τους ή σε σαλάτες. Η mozzarella είναι ένα πολυλειτουργικό τυρί, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές συνταγές στην κουζίνα, από κρύα πιάτα μέχρι ζεστά. Τα bocconcini di mozzarella είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα φρέσκο και γνήσιο προϊόν, ιδανικό για να εμπλουτίσει κάθε πιάτο.
... γνωστή για τη συλλογή εκλεκτών λευκών τρούφων. Οι τρουφοκαλλιέργειές μας και η στενή συνεργασία με έμπειρους τρουφοσυλλέκτες μας επιτρέπουν να προσφέρουμε ένα αυθεντικό, φρέσκο προϊόν που είναι πάντα σε συμφωνία με τις ανάγκες της αγοράς B2B. Ο Tuber Magnatum Pico Δεύτερη Επιλογή είναι το αποτέλεσμα μιας προσεκτικής διαδικασίας επιλογής, που συνδυάζει παράδοση και καινοτομία.
Γιατί να Επιλέξετε τον...
...Η μυρωδιά των φρέσκων σικελών ντοματών εμπλουτισμένη με τη γεύση των φρέσκων μελιτζανών που τηγανίζονται ξεχωριστά σε μια τυπική σικελική συνταγή που δημιουργήθηκε για να γιορτάσει την διάσημη όπερα του Βιντσέντζο Μπελίνι, La Norma.
Ιδανικό για να ντύσετε ένα πιάτο ζυμαρικών που να ολοκληρωθεί με μια πασπαλίτσα από τριμμένη αλμυρή ρικότα από πάνω.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Πολτός ντομάτας σε κομμάτια, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, φρέσκες μελιτζάνες τηγανισμένες ξεχωριστά, φρέσκος βασιλικός, φρέσκοσκόρδο, αλάτι και ζάχαρη.
Συσκευασίες των: 190 γρ; 290 γρ; 950 γρ; 2.850 γρ
VEGAN GOURMET...
... κ.λπ.
Σε σύγκριση με το φρέσκοσκόρδο, το μαύρο σκόρδο δεν απελευθερώνει μια ισχυρή και επιθετική γεύση λόγω της μειωμένης περιεκτικότητας σε αλικίνη, η οποία έχει μετατραπεί, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής, σε αντιοξειδωτικές ενώσεις.
...Είμαστε μια εταιρεία οπωροκηπευτικών που παράγει Ραδίκια, κυρίως Ραδίκιο Ιβέρνου και Ποικιλόχρωμο Καστελφράνκο, από τον Οκτώβριο έως τον Μάιο. Φυσικά, καθώς βρισκόμαστε στη Βενετία, τη γενέτειρα των Ραδικιών, καλλιεργούμε επίσης το Ραδίκιο Χιότζια, το Πρόωρο, το Βερόνα και το Ροζό καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Το την άνοιξη παράγουμε ΦρέσκοΣκόρδο λευκό και μωβ, από τον Μάιο έως τον Ιούλιο...