... ομοιόμορφη ανάμειξη των προστιθέμενων μπαχαρικών.
Εξασφαλίζει βέλτιστη σύνδεση των προστιθέμενων πρωτεϊνών.
Ετοιμάζει το προϊόν για επεξεργασία.
ΕΓΓΥΗΣΗ :
- ETD Κάθετος Μηχανισμός Κρέατος που κατασκευάζουμε;
(Μέσα σε σφάλματα παραγωγής και κατασκευής)
- Η κατασκευή του πλαισίου και του λέβητα καλύπτεται από την 2ετή εγγύησή μας.
- Τα υλικά ηλεκτρικών διακοπτών καλύπτονται από την εγγύηση των εταιρειών για 1 έτος.
Πλάτος: 60 cm
Μήκος: 104 cm
Ύψος: 110 cm...
... γεύση της και την απαλή και τρυφερή υφή της, ιδανική για προετοιμασίες στη σχάρα, στο φούρνο ή σε γκουρμέ συνταγές. Η "Presa" ιβηρικού προσφέρει μια αυθεντική γαστρονομική εμπειρία, γεμάτη γεύση και ποιότητα, τέλεια για τους λάτρεις του χοιρινού κρέατος ιβηρικής ράτσας που αναζητούν ένα προϊόν υψηλής γαστρονομικής αξίας.
...Η μηχανή V3668 επιτρέπει στους χρήστες που πραγματοποιούν βαθύ ξεφλούδισμα να χρησιμοποιούν τη σάρκα που απομένει στην επιδερμίδα, ξεφλουδίζοντας την επιδερμίδα με μια δεύτερη ξεφλουδιστική μηχανή.
Αφαιρεί έως και 100% αυτής της σάρκας, καθιστώντας την ένα προϊόν υψηλής προστιθέμενης αξίας. Η συνδυασμένη ξεφλουδιστική μηχανή V3668 επιτρέπει την παραγωγή 3 προϊόντων σε μία μόνο διαδικασία, χωρίς...
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
...catering και convenience foods, παρέχοντας μια ικανοποιητική και πλούσια σε πρωτεΐνη εμπειρία γεύματος.
Η παραγωγή του VG Hostly P-M C1 δίνει έμφαση στην ποιότητα και τη βιωσιμότητα, χρησιμοποιώντας μη-GMO πηγές μπιζελιού για να διασφαλίσει ένα προϊόν που είναι υγιεινό. Αυτό το ανάλογο κρέατος μπιζελιού είναι ιδανικό για τους παραγωγούς τροφίμων που επιθυμούν να καινοτομήσουν και να επεκτείνουν τις...
...Ένα ή περισσότερα κομμάτια κρέατος τοποθετούνται στο κατάλληλο σωλήνα μορφοποίησης.
Ο περιστρεφόμενος μηχανισμός γυρίζει στη θέση μερίδας, ο αντίστοιχος έμβολο εισέρχεται στο σωλήνα μορφοποίησης.
Το προϊόν διαμορφώνεται και μετριέται βέλτιστα κατά μήκος.
Τώρα μπορεί να μεριδοποιηθεί χωρίς υπολείμματα ή με ελάχιστο τμήμα.
Η προώθηση και η πλάκα σταμάτησης καθορίζουν το πάχος των φέτες σύμφωνα με...
...Είμαστε προμηθευτής κατεψυγμένου λίπους από ουρά αρνιού σε κουτιά των 10 κιλών. Εξάγουμε λίπος από ουρά αρνιού προς πώληση και διανέμουμε και παραδίδουμε λίπος από ουρά αρνιού καθώς και άλλα κατεψυγμένα προϊόντα. Το προϊόν μας είναι άριστης ποιότητας και αποθηκεύεται υπό αυστηρές συνθήκες για να διασφαλιστεί η φρεσκάδα και η γεύση. Οι πελάτες μας εκτιμούν την σταθερά υψηλή ποιότητα και την γρήγορη παράδοση των προϊόντων μας.
... και λαχανικών
- Εγκαταστάσεις γαλακτοκομικών και παγωτού
- Εργοστάσια επεξεργασίας πουλερικών και θαλασσινών
- Σφαγεία και εργοστάσια επεξεργασίας κρέατος
- Ψυχόμενες αποθήκες
Πλεονεκτήματα απόδοσης
Παρέχει ιδανική θερμική μόνωση με λεπτότερα πάνελ σε σύγκριση με εναλλακτικά υλικά μόνωσης. Η γρήγορη και χωρίς προβλήματα συναρμολόγηση εξοικονομεί χρόνο και εργασία. Η δομή πολυουρεθάνης δεν...
... κατάλληλος για χρήση με τρόφιμα. Ο κοχλίας πάγου είναι ιδανικός για τον ποιοτικό έλεγχο στον τομέα των τροφίμων και ζωοτροφών και είναι κατάλληλος για την εξέταση κρέατος.
Υλικό: Ανοξείδωτος χάλυβας V4A (1.4404/1.4571)
Βάθος τρυπήματος: 100 / 200 mm...
...Παραδοσιακό μαγείρεμα (με νερό), μαγείρεμα χωρίς νερό, τηγάνισμα χωρίς λίπος, μαγείρεμα στον ατμό
Παραγωγός: HOME ART. & SALES SERVICES AG, Sihleggstrasse 23, 8832 Wollerau - Ελβετία
Κατασκευασμένο στην: Ιταλία
Δείκτης θερμοκρασίας: Το προϊόν διανέμεται με αναλογικό θερμοστάτη
Τύπος χάλυβα: AISI 316 L-304
Ύψος κατσαρόλας: 16.5 cm
Χωρητικότητα: 7.0 L
Διάμετρος: 24 cm
Κατάλληλο για χρήση στο πλυντήριο πιάτων: ΝΑΙ
Κατάλληλο για χρήση στο φούρνο: ΝΑΙ
Κατάλληλο για χρήση με το καπάκι Syncro Clik: ΝΑΙ...
...Τα πιο ευγενή κομμάτια των Ιβηρικών μας χοίρων, όπως η Ιβηρική Πρέσα, είναι αυτά που χρησιμοποιούνται για την παραδοσιακή παραγωγή του Ιβηρικού Σαλτσιχόν "Φυσικό" Premium, τροφοδοτούμενου με βελανίδια. Ένα έντονο άρωμα, ζουμερή υφή και μια ειδική ισορροπία μεταξύ λίπους, άπαχου κρέατος και μαύρου πιπεριού, προσφέρουν μια λεπτή φυσική εκλεπτυσμένη γεύση σε αυτό το προϊόν, που παρουσιάζεται σε μορφή "Premium".
SKU:515000
Βάρος αποστολής:0.7 kg...
... όπως είναι, φυσικά, ως απεριτίφ, αλλά κυρίως είναι εξαιρετικός ορεκτικός και εξαιρετικό συνοδευτικό, ενδεχομένως ζεσταμένο, για πιάτα κρέατος.
Μέθοδος αποθήκευσης
Αποθηκεύστε σε ξηρό και δροσερό μέρος, μακριά από πηγές θερμότητας. Αφού ανοιχτεί, αποθηκεύστε στο ψυγείο (+4°C) και καταναλώστε εντός 3 ημερών.
Κωδικός: CIPO 330...
...Ομαλές διαδικασίες και αξιόπιστη προστασία επενδύσεων
Αυτό το υψηλής ποιότητας λιπαντικό Bizerba είναι κατάλληλο για όλα τα σημεία λίπανσης που χρειάζονται συνεχώς λίπανση. Διατηρήστε τις λειτουργικές και ολισθηρές ιδιότητες του εξοπλισμού σας με αυτό το πολυλειτουργικό προϊόν.
Τομέας Χρήσης
- Υποδοχείς φορτίου
- Σαρωτήρες κρέατος και οστών
- Μηχανές κιμά
- Μαλακτήρες / κοπτήρες λωρίδων
- Κόφτες...
...Prosciutto cotto prodotto με τα καλύτερα φρέσκα μπούτια που έχουν επιλεγεί, αρωματισμένο απαλά με μια βράση μπαχαρικών σε άνθη.
Αυτή η παραδοσιακή πρακτική προσδίδει στο προϊόν μια ιδιαίτερη απαλότητα.
Χωρίς γλουτένη ή γαλακτοκομικά προϊόντα. Διαθέσιμο σε διάφορες μορφές και με διαφορετικά ποσοστά κρέατος.
Η Direct Meat Service είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ειδικεύεται σε premium προϊόντα κρέατος για πελάτες λιανικής και χονδρικής. Με πάνω από τρεις δεκαετίες εμπειρίας στον κλάδο, έχουν χτίσει μια φήμη για την παράδοση κρέατος υψηλής ποιότητας, όπως μοσχάρι, χοιρινό, αρνί και πουλερικά, όλα προερχόμενα από αξιόπιστες φάρμες. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις τους εξασφαλίζουν βέλτιστη επεξεργασ...
...
ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΦΥΛΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ: Αν έχετε μια εταιρεία τροφίμων, βιομηχανία κρέατος, βιομηχανία τυριού, προϊόντα ζύμης, προϊόντα αρτοποιίας, κατεψυγμένα προϊόντα κ.λπ., οι πλαστικές φύλλες θα σας βοηθήσουν. Επιλογές σε διαστάσεις και χρώματα (με ή χωρίς εκτύπωση), οι φύλλες συσκευασίας θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για να διαχωρίσετε τα προϊόντα σας.
Τύπος: Πλαστικός Βρόχος, Πλαστικό Οστό, Πλαστικό Κερί, Πλαστική Μπλούζα, Πλαστική Χούφτα...
... ελεγχόμενη απελευθέρωση αζώτου. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε άζωτο, διεγείρεται η ανάπτυξη ριζών, φύλλων, στελεχών και φυτικών οργάνων. Το BeneSOL Hairmeal χρησιμοποιείται συχνά ως μια πολύ αποτελεσματική πηγή αζώτου στη βιολογική γεωργία. Το λιπάσμα είναι επίσης πολύ κατάλληλο για χρήση ως συμπλήρωμα σε άλλα λιπάσματα.
Το προϊόν κατασκευάζεται σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΕ EC 1069/2009 και ΕΕ 142/2011.
Διάμετρος πελλετών 4,5 mm: 90% Hairmeal + 10% αλευριού κρέατος και οστών
Στερεά ύλη 97%: Οργανική ύλη 80%
Πολύ υψηλό λιπάσμα Ν με αργή απελευθέρωση: Υγρασία 3%...
... λιπαρά και ταυτόχρονα πλούσια σε απαραίτητα αμινοξέα. Αυτή η άπαχη ποικιλία κρέατος είναι καλή πηγή απαραίτητων θρεπτικών συστατικών όπως η ριβοφλαβίνη, το κάλιο και το σελήνιο.
Γιατί Γλυκοπατάτα;
Οι γλυκοπατάτες είναι χαμηλές σε λιπαρά και προάγουν μια υγιή πέψη χάρη στην υψηλή τους περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες.
Γιατί οι ενήλικες γάτες χρειάζονται μια ειδική συνταγή;
Από την ηλικία των 12...
...Σε όλους τους τρόπους αρωματισμού, σε πολύ χαμηλή δόση, αυτό το αιθέριο έλαιο από το λιβάνι ενισχύει τον πικάντικο χαρακτήρα των συνθέσεων. Συνδυάζεται καλά με αγροτικές, πικάντικες ή ξυλώδεις ύλες και ενσωματώνεται καλά σε ανατολίτικες ή χυπρές συμφωνίες.
Αρώματα
Το αιθέριο έλαιο λιβανιού προσφέρει πικάντικες, φρουτώδεις και ελαφρώς καπνιστές νότες που είναι χαρακτηριστικές για τις γεύσεις του κρέατος ή για σάλτσες με βάση το κρέας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη μαγειρική.
Καλλυντικά
Αυτό το προϊόν χρησιμοποιείται σπάνια σε καλλυντικά προϊόντα.
... πιτσίλισμα λαδιού κατά την ανατροπή κρέατος, πατατών ή άλλων τροφίμων. Λόγω του φαρδιού και ελαφρώς κεκλιμένου σχήματος της σπάτουλας, τα τρόφιμα μπορούν να παραλαμβάνονται εύκολα. Η ποιότητα Made in Germany προσφέρει αντοχή σε θερμοκρασίες έως 270°C χάρη στο χρησιμοποιούμενο υψηλής απόδοσης πλαστικό. Εξίσου, αυτή η γευστικά ουδέτερη και κατάλληλη για τρόφιμα σπάτουλα είναι εξαιρετική για αντικολλητικές κατσαρόλες και τηγάνια και δεν αφήνει γρατζουνιές. Είναι επίσης χρήσιμη για το σερβίρισμα στο τραπέζι.
Αριθμός προϊόντος: 5012R5
Αντοχή θερμοκρασίας: 270°
Χρώματα: Μαύρο
Μήκος: 31,5 εκ.
...Ο άμυλος πατάτας παράγεται μέσω μηχανικής απομάκρυνσης άλλων μερών της πατάτας με πλύσιμο, καθαρισμό, ξήρανση και κοσκίνισμα. Το τελικό προϊόν είναι αδιάλυτο σε κρύο νερό.
Στη βιομηχανία τροφίμων, ο άμυλος καλαμποκιού είναι το συστατικό σε στιφάδο, σούπες, γέμιση για πίτες, έτοιμα γεύματα, επιδόρπια, κρέμες ζαχαροπλαστικής, κονσέρβες κρέατος και ψαριού και προπακεταρισμένα τριμμένα τυριά. Χρησιμοποιείται επίσης σε πουτίγκες και ζελέ. Ο άμυλος καλαμποκιού χρησιμοποιείται για να βελτιώσει την τραγανή υφή ως συστατικό σε πανάρισμα, κρούστα, μείγματα επικάλυψης και σκόνες τεμπούρα.
... κουζίνες εκείνων που αναζητούν υγιεινές και βιώσιμες επιλογές. Με τη συμπαγή σάρκα του και την ικανότητά του να απορροφά γεύσεις, είναι επίσης μια δημοφιλής εναλλακτική λύση κρέατος σε χορτοφαγικά και vegan πιάτα, προσφέροντας μια βιώσιμη, χαμηλής θερμιδικής αξίας εναλλακτική λύση στις ζωικές πρωτεΐνες.
...Χρήσιμο και νόστιμο; Αυτό ακριβώς αφορά το μείγμα νιφάδων 10 τύπων δημητριακών TM "TERRA". Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως συνοδευτικό σε ένα πιάτο κρέατος ή ως ανεξάρτητο πιάτο με την προσθήκη βουτύρου ή ελαιολάδου. Ακραία πολλοί πολύτιμοι βιταμίνες σε μόνο ένα πιάτο!
... BOPA/PE είναι οι πιο δημοφιλείς δομές που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή. Η υψηλότερη ικανότητα φραγής παρέχεται από τις ταινίες EVOH, οι οποίες δεν επιτρέπουν στα αέρια να διεισδύσουν στο προϊόν. Είναι επίσης δυνατή η χρήση προσθέτων κατά της ομίχλης, τα οποία αποτρέπουν τη συμπύκνωση νερού στο εσωτερικό της ταινίας.
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
... δημητριακά στην Πολωνία.
Ανάλογα με τον τρόπο επεξεργασίας, το κριθάρι πέτσακ είναι ολόκληρος ο σπόρος κριθαριού, χωρίς φλούδα. Το κριθάρι είναι πλούσια πηγή βιταμινών της ομάδας B, ιδιαίτερα των βιταμινών B1, B2 και B6, καθώς και των βιταμινών E, K, PP, του φολικού οξέος και των στοιχείων πυριτίου, ψευδαργύρου, ασβεστίου, μαγγανίου και χαλκού.
Το κριθάρι πέτσακ ταιριάζει εξαιρετικά με διάφορους τύπους σαλτσών, όπως η μανιταρόσουπα και η σάλτσα κρέατος. Μπορεί επίσης να αποτελέσει εξαιρετικό συστατικό πιάτων όπως οι ντολμάδες και τα γεμιστά λαχανικά.
... στο προϊόν ένα πολύ πιο σταθερό κόκκινο χρώμα και είναι θερμικά σταθερό.
KolorFox® C για βραστά λουκάνικα, ξηρά λουκάνικα, λουκάνικο συκωτιού, γλυκά, σαλάτες κρέατος και γιαούρτι προσφέρει ένα θερμικά σταθερό κόκκινο χρώμα.
...Οι φυσικές περιβλήματα είναι ένα φυσικό προϊόν. Χρησιμοποιούνται από την αρχαιότητα για την αποθήκευση και τη συντήρηση του κρέατος με φυσικό τρόπο (ξηραίνοντας, καπνίζοντας ή για παρασκευές όπως το σαλάμι) ή για να τυλίγουν κρεατοσκευάσματα σε βρώσιμη περιβλήματος.
Είναι ένα απλό, ειλικρινές και δίκαιο προϊόν, το οποίο περιγράφεται ήδη στην Οδύσσεια του Ομήρου, σχεδόν 3.000 χρόνια πριν! Είναι...
... και υπολείμματα αίματος που έχουν κολλήσει, καθώς και προλαμβάνει τον σχηματισμό υπολειμμάτων αλάτων και πέτρας γάλακτος.
Προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για τον καθαρισμό και την απομάκρυνση οσμών ταυτόχρονα σε χειροκίνητα ή αυτόματα συστήματα πλυσίματος κάθε είδους εργαλείων και σκευών (ταψιά, κουτιά, εργαλεία…) σε φάρμες, καθώς και στη γεωργική και κτηνοτροφική βιομηχανία κρέατος, σφαγείων, γαλακτοκομικών, πτηνοτροφικών κ.λπ. Χρησιμοποιείται επίσης σε συστήματα εφαρμογής CIP.
Μην χρησιμοποιείτε για τον καθαρισμό αλουμινίου, κασσίτερου, ψευδαργύρου ή των κραμάτων τους (ορείχαλκος, …).
... ως υποκατάστατο ζάχαρης και το προϊόν μπορεί να προσφερθεί ως "χωρίς ζάχαρη".
Οι παραγωγοί αλλαντικών και κρέατος εκτιμούν το ελαφρώς γλυκό άρωμα και το γεγονός ότι το Yacon αυξάνει την περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες στα ζωικά τρόφιμα.
Επίσης, ως υποκατάστατο λίπους, το Yacon είναι πολύ δημοφιλές, καθώς καθιστά τα φαγητά πιο κρεμώδη και μετατρέπει π.χ. ένα άπαχο τυρί σε μια λιχουδιά.
Συσκευασία: 20 kg
Δοχείο: 240 g, ετικετοποιημένο + ουδέτερο...
... εφαρμόζεται σφιχτά στο προϊόν, σταθεροποιώντας το σε μια στέρεη βάση ή υπόστρωμα. Χάρη στις ιδιότητες που διαθέτει αυτός ο τύπος μεμβράνης, το προϊόν διατηρεί την κανονισμένη του εμφάνιση για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν ξεραίνεται και αποτρέπει την αποσύνθεση. Αυτή η λύση έχει σίγουρα θέση στη βιομηχανική συσκευασία τροφίμων; η μεμβράνη συσκευασίας χρησιμοποιείται συχνά στον τομέα της εστίασης και της γαστρονομίας.