...Το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Novello 2023 justpugliafactory παράγεται μεταξύ τέλους Οκτωβρίου και αρχής Νοεμβρίου. Παράγεται από πρώιμες ποικιλίες πράσινων και μαύρων ελιών. Η μυρωδιά είναι πλούσια σε φυτικά αρώματα. Η πικρή και πικάντικη γεύση είναι καλά ισορροπημένη.
Το Novello justpugliafactory είναι ένα φιλτραρισμένο, μη αποκενωμένο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.
100% Ιταλικό ανώτερης κατηγορίας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.
... με άλλες γεύσεις. Ανακατέψτε τη αποξηραμένη σκόνη ακτινιδίου στις συνταγές σας για μια ώθηση θρεπτικών συστατικών superfood και πλούσιαγεύση.
Έχουν χρησιμοποιηθεί στην παρασκευή ποτών με βάση το χυμό, ζελέ, μαρμελάδες, σιρόπια, λικέρ και παγωτά.
...Μείγμα που δημιουργείται συνδυάζοντας έναν εξαιρετικό καφέ Robusta με απαλό άρωμα και γεμάτη, πλούσιαγεύση, με μακρύ και διαρκή επίγευση; ποιοτικοί καφέδες προερχόμενοι από την Αφρική και την Κεντρική Αμερική, καβουρδισμένοι σκούρα.
...ιδιαίτερα φλαβονοειδών, που προσδίδουν στο φρούτο τις ισχυρές αντιοξειδωτικές του ιδιότητες. Το φρούτο είναι μικρότερο από τις άλλες ποικιλίες μήλων και έχει ευχάριστη ξινή και αρωματική γεύση. Το μήλο αννούρκα καλλιεργείται στην Καμπανία εδώ και τουλάχιστον δύο χιλιάδες χρόνια. Ορισμένοι πίνακες που ανακαλύφθηκαν στις ανασκαφές του Ερκολάνο αποδεικνύουν τη στενή του σχέση με τον ρωμαϊκό πολιτισμό και...
...Είτε προτιμάτε μια κλασική δόση εσπρέσο είτε έναν αφρώδη καπουτσίνο, οι κόκκοι καφέ μας είναι αρκετά ευέλικτοι για να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας στην παρασκευή.
Οι κόκκοι μας προέρχονται απευθείας από τους καλύτερους παραγωγούς και καβουρδίζονται με τη μέγιστη φροντίδα και ακρίβεια για να διασφαλίσουν ότι θα απολαύσετε την τέλεια κούπα καφέ κάθε φορά.
Ζήστε τη πλούσια και απολαυστική γεύση...
... αποφλοιωμένα και καβουρδισμένα φουντούκια, εκτός από το ότι είναι νόστιμα και ακαταμάχητα, είναι επίσης ευεργετικά για τον οργανισμό μας: είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε, ένα αντιοξειδωτικό χρήσιμο για την πρόληψη ορισμένων τύπων καρκίνου και είναι μια εξαιρετική πηγή φωσφόρου, καλίου, ασβεστίου και πρωτεϊνών.
...Γευστική και πλούσια σε υλικά, η Καπριτσιόζα είναι ένα must ανάμεσα στις κλασικές πίτσες. Τα μανιτάρια champignon, αυστηρά φρέσκα, οι αγκινάρες φυσικής κατάστασης, οι μαύρες ελιές και η αλμυρή γεύση του ζαμπόν προσφέρουν μια πλήρη και άφθονη γέμιση, που θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
...Μια πλούσια και κομψή παραλλαγή της κλασικής μπουράτας, που απελευθερώνει μια έντονη γεύση τρούφας που εμπλουτίζει τη νόστιμη και κρεμώδη γέμιση της μπουράτας, δίνοντάς της μια τολμηρή και ευχάριστη γεύση.
...Καρύκευμα με βάση το ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας με φυσικό άρωμα λευκής τρούφας - Συμβουλές: Εξαιρετικό σε συνοδευτικά με πλούσιαγεύση, ιδανικό για να ντύσετε κρέατα, άγρια κρέατα, λαχανικά και γέμιση.
Συστατικά: ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας (98 %), φυσικό άρωμα λευκής τρούφας (2 %)
Διαθέσιμο επίσης σε μορφές των 250 ml και 500 ml.
...Κρέμα καπουτσίνο 200γ
Γκουρμέ αρτιστανική κρέμα με φουντούκια και καφέ, με εκλεπτυσμένη και ολοκληρωμένη γεύση.
Μια κρέμα αφιερωμένη στους λάτρεις του καφέ, ιδανική για σνακ ή πλούσια πρωινά.
Ιδανική για πρωινό και διαλείμματα σνακ. Δοκιμάστε την για να γεμίσετε πανετόνε και παντόρο και να διακοσμήσετε γλυκά.
Παραγωγή στο εργαστήριό μας Ferrazzano
Με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.
...Το σπανάκι προσαρμόζεται καλά σε καλλιέργειες τόσο σε ανοιχτό πεδίο όσο και σε θερμοκήπιο. Μπορεί να συγκομιστεί είτε ως baby leaf για φρέσκια κατανάλωση, είτε ως ενήλικο για κατανάλωση μετά από μαγείρεμα. Τα σαρκώδη φύλλα έχουν χαρακτηριστική γεύση και είναι πλούσια σε βιταμίνες και μέταλλα όπως το μαγνήσιο, το κάλιο και το σίδηρο.
Ποικιλία baby leaf. Δυνατότητα χρήσης για παρασκευή μιξταρίσματος.
Διαθέσιμο σε μαύρες κούτες ή θερμοσυστεγασμένο πολυστυρένιο των 500 γρ. και 1 Kg.
...Σάλτσα με βάση το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με φυσική γεύση λευκής τρούφας - Συστατικά: εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (98 %), γεύση λευκής τρούφας (2 %)
Συμβουλές: Εξαιρετική σε συνοδευτικά με πλούσιαγεύση, ιδανική για να ντύσετε κρέατα, άγρια κρέατα, λαχανικά και γεμιστά.
...Κατασκευασμένα με φροντίδα, τα μείγματα μας με αρωματικά βότανα της Σικελίας και μπαχαρικά, πλούσια σε άρωμα και γεύση.
Περιλαμβάνει επίσης: Καρύκευμα για Ψάρια, Καρύκευμα για Πατάτες, Καρύκευμα για Σάλτσες, Καρύκευμα για Σπαγγέτι.
Απαραίτητα στην κουζίνα, για να δώσουν μια πινελιά γεύσης και αρώματος σε κάθε πιάτο.
Η διαφορά είναι τα φυσικά και αρωματικά βότανα μας, που επιτρέπουν την προσφορά καρυκευμάτων με αυθεντική γεύση Σικελίας.
Διαθέσιμα σε γυάλινο βάζο, δοσομετρητές, δοχεία PET και σακούλες.
Μορφές για Retail, εξειδικευμένα καταστήματα, Γαστρονομίες, GDO, Χονδρική.
...Για να αποκτήσουμε αλεύρι φουντουκιού, ακολουθούμε την ίδια διαδικασία με τον καρπό φουντουκιού, αλλά σε αυτή την περίπτωση το προϊόν κόβεται περαιτέρω για μεγαλύτερη λεπτότητα. Θεωρείται αλεύρι οποιοδήποτε ψιλοκομμένο φουντούκι με μέγεθος μικρότερο από 1mm. Το αλεύρι φουντουκιού έχει πολλές εφαρμογές και ως συστατικό προσφέρει μια πλούσια, γλυκιά, ξηρή γεύση και πυκνή υφή σε τρόφιμα που απολαμβάνουν πολλοί άνθρωποι.
... για την εξαφάνισή της, μετά την άφιξη των τρακτέρ, τη δεκαετία του '50/'60 καλλιέργειες όπως αυτή εγκαταλείφθηκαν στη μοίρα τους. Σήμερα είναι παντού και μόνο λίγοι αγρότες στην κοιλάδα Νερίνα, ιδιαίτερα στην Κάσια, ΑΡι, διατηρούν και προστατεύουν μια σημαντική γαστρονομική παράδοση και μια μοναδική γεύση.
Σε αυτή την κοιλάδα, η ροβέγια σπέρνεται τον Μάρτιο σε υψόμετρο μεταξύ 600 και 1200 μ. και συγκομίζεται μεταξύ τέλους Ιουλίου και αρχών Αυγούστου.
...Κλασικό γλυκό της αμερικανικής παράδοσης, με βάση το τυρί, τα αυγά και τη ζάχαρη, με βάση μπισκότων. Η μερίδα Cheesecake χωρίς γλουτένη παρασκευάζεται με υλικά εξαιρετικής ποιότητας, εξασφαλίζοντας μια λεία υφή και μια πλούσια και απολαυστική γεύση. Η τραγανή βάση μπισκότων χωρίς γλουτένη συνδυάζεται τέλεια με την απαλότητα της κρέμας τυριού, προσφέροντας μια αξέχαστη αισθητηριακή εμπειρία, ιδανική για όσους αναζητούν ένα ακαταμάχητο γλυκό σε πρακτική μορφή.
...Το Pecorino Pugliese Stagionato είναι ένα τυρί με έντονη και αρωματική γεύση, αυθεντικός εκπρόσωπος της παραδοσιακής τυροκομίας της Πούλια. Ωριμάζει για 15 μήνες, αυτό το πεκορίνο παράγεται από γάλα προβάτων Merinos ή Gentile di Puglia, επιλεγμένων για τη διατροφή τους πλούσια σε αρωματικά χόρτα και φυτικά στοιχεία. Η τραχιά και χρυσή κρούστα περιέχει μια συμπαγή και λιωμένη ζύμη, με γεύση που...
... ικανοποιήσουμε όλες τις γεύσεις και τις ανάγκες.
Η γκάμα προϊόντων μας περιλαμβάνει :
• Μίγματα Καφέ : παρασκευασμένα με επιλεγμένα φασόλια, καβουρδισμένα και αλεσμένα προσεκτικά για ένα έντονο άρωμα και πλούσιαγεύση. Διαθέσιμα σε διάφορες εντάσεις, τα μίγματα μας ικανοποιούν όλες τις γεύσεις, από τον ελαφρύ καφέ μέχρι τον δυνατό και αποφασιστικό.
• Κάψουλες και Φίλτρα : συμβατές με τις κύριες μηχανές...
... ζυμαρικού εργοστασίου της Chiavenna που ιδρύθηκε το 1868 και εργάζεται για να φέρει στα τραπέζια σας μια διαφορετική ζυμαρική από ότι συνήθως, με βάση το φαγόπυρο, πλούσια σε γεύση και θρεπτικά συστατικά. Το ζυμαρικό εργοστάσιο σήμερα θέλει να εκπροσωπήσει μια αριστεία: ηθικός κώδικας, βιωσιμότητα, οικολογία, προσοχή στις πρώτες ύλες και στις καινοτομίες που φέρνουν στα τραπέζια σας ζυμαρικά και συνταγές με μοναδικές γεύσεις, παραδοσιακές αλλά και καινοτόμες.
... ιστορικός και ο σύγχρονος σχεδιασμός συγχωνεύονται για να δώσουν ζωή σε αντικείμενα πλούσια σε ιστορία και προσωπικότητα. Μια ποιοτική δημιουργική διαδικασία ξεκινά από το Σχέδιο. Από τα μολύβια των δασκάλων μας προκύπτουν τα πρωτότυπα σχέδια, η ζωτική δύναμη ολόκληρης της δημιουργικής διαδικασίας. Σύμβολα και αιώνιες συνήθειες συναντούν τη σύγχρονη γεύση και βρίσκουν έκφραση στις δημιουργίες μας.
... "Espresso Bar", χάρη στην καλλιτεχνική του επεξεργασία και την ειδική του καβουρδιστική διαδικασία που του προσδίδουν μια έντονη και πλούσιαγεύση, είναι ικανό να προσφέρει στον τελικό καταναλωτή τη γεύση της αρχαίας παράδοσης του ιταλικού εσπρέσο, που έχει γίνει σήμερα ένα από τα σύμβολα του made in Italy.
... επακόλουθη εμπορία του ΑΚΤΙΝΙΔΙΟΥ, των ΚΛΕΜΕΝΤΙΝΩΝ ΚΑΛΑΜΠΡΙΑΣ, των ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΩΝ ΝΑΒΕΛ, των ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΩΝ ΤΑΡΟΚΚΟ, των ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΩΝ ΜΟΡΟ, (το Πορτοκάλι Ταρόκκο χαρακτηρίζεται από τους κόκκινους χρωματισμούς της σάρκας και το Πορτοκάλι Μόρο χαρακτηρίζεται από τη σάρκα που είναι εντελώς κόκκινη και πλούσια σε βιταμίνη C, και επομένως εξαιρετική για χυμούς), των ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΩΝ ΜΠΛΟΝΤΟ, των ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΩΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ και των ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΩΝ ΒΑΛΕΝΘΙΑ.
... αργή ξήρανση σε χαμηλή θερμοκρασία.
Τα ζυμαρικά Σαμπατίνο παράγονται σύμφωνα με αυστηρά βιολογικά πρωτόκολλα και τα χαρακτηριστικά τους καθορίζονται από την υψηλή πεπτικότητα, τη δυνατή γεύση, την πλούσια παρουσία μεταλλικών αλάτων και τη χαμηλή περιεκτικότητα σε γλουτένη.
... αναγνωρίσιμη γεύση των ορεκχiette, αληθινό κόσμημα της εταιρείας, έχει κατακτήσει όλους, παρασκευασμένες με προηγμένες τεχνικές παραγωγής σεβόμενες την πιο αρχαία παράδοση. Fusilli, cavatelli και ορεκχiette ολικής αλέσεως και σιμιγδαλιού, αναδεικνύονται από μια απλή σάλτσα ντομάτας ή από σάλτσα κρέατος ή άλλες σάλτσες που θα ευχαριστήσουν τον ουρανίσκο σας. Η κορυφαία παραγωγή της πιο ποικιλόμορφης και απόλυτης καινοτομίας στην αγορά είναι η Pasta alla Malvasia, που παρασκευάζεται από την ανάμειξη σιμιγδαλιού σκληρού σίτου και ντόπιου κρασιού από σταφύλια Malvasia, χωρίς καμία προσθήκη νερού.
...
Ήταν οι Άραβες, λοιπόν, που, αποσπώντας τη Σικελία από τους Βυζαντινούς, ενίσχυσαν και εξόπλισαν την καλλιέργεια του φιστικιού, το οποίο στην Ίσο, ιδιαίτερα στους πρόποδες του Έτνα, βρήκε το φυσικό του περιβάλλον για μια πλούσια και ιδιαίτερη ανάπτυξη. Ο κύριος Σπιταλέρι Καρμέλο είναι ένας από τους παραγωγούς του φιστικιού της Μπρόντε. Ο στόχος είναι να γνωρίσουν οι άνθρωποι το φιστίκι μας, να το...
... διεθνείς, όπως το Merlot, το Pinot Grigio, το Chardonnay ή το Cabernet, από τα οποία παράγουμε αρωματικά κρασιά με αναγνωρίσιμο γεύση. Είμαστε επίσης μεταξύ των μεγαλύτερων παραγωγών και εμφιαλωτών κρασιού Prosecco DOC Spumante του Friuli-Venezia Giulia. Η επιχείρηση διαθέτει επίσης ένα Αγροτουριστικό κατάλυμα, βυθισμένο σε έναν κήπο περιτριγυρισμένο από αμπελώνες. Το αγροτουριστικό Là Di Anselmi...
...). Ακόμη και οι διαδικασίες αποφλοίωσης, καθαρισμού, επιλογής και ταξινόμησης πραγματοποιούνται με γνήσιες μεθόδους, προκειμένου να σεβαστούν τη βιολογική φύση των προϊόντων και να προσφέρουν στους πελάτες μια γεύση και άρωμα μοναδικά. Η γκάμα των βιολογικών προϊόντων, που είναι πιστοποιημένα, συμμορφώνεται επίσης με διαδικασίες που διασφαλίζουν τη διαφάνεια και την ασφάλεια της αλυσίδας εφοδιασμού και εγγυώνται την ποιότητα των αμυγδάλων.
...εξαιρετικό για να ντύνει βραστά ή ψητά κρέατα, στιφάδο, σαλάτες, σούπες. Η τυπική του γεύση και το έντονο άρωμά του απολαμβάνονται καλύτερα βουτώντας λίγο ψωμί σε αυτό. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο “OLIOTOLA”, ψυχρής έκθλιψης από ελιές που καλλιεργούνται στη Σικελία (Ιταλία) και μη φιλτραρισμένο είναι 100% ιταλικό προϊόν. Η περίοδος συγκομιδής είναι από τον Οκτώβριο έως τον Νοέμβριο, οι ελιές...
... αρωματικό βότανο μπορεί να κάνει τη διαφορά. Πολλά από αυτά ανήκουν επίσης στην πλούσια οικογένεια των φαρμακευτικών φυτών, καθώς διαθέτουν ιατρικές ιδιότητες. Τέλος, όλα εμπλουτίζουν τα πιάτα μας, διευκολύνουν την σωστή πέψη, μας παρέχουν άφθονα μέταλλα και πολλές βιταμίνες, είναι πολύ πλούσια σε μέταλλα. Οι καλλιέργειες εκτείνονται σε 45 εκτάρια, όπου αναπτύσσονται πολλές ποικιλίες αρωματικών φυτών: αυτή η έκταση εγγυάται την παραγωγή για τριακόσιες εξήντα πέντε ημέρες το χρόνο.