Από το 1957, η οικογένεια Vitali ασκεί την αρχαία τέχνη της αλλαντοποιίας με πάθος, φροντίδα για τις ανάγκες των πελατών και προσοχή στην ποιότητα. Οι σύγχρονες παραγωγικές τεχνικές μας έχουν επιτρέψει να αναπτύξουμε περαιτέρω αυτές τις χαρακτηριστικές ιδιότητες που, σήμερα όπως και τότε, διακρίνουν την επιχείρησή μας. Καλλιεργούμε τα δημητριακά που προορίζονται να γίνουν ζωοτροφή στα χωράφια μας.
Η "Mafalda" είναι η παλαιότερη λαρδερία στην Κολοννάτα, που ιδρύθηκε το 1930, όταν το "λάδι" ήταν μόνο το φτωχό συνοδευτικό των λατόμων. Το 1954, ο τότε νεαρός οινολόγος κ. Veronelli πήγαινε στη γιαγιά Mafalda για να αγοράσει το λάδι, αποκαλώντας το "Λαρδερία της μυθικής Mafalda". Από το 2002 έχει αποκτήσει πιστοποίηση IGP και από τότε παράγει μόνο Λάδι Κολοννάτα IGP. Ακόμα και για το λάδι Κολοννά...
Το 1960, με την τεχνογνωσία που απέκτησε στα εργοστάσια της Μανιάγκο, πόλη των μαχαιριών, ο Φερβίντο Μασερίν αποφάσισε να ξεκινήσει μια επιχείρηση με σκοπό την κατασκευή μαχαιριών υψηλής ποιότητας και εξαιρετικών υλικών. Σήμερα, μετά από περισσότερα από 50 χρόνια βραβευμένης δραστηριότητας, η οικογένεια Μασερίν συνεχίζει να αναπτύσσει το εμπορικό σήμα με περηφάνια, διατηρώντας αναλλοίωτη την παράδ...
Βαμβακερά είδη σπιτιού κεντημένα στο χέρι, παραγωγή και πώληση μοναδικών προϊόντων: τραπεζομάντιλα, κουζίνα, μπάνιο, γραμμή γιοτ, παιδικά, δαντέλες, υπνοδωμάτιο, εξατομικεύσεις όπως αρχικά ή αναπαραγωγές σε ύφασμα σχεδίων που προτείνονται από τον πελάτη, αναπαραγωγές σε ύφασμα σχεδίων που έχουν ληφθεί από πιάτα ή άλλα. Κεντήματα σε οποιοδήποτε τύπο υφάσματος που γίνονται στο χέρι. Ακριβώς λόγω της...
Η Sicilian Goodness, μια νέα και δυναμική εταιρεία από τη Σικελία, ασχολείται με την παραγωγή προϊόντων με την επωνυμία Sicilian Goodness και το εμπόριο παραδοσιακών σικελικών προϊόντων για εμπόρους και ιδιώτες. Τα προϊόντα εξάγονται και είναι παρόντα σε διάφορες ευρωπαϊκές αγορές.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε μια προσφορά στέλνοντάς μας ένα email στο info@siciliangoodness.com...
...Εξαιρετικά Ισχυρό.
Μπύρα υψηλής ζύμωσης με πλήρες και απαλό σώμα. Το άρωμά της είναι γλυκό και τέλεια ισορροπημένο με μια κρεμώδη και συμπαγή αφρό.
Τέσσερις ειδικές βύνη κριθαριού και δύο ποικιλίες ευγενών λυκίσκων, της δίνουν κομψές νότες αποξηραμένων φρούτων και γλυκόριζας.
Εξαιρετική με κόκκινο κρέας μαγειρεμένο ή ψητό, κρέατα στη σχάρα, καπνιστό ψάρι, παλαιωμένα τυριά, καρυκευμένα τυριά κατσίκας και τούρτα Σάχερ.
...Για αυτόν απαιτείται να "θυσιάσει" το πιο πολύτιμο μέρος του χοίρου. Στην πραγματικότητα, το Culatello di Zibello DOP, αδιαμφισβήτητος πρίγκιπας όλων των αλλαντικών, "φτιάχνεται" από τους κεντρικούς μύες του μηρού. Φρέσκο κρέας από βαριά ιταλικά χοίρους, επεξεργασμένο με προσοχή και κομμένο στην τυπική αχλαδένια μορφή. Αλάτι και πιπέρι, 15 ημέρες σε δροσερή αποθήκη για ξεκούραση, στη συνέχεια...
...Καταναλώνοντας αυτό το κρέας λέτε όχι στη χοληστερόλη και ναι σε περιεχόμενο σιδήρου διπλάσιο από άλλα κρέατα. Αναιμία, δίαιτα αδυνατίσματος, αθλητική προπόνηση ή απλή επιθυμία για νέες και τοπικές γεύσεις, οι λόγοι για να επιλέξετε αυτό το κρέας είναι πολλοί και όλοι προς όφελος της υγείας. Το κρέας γαϊδούρι είναι ένα προϊόν της Σικελίας.
Κρέας γαϊδούρι (80%), κρέας χοίρου (20%), δεξτρόζη, σακχαρόζη, μαύρο πιπέρι, αντιοξειδωτικό: E300, συντηρητικά: E252, E250, φυσικά αρώματα.
Όλα τα αλλαντικά μας είναι τυλιγμένα σε φυσικά εντέρια.
Διατηρείτε σε + 4 º C...
Η NewTrade International εισάγει τρόφιμα απευθείας από τους κορυφαίους παγκόσμιους παραγωγούς και με ακριβή διανομή μπορούμε να καλύψουμε τις απαιτήσεις της εθνικής αγοράς.
Η εταιρεία μας είναι παρούσα στην Ιταλία από το 2015, κυρίως ασχολούμαστε με την εμπορία φρέσκων, πολύ φρέσκων, κατεψυγμένων και κατεψυγμένων προϊόντων, επεξεργασμένων για μακροχρόνια συντήρηση, με προσεκτική διανομή πόρτα-πόρτα. Ως άμεσοι εισαγωγείς, η οικονομία των προϊόντων είναι σημαντική.
Η εταιρεία ιδρύθηκε με την προϋπόθεση να αγοράζει προϊόντα υψηλής ποιότητας από τους κύριους παραγωγούς παγκοσμίως.
Το 70% των τροφίμων που καταναλώνονται στην Ιταλία προέρχονται από το εξωτερικό.
Γι' αυτό το λόγο, η Agrinfood είναι εξειδικευμένη στην αγορά ποιοτικών προϊόντων από το εξωτερικό,
ώστε να μπορέσει να ικανοποιήσει τις ανάγκες της σημερινής ιταλικής αγοράς.
Η Agrinfood καλύπτει μια...
... περιβάλλον, μακριά από το φως και πηγές θερμότητας. Σερβίρετε σε θερμοκρασία μεταξύ 6-8°C. Συνιστάται ένα σχετικά μεγάλο ποτήρι σε σχήμα τουλίπας.
Συνοδεία: Ιδανικό ως απεριτίφ, είναι εξαιρετικό με πρώτα πιάτα με βάση το ψάρι, ψητό λευκό κρέας, ψητά λαχανικά και αλμυρά σνακ.
... λουκάνικο, και στη συνέχεια, χάρη στη διαδικασία πίεσης, αποκτά τη γνωστή σε όλους μας μορφή της. Η ωρίμανση γίνεται σε χώρους με ελεγχόμενη υγρασία και θερμοκρασία για τουλάχιστον 45 ημέρες. Συνιστάται ως ορεκτικό και ως συστατικό για πρώτα πιάτα (π.χ. Ζυμαρικά φούρνου).
Κατηγορία: Αλλαντικά Καλαβρίας
Βάρος: 300/350 γρ
Συστατικά: Κρέας χοίρου, Αλάτι, Φυσικά αρώματα και μπαχαρικά
Ζάχαρα: Δεξτρόζη και σακχαρόζη
Αντιοξειδωτικά: E301
Συντηρητικά: E250-E252
Βάρος: 0.350 κιλά...
...Ο βιολογικός σόργος είναι πρωταγωνιστής μιας πρόσφατης ανακάλυψης χάρη στις ενδιαφέρουσες θρεπτικές του ιδιότητες και στην απουσία γλουτένης στη φύση, χαρακτηριστικά που τον καθιστούν μια πιθανή εναλλακτική στους πιο διαδεδομένους συγγενείς του. Σήμερα έχει πέσει σε αχρησία και έχει αντικατασταθεί από το κρέας. Το βοτανικό του όνομα είναι panicum miliaceum, ανήκει στην οικογένεια των Γραμμινών...
... αποκτήσει το χαρακτηριστικό σχήμα αυτού του τύπου. Στην κουζίνα, τα Πακέρι είναι πραγματικά ευέλικτα: ταιριάζουν εξαιρετικά τόσο με σάλτσες όσο και με λαχανικά, κρέας ή ψάρι. Τα Πακέρι Ντελ Βεσούβιο είναι αναγνωρίσιμα, αρκεί να τα συνδυάσετε με μια καλή σάλτσα κρέατος ή με ένα φούρνο, γιατί απελευθερώνουν την απολαυστική τους λεπτότητα και μια μοναδική και αναγνωρίσιμη γεύση.
Αντιστοιχία μεταξύ...
... συστατικό και χρησιμοποιείται ευρέως στην κουζίνα, κυρίως στην σικελική, επειδή μπορεί να προσφέρει γεύσεις, αρώματα και πραγματικά ενδιαφέρουσες αισθήσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή διαφόρων πιάτων, τόσο γλυκών όσο και αλμυρών, όπως γλυκά, τούρτες, παγωτά, πρώτα πιάτα, δεύτερα πιάτα με ψάρι και κρέας.
...Επιλεγμένο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ψυχρής έκθλιψης, με πράσινο χρώμα και χρυσές ανταύγειες. Έντονη γεύση με νότες από αγκινάρα και αμύγδαλο, με ευχάριστες πικρές και πικάντικες νότες. Ταιριάζει τέλεια με πιάτα με έντονες γεύσεις, κρέας και ψάρι.
... έντονο από άποψη φρουτώδους γεύσης, αγαπιέται στο τραπέζι από την πλειοψηφία των γεύσεων, ακόμη και από τα παιδιά.
Τέλειο ωμό σε κάθε είδους πιάτο: σαλάτες, ψάρι, λευκό κρέας, σούπες οσπρίων, λαχανικά. Σε ψητό κρέας, θαλασσινές σαλάτες, σάλτσες και γαλακτώματα. Στο μαγείρεμα χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαλτσών, ντιπ και τηγανητών.
...Συνθετικός πάγος σε σακούλες μεγάλης διάρκειας για την αποστολή φρέσκων προϊόντων όπως κρέας, ψάρι, φρούτα και λαχανικά, φάρμακα, θερμοευαίσθητα καλλυντικά.
Ο πάγος σε σακούλες της FrostPac είναι αποτέλεσμα 20 ετών εμπειρίας στην παραγωγή ψυκτικών στοιχείων, καταφέρνοντας να δημιουργήσει μια βελτιστοποιημένη φόρμουλα για την παράταση της διάρκειας φρεσκάδας.
Ο συνθετικός πάγος για αποστολές διαρκεί πάνω από 48 ώρες αν συνδυαστεί με το κατάλληλο ισοθερμικό δοχείο.
Ασφαλής και μη τοξικός, είναι η τέλεια λύση για την αποστολή οποιουδήποτε τροφίμου.
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
Υπηρεσία
... χαρτί χρησιμοποιείται κυρίως για μια ευρεία γκάμα μαγειρικών εφαρμογών.
Το PE χαρτί είναι κατάλληλο για άμεση επαφή με όλους τους τύπους τροφίμων (τυρί, μπισκότα, πίτσα, χοτ ντογκ, ψάρι, κρέας, μπέργκερ, σάντουιτς, τηγανητά τρόφιμα, είδη αλλαντικών και λιπαρά προϊόντα) και είναι ιδανικό για την περιτύλιξη υγρών προϊόντων (οι ανθεκτικές στην υγρασία ιδιότητές του προσφέρουν ευέλικτες χρήσεις για...
...Σάλτσα Αγκινάρας με Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο.
Χρήση προσεκτικά επιλεγμένων πρώτων υλών.
Ένα πολύ ευέλικτο προϊόν, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ντύσει πιάτα ζυμαρικών, να συνοδεύσει λευκό κρέας ή να δημιουργήσει νόστιμους μεζέδες.
... (FTY) και προγράμματα αποαερισμού (DSI) σχεδιασμένα για να απλοποιούν και να αυτοματοποιούν κάθε κύκλο συσκευασίας. Διπλή συγκόλληση ως στάνταρ, κύκλος αποξήρανσης αντλίας H2Out, δημιουργία εξωτερικού κενού με αξεσουάρ Easy, αντλία κενού 25 mc/h και αποσπώμενη ράβδος συγκόλλησης νέας σχεδίασης, μήκους 530 mm. Αποκλειστική λειτουργία soft-air, για τη συσκευασία προϊόντων με κοφτερές άκρες (π.χ. κρέας με κόκαλο). Δυνατότητα πρόσθετης ράβδου συγκόλλησης, για τη συσκευασία περισσότερων προϊόντων ταυτόχρονα.
...Η φρέσκια γεμιστή ζυμαρικά μας περιέχει κρέας, αποξηραμένο ζαμπόν, ρικότα και σπανάκι, μανιτάρια πορτσίνι, όλα τυλιγμένα σε ένα λεπτό και ελαφρύ φύλλο φτιαγμένο από αλεύρι και αυγά από κοτόπουλα ελευθέρας βοσκής.
... αποστείρωση και παστερίωση οποιουδήποτε προϊόντος, από φρούτα και λαχανικά μέχρι κρέας, ψάρι, φουά γκρα ή προϊόντα αλλαντικών. Τα γυάλινα βάζα Weck είναι κατάλληλα για σερβίρισμα μαρμελάδων και σαλτσών συνοδευτικών: εκτός από τη διάσημη λειτουργικότητά τους, είναι επίσης ιδιαίτερα όμορφα για να τα βλέπεις στο τραπέζι.
...Προσφέρουμε έτοιμα πιάτα για φούρνο και σε λίγα λεπτά έχετε ένα νόστιμο και εκλεκτό παραδοσιακό πιάτο, πρώτα και δεύτερα πιάτα με βάση το κρέας και το ψάρι από την τυπική μεσογειακή μας κουζίνα.
Πιάτα μονής μερίδας από 25-300 γρ, ιδανικά για οίκους ευγηρίας, νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία, πανεπιστημιακά εστιατόρια, στρατιωτικές κουζίνες, νοσοκομεία, στρατώνες κ.λπ.
Πολύ ενδιαφέροντες τιμές, καθώς συνεργαζόμαστε απευθείας με τους παραγωγούς και όχι με μεσάζοντες ή άλλους, επιλεγμένα προϊόντα με προσοχή.
...Από το μηρό του βοοειδούς εξάγεται η καρδιά της φέτας, ένα ευγενές και εξαιρετικής ποιότητας κομμάτι. Με προσεκτική επεξεργασία και ξηρή, αεριζόμενη ωρίμανση, προκύπτει ένα άπαχο, τρυφερό και εκλεκτό προϊόν.
ΒΑΡΟΣ: περίπου 1.60kg
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Ιταλικό halal βοδινό κρέας, αλάτι, μπαχαρικά, E252.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: χωρίς λακτόζη και άλλα παράγωγα γάλακτος, χωρίς γλουτένη και μη ΓΤΟ.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: κενό...