Σφαγή, τεμαχισμός, επεξεργασία και συσκευασία κρεάτων βοοειδών, χοίρων, προβάτων και αλόγων
Ανάπτυξη και παραγωγή παρασκευασμάτων από κρέας βοοειδών, χοίρων, προβάτων και προϊόντων με βάση το κρέας βοοειδών και χοίρων
Εμπορία κρεάτων πτηνοτροφίας και θηραμάτων...
Δέκα χρόνια εμπειρίας στον τομέα των μεταφορών και της εφοδιαστικής για ψυγμένα προϊόντα, φρέσκα προϊόντα: κρέας, ψάρι, φρούτα και λαχανικά, ενεργοί σε όλη τη νότια Ιταλία.
Το Pastificio al Ponte παράγει τα παραδοσιακά τορτελίνι του Valeggio sul Mincio. Η φρέσκια ζύμη του Pastificio al Ponte χρησιμοποιείται για την παραγωγή μιας σειράς προϊόντων που αναδεικνύουν την γαστρονομική παράδοση της Βερόνας και της Μάντοβας: Κλασικά τορτελίνι με κρέας, τορτελίνι με κολοκύθα, τορτελίνι με ρικότα και σπανάκι, τορτελίνι με ρικότα και κόκκινο ραντίχιο IGP.
Η Αντίκα Οστερία ντι Ρόσα είναι ένα εστιατόριο πίτσα που προσφέρει παραδοσιακά πιάτα από την Βαλτελλίνα και το Μιλάνο (πιτσόκερι, αγριογούρουνο), κρέας, ψάρι (τηγανητό μίξερ, ψητό, τσιπούρα, λαβράκι), πίτσα και ορεκτικά με γαρίδες, μύδια και κυδώνια. Η ευγένεια, η σοβαρότητα και η επαγγελματικότητα είναι οι τρεις κύριοι πυλώνες στους οποίους στηρίζεται η οικογενειακή μας επιχείρηση. Όχι μόνο...
Η CASTIOGLIONI FOOD είναι ειδικευμένη στην ιταλική ζυμαρική, με διάφορους τύπους γεμίσεων όπως Κρέας, Ψητό Χοιρινό, και Λαχανικά. Σε συνδυασμό προσφέρουμε σάλτσες με βάση τρούφα από την Ούμπρια και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Σικελίας από τις ποικιλίες Biancolilla, Cerasuola, και Nocellara.
...-EN-ISO 9001:2000. Δουλεύουμε με δικά μας σήματα και σε ορισμένες περιπτώσεις εγγυόμαστε και την αποκλειστικότητα για περιοχή, φυσικά εργαζόμαστε και με ιδιωτική ετικέτα κατόπιν αιτήματος, με ανταγωνιστικούς χρόνους και τιμές. Έχουμε τα Standard μεγέθη: Τορτελίνι με προσούτο, με κρέας, Τορτελόνι με κρέας, ρικότα και σπανάκι, με τυριά - Ραβιόλια, μανιτάρια, τυριά, ρικότα και σπανάκι. Έχουμε επίσης τις “ΕΙΔΙΚΕΣ” ποικιλίες: Σακκοτίνι με τρούφα, σπέκ και ρόκα, ντομάτα, μοτσαρέλα, βασιλικό. Παράγουμε επίσης, Χαλάλ ζυμαρικά και πιστοποιημένα Κοσέρ.
...Η Frescarni είναι μια χονδρική πώληση κρεάτων που απευθύνεται όχι μόνο στον απλό πολίτη, αλλά και στα πιο πολυτελή και κομψά εστιατόρια. Απευθυνόμαστε σε σχολικές καντίνες, catering, εστιατόρια και κοινούς πολίτες, προσφέροντας κρέας από Fassone Piemontese και Blonde D'Aquitaine εξαιρετικής ποιότητας, σε πολύ καλή τιμή/σχέση ποιότητας-τιμής. Είμαστε ήδη προμηθευτές 2 εστιατορίων που είναι καταχωρημένα στους οδηγούς Michelin και αρκετών πιτσαριών της περιοχής.
Το μπαρ εστιατόριο Kontatto είναι το ιδανικό μέρος για ένα γρήγορο και νόστιμο μεσημεριανό διάλειμμα. Η κουζίνα προσφέρει καθημερινά μια επιλογή από τρία πρώτα και τρία δεύτερα πιάτα, πάντα διαφορετικά, καθώς και σαλάτες και μενού για εργαζόμενους. Στο πρωινό δεν λείπει η γλύκα από εξαιρετικά φρέσκα μπριός και διάφορα γλυκά. Το σαββατοκύριακο προτείνει ένα ευρύ μενού με νόστιμα πιάτα με βάση το κρέας, το ψάρι και την πίτσα. Προσιτές τιμές και δυνατότητα συμβάσεων με τις τοπικές επιχειρήσεις.
Διεθνείς μεταφορές τροφίμων, ψυγείων και μη, όπως φρούτα, λαχανικά, φρέσκο κρέας, κατεψυγμένα, από -30* έως +35*, φυτά σε καρότσια και χύμα, ταχεία αφιερωμένη μεταφορά, διαλειτουργικές θαλάσσιες μεταφορές, όλα σε παλέτες, εξοπλισμός θερμοκαταγραφής, ιμάντες, συγκρατητές φορτίου, GPS, τηλέφωνο,...
Είμαστε μια εταιρεία που παράγει κρέας και αλλαντικά από άλογα (αυστηρά χωρίς συντηρητικά). Επεκτεινόμαστε στον τομέα των σάντουιτς και είμαστε ηγέτες στην Κατάνια στην παραγωγή κρέατος αλόγων αποκλειστικά από πολωνικά άλογα και γαϊδούρια από τις φάρμες μας.
Με φροντίδα και πάθος, στις αγροτικές περιοχές των Μάρκε, εκτρέφουμε εγχώριες χήνες και πάπιες. Τις αφήνουμε ελεύθερες να βοσκήσουν χωρίς περιορισμούς χώρου: στη γη, κάτω από τον ήλιο, κάτω από τη βροχή και τρώγοντας χόρτο. Πουλάμε φρέσκο κρέας χήνας, πάπιας, αυγά, αλατισμένο κρέας, αλλαντικά και άλλες σπεσιαλιτέ σε εστιατόρια, κρεοπωλεία και ιδιώτες. Με πλήρη κύκλο (από τη γονιμοποίηση του αυγού μέχρι το ενήλικο ζώο) φροντίζουμε τα προϊόντα μας διασφαλίζοντας εξαιρετική ποιότητα και χαμηλές τιμές.