Σκοινάκια και αξεσουάρ για το αλπικό σκι, το σκι αντοχής, το άλμα και το snowboard. Ιδιόκτητη παραγωγή, η εταιρεία εξάγει σε όλο τον κόσμο. Πολλά τα αποτελέσματα που έχουν επιτευχθεί τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Εξαιρετική συνεργασία με όλες τις διεθνείς ομοσπονδίες χειμερινών σπορ και κατά συνέπεια με τους προπονητές, οι οποίοι δοκιμάζουν τα προϊόντα που στη συνέχεια κυκλοφορούν στη...
...Μίγμα με βάση τον εξωθημένο καλαμπόκι, εμπλουτισμένο με σπόρους κολοκύθας και νιφάδες δημητριακών για να προσθέσει γεύση και χρώμα στα αρτοσκευάσματα.
Μορφή: 1,5 κιλά
Δοσολογία: 100%...
...W: 330 ÷ 360. Επαγγελματικό μείγμα αλεύρων από μαλακό σιτάρι που προέρχεται από την ολοκληρωμένη επεξεργασία του δημητριακού: διατηρεί έτσι το φλοιό σε λεπτές και χοντρές νιφάδες, τις ίνες και τον σπόρο του σιταριού Mantograno, 100% βιταμίνες και 100% προερχόμενο από ιταλική αλυσίδα εφοδιασμού.
Πρόκειται για ένα προϊόν που δεν εμπίπτει σε καμία κατηγορία, καθώς έχει περιεκτικότητα σε τέφρα...
...Παρόμοιο με το πεκορίνο, το Pastorello ξεχωρίζει για τη λεπτή γεύση του και την μοναδική του υφή. Στην πραγματικότητα, παρόλο που είναι ένα τυρί ημίσκληρης ζύμης, καταφέρνει να είναι ταυτόχρονα μαλακό και λιωμένο, χωρίς να αφήνει νιφάδες κατά την κοπή.
... Οι υπερηχητικές μύτες είναι ειδικά σχεδιασμένες για πολύπλοκα σχέδια, συμπεριλαμβανομένων των εισαγωγών αερισμού ελατηρίων.
Εκτοξεύστε τον βουλκανισμένο καουτσούκ χρησιμοποιώντας μονάδες εκτόξευσης ξηρού πάγου 100% πνευματικές ή ηλεκτροπνευματικές, χειροκίνητες ή ρομποτικά ελεγχόμενες.
Παράγετε μπλοκ ξηρού πάγου, πελλέτες, μικροπελλέτες, νιφάδες ή σκόνη; Αποθηκεύστε και μεταφέρετέ τα...
...Η λειτουργία του DEF είναι να ανοίξει τις νιφάδες που είναι ακόμη παρούσες στο απόθεμα.
Το DEF χρησιμοποιείται ευρέως κατά μήκος των παρθένων γραμμών και των σπασμένων γραμμών.
...Η γκάμα των αμύλων που προσφέρονται προέρχεται από καλαμπόκι, ταπιόκα, ρύζι και σιτάρι και μπορεί να είναι φυσική, προγελατινισμένη και τροποποιημένη. Επιπλέον, διαθέτουμε αλεύρια, νιφάδες πατάτας και αλεύρι ρυζιού.
Η Χημική Παραγωγή Χλωρίου (CCPC) τέθηκε σε λειτουργία το 1983,
Παραγωγός νάτριο υδροξείδιο σε νιφάδες 98-99% (SOUDE CAUSTIQUE) ως τρόφιμο και βιομηχανικής ποιότητας με πιστοποιητικό REACH, έτοιμο προς φόρτωση στο λιμάνι της Πλότσε - Κροατία, ή σε λιμάνια της Τουρκίας, στον Περσικό Κόλπο, στη Θάλασσα του Καζακστάν. Email: info@ccpc.it WhatsApp: +393478157955 #caustic_soda #کاستیک سودا #سودسوز آور #...
...Αφού ολοκληρωθεί το μαγείρεμα και εκτός φωτιάς, ανακατέψτε το Ριζότο με Μανιτάρια Πόρτσινι με καθαρισμένο βούτυρο, λίγες νιφάδες από Καστελμάνο και φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Συστατικά: Ρύζι Καρναρόλι Κλασικό (88%), φυτικό ζωμό σε σκόνη (αλάτι, άμυλο και μαλτοδεξτρίνες πατάτας, αποξηραμένα λαχανικά (καρότο, σέλινο, μαϊντανός), λάδι ηλιόσπορου, φυσικά αρώματα, μπαχαρικά), αλεύρι ρυζιού...
... Pepato είναι μια εξαιρετική επιλογή για να δώσετε μια νέα διάσταση στις συνταγές σας. Η πικάντικη και μπαχαρένια γεύση του αναδεικνύει τη γεύση των ζυμαρικών και ταιριάζει υπέροχα με ψωμί καρασάου ή σπιτικό ψωμί, προσφέροντας ένα αισθητηριακό ταξίδι ανάμεσα σε παραδοσιακές και ξεχασμένες γεύσεις.
Είτε απολαύεται σε φέτες, νιφάδες ή κύβους, αυτό το τυρί αντιπροσωπεύει την τέλεια ισορροπία μεταξύ παράδοσης και καινοτομίας, προσθέτοντας μια πινελιά χαρακτήρα σε κάθε τραπέζι.
... και ανάμεικτες σαλάτες. Οι σπόροι κολοκύθας είναι εξαιρετικοί για όσους ακολουθούν μια vegan διατροφή, καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κομμάτια ή σε λεπτές νιφάδες αντί για τυριά. Οι βιολογικοί σπόροι κολοκύθας είναι πλούσιοι σε βιταμίνες και μέταλλα όπως το μαγνήσιο, το ψευδάργυρο και το σελήνιο για την ευημερία του οργανισμού. Η υψηλή ενεργειακή τους περιεκτικότητα τους καθιστά το ιδανικό...
...Φοίνικας με κοντό, στιβαρό, ξυλώδες στέλεχος, καλυμμένο με καφέ νιφάδες; στην κορυφή αναπτύσσει ένα μεγάλο στέμμα που αποτελείται από μακριά, πτερωτά, άκαμπτα, σκούρα πράσινα φύλλα. Είναι ένα δίφυλλο φυτό.
...Το Σύστημα καθαρισμού Rainbow επιτυγχάνει τη μέγιστη αποδοτικότητα με αυτό το απαραίτητο αξεσουάρ, το οποίο καθαρίζει σε βάθος χαλιά, μοκέτες και στρώματα, όπου φωλιάζουν ακάρεα σκόνης, βακτήρια, τρίχες ζώων και νιφάδες δέρματος.
Η ενισχυμένη ροή αέρα και η ισχυρή περιστροφική βούρτσα διπλής έλικας επιτρέπουν τον πλήρη καθαρισμό και την αναγέννηση των ινών των χαλιών και των στρωμάτων, κάνοντάς...
...είναι μια πανάκριση από ψίχουλα ψωμιού, χαρακτηριστική της ιαπωνικής κουζίνας, που χρησιμοποιείται για την προετοιμασία τηγανητών τροφίμων, είτε μόνη της ως κανονική πανάκριση, είτε προστιθέμενη στην τεμπούρα.
Η Nipponia Panko παράγεται σύμφωνα με την παράδοση, χρησιμοποιώντας λευκό ψωμί που έχει παραχθεί ειδικά για να μειωθεί σε νιφάδες μεγαλύτερες ή μικρότερες και χωρίς την παρουσία κρούστας ψωμιού στο εσωτερικό του, για να παραχθεί μια πανάκριση χωρίς συγκρίσεις.
Χάρη στο μέγεθος των ψίχουλων ψωμιού που έχουν αλεστεί χοντρά, η πανάκριση θα είναι πιο ελαφριά, πιο ξηρή και πιο τραγανή.
Είμαστε διανομείς καινοτόμων ψυκτικών στοιχείων. Συγκεκριμένα, ειδικευόμαστε σε υδρογονοποιημένο πάγο για την αποστολή ευπαθών προϊόντων και φαρμακευτικών που απαιτούν θερμοκρασία 0-8°C. Όχι μόνο φρέσκος, αλλά και κατεψυγμένος, για σύντομες αποστολές ή παραλαβές. Η μεγάλη ποικιλία μεγεθών και μορφών μας επιτρέπει να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη, από αποστολές μικρών πακέτων, μέχρι μεγαλύτερες διασ...
...Νέες δοσομετρικές χοάνες για επιλεγείς HD νιφάδες (Trimec) με PLC έλεγχο σχετικό με την ταχύτητα σπασίματος γέφυρας, σύστημα φόρτωσης και διαχείρισης, ως εναλλακτική λύση στον αναμικτήρα.
... για να επιστρέψει σε δευτερογενή πρώτη ύλη. Η ικανότητα του εργοστασίου σήμερα είναι 128.000 τόνοι ετησίως, που ισοδυναμεί με περίπου 4,5 δισεκατομμύρια μπουκάλια που μετατρέπονται σε δύο κύριες ομάδες RPET: 1. PETALO με την χαρακτηριστική μορφή του ανακυκλωμένου: τις νιφάδες. Διακριτικό χαρακτηριστικό του PETALO είναι η ομοιογενής κρυστάλλωση 100% που, σε συνδυασμό με την ελάχιστη παρουσία...
... στάδια για να επιστρέψει σε δευτερογενή πρώτη ύλη. Η ικανότητα του εργοστασίου σήμερα είναι 128.000 τόνοι ετησίως, που ισοδυναμεί με περίπου 4,5 δισεκατομμύρια μπουκάλια που μετατρέπονται σε δύο κύριες ομάδες RPET:
1. PETALO με την χαρακτηριστική μορφή του ανακυκλωμένου: τις νιφάδες. Διακριτικό χαρακτηριστικό του PETALO είναι η ομοιόμορφη κρυστάλλωση 100%, που σε συνδυασμό με την ελάχιστη παρουσία...
Η Tuttoghiaccio είναι ηγέτης ως παραγωγός και διανομέας τροφίμου πάγου στη Ρώμη. Παρούσα στην εθνική και διεθνή αγορά εδώ και πάνω από 40 χρόνια, εργαζόμαστε στον τομέα των παραγωγών πάγου για βιομηχανική χρήση, μηχανών ψύξης και διανομής πόσιμου νερού. Η εταιρεία μας έχει εξειδικευτεί στην παραγωγή και διανομή τροφίμου πάγου σε κύβους, νιφάδες, στήλες και γλυπτά από πάγο, όλα κατάλληλα για να...
... plin» και «valgranotti» με «Castelmagno». Ετοιμάζονται αποκλειστικά με φυσικά συστατικά όπως νιφάδες πατάτας, αλεύρι σίτου "00", σιμιγδάλι σκληρού σίτου, αυγά και επιλεγμένα κρέατα. Καταψύχονται άμεσα και φτάνουν σε θερμοκρασία -18°C, χωρίς κανένα είδος συντηρητικού, εξασφαλίζοντας ένα γνήσιο προϊόν ανώτερης ποιότητας. Μεταξύ των νέων προϊόντων θα βρείτε: Κατεψυγμένες σάλτσες έτοιμες προς χρήση και κατεψυγμένη κρέμα λαχανικών έτοιμη προς χρήση.
... φραγκόσυκος
- Σάρκα βιολογικού φραγκόσυκου κατεψυγμένη σε νιφάδες
- Σάρκα φραγκόσυκου κατεψυγμένη σε νιφάδες έτοιμη προς χρήση (με συμπυκνωμένο και φυσικό πυκνωτικό)
- Βιολογικό λάδι σπόρων φραγκόσυκου ψυχρής έκθλιψης για διατροφική και καλλυντική χρήση...
... - νιφάδες δημητριακών - τοσκανικές σούπες - Τουριστική φιλοξενία: στη Σιένα στο Bioagriturismo Vigliano στα 2 αγροτόσπιτά μας στη Σιένα: Podere Cartaio και Podere Poggio al Sole - Τουριστική φιλοξενία στη Φλωρεντία: Villa Panzano. Άμεσες πωλήσεις στο κατάστημα της επιχείρησης, Podere Le Casacce - Για τους επισκέπτες μας: γεύματα με τα βιολογικά μας προϊόντα.
Είμαστε μια εταιρεία εισαγωγής και εξαγωγής μπαχαρικών και κατασκευαστής χειροποίητων ταραλλιών για τη βιομηχανία αρτοποιίας, ένα παραδοσιακό ιταλικό προϊόν που είναι διάσημο σε όλο τον κόσμο, ιδανικό με ένα ποτήρι κρασί. Μη διστάσετε να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες και να τα δοκιμάσετε! Είμαστε επίσης κατασκευαστής του Mastromandorlo (κέικ αμυγδάλου). Η εταιρεία μας εισάγει επίσης κάποια μπαχαρικά όπως: ολόκληρο μαύρο πιπέρι, νιφάδες τσίλι, κουρκουμά, ρίγανη, τζίντζερ, κρεμμύδι. Οι παραδοσιακές ιταλικές πειρασμοί πάντα στη διάθεσή σας! Η αποστολή μας; ποιότητα σε λογική τιμή.
... έχει επιτρέψει επίσης να συνεργαστούμε μέσω της παραγωγής ιδιωτικής ετικέτας με μερικά από τα κύρια εμπορικά σήματα. Με σκοπό να διευρύνουμε και να ολοκληρώσουμε την προσφορά μας, έχουμε αυξήσει σημαντικά τη γκάμα των προϊόντων με το διττανθρακικό νάτριο, σοκολάτα σε δισκία, σταγόνες και νιφάδες, αποξηραμένα φρούτα και διακοσμήσεις ζάχαρης.
Η Zini από το 1956 παράγει φρέσκια ζυμαρικά και κατεψυγμένες σάλτσες με προηγμένη τεχνολογία IQF. Η γκάμα φρέσκων ζυμαρικών περιλαμβάνει συνταγές γεμιστών ζυμαρικών, ζυμαρικών με αυγά, ζυμαρικών φούρνου, πολέντα και γκνιόκι, που είναι το καμάρι της εταιρείας, με ετήσια παραγωγή άνω των 6 εκατομμυρίων κιλών. Η Zini διαθέτει επίσης μια σειρά από κατεψυγμένες σάλτσες σε νιφάδες, διαθέσιμες στις κύριες συνταγές της ιταλικής παράδοσης.
...Όσον αφορά τα φωτοβιβλία και τα παραδοσιακά άλμπουμ, οι νιφάδες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε εκατοντάδες διαφορετικές προτάσεις. Ο Gianfranco Valdi συνεργάζεται με τους καλύτερους τεχνίτες και προμηθευτές σε διεθνές επίπεδο, επαγγελματίες αριστείας ικανοί να εξασφαλίσουν στους νιφάδες σύγχρονα και κομψά προϊόντα, ικανά να διατηρήσουν αναλλοίωτες τις αναμνήσεις τους για γενιές. Ο Gianfranco Valdi εργάζεται παντού στην εθνική επικράτεια. Δωρεάν προσφορές στο στούντιο στο Τορίνο ή μέσω βιντεοκλήσης στο Skype.
ITALIADAMANGIARE είναι μια εταιρεία που παράγει εποχιακά λευκά και μαύρα τρούφες, σάλτσα λευκής τρούφας και μαύρης τρούφας, νιφάδες τρούφας, αλεσμένη μαύρη τρούφα και λάδι λευκής τρούφας. Διανέμουμε επίσης ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας.
... που στα είκοσι πέντε χρόνια δραστηριότητας μας έχει ωθήσει να κάνουμε πάντα καλύτερα και να δημιουργούμε γαστρονομικές σπεσιαλιτέ με απλή και άμεση χρήση, κατάλληλες για να νοστιμίζουν κρουασάν, φανταστικούς ορεκτικούς, πρώτα πιάτα ή να ενισχύουν κρέατα και ψάρια. Όλα αυτά μπορούν να απολαύσουν προσθέτοντας φρέσκο τρούφο με τον τρόπο που σας αρέσει περισσότερο: σε φέτες, σε νιφάδες ή απλά τριμμένο...
Η Osteria Paterna χρησιμοποιεί ζύμες υψηλής ποιότητας με βάση νιφάδες σπόρων σιταριού που πιέζονται κρύα και αλέθονται σε πέτρα, καθώς και μια ζύμωση εβδομήντα δύο ωρών που καθιστά τις πίτσες ελαφριές και εξαιρετικά εύπεπτες. Στην Osteria μας στο Melzo μπορείτε να βρείτε ποιότητα, δημιουργικότητα και έμπνευση από τα οποία προκύπτουν πρωτότυπα πιάτα. Η πιτσαρία και το εστιατόριο θαλασσινών...