Γαλλία, Saint Emilion
... Οινοποιός: Coralie de Boüard de Laforest Οινοποίηση: Προζυμωτική εκχύλιση 8 -10 °C Αλκοολική ζύμωση Εκχύλιση 3 έως 5 εβδομάδες Μαλακτική ζύμωση σε βαρέλι Ολική οινοποίηση σε επιλεγμένα κτήματα, χειροκίνητο πάτημα Ωρίμανση: 10 έως 14 μήνες, 30% νέα βαρέλια Συνδυασμός: 60% Merlot, 30% Cabernet Franc, 10% Cabernet Sauvignon...
Χαρτοφυλάκιο (34)
Γαλλία, Auxerre
... ανάλογα με την ωριμότητα. Διαύγαση και ζύμωση σε βαρέλι. Άμεση ζύμωση σε βαρέλι, παλαίωση του μεγάλου κρασιού 18 μήνες σε βαρέλι (1/3 καινούργιο ξύλο) με ανακάτεμα των οινολάσπων. Μάτι: κρυστάλλινο χρώμα, ανοιχτό χρυσό με πράσινες ανταύγειες. Η συμβουλή του οινολόγου: σερβίρετε στους 10-12°C. Ποσοστό αλκοόλ: 13,5%. Χρόνος παλαίωσης: 25 χρόνια. Συσκευασία: Κουτί με 6 φιάλες των 75cl. Κτήμα: Domaine de Chevalier. Προέλευση: Pessac-Léognan. Χρονιά: 2017. Καλλιέργεια: Λογική. Ετικέτα: Ελεγχόμενη Ονομασία Προέλευσης.
Χαρτοφυλάκιο (190)
... γλυκών κρασιών. Οι περιεκτικότητες σε ζάχαρη των καρπών μπορούν να φτάσουν σε υψηλά επίπεδα διατηρώντας παράλληλα σημαντική οξύτητα. Αυτό επιτρέπει την παραγωγή κρασιών που είναι ιδιαίτερα καλά ισορροπημένα, ισχυρά και ευρύχωρα (με πολύ λιπαρότητα και όγκο). Οι αρωματικές νότες είναι τυπικές, σύνθετες και έντονες (ξηροί καρποί, φουντούκι, καβουρδισμένο, εξωτικά φρούτα, βούτυρο, κ.λπ.). Το Chardonnay B είναι επίσης κατάλληλο για παλαίωση και ζύμωση σε βαρέλι. Καλλιεργητικές και αγρονομικές ικανότητες Το Chardonnay B συνήθως κλαδεύεται σε μακριά ξύλα. Ωστόσο, σε ευνοϊκές κλιματικές περιοχές...
Χαρτοφυλάκιο (71)
Γαλλία, La Cadière-D'azur
...Βιολογική καλλιέργεια. Χειρονακτική συγκομιδή σε κασέτες. Πλήρης αποσπασματική, Ζύμωση σε θερμορυθμιζόμενη inox δεξαμενή, Ανύψωση. Ωρίμανση σε βαρέλι δύο κρασιών, Συνδυασμός, Παραδοσιακό φελλό. ΓΕΥΣΗ ΜΑΤΙ: Σκούρο βιολετί χρώμα. ΜΥΤΗ: Αρωματικό, κομψό, έντονα αρώματα κόκκινων φρούτων, αρώματα γλυκόριζας, αρώματα καβουρδισμένου. ΓΕΥΣΗ: Βαθιά, ισχυρή, μεταξένια, νότες μαρμελάδας φρούτων, νότες κόκκινων φρούτων, νότες μπαχαρικών, λειωμένοι τανίνες, στρογγυλό, δομημένο σώμα, υψηλή ένταση, μακρά διάρκεια. Ποικιλίες: Grenache (10%) / Mourvèdre (90%) Αλκοόλ: 14,5 % Περιεκτικότητα: 75 cl...
Χαρτοφυλάκιο (8)
Γαλλία, Roubia
...Σε μετάβαση προς τη βιολογική γεωργία. Χειρονακτική και μηχανική συγκομιδή. Πλήρης αποσπασματοποίηση, Ζύμωση σε θερμορυθμιζόμενες ανοξείδωτες δεξαμενές, Συχνό πάτημα, Τακτική ανακάτεμα. Ωρίμανση σε δρύινο βαρέλι ενός κρασιού, Ωρίμανση σε ανοξείδωτη δεξαμενή, Συνδυασμός, Παραδοσιακό φελλό, Τακτική ανακάτεμα. Αργιλώδης-ασβεστολιθικός έδαφος. Μάτι Χρώμα πορφυρό, λαμπερό, με ανταύγειες ρουμπινί...
Χαρτοφυλάκιο (28)
Ισπανία, Murcia
... αποστέρηση και ζύμωση σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα 1.500 λ. Μαλολακτική ζύμωση σε νέες γαλλικές δρύινες βαρέλες. Παλαίωση πάνω στις οινολάσπες του για 25 μήνες. Δεν εφαρμόζεται ή εφαρμόζεται πολύ λίγο batonnage στο οινοποιείο μας, καθώς η προστασία από την οξείδωση συμβαίνει φυσικά από μόνη της με περίπου 5 εκ. οινολάσπες σε κάθε βαρέλι. ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ Tiramisu - νότες καφέ, κρέμας και κακάου...
Χαρτοφυλάκιο (178)
Γαλλία, Brue Auriac
...Χρώμα: Κόκκινο Έτος: 2019 AOP Coteaux Varois en Provence Ποικιλίες: Syrah 90%, Grenache 10% 14.0% vol. Οινοποίηση: Λογική γεωργία Προζυμωτική εκχύλιση σε κρύο, Ζύμωση στους 20-25°C, Εμφιάλωση 2 εβδομάδες, ωρίμανση σε δρύινο βαρέλι (228L – μέτρια θέρμανση) 16 μήνες Σημείωση γευσιγνωσίας: Η μύτη εκφράζει έντονες νότες από μαύρα φρούτα μαρμελάδας, μαύρη σταφίδα και μούρα, ελαφρώς εμπλουτισμένες με...
Χαρτοφυλάκιο (7)
Γερμανία, Kirchheim
...Εντατικός, φρουτώδης, χαμηλής οξύτητας λευκός οίνος από το Piwi Cabernet blanc Περιγραφή: Εντατικός, φρουτώδης, χαμηλής οξύτητας · νέα, λευκή ποικιλία σταφυλιού που προήλθε από την οικογένεια Cabernet. Βραβευμένος με Χρυσό στο Διεθνές Βραβείο Οίνου PIWI 2021. Συνοδευτικά πιάτα: Ψητές γαρίδες στον φούρνο με ελαιόλαδο, φρέσκος ταύρος με πράσινη σάλτσα. Καπνιστός πέστροφα ή πέστροφα Μυλλερίν. Λαχανόπιτα Οινοποίηση: 24 ώρες εκχύλισης, ήπια πίεση, αυθόρμητη ζύμωση σε δρύινο βαρέλι, 12 μήνες ωρίμανσης με τις οινολάσπες, βιολογική αποδόμηση οξέος, εμφιαλωμένο με μόνο μία διήθηση.
Χαρτοφυλάκιο (9)
Ισπανία, Ablitas-Navarra
... ζυμωμένο σε βαρέλι. Τα κόκκινα κρασιά είναι: TEMPRANILLO-MERLOT, TEMPRANILLO-SYRAH, TEMPRANILLO-MERLOT-SYRAH. Αυτά τα τρία τελευταία μπορεί να έχουν από 12 μήνες έως 18 μήνες σε βαρέλι και προορίζονται για την παραγωγή των καλύτερων κρασιών PAGO της περιοχής, καθώς και για το Moscatel Dulce από όψιμη συγκομιδή. Διαθέτουμε μια αποθήκη βαρελιών, περίπου 650 μονάδων, καθώς και δεξαμενές 5000 και 8000...
Ιταλία, Refrontolo
... Liessi, εδώ και τρεις γενιές, παράγει εκλεκτά κρασιά, χαρακτηριστικά της περιοχής, κομψά στην εμφάνιση και εξαιρετικά στη γεύση. Κρασιά πρώτης ποιότητας, προερχόμενα από σταφύλια των λόφων Conegliano-Valdobbiadene, επεξεργασμένα με πάθος και επαγγελματισμό. Μεταξύ των πιο γνωστών: Prosecco Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore Brut DOCG, Prosecco Superiore Conegliano Valdobbiadene DOCG Millesimato Extra Dry, Le mire Idol - Κόκκινο κρασί με βαρέλι IGT Colli Trevigiani Rosso, Rosso delle Mire. Πώληση κρασιού σε φιάλες και χύμα. Ιστοσελίδα www.proseccolemire.it.
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play