MOLINO MAGRI - ΑΛΕΥΡΑ, ΗΜΙΤΕΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΞΕΛΙΞΗ
Η Molino Magri, ιδρυθείσα το 1929 και εδρεύουσα στο Marmirolo, Mantova, μεταφέρει από πατέρα σε γιο για πέντε γενιές την αγάπη για την Τέχνη της Άλεσης.
Η Molino Magri είναι μια αλευροποιία που, από την επεξεργασία επιλεγμένου μαλακού σίτου, παράγει μια ευρεία γκάμα αλευριών επαγγελματικής χρήσης για αρτοποιία, ...
... χαρακτηριστικών της.
•Για μεσαίες και μεγάλες παραγωγές, ανάλογα με το προϊόν και το μοντέλο. 50-200 Kg/h.
•Εύκολη και γρήγορη αλλαγή των διαφόρων αξεσουάρ για εργασία με πολλαπλά προϊόντα.
•Έξυπνη διαχείριση της παραγωγής μέσω πίνακα HMI, προγραμματισμός συνταγών.
ΚΟΠΗ ΜΕ ΣΥΡΜΑ ΚΑΙ ΜΟΛΔΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΕΘΩΝ: Για πυκνές ή σκληρές ζύμες.
ΑΚΡΑ ΜΕ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΕΣ: Για ημι-πυκνές ζύμες.
ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΑΝΤΛΙΑ: Για ημι-πυκνές ή ρευστές ζύμες.
Ιδρυμένη το 2010 στην Πολωνία, η Formpos ειδικεύεται στην κατασκευή προσαρμοσμένων επίπλων λιανικής. Η γκάμα μας περιλαμβάνει ξύλινες βάσεις, εκθέσεις λιανικής, ράφια για καταστήματα, αυτόνομες μονάδες έκθεσης, εκθέσεις για εκθέσεις, γραφεία υποδοχής, εκθέσεις πάγκου και άλλα.
Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη λύση υπηρεσιών, ξεκινώντας από το σχεδιασμό προϊόντων μέχρι το πρωτότυπο, τη μαζική παραγωγή...
Η AG Feeding από την Γκντύνια είναι Πολωνός προμηθευτής παρασκευασμάτων φυτικών ινών από φυσικές πρώτες ύλες. Στην προσφορά της, η εταιρεία διαθέτει προϊόντα όπως:- φυτικές ίνες και σκόνες φρούτων και λαχανικών- ζαχαρωμένα φρούτα- λυοφιλιωμένα φρούτα- χυμούς και συμπυκνώματα φρούτων και λαχανικών. Η εταιρεία ειδικεύεται επίσης στις προμήθειες βιολογικών προϊόντων. Προσφέρουμε φυτικές ίνες από μήλα...
...Ο Flottweg Sedicanter διαχωρίζει τα στερεά από τα υγρά. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του: τα στερεά αποτελούνται από ίζημα με ιδιότητες που κυμαίνονται μεταξύ μαλακού και ρευστού.
Τυπικές εφαρμογές του Sedicanter είναι τα "μαλακά προϊόντα":
► Βιομάζα, ζύμες και αναστολές πρωτεϊνών.
► Ζύμωση και UF συγκεντρώσεις
► Υγρά καθαρισμού CIP και ζωντανός ιλύς χωρίς χονδρά σωματίδια
► Υποπροϊόντα χυμού...
... τουλάχιστον 6 μηνών μετά την παραγωγή
• Λίγων ή καθόλου αποβλήτων
• Δυνατότητας παραγωγής υπό ιδιωτική ετικέτα με βάση τις προτιμήσεις σας
• Διαφανών υπολογισμών κόστους
• Εύκολης προετοιμασίας και εξοικονόμησης χρόνου
Με τις ζύμες μας μπορείτε να φτιάξετε πολύ περισσότερα από μια πίτσα, είναι επίσης δυνατή η παρασκευή ενός ψωμιού για χάμπουργκερ, μιας φορκάτσια, ενός ψωμιού ντονέρ και πολλά άλλα...
...Οι κουτάλες SteriPlast® από πολυστυρένιο κατασκευάζονται στην καθαρή μας αίθουσα, κατηγορίας 7 (10.000), συσκευάζονται ατομικά για μία μόνο χρήση και αποστειρώνονται με ακτινοβολία γάμμα.
Διαθέσιμες σε δύο μεγέθη, 2,5 ml (κουτάλες του καφέ) και 10 ml (κουτάλες της σούπας), είναι ιδανικές για σκόνες, κόκκους, ζύμες και υγρά.
Μήκος: 127 mm ή 170 mm
Χωρητικότητα: 2,5 ml ή 10 ml
Τεμάχια ανά πακέτο: 100...
... συστατικά με ισχυρές και στοχευμένες βιολογικές επιδράσεις, βασισμένα σε συνεργιστικά, επομένως κατοχυρωμένα, μείγματα μη φαρμακευτικών συστατικών, ιδιαίτερα φυτικών και φυσικών εκχυλισμάτων.
Η Alphanosos έχει ήδη επικυρώσει την προσέγγισή της για την κατεύθυνση της βιολογικής δραστηριότητας σε βακτήρια, ζύμες και ανθρώπινες κυτταρικές γραμμές. Πέρα από τις λύσεις μας για τον έλεγχο των μικροβίων...
... σχεδιασμό, επιτρέπει τη φυσική ρύθμιση της θερμοκρασίας και την εισαγωγή της συγκομιδής με βαρύτητα. Μόνο οι φυσικά παρούσες ζύμες στα μούρα θα προκαλέσουν τη ζύμωση. Κατά τη διάρκεια όλης της διαδικασίας οινοποίησης και ωρίμανσης, ένας επαγγελματίας οινολόγος παρακολουθεί τη διαδικασία. Μια άψογη διαχείριση της υγειονομικής κατάστασης επιτρέπει τη σημαντική μείωση της ποσότητας θείου που απαιτείται...
...Πετρίνα 38kg/42L AS
Κατάλληλη για σφιχτές ζύμες (π.χ. ζύμη πίτσας ή ψωμιού)
Με κεκλιμένη κεφαλή και αποσπώμενο κλειδί
Αναγνώριση κλειδιού μέσω αισθητήρα
Επικαλυμμένη Αντιχαρακτική
Αναφορά: 101867
Μάρκα: Bartscher
Καθαρό βάρος (kg): 115.0 kg
Διαστάσεις σε MM (ΜxΠxΥ): 480 x 800 x 730 mm
Ικανότητα (kW): 1.5 kW
Τροφοδοσία (Volt): 230 v
Συχνότητα: 50 Hz
Ποσότητα ζύμης: 38 kg / 42 λίτρα...
...Μετά τη ζύμωση, το Kombucha της Fischers εμφιαλώνεται μη παστεριωμένο και φυσικά θολό. Έτσι, οι ζύμες και τα γαλακτοβακτήρια παραμένουν ζωντανά και ενεργά, σχηματίζοντας φυσικό διοξείδιο του άνθρακα μέσα στη φιάλη.
Λόγω της φυσικά θολής εμφιάλωσης και της επακόλουθης ζύμωσης στη φιάλη, σχηματίζονται αιωρούμενοι πολιτισμοί ζύμωσης, οι οποίοι κατακάθονται επίσης στον πάτο της φιάλης. Μπορούν να καταναλωθούν.
...Φυσικός βοηθητικός παράγοντας που χαλαρώνει το δίκτυο γλουτένης, εξαλείφοντας τα φαινόμενα συρρίκνωσης, για πιο μορφοποιήσιμες και επεξεργάσιμες ζύμες.
Μορφή: 25 κιλά
Δοσολογία: 1 - 2 %...
...Τέλεια προσαρμοσμένο για όλα τα βασικά προϊόντα όπως το ψωμί, τις ζύμες, τα προϊόντα αρτοποιίας και άλλες μαγειρικές παρασκευές.
Καλές αντικολλητικές ιδιότητες
Ιξώδες: 500 έως 600 mPa.s (25°C)
Τιμή ιωδίου: ± 110
Σημείο καπνού: 230 °C
ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ: 920 kg/m3 (20°C)
Διαθέσιμες μορφές: 10L – GRV 1000L...
...Με μια αξιοσημείωτη ικανότητα αφρισμού, οι διάφορες γκάμες μαργαρινών μας θα σας εξασφαλίσουν τις καλύτερες επιδόσεις για τις γαρνιτούρες, τις κρέμες και τις ελαφριές ζύμες.
Στον τομέα της, η Royale Lacroix συγκαταλέγεται στους πιο σημαντικούς παίκτες της ευρωπαϊκής αγοράς και απευθύνεται ιδιαίτερα στους επαγγελματίες του τομέα των τροφίμων.
Σε αυτό το πλαίσιο, οι προνομιακοί μας συνεργάτες...
...Η SANI-ZONE είναι μια συμπαγής αλλά πολύ ισχυρή γεννήτρια όζοντος.
Το όζον είναι ένας από τους πιο ισχυρούς καταστροφείς ιών και βακτηρίων που υπάρχουν στη φύση. Καταστρέφει επίσης μύκητες, ζύμες και δυσάρεστες οσμές από καπνό, κατοικίδια, τρόφιμα και χημικά.
Το όζον είναι ένα αέριο που μπορεί να διεισδύσει σε γωνίες και ρωγμές που είναι συνήθως δύσκολο να καθαριστούν ή να προσεγγιστούν...
... Q10
Στα προϊόντα μας χρησιμοποιούμε μόνο καθαρό, 100% φυσικό Q10 της υψηλότερης ποιότητας (KANEKA), που παράγεται μέσω ζυμώσεως με ζύμες; είναι απολύτως ταυτόσημο με το Q10 που παράγεται στο σώμα.
Αρ. Τέχ.: 1818...
... οποίες πιέζονται και αποξηραίνονται.
Χρήση αλευριού μανιόκας
Το αλεύρι μανιόκας είναι πολύ χρήσιμο για την παρασκευή συνταγών χωρίς γλουτένη. Επιπλέον, το αλεύρι μανιόκας είναι χρήσιμο για το ψήσιμο για ένα αποτέλεσμα παρόμοιο με αυτό του ψωμιού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για γλυκά όσο και για αλμυρά πιάτα όπως μπισκότα, ζύμες πίτσας ή τηγανίτες.
... σε νερό. Αυτό το καλά ισορροπημένο μείγμα έχει σχεδιαστεί για να προσδώσει στη μπύρα τη χαρακτηριστική γεύση της λευκής μπύρας. Αυτή παραδοσιακά αποκτάται ως αποτέλεσμα της προσθήκης διαφόρων μπαχαρικών στην καζανιά βρασμού και σε ορισμένα τυπικά μεταβολίτες που παράγονται από ειδικές ζύμες λευκής μπύρας.
Παρόμοιες ενώσεις με αυτούς τους τυπικούς μεταβολίτες βρίσκονται επίσης σε ορισμένα από τα...
...Ύφασμα λινάτσας για τυριά με μη ψημένες και ψημένες πιεσμένες ζύμες
Η υφή του επιτρέπει μια πιο ομοιόμορφη αποστράγγιση και μια όμορφη προετοιμασία της κρούστας των τυριών. Αφού ολοκληρωθεί η κατανομή, γίνεται μια πρώτη ανατροπή πάντα μέσα στο ύφασμα.
Τα υφάσματα λινάτσας προάγουν και επιτρέπουν καλύτερη φροντίδα των τυριών με κρούστα.
Χρησιμοποιούνται επίσης για την αποστράγγιση του τυρογάλακτος...
... λίπανση. Αν και οι μεταλλικές ουσίες που χρειάζονται τα φυτά για την ανάπτυξή τους προστίθενται στο έδαφος, οι μειούμενες ποσότητες, π.χ. σε σελήνιο ή χρώμιο, παραμένουν ανεπηρέαστες. Για την εξισορρόπηση πιθανών ελλείψεων στη διατροφή, έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικές οι λεγόμενες μεταλλικές ζύμες.
Τύποι προϊόντων: Σεληνιακή ζύμη...
Το αυγό κοτόπουλου είναι ένα εξαιρετικά ευαίσθητο και πολύτιμο τρόφιμο. Η EIPRO δημιουργεί από αυτό το φυσικό προϊόν συνεχώς εύκολα επεξεργάσιμα, γευστικά και ασφαλή προϊόντα αυγού για τους λάτρεις της γεύσης.
Όλο και περισσότερες καντίνες, εστιατόρια, ξενοδοχεία, αρτοποιεία και άλλοι μεγάλοι χρήστες δίνουν σημασία σε καλά και υγιεινά τρόφιμα. Θέλουν να εκπλήξουν τους επισκέπτες τους με φυσικά πρ...
...Παραγόμενο τον μήνα Μάιο, είναι ένα μέλι με σχεδόν άχρωμες έως κίτρινες αποχρώσεις. Έχει πολύ ήπια, ανθώδη αρώματα και μια λεπτή γεύση από καραμέλα, βανίλια και γλυκιά αμυγδαλιά, που δεν παραμένει πολύ έντονη στη γεύση.
ΑΒΒΙΝΑΜΕΝΤΙ
Εξαιρετικός γλυκαντικός παράγοντας, τέλειος για να γλυκάνει τον καφέ, το τσάι και άλλα ποτά, χωρίς να αλλοιώνει τη γεύση τους. Ιδανικό για να σιροπιάσει και να γλυκάνει φρούτα, σε φρουτοσαλάτες και σε ζύμες για γλυκά. Συνοδεύει πολύ καλά τα τυριά, τις φρέσκες ρικότες και τα μπλε τυριά.
... κινητούς κυλίνδρους από ανοξείδωτο χάλυβα
Τα προϊόντα κατασκευάζονται στη γραμμή παραγωγής των μεταφορέων, στη συνέχεια μεταφέρονται στον καταψύκτη για να καταψυχθούν και στη συνέχεια να συσκευαστούν;
Μεταφερόμενα προϊόντα :
Φλάν & τάρτες : αλουμινένιο μπολ φλάν ή τάρτα
Μακαρόν και ζύμες : Αλουμινένιο μπολ, Θερμοσχηματισμένη πλάκα, Πλάκα PE ή Σχάρα από ανοξείδωτο χάλυβα
Συσκευασία : Αλουμινένιο μπολ και θερμοσχηματισμένη πλάκα
Αριθμός ωρών λειτουργίας ανά ημέρα : 2x8h/ 5 ημέρες
Περιβάλλον : υγρό...
...Cidre με κίτρινο χρώμα και χαλκόχρωμες ανταύγειες.
Ο συνδυασμός γλυκών, γλυκόπικρων και ξινών μήλων προσφέρει σε αυτό το cidre την τέλεια ισορροπία που είναι χαρακτηριστική της νορμανδικής περιοχής.
Ζύμωση με εγχώριες ζύμες
Δημιουργία αφρού με παραδοσιακή μέθοδο
Προϊόν βιολογικής γεωργίας - Πιστοποιημένο Domaine Demeter
Χωρίς προσθήκη θειωδών
Διαστάσεις: 5,5cm x 23cm
Καθαρό βάρος: 330
Όγκος: 330mL...
...Δοχείο 200GR
Σύνθεση: μη επεξεργασμένη ζάχαρη από παντζάρι, άρωμα πραλίνας, φυσική καφέ χρωστική (E150C)
Χρήση: γιαουρτάκια, μαρέγκες, σαντιγί, ζύμες για τάρτες, κέικ....
Ενδέχεται να περιέχει ίχνη από αυγό, γάλα, μουστάρδα, φιστίκι, μαλάκια και καρκινοειδή, ψάρι, σπόρους σουσαμιού και σόγιας
Αναφορά:SUCRE0029B...
Η TOM PRESS προτείνει στους επαγγελματίες όλο τον εξοπλισμό για τη συντήρηση, την επεξεργασία τροφίμων και τη μαγειρική: Νο 1 για τους λάτρεις του σπιτικού.
Η TOM PRESS σχεδιάζει και διανέμει περισσότερες από 5.000 αναφορές εξοπλισμού και προϊόντων για τη συντήρηση, τη μαγειρική και την επεξεργασία τροφίμων. Με αυτόν τον εξοπλισμό, μπορείτε να παράγετε και να επεξεργάζεστε φρούτα και λαχανικά, κ...
...Υποστρώματα για τη δραστηριότητα ζύμωσης, τη διατροφή των ζώων και τους παράγοντες ελκυστικότητας
Βάσεις ζύμωσης για ζύμες και όλους τους μικροοργανισμούς της βιοτεχνολογίας, η ζάχαρη είναι μια ενέργεια που απορροφάται εύκολα και προσφέρει θρεπτικά συστατικά και μέταλλα που προέρχονται από τη ζάχαρη τεύτλου.
Ενέργεια για τα ζώα και τις μέλισσές σας. Η ζάχαρη είναι μια εξαιρετική υποστήριξη...
...κυριαρχούμενη από την απαλή ζάχαρη","Sucre résiduel":"Υπολειμματική ζάχαρη 16g/l","Taux d'alcoolémie":"Ποσοστό αλκοόλ: 12%","Nez gourmand, expression des fruits mûrs du Chenin, poire blanche et légère salinité odorante":"Γευστική μύτη, έκφραση των ώριμων φρούτων του Chenin, λευκή αχλάδι και ελαφριά αρωματική αλμυρότητα","Vinification":"Ζύμες αυτόχθονες. Ζύμωση και παλαίωση: ζύμωση σε ρυθμισμένη θερμοκρασία και παλαίωση 8 μηνών σε δεξαμενή.","Millésime":"2005","Domaine":"Κτήμα Vincent Denis","Culture":"Παραδοσιακή"}...