...Αλεύρι που προέρχεται από την άλεση πυρήνων ελιάς, η Fleurette Bardon (καταχωρημένο σήμα) είναι ένα τεχνολογικό βοηθητικό για αρτοποιεία στην ψησίμα του ψωμιού. Η Fleurette μας έχει πολλές ιδιότητες:
•Άοσμο
•Χωρίς γεύση
•Φυσικός μονωτής για το ψήσιμο προϊόντων που εκτίθενται σε υψηλές θερμοκρασίες φούρνων ξύλου
Η fleurette εφαρμόζεται ως προστατευτική στρώση μεταξύ της πλάκας του φούρνου και του...
...Η μαύρη ελιά 2-4 χιλιοστά είναι ένα λεπτοκομμένο, αφυδατωμένο προϊόν που παρασκευάζεται από ώριμες μαύρες ελιές. Παρέχει μια πλούσια, αλμυρή γεύση που ταιριάζει καλά σε μεσογειακά πιάτα, σαλάτες και ως επικάλυψη για διάφορες γαστρονομικές δημιουργίες.
...Έχουμε διάφορες γεύσεις, όπως λεμόνι - τζίντζερ, ιβίσκος και μπορούμε να ετοιμάσουμε άλλες γεύσεις που ζητούν οι πελάτες, όπως καρύδα, μάνγκο,... Αυτά τα προβιοτικά ποτά παρασκευάζονται με ζάχαρη από κάνναβη και χουρμάδες που τοποθετούνται σε σιρόπι νερού, το οποίο καταναλώνουν οι προβιοτικές καλλιέργειες. Η γεύση προέρχεται από τον συμπυκνωμένο χυμό λεμονιού. Ελαφρώς ανθρακούχο (το αέριο παράγεται φυσικά κατά την παραγωγή, λόγω της ζύμωσης). Ζωντανά ποτά, μη παστεριωμένα, περιέχουν Lactococcus, Lactobacillus και Bifidobacteria.
...Το ελαιόλαδο είναι ένα δημοφιλές, υγιεινό λάδι μαγειρικής που προέρχεται από ελιές, τον καρπό της ελιάς. Έχει πλούσια ιστορία και είναι βασικό στοιχείο της μεσογειακής κουζίνας. Γνωστό για τη χαρακτηριστική του γεύση, το ελαιόλαδο διατίθεται σε διάφορες κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων του εξαιρετικού παρθένου, του παρθένου και του επεξεργασμένου. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, η υψηλότερη...
...Γεωγραφική ζώνη: τμήμα 57
Χρώμα: πολύ σκούρο, σχεδόν μαύρο, με ξυλώδεις και πράσινες ιριδισμούς
Γεύση: βυνοειδής, βαλσαμική, γλυκιά, χωρίς πικράδα
Κρυστάλλωση: πολύ αργή, λόγω της ιδιαιτερότητας της σύνθεσής του
Είναι ένα αντισηπτικό, αντιφλεγμονώδες, αναγεννητικό, δυναμωτικό και διουρητικό προϊόν. Βοηθά επίσης στην καταπολέμηση των ουρολογικών και αναπνευστικών παθήσεων, της αδυναμίας και της αναιμίας. Άτομα που πάσχουν από νεφρική ανεπάρκεια το χρησιμοποιούν επίσης για να διαχειρίζονται καλύτερα τη διατροφή τους.
... στα αγαπημένα σας πιάτα. Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και υγιεινά μονοακόρεστα λιπαρά, το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδό μας όχι μόνο ενισχύει τη γεύση των γευμάτων σας αλλά συμβάλλει και σε μια υγιεινή διατροφή. Η καθαρότητα και η ποιότητά του το καθιστούν ιδανικό για όσους εκτιμούν τα premium συστατικά.
Βασισμένη στη Γκράς, παγκόσμια πρωτεύουσα των αρωμάτων και των αρωμάτων, η Sélectarôme είναι κατασκευαστής αρωμάτων τροφίμων εδώ και πάνω από 30 χρόνια.
Προτείνουμε περισσότερες από 3000 αναφορές αρωμάτων σε υγρή ή σκόνη μορφή, και έχουμε επίσης αναπτύξει μια σειρά από πιστοποιημένα βιολογικά αρώματα.
Προτείνουμε επίσης μια σειρά αρωμάτων ειδικά μελετημένων για e-liquides για ηλεκτρονικά τσιγάρα...
...Το ελαιόλαδο (aceite de oliva) είναι ένα λάδι που προέρχεται από την πίεση ελιών, του καρπού της ελιάς. Γνωστό για τη χαρακτηριστική του γεύση και τα οφέλη του για την υγεία, το ελαιόλαδο είναι ένα θεμελιώδες μέρος της μεσογειακής διατροφής. Είναι πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά και αντιοξειδωτικά, και χρησιμοποιείται τόσο για μαγείρεμα όσο και για να ντύσει κρύα πιάτα.
...Η Αρμπεκίνα είναι μια παραδοσιακή ισπανική ποικιλία ελιάς, γνωστή για το εξαιρετικό ελαιόλαδό της, το άρωμα και τη φρουτώδη γεύση της, χωρίς πικράδα. Είναι ένα σχετικά μικρό δέντρο με μικρούς και αρωματικούς καρπούς που είναι κατάλληλοι για πυκνή φύτευση.
Το δέντρο προσαρμόζεται σε διάφορες κλιματικές συνθήκες και ευδοκιμεί σε διάφορους τύπους εδάφους, είναι ανθεκτικό σε παράσιτα και ανεκτικό...
... χαρακτηριστικά της ελιάς Taggiasca και της ελιάς Peranzana: και οι δύο ποικιλίες παράγουν πολύ φρουτώδη ελαιόλαδα: η πολύ γλυκιά Taggiasco, η Peranzana Extra με πιο έντονες πικάντικες νότες.
Ο συνδυασμός είναι πολύ ευχάριστος.
Το όνομα "Arzentu" Argento στη λιγουριανή διάλεκτο αναφέρεται σε ένα ευγενές προϊόν, αλλά με μια ζωντανή νότα, στο όνομά του και στη γεύση του.
Οι ελιές συλλέγονται με το χέρι τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Η εξαγωγή του ελαιολάδου πραγματοποιείται με τη μέγιστη προσοχή, αυστηρά ψυχρής.
...Το ελαιόλαδο μας με την επωνυμία OliveOilsLand® παράγεται με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης στις εγκαταστάσεις μας, όπου οι πρότυποι ασφάλειας τροφίμων διασφαλίζονται σε υψηλό επίπεδο και σε ανοξείδωτους δεξαμενές που δεν έρχονται σε επαφή με τον αέρα, προσφέροντας μια ευχάριστη γεύση στον ουρανίσκο σας με την μοναδική του γεύση. Ονομάζεται επίσης η γεύση του Αιγαίου ανάμεσα στους ανθρώπους.
Ένα...
...Το Nobilis Traditional είναι ένα καλά ισορροπημένο EVOO με μεσαία γεύση. Προέρχεται από μισά πράσινα και μισά μαύρα ελαιόκαρπα από τα δέντρα Olea Pteleos και συλλέχθηκε τον Οκτώβριο του 2018. Έχει χρυσό-πράσινο χρώμα, βελούδινη υφή, γλυκιά φρουτώδη γεύση και άρωμα φρέσκων ελιών.
Αποτελεί εκπρόσωπο πολλών αιώνων τοπικής κουλτούρας και ιστορίας καλλιέργειας ελιάς στην προκλητική προσπάθεια παραγωγής Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου στην απότομη ημιορεινή παραλιακή περιοχή της Ελιάς Πτελεού.
...Η αμυγδαλιά είναι ένα από τα πρώτα υλικά γέμισης ελιάς. Η υφή και η γεύση της ελιάς συνδυάζονται τέλεια με την τραγανότητα της αμυγδάλου. Μετά από τόσα χρόνια, παραμένει ένα από τα κορυφαία και αναγνωρισμένα υλικά για τη γέμιση των πράσινων ελιών. Μπορείτε να απολαύσετε τις ελιές Χαλκιδικής με αμύγδαλο ως σνακ ή ως επιπλέον υλικό στις σαλάτες ή να συνοδεύσετε ένα ποτήρι κρασί.
...Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Ελιάς Γη 250ml είναι μονοποικιλιακό Κορωνέικης ποικιλίας με πολύ χαμηλή οξύτητα έως 0,4% αξεπέραστης ποιότητας.
Παράγεται με ψυχρή έκθλιψη διατηρώντας έτσι όλα τα θρεπτικά του συστατικά αλλά και την ισορροπημένη και φρουτώδες γεύση του.
...Το Vilia Olive Oil είναι ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που με την μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης, διατηρεί αναλλοίωτη την ποιότητα και όλες τις θρεπτικές του αξίες και είναι 100% ελληνικό, με φρέσκο άρωμα και πλούσια μοναδική γεύση.
Η προέλευση του από τους έφορους ελαιώνες της περιοχής της Στερεάς Ελλάδας εξασφαλίζει το αποτέλεσμα που είναι ένα διαυγές, χρυσοπράσινο και απολύτως ισορροπημένο ελαιόλαδο με πλούσια, φρουτώδη γεύση και χαμηλή οξύτητα.
...Βιολογικό Εξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο σε πολυτελή συσκευασία των 250 ml έχει φρουτωδες (25-30%)πικάντικη γεύση και υπέροχο χρυσαφένιο χρώμα διατηρώντας όλα τα πολύτιμα συστατικά του φυσικού χυμού ελιάς
Η Λέσβος φημίζεται για το μοναδική ποικιλία αδραμυτινη που παράγουν τα δέντρα της
...
... ζύμωση του λευκού σκόρδου, μια διαδικασία που κληρονομήθηκε από την ιαπωνική παράδοση. Η ωρίμανση του σκόρδου εξαλείφει τη πικάντικη γεύση του και αυξάνει τη συγκέντρωσή του σε αντιοξειδωτικά (πολυφαινόλες και φλαβονοειδή).
Το CholéCardyl® απευθύνεται σε όλα τα άτομα που έχουν τάση για υψηλή χοληστερόλη και επιθυμούν να διατηρήσουν φυσιολογική καρδιακή λειτουργία.
... είναι παραδοσιακή, όπως γινόταν παλιά, πιέζοντας τον χυμό της ελιάς στο μύλο σε χαμηλή θερμοκρασία, κρύο, χωρίς βιασύνη και με προσοχή σε κάθε διαδικασία.
Είναι μια καλή πρόταση ως δώρο σε γάμους, βαπτίσεις και άλλες εκδηλώσεις. Μπορεί να προσαρμοστεί η ετικέτα σύμφωνα με την εκδήλωσή σας.
...
• συγκομιδή μεταξύ Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου, ανάλογα με την ωριμότητα των φρούτων
• εξάγονται υπό πολύ αυστηρά πρωτόκολλα, μέσα σε λίγες ώρες μετά τη συγκομιδή, διατηρώντας τη φρεσκάδα τους, μοναδικό άρωμα και γεύση, καθώς και τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά τους...
...Το χρώμα της ελιάς Γεμλίκ είναι φυσικό μαύρο. Συλλέγεται από το κλαδί αποκτώντας το μαύρο χρώμα. Η ελιά Γεμλίκ είναι μια γεύση που φτάνει στα τραπέζια σας χωρίς τη χρήση χημικών προσθέτων. Η ελιά Γεμλίκ, που έχει μικρό κουκούτσι, είναι μια ποικιλία ελιάς με λεπτή φλούδα και άφθονο σάρκα.
...Το βιολογικό ελαιόλαδο παράγεται από τη σάρκα των καρπών της ελιάς Olea europaea μέσω μηχανικής ψυχρής πίεσης, απομάκρυνσης από τη φάση του νερού και φιλτραρίσματος. Το κίτρινο έως πράσινο λάδι έχει φρουτώδη γεύση.
INCI: OLEA EUROPAEA FRUIT OIL
CAS: 8001-25-0
EINECS: 232-277-0...
...Η ECOPROLIVE δημιουργεί το 2019 καρυκεύματα με PREBIOFENOL που συνδυασμένα μαεστρικά με τα καλύτερα μπαχαρικά του κόσμου, προσφέρουν μια μεσογειακή γεύση καθώς και διατροφική ισορροπία, καθώς είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, σίδηρο, προβιοτική ίνα και πρωτεΐνη.
Η ιδανική μίξη συστατικών για να χρησιμοποιηθεί σε ατελείωτους συνδυασμούς.
Συστατικά: Αλάτι πηγής, PreBIOfenol*, κουρκουμάς, σκόνη σκόρδου, μανιτάρι shiitake, μαύρο πιπέρι.
...Γνωρίζονται ως Kimbitos, η μίξη της ελιάς manzanilla με γεύση αντζούγιας χωρίς κουκούτσι και των τουρσιών αγγουριών. Ξεχωρίζουμε από αυτό το προϊόν την υπέροχη σύνθεση μεταξύ ελιάς και αγγουριού λόγω της προσφοράς σημαντικών αποχρώσεων, όπως είναι από τη μία πλευρά η απαλότητα και η ελαφρότητα της ελιάς και, από την άλλη πλευρά, η τραγανότητα του αγγουριού.
...Αυτή η νέα τσάι έχει την ιδιαιτερότητα να έχει ως κύριο συστατικό το φύλλο ελιάς, πολύ μαλακό και απαλό, κάνοντάς το την τέλεια βάση για να συνδυαστεί με τον καρπό του πάθους, υπο subtly ενισχυμένο από μια φλούδα λεμονιού, και στη συνέχεια συμπληρωμένο με μάνγκο και παπάγια. Το μόνο εξωτικό τσάι του καταλόγου κάνει την μεγάλη εμφάνιση, θα ήταν κρίμα να το χάσετε.
Στυλ: Σακουλάκι 60γρ
Διάρκεια εκχύλισης: 7 λεπτά
Θερμοκρασία εκχύλισης: 100°C/212°F
Να απολαμβάνεται: Ζεστό ή Παγωμένο...
...Ελιές μαύρες με ελληνικό τρόπο, η φυσική γεύση της μαύρης ελιάς. Μαλακές και σάρκινες ελιές που έχουν τους λάτρεις τους! Ιδανικές για να τις απολαύσετε ως ορεκτικό και να τις χρησιμοποιήσετε και στην κουζίνα. Πίτσες, σπιτικές ταπεναδες, σαλάτες ή ακόμα και σπιτικά μαγειρευτά πιάτα θα επωφεληθούν από τη χαρακτηριστική και έντονη γεύση τους.
Διαφορετικά μεγέθη προϊόντων: 1kg, 3kg, 5kg, 6kg
Χώρα προέλευσης: Αλγερία...
...Πολλοί άνθρωποι προσθέτουν ελαιόλαδο στις σαλάτες τους για να βελτιώσουν τη γεύση, αλλά γιατί να μην πάτε ένα βήμα παραπέρα και να ετοιμάσετε ελαιόλαδο με λεμόνι που θα κάνει τα ωμά λαχανικά πιο νόστιμα; Η προετοιμασία ελαιόλαδου με λεμόνι είναι εξαιρετικά εύκολη, απλά αφαιρέστε την εξωτερική φλούδα των λεμονιών και τοποθετήστε τα σε ένα χτυπητήρι κρέμας με λίγο ελαιόλαδο. Αφού γεμίσετε ξανά το...
...Μαρμελάδα ελιάς Εξτρεμαδούρας ''La Chinata'' (οι ελιές προέρχονται αποκλειστικά από αυτή την περιοχή),
Συστατικά: Πράσινες ελιές, ζάχαρη, λεμόνι.
Αυτό το προϊόν είναι μια πραγματική μαρμελάδα και είναι εντελώς διαφορετικό από την ταπανάντα. Σε μια φέτα ψωμί ή σε τοστ για πρωινό. Μια ελαφρώς πικρή γλυκιά γεύση λόγω της χαρακτηριστικής γεύσης της ελιάς, ένα προϊόν που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Για τους γκουρμέ, αυτό το μείγμα πράσινης ελιάς και ζάχαρης είναι μια απόλαυση για τον ουρανίσκο.
Βάζο γυάλινο 250g...
...Τυρί Κρέμα Πάστα Πράσινης Ελιάς Οργανοληπτικός Χαρακτήρας
Εμφάνιση πράσινο χρώμα για τις ελιές, με λευκή, κρεμώδη γέμιση
Γεύση/Άρωμα τυπικό της ποικιλίας, αλμυρό με έντονη γεύση τυριού, ευχάριστα στρογγυλεμένο...
...Το λάδι ανώτερης κατηγορίας, γνωστό και ως λάδι ελιάς εξαιρετικής ποιότητας, παράγεται απευθείας από ελιές μέσω μηχανικών διαδικασιών, χωρίς την παρέμβαση χημικών προϊόντων. Αυτός ο τύπος λαδιού χαρακτηρίζεται από την υψηλή του ποιότητα, την έντονη γεύση και το φρέσκο άρωμα. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και υγιεινά λιπαρά οξέα, γεγονός που το καθιστά ιδανική επιλογή τόσο για μαγείρεμα όσο και για ντρέσινγκ. Η διαδικασία εξαγωγής του διασφαλίζει τη διατήρηση των θρεπτικών συστατικών και της φυσικής γεύσης των ελιών, προσφέροντας ένα καθαρό και εξαιρετικής ποιότητας προϊόν.