...
Αυτή η ποικιλία Memecik έχει έντονη φρουτώδη γεύση και πικάντικη αίσθηση που θυμίζει αμύγδαλα, αγκινάρες και φρέσκα χόρτα. Διατίθεται σε φιλτραρισμένη μορφή για να διατηρεί τη φρεσκάδα της για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Έχει βραβευτεί με ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στους διαγωνισμούς του Λος Άντζελες και της Νέας Υόρκης το 2020.
250 ml σε σκούρο μπουκάλι με UV φίλτρο.
... την τέλεια σύνδεση μεταξύ του Ποταμού και των αμπελώνων της περιοχής, σε μια 100% πορτογαλική έγχυση, που προάγει τις αρωματικές ιδιότητες του ποϊζο, μαζί με τα οφέλη των φύλλων ελιάς και αμπελιού.
Μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν να νιώσουν τη φρεσκάδα, το φυσικό άρωμα και τη μενθόλη γεύση, σε ένα μόνο ρόφημα.
Προσθέστε σε αυτές τις ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, τα αναγνωρισμένα οφέλη των...
...Το λάδι "Prezioso" προέρχεται από μια ιδιαίτερη ποικιλία ελιάς, την "Nocellara Etnea", που καλλιεργείται σχεδόν αποκλειστικά στις πλαγιές του Έτνα. Οι ελιές, που προέρχονται από βιολογική γεωργία, συλλέγονται χειροκίνητα μέχρι τον μήνα Νοέμβριο, όταν είναι ακόμα πράσινες, θυσιάζοντας την απόδοση για να αποκτήσουν ένα λάδι με πιο φρουτώδη γεύση. Η έκθλιψη, που πραγματοποιείται εντός 6/12 ωρών από...
... λάδι για
ποικιλία τομέων προϊόντων όπως π.χ. λάδια σώματος και αλοιφές. Διαθέσιμο σε διάφορες ποιότητες για τη μεσογειακή κουζίνα.
Περισσότερες πληροφορίες:
Το ελαιόλαδο παράγεται με την έκθλιψη ολόκληρων και ώριμων καρπών της ελιάς. Το λάδι εξάγεται σε θερμοκρασίες μεταξύ 20 και 25 βαθμών Κελσίου. Το λάδι είναι σχεδόν άχρωμο ή κιτρινωπό. Η γεύση του ελαιολάδου είναι ήπια έως γλυκιά. Το ελαιόλαδο χρησιμοποιείται για ψήσιμο, μαγείρεμα και εμπλουτισμό φαγητών. Στη βιομηχανία καλλυντικών, χρησιμοποιείται σε λάδια σώματος, θεραπείες μαλλιών, κρέμες και σαπούνια. Στη φαρμακευτική, το λάδι χρησιμοποιείται για...
... υποστεί καμία επεξεργασία (ραφινάρισμα) είναι φυσικός χυμός ελιάς. Είμαστε δεκτικοί και πρόθυμοι οποτεδήποτε, για οποιοδήποτε έλεγχο του προϊόντος μας. Η ποικιλία μας, αλλά και το πλούσιο εξαιρετικά έδαφος των ελαιώνων μας, σε συνδυασμό πάντα με την κατάλληλη τεχνογνωσία για την φροντίδα των ελαιόδεντρών μας, μας κάνουν να υπερηφανευόμαστε και για την ποιότητα του αγουρέλαιου. Η πολύ χαμηλή οξύτητα και η αψάδα στην γεύση του, χωρίς την έντονη πικρίλα, θα αποζημιώσει τους λάτρεις του είδους.Ελαιόλαδο Νέα Επίδαυρος - ΕλλάδαΤηλ: 6946 707634Email: info@oliveoil-epidavros.gr...
... ποιότητά σας, την ευεξία σας, τη μεταμορφωμένη ενέργεια που αφήνει σφραγίδα σε σώμα, μυαλό, ψυχή. Πριν από αιώνες, όταν η θεά Αθηνά δώρισε στους Έλληνες την πρώτη ελιά στον κόσμο, την Αθηνοελία, η οποία υψώθηκε εκεί που χτύπησε το δόρυ της. Ο Όμηρος το ονόμασε «ΥΓΡΟ ΧΡΥΣΟ», ο Ιπποκράτης ως «ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ», ο Αριστοτέλης θεώρησε την καλλιέργεια της ελιάς ως επιστήμη, ο Πλούταρχος, ο Ασκληπιός, ο...
Τα κτήματά μας βρίσκονται στην περιοχή Μεσόκαμπος της ιστορικής πόλης του Μεσολογγίου, απέναντι από τις Αλυκές που παράγουν το παγκοσμίου φήμης αλάτι. Το Κτήμα Κάκκαβος εστιάζει στην παραγωγή και τυποποίηση εξαιρετικού ελαιολάδου, ελιάς τύπου Καλαμών και αλατιού. Το ελαιόλαδό μας, από ελιές κορωνέικης ποικιλίας με φρουτώδη γεύση και βαθύ πράσινο χρώμα, είναι από τα κορυφαία προϊόντα παγκοσμίως. Η...
... ετών στην παραγωγή ελαιολάδου, χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες και βελτιώσεις. Αυτό μας επιτρέπει να επιτύχουμε υψηλά πρότυπα παραγωγής. Όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε μοναδική αξία για τους πελάτες μας, να γίνουμε ηγέτες στην παραγωγή εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου και να επεκτείνουμε σε όλο τον κόσμο τα οφέλη της κατανάλωσης ελαιολάδου για την υγεία και τη μακροχρόνια ζωή. Τοποθεσία της ελαιοκαλλιέργειας: Κυπαρισσία, δυτικά της Πελοποννήσου, Ελλάδα. Ποικιλία ελιάς: ελιά Olea europaea var. Koroneiki. Οργανοληπτική αξιολόγηση (φρουτώδης γεύση / πικρό / ξινό): 4.5 / 1.7 / 3.3...
... διάφορες γεύσεις: λεμόνι, πορτοκάλι, μπανάνα, δεντρολίβανο, θυμάρι και μίγματα ελαίων, όλα σε πολύ ελκυστική συσκευασία με πολύ καλές τιμές. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να προσφέρουμε προσαρμοσμένες τιμές κατόπιν αιτήματος, ανάλογα με την ποιότητα και το σχέδιο που θα συμφωνηθεί. Μπορείτε να δείτε τα προϊόντα μας στο www.goldeneleon.gr, αν τα προϊόντα μας καλύπτουν τις ανάγκες σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Το χρυσό ελαιόλαδο ιδρύθηκε από ανθρώπους με πάθος για την υγιεινή διατροφή, που πιστεύουν στην αξία της παράδοσης και του καλού αρωματικού ελαιολάδου με φρουτώδη γεύση.
... βιοποικιλότητας.
100% Πορτογαλικό
Η γεύση του Δούρου στα χέρια σας. Βρισκόμαστε στο χωριό Τρεβόνες, στο Σάο Ζοάο ντα Πεςκεϊρα και περιβαλλόμαστε από αμπελώνες, αμυγδαλεώνες και καστανιές: ένα από τα πιο όμορφα τοπία της Πορτογαλίας.
Η οικογένεια Σκαρβέλης παράγει εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, πρώτης ποιότητας, από δική της καλλιέργεια στη Μάνη, Ελλάδα. Το ελαιόλαδο Σκαρβέλη περιέχει ένα λεπτό και έντονα φρέσκο άρωμα. Ο συνδυασμός πικρού αμυγδάλου και μιας ελαφρώς πικάντικης νότας, εναρμονίζεται ιδανικά με τη φρουτώδη γεύση της ελιάς Κορονέικης.
... πελάτες μας. Όλες οι ποικιλίες μας είναι από Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, διαθέτοντας μια Premium επιλογή που είναι ένα γκουρμέ λάδι όπου η γεύση και η υφή είναι μοναδικές, μια ECO έκδοση προερχόμενη από βιώσιμη καλλιέργεια με όλη τη γεύση που μας προσφέρει η φύση, και μια έκδοση Παρθένο Εξαιρετικό για καθημερινή χρήση, τέλεια ισορροπημένη για μαγείρεμα ή ντύσιμο. Όλα αυτά είναι από ψυχρή έκθλιψη χρησιμοποιώντας τη σάρκα της ελιάς και αποσπώντας όλη την ουσία που μόνο το καλύτερο λάδι μπορεί να προσφέρει.
... τοπικών αγροτικών επιχειρήσεων, εξασφαλίζοντας το "Km. Zero". Φαγητά που διατηρούν όλη τη γεύση της υπαίθρου και της παραδοσιακής κουζίνας. Οι εσωτερικοί χώροι του εστιατορίου και όλα τα έπιπλα είναι από τοπική πέτρα πιστή στο αγροτικό στυλ που είναι χαρακτηριστικό της περιοχής μας. Αντίθετα, στην κουζίνα συνδυάζουμε τα απλά και φυσικά στοιχεία της γης.
Η Anatolia Konservecilik Tarım Ürünleri Gıda Sanayi Ticaret A.Ş., η πιο νέα συμμετοχή της Aydın Grup, που έχει σχεδόν μισό αιώνα ιστορίας, λειτουργεί σε μια έκταση περίπου 30.000 m2 με 8.000 m2 κλειστού χώρου παραγωγής. Η μοναδική γεύση της ελιάς, που είναι η παραδοσιακή γεύση των τραπεζιών εδώ και αιώνες, αναβιώνει στα ευαίσθητα χέρια της Anatolia που δίνει σημασία στην Έρευνα και Ανάπτυξη. Η καταχωρημένη μάρκα της Anatolia A.Ş., HİSARÖNÜ, έχει καταφέρει να αποσπάσει το Superior Taste Award (ΒΡΑΒΕΙΟ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΓΕΥΣΗΣ) από τους πιο ποιοτικούς κριτές του Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης και Ποιότητας.
Οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται εδώ και 36 χρόνια και ειδικεύεται στη χονδρική πώληση, εμπορευόμαστε το βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο THEOS πρώτης πίεσης ψυχρής, ανώτερης ποιότητας, που προέρχεται από μία μόνο ποικιλία ελιάς, την KORONEIKI, αναγνωρισμένη παγκοσμίως για τη γεύση και την ποιότητά της. Προσφέρουμε επίσης μια ολόκληρη γκάμα βιολογικών ελιών, βιολογικών πατατα chips...
Ελαιόλαδο, ελαιόλαδα παρθένα εξαιρετικά, ελαιόλαδο με έντονη γεύση, ελαιόλαδο με ήπια γεύση, ελαιόλαδο από πυρήνα ελιάς, ηλιέλαιο, έλαιο σπόρων, ειδικά έλαια για τηγάνισμα, ειδικό λάδι για φριτέζες, λάδι με ολεϊκό οξύ. Ξύδι και μαγιονέζα.
... σύμβολο πολιτισμού και συνεχούς ανανέωσης. Μετά από συνεχείς επενδύσεις σε νέες εγκαταστάσεις, προηγμένο εξοπλισμό και σταθερές εξαγωγές σε 30 χώρες παγκοσμίως, η Faklaris είναι μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες στην επεξεργασία προϊόντων ελιάς. Οι μάρκες μας Argolis και Βιολογικό Ελαιόλαδο Extra Vergine F είναι αναγνωρισμένες για την εξαιρετική τους ποιότητα και διακρίνονται για τη γνήσια, αναγνωρίσιμη γεύση τους. Η γεύση της χώρας μας...
Το ελαιόλαδο Jordan είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που έχει περάσει από γενιά σε γενιά. Σήμερα, ο Bastian Jordan ηγείται της Jordan Olive Oil, στην τρίτη γενιά. Οι ποικιλίες ελιάς Kolovi και Adramitiani είναι οι δύο τύποι ελιών που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή του ελαιολάδου μας και καλλιεργούνται αποκλειστικά στο ελληνικό νησί Λέσβος. Οι ελιές ψυχρής έκθλιψης επεξεργάζονται φυσικά, διατηρώντας τη μοναδική τους γεύση και το λεπτό τους άρωμα. Η φιλοσοφία μας είναι απλή: να παράγουμε ένα από τα καλύτερα ελαιόλαδα του κόσμου σε λογική τιμή.
... ελαιόλαδό μας είναι μοναδικό και προέρχεται από την καλύτερη ποικιλία στον κόσμο: την ποιότητα taggiasca που έχει ήπια γεύση που θυμίζει αμύγδαλα και μια απαλή γεύση φρούτου στο τελείωμα. Οι αρχαίοι ελαιώνες μας βρίσκονται στη Ροκετά Νερβίνα, ένα μικρό χωριό στην ιταλική Ριβιέρα σε υψόμετρο 435 μέτρων. Αποστέλλουμε σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο δωρεάν από 53£.
ALCIMAR Ελιές από την Πορτογαλία
Φέρνουμε στους Πορτογάλους και στον κόσμο καθημερινά τις αυθεντικές γεύσεις της ελιάς και των λούπινων, παρασκευασμένες από την προέλευση. Διασφαλίζουμε τη δέσμευσή μας για ποιότητα, γεύση προέλευσης και βιωσιμότητα. Οι ελιές και τα λούπινα ανώτερης ποιότητας είναι η ALCIMAR.
... μπάμια, μια από τις ειδικές γεύσεις της μεσογειακής κουζίνας, όταν παρασκευάζεται με την κονσέρβα μπάμια ΙΔΕΑΛ, φέρνει φρεσκάδα και γεύση στα τραπέζια σας. Η ετήσια παραγωγική ικανότητα μπάμιας είναι 500 τόνοι. Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των προϊόντων ΙΔΕΑΛ Γεωργίας εξάγεται σε Δανία, Γαλλία, Γερμανία, Αμερική, Καναδά, Αυστραλία, Ιταλία, Ιράκ και Ιράν. Η ΙΔΕΑΛ Γεωργία έχει πιστοποιήσει τις διαδικασίες...
...Η Αγροτική Συνεταιριστική Ένωση Nuestra Señora del Pilar ανήκει, μαζί με 9 ακόμη συνεταιρισμούς της περιοχής, και εμπορεύεται από κοινού το εμφιαλωμένο λάδι υπό την επωνυμία "CAZORLIVA". Το τελικό αποτέλεσμα ενός προσεκτικού διαδικασίας παραγωγής και εμφιάλωσης είναι ένα Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, CAZORLIVA, με όλη του τη γεύση, άρωμα και χρώμα, βασικά χαρακτηριστικά της αξεπέραστης ελιάς που καλλιεργείται σε αυτή την περιοχή.
... ποικιλία coratina, μια τυπική ποικιλία ελιάς της Πούλια που καλλιεργείται σε όλη την αγροτική περιοχή του Βόρειου Μπάρε, παράγοντας ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που ταιριάζει θαυμάσια με λεπτά φαγητά, εμπλουτίζοντας τη γεύση τους χωρίς να την επισκιάζει. Περίπου 7 χρόνια πριν, η εταιρεία ανακάλυψε ξανά και φύτεψε την αρχαία ποικιλία ελιάς Peranzana, η οποία, σε αυτό το έδαφος, εκφράζει καλύτερα τα λεπτά αρώματά της.
... ποιότητας της μάρκας Oro Madrid χαρακτηρίζεται από την έντονη αρωματικότητα του, με φρουτώδη γεύσηελιάς και άλλων φρούτων όπως το μήλο. Έχει μια ελαφριά πικρή γεύση. Συσκευάζουμε το ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας Oro Madrid σε διάφορες μορφές PET (1 λίτρο, 2 λίτρα και 5 λίτρα) και επίσης σε γυάλινη συσκευασία 500ml.
... η ελιά.» Η ανθρωπότητα καλλιεργεί περισσότερες από 2.500 ποικιλίες ελιών παγκοσμίως εδώ και περισσότερα από 4.000 χρόνια. Μόνο το 10% του παραγόμενου λαδιού είναι λάδι ελιάς εξαιρετικής ποιότητας. Η BSNS Tarım έχει συνειδητοποιήσει ότι η βιολογική καλλιέργεια ελιάς είναι ένα δάνειο προς τη φύση και ενεργεί ανάλογα παράγοντας ελαιόλαδο με τις υψηλότερες προδιαγραφές. Επεξεργαζόμενη τις...
Η μοναδική γεύση, το μεθυστικό άρωμα και το λαμπερό και ζωντανό χρώμα αυτού του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου προέρχονται από τον συνδυασμό τριών από τις πιο εκλεκτές ποικιλίες ελιάς: Leccino, Frantoiana, Carolea.Παρασκευάζεται με ψυχρή έκθλιψη και χαρακτηρίζεται από σχεδόν μηδενική οξύτητα, είναι το ιδανικό λάδι για να προσφέρει σε κάθε πιάτο μια επιπλέον πινελιά εκλεπτυσμένης γεύσης. Αυτό το...
Η Almazara As Pontis ασχολείται με την παραγωγή, άλεση και συσκευασία Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου 100% Manzanilla Cacereña. Αυτή η ποικιλία ελιάς είναι μοναδική στην περιοχή μας (Sierra de Gata, Εξτρεμαδούρα) και χαρακτηρίζεται από την φρουτώδη γεύση της και την μεγάλη αντοχή στην οξείδωση (έως 2 χρόνια). Μεταξύ της γκάμας προϊόντων που προσφέρουμε περιλαμβάνονται το Εξαιρετικό Παρθένο...
... μπανάνα, αλλά στο μέγιστο της λάμψης τους. Οι πρώτες πράσινες ελιές κάθε συγκομιδής δημιουργούν το πιο πολύτιμο Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο μας. Όψη: έντονο πράσινο χρώμα Άρωμα: άρωμα φρέσκων φρούτων Γεύση: έντονη, ισορροπημένη και με σώμα.
... φρουτώδη γεύση του almasol. Το ελαιόλαδο almasol έχει βραβευτεί πολλές φορές: - Νικητής της πρώτης δοκιμής ελαιολάδου στο περιοδικό DER FEINSCHMECKER το 1996 - Βραβευμένο και προτεινόμενο από τον Club Gourmet de Madrid το 1996 - 3η θέση στη δοκιμή ελαιολάδου του περιοδικού DER FEINSCHMECKER το 1999 - Βραβευμένο στο DER FEINSCHMECKER το 2003 - Βραβευμένο στο DER FEINSCHMECKER το 2004 - Βραβευμένο στο DER FEINSCHMECKER το 2009 - Βραβευμένο στο DER FEINSCHMECKER το 2010 - Βραβευμένο στο DER FEINSCHMECKER το 2012 (Τα 250 καλύτερα ελαιόλαδα του κόσμου)...
... ελαιόλαδα χωρίζονται σε δύο κατηγορίες ανάλογα με την οξύτητα και τις αισθητηριακές τους ιδιότητες. Α-ΦΥΣΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ: Η ελεύθερη οξύτητα σε ολεϊκό οξύ είναι μέγιστο ποσοστό 0,8%. α-Στα φυσικά παρθένα ελαιόλαδα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει η χαρακτηριστική φρουτώδης ιδιότητα της ελιάς, πικράδα και καυστικότητα. Σε ορισμένες ποικιλίες ελιών και σε πρώιμη συγκομιδή, η πικράδα και η καυστικότητα μπορεί να είναι μεγαλύτερες. Ωστόσο, αισθητηριακά δεν πρέπει να έχει καμία ατέλεια, κακή οσμή ή γεύση. Τα φυσικά ελαιόλαδα είναι όπως ο φρέσκος χυμός φρούτων. Είναι πλούσια σε βιταμίνες και μέταλλα.