...Η μαύρη ελιά 2-4 χιλιοστά είναι ένα λεπτοκομμένο, αφυδατωμένο προϊόν που παρασκευάζεται από ώριμες μαύρες ελιές. Παρέχει μια πλούσια, αλμυρή γεύση που ταιριάζει καλά σε μεσογειακά πιάτα, σαλάτες και ως επικάλυψη για διάφορες γαστρονομικές δημιουργίες.
...Το ελαιόλαδο είναι ένα δημοφιλές, υγιεινό λάδι μαγειρικής που προέρχεται από ελιές, τον καρπό της ελιάς. Έχει πλούσια ιστορία και είναι βασικό στοιχείο της μεσογειακής κουζίνας. Γνωστό για τη χαρακτηριστική του γεύση, το ελαιόλαδο διατίθεται σε διάφορες κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων του εξαιρετικού παρθένου, του παρθένου και του επεξεργασμένου. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, η υψηλότερη...
...Το βιολογικό ελαιόλαδο παράγεται από τη σάρκα των καρπών της ελιάς Olea europaea μέσω μηχανικής ψυχρής πίεσης, απομάκρυνσης από τη φάση του νερού και φιλτραρίσματος. Το κίτρινο έως πράσινο λάδι έχει φρουτώδη γεύση.
INCI: OLEA EUROPAEA FRUIT OIL
CAS: 8001-25-0
EINECS: 232-277-0...
...Τυρί Κρέμα Πάστα Πράσινης Ελιάς Οργανοληπτικός Χαρακτήρας
Εμφάνιση πράσινο χρώμα για τις ελιές, με λευκή, κρεμώδη γέμιση
Γεύση/Άρωμα τυπικό της ποικιλίας, αλμυρό με έντονη γεύση τυριού, ευχάριστα στρογγυλεμένο...
... λάδι για
ποικιλία τομέων προϊόντων όπως π.χ. λάδια σώματος και αλοιφές. Διαθέσιμο σε διάφορες ποιότητες για τη μεσογειακή κουζίνα.
Περισσότερες πληροφορίες:
Το ελαιόλαδο παράγεται με την έκθλιψη ολόκληρων και ώριμων καρπών της ελιάς. Το λάδι εξάγεται σε θερμοκρασίες μεταξύ 20 και 25 βαθμών Κελσίου. Το λάδι είναι σχεδόν άχρωμο ή κιτρινωπό. Η γεύση του ελαιολάδου είναι ήπια έως γλυκιά. Το ελαιόλαδο χρησιμοποιείται για ψήσιμο, μαγείρεμα και εμπλουτισμό φαγητών. Στη βιομηχανία καλλυντικών, χρησιμοποιείται σε λάδια σώματος, θεραπείες μαλλιών, κρέμες και σαπούνια. Στη φαρμακευτική, το λάδι χρησιμοποιείται για...
Η οικογένεια Σκαρβέλης παράγει εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, πρώτης ποιότητας, από δική της καλλιέργεια στη Μάνη, Ελλάδα. Το ελαιόλαδο Σκαρβέλη περιέχει ένα λεπτό και έντονα φρέσκο άρωμα. Ο συνδυασμός πικρού αμυγδάλου και μιας ελαφρώς πικάντικης νότας, εναρμονίζεται ιδανικά με τη φρουτώδη γεύση της ελιάς Κορονέικης.
... σύμβολο πολιτισμού και συνεχούς ανανέωσης. Μετά από συνεχείς επενδύσεις σε νέες εγκαταστάσεις, προηγμένο εξοπλισμό και σταθερές εξαγωγές σε 30 χώρες παγκοσμίως, η Faklaris είναι μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες στην επεξεργασία προϊόντων ελιάς. Οι μάρκες μας Argolis και Βιολογικό Ελαιόλαδο Extra Vergine F είναι αναγνωρισμένες για την εξαιρετική τους ποιότητα και διακρίνονται για τη γνήσια, αναγνωρίσιμη γεύση τους. Η γεύση της χώρας μας...
Το ελαιόλαδο Jordan είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που έχει περάσει από γενιά σε γενιά. Σήμερα, ο Bastian Jordan ηγείται της Jordan Olive Oil, στην τρίτη γενιά. Οι ποικιλίες ελιάς Kolovi και Adramitiani είναι οι δύο τύποι ελιών που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή του ελαιολάδου μας και καλλιεργούνται αποκλειστικά στο ελληνικό νησί Λέσβος. Οι ελιές ψυχρής έκθλιψης επεξεργάζονται φυσικά, διατηρώντας τη μοναδική τους γεύση και το λεπτό τους άρωμα. Η φιλοσοφία μας είναι απλή: να παράγουμε ένα από τα καλύτερα ελαιόλαδα του κόσμου σε λογική τιμή.
... φρουτώδη γεύση του almasol. Το ελαιόλαδο almasol έχει βραβευτεί πολλές φορές: - Νικητής της πρώτης δοκιμής ελαιολάδου στο περιοδικό DER FEINSCHMECKER το 1996 - Βραβευμένο και προτεινόμενο από τον Club Gourmet de Madrid το 1996 - 3η θέση στη δοκιμή ελαιολάδου του περιοδικού DER FEINSCHMECKER το 1999 - Βραβευμένο στο DER FEINSCHMECKER το 2003 - Βραβευμένο στο DER FEINSCHMECKER το 2004 - Βραβευμένο στο DER FEINSCHMECKER το 2009 - Βραβευμένο στο DER FEINSCHMECKER το 2010 - Βραβευμένο στο DER FEINSCHMECKER το 2012 (Τα 250 καλύτερα ελαιόλαδα του κόσμου)...