... μήνες σε λεπτές οινολάσπες.
Γευσιγνωσία: Το ροζέ χρώμα του με μπλε αποχρώσεις θυμίζει πέταλο ροζ. Τα αρώματα είναι εκπληκτικά έντονα σε σχέση με την ελαφρότητα του χρώματος του. Επικαλούνται μικρούς κόκκινους καρπούς και κομμένο χόρτο. Η γεύση είναι στρογγυλή, δροσιστική.
Το Rosé Fraticello είναι ένα κρασί που ενδείκνυται για κατανάλωση, ως απεριτίφ που συνοδεύει τάπας, σαλάτες και αλλαντικά.
Δοκιμάστε το συνδυασμό με φιλέτο μινιόν με φασκόμηλο, τηγανιά μοσχαριού με ελιές, ψητές αρνίσιες μπριζόλες ή ψητό κοτόπουλο.
...Προερχόμενο από την παρτίδα Alba Octavia του 2022, αυτό το κρασί έχει ωριμάσει σε βαρέλι για 10 μήνες.
Χωρίς φιλτράρισμα, χωρίς κολλήσεις και με πολύ ελαφρύ θειώδες, είναι ένα πιο στρογγυλό κρασί, με πιο σύνθετα αρώματα χάρη στα υπολείμματα σακχάρων του.
Ελεύθερο κρασί, καλό είναι να αεριστεί πριν την γευσιγνωσία.
1,5λ – 14%
(έξοδα μεταφοράς: ισοδύναμο με 2 μπουκάλια)...
...Ο ξίδι μηλίτη της Flaguerie είναι ο καρπός της
ακετικής μετατροπής βιολογικού μηλίτη σε ξίδι. Αυτό
το φυσικό ξίδι ωριμάζει για αρκετούς μήνες σε βαρέλι από
δρυ πριν εμφιαλωθεί χωρίς φιλτράρισμα. Μια μητέρα ξιδιού μπορεί
να σχηματιστεί στον πάτο της φιάλης.
βάρος: 1450g
Βάρος του κουτιού των 6: 9kg
Ακετική περιεκτικότητα: 5°
Υπολειπόμενη αλκοόλη: < 0,5°...
... από την πίεση σε πνευματικό πιεστήριο για χαμηλή πίεση. Απολάσπωση - Καθημερινή παρακολούθηση της ζύμωσης - Έλεγχος θερμοκρασιών στους 16° C - Μεταγγίσεις - Φιλτράρισμα. Εμφιάλωση και ανάπτυξη αφρού στις σπηλιές μας με ελάχιστη παλαίωση 12 μηνών. Πίεση: 5 έως 6 bars.
Σημειώσεις γευσιγνωσίας: Ένα ελκυστικό άρωμα ελαφρώς αμυλούχο, μια φρέσκια και αρωματική επίθεση στο στόμα. Μια λεπτή και κομψή φυσαλίδα.
Συνοδεία: Το Vouvray θα συνοδεύσει τις γιορτινές σας στιγμές ως απεριτίφ, αλλά και τα γεύματά σας με ψάρι ή λευκό κρέας για το Brut και με επιδόρπια.
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
...εκροή σε βαρέλια στο τέλος της ζύμωσης. Ωρίμανση πάνω σε λεπτές οινολάσπες με ελαφρύ ανακάτεμα μέχρι την εμφιάλωση. Μεταφορά και ελαφριά φιλτράρισμαγια εμφιάλωση πριν από τις μεγάλες ζέστες.
Γευσιγνωσία
• Μάτι | Λαμπερό χρώμα χρυσού κίτρινου με μερικές ασημένιες ανταύγειες.
• Μύτη | Είναι ευχάριστο και κολακευτικό, με αρώματα από βερίκοκο και ώριμο μάνγκο, αλλά και από αποξηραμένα...
... συμπυκνωμένου σιροπιού ζάχαρης από τον μούστο σε χαμηλή θερμοκρασία. Ως εναλλακτική στις τεχνικές αποαλκοολώσεως του κρασιού, η Redux αξιοποιεί και διατηρεί το ποιοτικό δυναμικό του μούστου χάρη στον έλεγχο της διαδικασίας και στις μεμβράνες που χρησιμοποιούνται.
Η παγκόσμια ζήτηση γιακρασί με μειωμένο αλκοολικό βαθμό βρίσκει με τη Redux μια ποιοτική λύση.
Φιλτράρισμα θερμικών επεξεργασιών ζεστού και κρύου για όλα τα προϊόντα: κρασί, νερό, μπύρα, λάδι, ζάχαρη. Εξοπλισμός εμφιάλωσης; σχεδιαστής ολοκληρωμένων γραμμών συσκευασίας για επίπεδα και αέρια υγρά (ισοβαρομετρικό).