... μήνες σε λεπτές οινολάσπες.
Γευσιγνωσία: Το ροζέ χρώμα του με μπλε αποχρώσεις θυμίζει πέταλο ροζ. Τα αρώματα είναι εκπληκτικά έντονα σε σχέση με την ελαφρότητα του χρώματος του. Επικαλούνται μικρούς κόκκινους καρπούς και κομμένο χόρτο. Η γεύση είναι στρογγυλή, δροσιστική.
Το Rosé Fraticello είναι ένα κρασί που ενδείκνυται για κατανάλωση, ως απεριτίφ που συνοδεύει τάπας, σαλάτες και αλλαντικά.
Δοκιμάστε το συνδυασμό με φιλέτο μινιόν με φασκόμηλο, τηγανιά μοσχαριού με ελιές, ψητές αρνίσιες μπριζόλες ή ψητό κοτόπουλο.
...Προερχόμενο από την παρτίδα Alba Octavia του 2022, αυτό το κρασί έχει ωριμάσει σε βαρέλι για 10 μήνες.
Χωρίς φιλτράρισμα, χωρίς κολλήσεις και με πολύ ελαφρύ θειώδες, είναι ένα πιο στρογγυλό κρασί, με πιο σύνθετα αρώματα χάρη στα υπολείμματα σακχάρων του.
Ελεύθερο κρασί, καλό είναι να αεριστεί πριν την γευσιγνωσία.
1,5λ – 14%
(έξοδα μεταφοράς: ισοδύναμο με 2 μπουκάλια)...
... παραγωγή σε βιομηχανικές ποσότητες. Το "LABINOX" σε αυτό το πλαίσιο, προορίζεται για φαρμακευτικά, καλλυντικά, βοτανικά και εργαστήρια τροφίμων που απαιτούν υψηλής ποιότητας φιλτράρισμα σε μικρές ποσότητες προϊόντος; αυτό ισχύει για αρώματα, λικέρ, κρασί, ιατρικές εγχύσεις και εργαστηριακές δοκιμές.
Η σειρά "LABINOX" διατηρεί τα ίδια χαρακτηριστικά κατασκευής με τα φίλτρα πλάκας "Farminox", σε...
...Ο ξίδι μηλίτη της Flaguerie είναι ο καρπός της
ακετικής μετατροπής βιολογικού μηλίτη σε ξίδι. Αυτό
το φυσικό ξίδι ωριμάζει για αρκετούς μήνες σε βαρέλι από
δρυ πριν εμφιαλωθεί χωρίς φιλτράρισμα. Μια μητέρα ξιδιού μπορεί
να σχηματιστεί στον πάτο της φιάλης.
βάρος: 1450g
Βάρος του κουτιού των 6: 9kg
Ακετική περιεκτικότητα: 5°
Υπολειπόμενη αλκοόλη: < 0,5°...
...Είτε είστε ερασιτέχνης ζυθοποιός είτε επαγγελματίας αποσταγματοποιός, η σωστή παλέτα ζυθοποίησης μπορεί να διευκολύνει πολύ τη διαδικασία ζυθοποίησης σας. Αυτός ο αναδευτήρας από ανοξείδωτο χάλυβα μας βοηθά να αερίσουμε και να αναμείξουμε την μπύρα, το κρασί ή οποιοδήποτε άλλο υγρό.
Οι παλέτες ζυθοποίησης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορους τύπους ζυθοποίησης. Συνήθως, χρησιμοποιούνται ως...
... από την πίεση σε πνευματικό πιεστήριο για χαμηλή πίεση. Απολάσπωση - Καθημερινή παρακολούθηση της ζύμωσης - Έλεγχος θερμοκρασιών στους 16° C - Μεταγγίσεις - Φιλτράρισμα. Εμφιάλωση και ανάπτυξη αφρού στις σπηλιές μας με ελάχιστη παλαίωση 12 μηνών. Πίεση: 5 έως 6 bars.
Σημειώσεις γευσιγνωσίας: Ένα ελκυστικό άρωμα ελαφρώς αμυλούχο, μια φρέσκια και αρωματική επίθεση στο στόμα. Μια λεπτή και κομψή φυσαλίδα.
Συνοδεία: Το Vouvray θα συνοδεύσει τις γιορτινές σας στιγμές ως απεριτίφ, αλλά και τα γεύματά σας με ψάρι ή λευκό κρέας για το Brut και με επιδόρπια.
...Δυναμική διασταυρούμενη ροή φιλτραρίσματος με κεραμικές φίλτρα για φρουτοχυμούς, κρασί, φιλτράρισμα αλγών, φαρμακευτική βιομηχανία, χημική βιομηχανία, τρόφιμα κ.λπ.
Το σύστημα προσφέρει ευέλικτη χρήση διαφόρων μεγεθών διαχωρισμού από 1 nm έως 3 µm.
Εγκαταστάσεις για τη φαρμακευτική βιομηχανία, τρόφιμα ή χημική βιομηχανία. Διαφορετικά μεγέθη εγκαταστάσεων από 0,1m² έως 500m² επιφάνειας φίλτρου...
...Η πλήρως μονωμένη πολυλειτουργική δεξαμενή C2 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την ταρταρική σταθεροποίηση. Η τελευταία χρησιμοποιείται ως αρχή διατήρησης του κρασιού: σταθεροποίηση και μείωση του βαθμού διαλυτότητας του καλίου διταρτρατά, το οποίο όταν κρυσταλλωθεί αφαιρείται από το κρασί με φιλτράρισμα.
...Διοταμοειδής Γη (Λεπτή, Μεσαία, Χοντρή), σακούλες 20 κιλών
Η Kieselguhr είναι μια μεσαία, λεπτή και χοντρή, ενεργή διηθητική διοταμοειδής γη με εξαιρετική ικανότητα διαύγασης και υψηλή ροή για τη διήθηση μπύρας, κρασιού, χυμού φρούτων, λαδιού, αμύλου, ζάχαρης, ζελατίνης και άλλων υγρών.
... συμπυκνωμένου σιροπιού ζάχαρης από τον μούστο σε χαμηλή θερμοκρασία. Ως εναλλακτική στις τεχνικές αποαλκοολώσεως του κρασιού, η Redux αξιοποιεί και διατηρεί το ποιοτικό δυναμικό του μούστου χάρη στον έλεγχο της διαδικασίας και στις μεμβράνες που χρησιμοποιούνται.
Η παγκόσμια ζήτηση γιακρασί με μειωμένο αλκοολικό βαθμό βρίσκει με τη Redux μια ποιοτική λύση.
... 30 χρόνια σχεδιάζει και κατασκευάζει δοχεία και φίλτρα για τη φιλτράρισμα υγρών και αερίων. Τα προϊόντα μας βρίσκουν εφαρμογή στην καθαρότητα και αποστείρωση σε κρύο προϊόντων θερμοευαίσθητων. Προσφέρουμε υψηλής απόδοσης εφαρμοστικές λύσεις στους τομείς της χημείας, της φαρμακευτικής, της διατροφής και των ποτών.
... Socarrada δημιουργήθηκε με γαστρονομικό σκοπό, είναι μια μπύρα για να συνοδεύει φαγητό με προϊόντα γεμάτα γεύση. ΔΕΝ είναι η έννοια της μπύρας ή του αναψυκτικού. Η La Socarrada είναι μια "εναλλακτική" στο κρασί. Σερβίρεται σε ποτήρι κρασιού και παρουσιάζεται σε παγοθήκη. Ως διαφοροποιητικό στοιχείο στην παρασκευή της La Socarrada χρησιμοποιούμε δεντρολίβανο και μέλι από δεντρολίβανο που της...
Φιλτράρισμα θερμικών επεξεργασιών ζεστού και κρύου για όλα τα προϊόντα: κρασί, νερό, μπύρα, λάδι, ζάχαρη. Εξοπλισμός εμφιάλωσης; σχεδιαστής ολοκληρωμένων γραμμών συσκευασίας για επίπεδα και αέρια υγρά (ισοβαρομετρικό).