... δημιουργήσετε νόστιμες συνταγές με κρέας, όπως σουβλάκια ή λουκάνικα.
Γιατί να αγοράσετε αυτή τη γλυκιά πιπεριά/πάπρικα;
- Κρεοπώλης, θέλετε να αναδείξετε τις παρασκευές σας
- Θέλετε να ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές σας
- Οι πελάτες σας αναζητούν πικάντικες παρασκευές
- Οι πελάτες σας αναζητούν καυτερή γεύση
Γιατί να αγοράσετε από τη La Bonne Épice;
Ο σύγχρονος εξοπλισμός μας μας επιτρέπει να διατηρούμε τα μπαχαρικά στην φυσική τους κατάσταση, μέχρι τις διαδικασίες άλεσης και ανάμειξης.
Αναφορά: ART0015...
...αναπτύσσει τα ισχυρά λεμονάτα αρώματά του.
Χρήση:
Τα λευκά λεμόνια είναι αποξηραμένα φρούτα που μπορούν να είναι:
τριμμένα ή αναμειγμένα: σε σκόνη, θα αρωματίσουν ένα πιάτο ψαριού ή μια σάλτσα.
σπασμένα σε κομμάτια και προστιθέμενα απευθείας στις παρασκευές σας.
εγχυμένα σε κρέας σε ζωμό ή σάλτσα όπως κοτόπουλο ή μοσχάρι.
Για αυτό, μπορείτε να τρυπήσετε το φρούτο με την άκρη ενός μαχαιριού ή μιας βελόνας. Το υγρό μαγειρέματος θα διεισδύσει σιγά-σιγά μέσα από το εσπεριδοειδές, διαχέοντας έτσι το άρωμά του σε όλο το πιάτο.
Σακί: 5Kg
Σακί: 15Kg...
...Η Μουστάρδα με Μέλι και Σκαλόνι είναι ένα νόστιμο καρύκευμα που συνδυάζει τη γλυκύτητα του μελιού με τη χαρακτηριστική γεύση του σκαλονιού. Αυτό το μοναδικό μείγμα είναι ιδανικό για να προσθέσει μια γκουρμέ πινελιά στα πιάτα σας. Είτε για να ντύσετε μια σαλάτα, να μαρινάρετε ένα κρέας ή απλά ως συνοδευτικό, αυτή η μουστάρδα θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας. Με καθαρό βάρος 250g, είναι ιδανική για οικογενειακά γεύματα ή με φίλους. Η πλούσια γεύση της και η κρεμώδης υφή της την καθιστούν απαραίτητη στην κουζίνα σας.
...{"Dégustation":"\"Les Charmes de Laurette\" έχει ένα χρώμα εξαιρετικά βαθύ, πορφυρό με μαύρες ανταύγειες. Κομψά γεμάτο σώμα, χωρίς ανισορροπία, εκφράζει αρώματα από μικρούς μαύρους καρπούς σε κομπόστα, με νότες από δάσος και μπαχαρικά. Αυτή η επιλογή προσφέρει μια μάλλον στρογγυλή και τρυφερή τανίνη. Συνοδεία φαγητού και κρασιού: αλλαντικά, κόκκινο κρέας, θηράματα, τυριά με σκληρή ζύμη. Θαλασσινά...
...Φυσικά λαχανικά χωρίς προστιθέμενους κύβους, 100g. Τα μπαχαρικά θα είναι διαθέσιμα προς πώληση στις αρχές Ιανουαρίου, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες.
...μπαχαρικά ή τεχνητά πρόσθετα. Αποξηραίνονται στον αέρα σε χαμηλή θερμοκρασία (90°C), διατηρώντας έτσι όλα τα θρεπτικά συστατικά που υπάρχουν στην πρώτη ύλη. Έχουμε επιλέξει υποαλλεργικές πρωτεΐνες από μοναδική πηγή στις λιχουδιές εκπαίδευσης μας, καθώς οι νεαροί σκύλοι έχουν ανώριμο πεπτικό σύστημα και είναι σημαντικό να τους παρέχουμε λιχουδιές που είναι εύκολες στην πέψη.
Μέγεθος σκύλου: 5 Kg max
Κατάλογος: Βόειο κρέας
Επίπεδο μάσησης: Επίπεδο 1 - Μικρός μασάει...
... τα μπαχαρικά πριν το μαγείρεμα.
Τα οφέλη των Μπαχαρικών κρέατος:
Τονωτικά και αντιμικροβιακά, αντιβακτηριακά. Πλούσια σε βιταμίνη
Αντιοξειδωτικά, αντιφλεγμονώδη, διευκολύνει την πέψη.
Μια εξαιρετική πηγή σιδήρου, μαγνησίου, πρωτεϊνών, μαγγανίου, μετάλλων, χαλκού, κ.λπ.
...Αυτό το μείγμα μπαχαρικών αρωματίζει τα κοτόπουλά σας, είτε είναι ολόκληρα είτε σε κομμάτια. Αναδεικνύει τη γεύση τους, ειδικά αν αλείψετε το κρέας με λίγο ελαιόλαδο, πριν από τη μαρινάδα ή την πασπαλίζετε.
ΤΑ ΟΦΕΛΗ
Πλούσιο σε άπαχες πρωτεΐνες και χαμηλό σε λιπαρά, το λευκό κρέας του κοτόπουλου είναι ιδανικό, ιδιαίτερα για την ανάπτυξη των μυών. Είναι χαμηλό σε θερμίδες και περιέχει πολλές βιταμίνες. Συνδυασμένο με τα οφέλη του μείγματος μπαχαρικών μας, είναι η υπόσχεση μιας νόστιμης διατροφής και μιας κοινής απόλαυσης.
...Περιγραφή:
Έχουμε παρασκευάσει αυτά τα μίνι λουκάνικα από κρέας γαλλικών χοίρων προσθέτοντας πικάντικη πιπεριά «piment d'Espelette AOP». Ιδανικό για το απεριτίφ!
Λίστα συστατικών:
Κρέας χοίρου, λίπος χοίρου, αλάτι, LACTOSE, μπαχαρικά (συμπεριλαμβανομένης της πιπεριάς «piment d'Espelette» 0,3%), δεξτρόζη, σακχαρόζη, αρωματικό φυτό, φυσικό άρωμα, συντηρητικό: νιτρικό κάλιο, ζυμομύκητες, βρώσιμο κολλαγόνο από βόειο κρέας. Να διατηρείται κατά προτίμηση σε θερμοκρασία κάτω από 18°C. Κρέας χοίρου: Γαλλία. Δεν περιέχει γλουτένη.
DDM: 45 ημέρες...
...Φασόλια λινγκότ προέλευσης Γαλλίας, κρέας πάπιας κονφί (για την ποιότητά του, χρησιμοποιούμε μόνο μηρό πάπιας), προέλευσης Γαλλίας, λουκάνικο και κρέας χοίρου προέλευσης Γαλλίας, δέρματα, ντομάτα, αλάτι, πιπέρι, μπαχαρικά. Ιχνη ΣΟΥΛΦΙΤΩΝ.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΣΕΦ:
Τοποθετήστε το κασουλέ σε ένα πήλινο σκεύος αφήνοντας τα λουκάνικα ορατά. Για μένα, προσθέτω ½ ποτήρι νερό.
Το αφήνω να ροδίσει στον φούρνο...
...Το μείγμα Adobo είναι μια ειδικότητα της Καραϊβικής και του Μεξικού. Είναι απαραίτητο για την προετοιμασία τακο, γκουακαμόλε, κόκκινων φασολιών, τσίλι με ή χωρίς κρέας. Μπορείτε επίσης να αφήσετε τη δημιουργικότητά σας να μιλήσει και να καρυκεύσετε κρέατα ή λαχανικά που ψήνονται στη σχάρα.
... και έντονη ύλη του θα ταιριάξει τέλεια με κόκκινο κρέας!
Περιεκτικότητα: 75cl
Τύπος: Κόκκινο κρασί
Ποικιλία: Tempranillo
DO: Ribera del Duero, Καστίλλη και Λεόν
Φυλάξη: Έτοιμο προς κατανάλωση από τώρα και μέχρι το 2030
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 16-18°C...
... χώρας. Από την ίδια οικογένεια με τον κουρκουμά, καταναλώνουμε τη ρίζα του, το ριζώμα. Μόλις η ρίζα γίνει κίτρινη, συλλέγεται, καθαρίζεται και στη συνέχεια αποξηραίνεται. Αυτή η διαδικασία επιτρέπει τη διατήρηση του τζίντζερ για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, διατηρώντας παράλληλα τις θρεπτικές του ιδιότητες.
Βάρος: 250 γρ
Ποσότητα: 125γρ, 200γρ, 250γρ, 500γρ, 1κιλό
Μορφή: Σκόνη τζίντζερ, Αποξηραμένο τζίντζερ...
... που σερβίρεται στο δείπνο ονομάζεται Θιέρε μπουμ, και ετοιμάζεται νόστιμα με κρέας και καπνιστό ψάρι και συνοδεύεται από κουσκούς από σόργο! Πολύ καλό για την ανεπάρκεια σιδήρου, το Νεμπεντάι προστίθεται επίσης σε χυλούς. Στο Νίγηρα, είναι το Κόπτο, ένα παραδοσιακό πιάτο που καταναλώνεται σε όλη τη χώρα! Τα φύλλα βράζονται στον ατμό ή σε νερό και προστίθεται πάστα φιστικιού και μπαχαρικά και συνοδεύεται από τοπικούς σπόρους.
... της όσο και για την απαλή και κρεμώδη υφή της.
Συνδυάστε την με τις καθημερινές σας συνταγές για παραδοσιακή κουζίνα ή προσφέρετέ την στους καλεσμένους σας για να ενισχύσετε διάφορα πιάτα με κρέας ή αλλαντικά.
Συστατικά: Νερό, σπόροι μουστάρδας, ξίδι, αλάτι, μπαχαρικά, φυσικά αρώματα, συντηρητικό: θειώδες νάτριο.
Διατίθεται επίσης σε κουβάδες των 1,1kg, 5kg, 10kg, 25kg, καθώς και σε δοχείο με αντλία 3L.
... κρέας, θηράματα, πουλερικά, πικάντικα πιάτα, τυρί σφιχτής ή μπλε ή μαλακής υφής, φρέσκο τυρί, επιδόρπιο
Οινοποίηση: Η προζυμωτική εκχύλιση διαρκεί 10 ημέρες στους 8°C. Η αλκοολική ζύμωση ακολουθείται από κλασική οινοποίηση με ελαφριές καθημερινές ανυψώσεις για να ενισχυθεί η εκχύλιση. Μετά τη μηλογαλακτική ζύμωση σε βαρέλια, η ωρίμανση πάνω σε οινολάσπες διαρκεί 4 μήνες.
Μάτι: εντυπωσιακό βαθύ χρώμα...
...Η σάλτσα μπολονέζ είναι φτιαγμένη από καθαρό κιμά μοσχαρίσιο, ντομάτες, μαγειρεμένη με λαχανικά και μπαχαρικά σύμφωνα με την αυθεντική ιταλική συνταγή. Αυτή η νόστιμη σάλτσα είναι εύκολη στη χρήση και στη συντήρηση χάρη στη συσκευασία υψηλής απόδοσης που στέκεται όρθια και επιτρέπει την επαναθέρμανση του περιεχομένου της στο μικροκύματα.
Συντήρηση
Σε θερμοκρασία δωματίου για 24 μήνες.
3 ημέρες στο ψυγείο μόλις ανοιχτεί η συσκευασία.
... Languedocien και κρέας σε σάλτσα. \nΗ τυροκομία Xavier προτείνει ένα «Pierre -Percée» ημίξηρο. \nΣερβίρεται ιδανικά στους 16°/17°. \nΑφήστε το να αεριστεί 1 ώρα πριν για την πλήρη έκφρασή του.\n\nContenance (L):0,75\nPoids Brut (kg):1,3"}...
...Προϊόν υψηλής ποιότητας για απεριτίφ, φτιαγμένο με πιπέρι Espelette και άλλα μπαχαρικά.
Στο θέμα του υψηλής ποιότητας απεριτίφ, προτείνουμε την πάστα χοιρινού με μαύρη σκόρδο. Η συνταγή αντικατοπτρίζει μεγάλη τεχνογνωσία και συνδυάζει υπο subtly τις αρωματικές νότες της μαύρης σκόρδου, του πιπεριού Espelette και του πιπεριού.
Παραγγείλετε online, παράδοση εντός 48 ωρών.
Συστατικά: άπαχο χοιρινό...
...αυτά που αναδύουν τα μπαχαρικά και τα αρώματα της σαβοϊκής γης, ωμά. Γέμισμα σε φυσικά έντερα και φυσικά δέσιμο, φυσικά. Μακρύς ατμός, παραδοσιακό καπνίσμα με ξύλα και βότανα από τη γη μας, ξήρανση με τον παλιό τρόπο για τα σαλάμια μας, τα λουκάνικα, τις chipolatas, τις merguez της Χαυτ-Σαβοΐας… Πώληση online και απευθείας!