...Βαθύ και φωτεινό χρώμα, διακοσμημένο με λεπτές φυσαλίδες.
Νότες βιολέτας, κόκκινων φρούτων (φραγκοστάφυλα, φράουλες) και γλυκών μπαχαρικών.
Οίνος και δομημένος, ο ουρανίσκος συνδυάζει δύναμη, ισορροπία και κομψότητα.
...Σιράχ 40% - Γκρενάς 40% - Σινσό 20%
ΓΕΥΣΗ ΚΡΑΣΙΟΥ
Ένα ευχάριστο κρασί στο οποίο τα αρώματα προσφέρουν μια ιδιαίτερα φρουτώδη μπουκέτο. Στον ουρανίσκο, η ισορροπία των αρωμάτων παράγει μια βελούδινη και φρέσκια γεύση, στην οποία κυριαρχεί η ένταση των άγριων φραουλών. Μια φρέσκια και αρωματική συνδυαστική.
... για τα κρασιά του περνά μέσα από την πολυπλοκότητα, τη δύναμη και την κομψότητα. Η πιο παρεμβατική φάση για αυτόν είναι η ανάμειξη: μια κρίσιμη στιγμή όπου τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη, δεν πρόκειται για ημίμετρα. Λαμβάνοντας υπόψη τις υπέροχες τελευταίες σοδειές και το δυναμικό του κρασιού που έχει φτάσει στο αποκορύφωμά του, το δεύτερο κρασί Ζακ Μποϊντ, προς τιμήν του ιδρυτή της κτήματος, έχει...
... πιο καθαρή παράδοση του Μπορντό επιτρέπει την παραγωγή ενός κρασιού με ισορροπημένα, φρουτώδη τανίνες και μεγάλη φρεσκάδα στο στόμα.
2016 : ΧΡΥΣΟ ΓΚΙΛΜΠΕΡΤ ΚΑΙ ΓΚΑΙΓΙΑΡ 2018
« Ανοιχτό κόκκινο χρώμα. Διακριτικά φρουτώδης μύτη (φράουλα, φραγκοστάφυλο). Στο στόμα εμφανίζεται μια λεπτή υφή, ένας τρυφερός και απλός καρπός, μια φρεσκάδα καλής ποιότητας. Ένας τρύγος έτοιμος προς χρήση με ψητό κρέας...
...Ποικιλία: 100% Καλαδόκ
Ηλικία των αμπελιών: 15 ετών
Έδαφος: Αργιλοασβεστολιθικό
Συγκομιδή: Μηχανική
Γευσιγνωσία:
• Χρώμα: Βαθύ κόκκινο, βιολετί ανταύγειες
• 1η μύτη: Κόκκινα φρούτα
• 2η μύτη: Μπαχαρικές νότες
• Στο στόμα: Κόκκινα φρούτα, ισορροπία και φρεσκάδα
• Μακρά επίγευση
Συνοδεία φαγητού/κρασιού:
Περιφερειακά πιάτα, κρέατα, αλλαντικά
Διάρκεια παλαίωσης: 4 έως 5 χρόνια
Οινοποίηση:
Αφαίρεση σταφυλιών/Συνθλίψη.
Σχέδιο εκχύλισης 10 ημερών στους 24° για να διατηρηθεί η φρεσκάδα και ο καρπός.
Πίεση του στέμφυλου και προσθήκη στον χυμό.
FML πάνω σε λεπτά οινολάσπης το χειμώνα μέχρι την εμφιάλωση.
... στο Saint Estèphe, 4η κλάση
- Le Moulin de Gassac, η αφετηρία της φήμης του εδάφους Aniane
στο Languedoc.
ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ
Cabernet Sauvignon 40 %
Grenache 40 %
Syrah 13 %
Merlot 4 %
Cabernet Franc 3 %
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ
Ένα λεπτό και ευαίσθητο άρωμα, ώριμα αρώματα κόκκινων φρούτων, με την κερασιά να ξεχωρίζει.
Στο στόμα, υπάρχουν έντονες νότες κακάου με μια πολύπλοκη επίγευση αρωμάτων καπνού.
Το στόμα χαρακτηρίζεται από τον πλούτο του, τις λεπτές και μεταξένιες τανίνες του; μια πολύ ωραία ισορροπία και κυρίως η
επίμονη γεύση του.
... χειροκίνητης πατήματος του μούστου και σύντομων ανατροπών για να διατηρηθεί η φρεσκάδα των αρωμάτων. Το κρασί ωριμάζει στη συνέχεια για σχεδόν δύο χρόνια σε δεξαμενές ή πήλινες γλάστρες πριν από την εμφιάλωση.
Γευσιγνωσία: αυτό το κρασί 100% Syrah είναι μια έκρηξη από μαύρους καρπούς (μπαχάρι μαύρης σταφίδας) και μπαχαρικά με ελαφρότητα (πιπέρι, γαρίφαλο). Η ισορροπία αυτού του κρασιού προσφέρει μια μαλακή και απολαυστική γεύση αντάξια αυτού του αμπελώνα σε υψόμετρο.
Διαθέσιμες χρονιές: 2014, 2015, 2016...
...{"CÉPAGES":"ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ\n50% Γκρενάς 15% Σιρά 15% Μουρβέντρε 15% Καρινιάν 5% Σινσό\nΒαθμός 12,5°\n\nVINIFICATION\nΟι σταφύλια συλλέγονται σε ιδανική ωριμότητα για μια τέλεια ισορροπία μεταξύ τανινών και σακχάρων. Πατιούνται και αποβλασώνονται, στη συνέχεια μακεύονται για έναν μήνα. 21 μήνες οινοποίησης χωρίς παρέμβαση σε τσιμεντένιες δεξαμενές.\n\nDÉGUSTATION\nΩραίο σκούρο ρουμπινί χρώμα, νεανική...
... εξωτική πινελιά (λιτσά) αρωματίζουν τον ουρανίσκο και θα σας κάνουν να αισθανθείτε έντονα κατά την γευσιγνωσία. Ένας γευστικός θησαυρός γεμάτος κομψότητα, με ισορροπία και φινέτσα. Θεϊνές συνδυασμοί με ψάρια, θαλασσινά και τυριά από κατσικίσιο γάλα!
Χωρητικότητα: 75cl
Τύπος: Λευκό Κρασί
Ποικιλία: 100% Sauvignon
AOC: Sancerre
Φύλαξη: Έτοιμο προς κατανάλωση και μπορεί να διατηρηθεί μέχρι το 2031
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 8-10°C...
...Ο Σαμπάνια Claude PERRARD Brut Rosé προέρχεται από ένα μείγμα Pinot Noir και Coteaux Champenois.
Αυτές οι κουβέες έχουν επιλεγεί και συνδυαστεί για να δημιουργήσουν μια ενδιαφέρουσα ισορροπία.
Δεν θα σας αφήσει αδιάφορους η κομψότητά του και η φρεσκάδα του.
Θα μπορέσετε να θαυμάσετε το όμορφο ροζ σομόν χρώμα του.
Η σαμπάνια Claude PERRARD Brut Rosé αποκαλύπτει αρώματα αμυγδάλου, καραμέλας με...
... κομψότητα.
Ωρίμανση: 10 μήνες σε βαρέλια
Γευσιγνωσία: Λάμψη και καθαρότητα του φρούτου, κομψότητα των τανινών που μαρτυρούν μια ήπια και απόλυτα ελεγχόμενη εξαγωγή, το Château Francs Magnus δεν θα απογοητεύσει με τη δύναμή του, τη δομή του και την ισορροπία του. Ένα κρασί απόλαυσης.
... ανάλογα με την ωριμότητα. Διαύγαση και ζύμωση σε βαρέλι. Άμεση ζύμωση σε βαρέλι, παλαίωση του μεγάλου κρασιού 18 μήνες σε βαρέλι (1/3 καινούργιο ξύλο) με ανακάτεμα των οινολάσπων.
Μάτι: κρυστάλλινο χρώμα, ανοιχτό χρυσό με πράσινες ανταύγειες.
Η συμβουλή του οινολόγου: σερβίρετε στους 10-12°C.
Ποσοστό αλκοόλ: 13,5%.
Χρόνος παλαίωσης: 25 χρόνια.
Συσκευασία: Κουτί με 6 φιάλες των 75cl.
Κτήμα: Domaine de Chevalier.
Προέλευση: Pessac-Léognan.
Χρονιά: 2017.
Καλλιέργεια: Λογική.
Ετικέτα: Ελεγχόμενη Ονομασία Προέλευσης.
... ετοιμάζοντάς το με διάφορους τρόπους, συμπεριλαμβανομένων διαφορετικών bitters, μέχρι να βρούμε την τέλεια ισορροπία, τη ρευστή Dolce Vita μας. Στη συνέχεια, εργαστήκαμε για να αναδημιουργήσουμε αυτό το αποτέλεσμα. Οι δοκιμές ήταν πολλές, καθώς η φιλοσοφία της Balbine επικεντρώνεται στη σύνθεση και όχι απλώς στη σύνθεση. Η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν η σωστή ισορροπία μεταξύ πικράδας, φρεσκάδας και γλυκύτητας. Με αυτή την μικρή αλκοολική πινελιά.
...
Δυνατότητα παλαίωσης: 20 χρόνια
Ισορροπία: Γλυκό
Συνοδεία φαγητού και κρασιού: Θα συνοδεύσει τέλεια τα φουά γκρα, θα σερβιριστεί με μπλε τυριά και σοκολατένια επιδόρπια. Μπορεί να σερβιριστεί μόνο του ως χωνευτικό.
Βαζάκια με αχλάδια και φουά γκρα, αμυγδαλωτό φουά γκρα και μους σοκολάτας.
Κλάδεμα: Διπλό Γκιό
Υψόμετρο: 100 έως 120 μ...
...Αυτή η μαύρη σοκολάτα κάλυψης προέλευσης Βενεζουέλας παρουσιάζει μια τέλεια ισορροπία μεταξύ ισχυρής γεύσης κακάου και έντονων ξυλώδεις νότες.
Νότες ελιάς και κρασιού συμπληρώνουν τον robust χαρακτήρα αυτής της σοκολάτας.
Μέγεθος - Μ 16 x Π 8 x Υ 1,5 εκ
Ποσότητα ανά χαρτόκουτο: 10
Ελάχιστη ποσότητα ανά παραγγελία: 10
Τύπος ελάχιστης ποσότητας παραγγελίας: Μονάδα ανά χαρτόκουτο
Κωδικός προϊόντος: TO-V
Χώρα κατασκευής: Γαλλία
Προπαραγγελία: Ναι
Best-seller: Όχι
Προσαρμογή: Ναι...
...Η έντονα μαύρη ρόμπα του έχει σκούρους μωβ τόνους.
Αυτό το πολύπλοκο κρασί αποτελείται από πολλαπλά αρώματα: μαύρα φρούτα (μούρα, βατόμουρα), μπαχαρικά (πιπέρι, βανίλια) και μια υποψία γλυκόριζας από την παλαίωση. Συνοδεύονται από λεπτά περιχυμένα τανίνες, όλα μαζί σχηματίζουν μια τέλεια ισορροπία.
Η πλούσια και ισχυρή του δομή του προσδίδει μεγάλο δυναμικό παλαίωσης.
... χρήση φυτοφαρμάκων. Για να βελτιώσουν την ποιότητα του κρασιού, υπάρχει ένα "sainé" (20% της παραγωγής τους) και παράγουν ένα δεύτερο κρασί (πωλείται χύμα). Μόνο το καλύτερο από το καλύτερο θα χρησιμοποιηθεί για το κύριο κρασί, Ch. Haut-Bonneau!
... ισχυρές νότες κόκκινων φρούτων καθώς και μια μοναδική ισορροπία. Αυτό επιτρέπει σε αυτά τα κρασιά να εκτιμώνται από τα πρώτα τους χρόνια, αλλά και να μπορούν να διατηρηθούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Τα κόκκινα κρασιά παράγονται σε 25 εκτάρια, που αποτελούνται κυρίως από Merlot, αλλά και από Cabernet Franc και Cabernet Sauvignon. Οι εκτάσεις Sauvignon Blanc και σύντομα Semillon είναι αφιερωμένες στην παραγωγή του λευκού μας κρασιού.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!
... ποιότητας ωρίμανση των σταφυλιών.Αυτή η εξαιρετική περιοχή επιτρέπει την παραγωγή ενός πολύπλοκου, αυθεντικού κρασιού με τέλεια ισορροπία μεταξύ δομής και φρούτου, μέσω της σπάνιας ανάμειξης ευγενών ποικιλιών όπως το Cabernet Sauvignon, το Merlot, η Syrah και το Grenache. Ο αμπελώνας έχει πάντα εκμεταλλευτεί με ήπιες τεχνικές που επιτρέπουν τις θεραπείες και τα λιπάσματα μόνο σε περίπτωση ανάγκης...
... προσφορά στους αμπελώνες, ενώ περιορίζει σημαντικά τις επεμβάσεις. Έτσι, τα εδάφη αποκτούν ισορροπία και ενισχύονται φυσικά απέναντι στις επιθέσεις. Ο αμπελώνας, όπως και τα σταφύλια, επωφελούνται πλήρως από αυτές τις ευνοϊκές συνθήκες. Η απογύμνωση και οι πράσινες συγκομιδές επιτρέπουν επίσης τον έλεγχο των αποδόσεων και τη βελτιστοποίηση της ποιότητας του κρασιού, το οποίο ωριμάζει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια για 12 μήνες. Το κρασί Château TAYAC διατίθεται μέσω του εμπορίου του Μπορντό, σε κάβες, εστιατόρια καθώς και απευθείας για εξαγωγή.