...Έντονο χρώμα άχυρου κίτρινο με πράσινες αντανακλάσεις, έχει φρουτώδη και λουλουδάτη γεύση με νότες μήλου. Η σωστή ισορροπία μεταξύ οξύτητας και σακχάρων καθιστά αυτό το αφρώδες κρασί πολύ λεπτό και έντονο.
Περιοχή: Βενετία
Τύπος: Αφρώδες κρασί...
...Αυτό το κρασί είναι η πιο σύνθετη και κομψή έκφραση της ποικιλίας σταφυλιών Sangiovese. Παράγεται με σταφύλια από τον αμπελώνα "Piaggia". Η εξαιρετική έκθεση και το εξαιρετικό πεδοκλίμα προσδίδουν σε αυτό το κρασί μεγάλη προσωπικότητα και ισορροπία.
... κρασιού προσφέρουν μια καλή ισορροπία μεταξύ αισθητικής και τιμής, καθώς η εταιρεία υλοποιεί λύσεις που μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε είδους περιβάλλον και που μπορούν να διαρκέσουν με την πάροδο του χρόνου.
... αραίωση, επιλέγει τα σταφύλια που στη συνέχεια συλλέγει και οινοποιεί με προνοητικότητα και σοφία στα κρασιά της Βαλτενέσι. Το κελάρι διαθέτει τις πιο σύγχρονες τεχνικές οινοποίησης, έχει σύστημα θερμικής ρύθμισης που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της θερμοκρασίας ζύμωσης των σταφυλιών και του κρασιού κατά τη διάρκεια της φάσης αποθήκευσης. Η κλιματιζόμενη αποθήκη επιτρέπει την παλαίωση του κρασιού στη φιάλη.
... στη μείωση της παραγωγής και στην ανάδειξη των ποιοτικών χαρακτηριστικών των σταφυλιών Cannonau, Carignano και Bovale Sardo.
Αγρονομικές τεχνικές αποκλειστικά χειρονακτικές μέχρι τη συγκομιδή, που πραγματοποιείται σε μικρές κούτες των 15 κιλών κατά τις πιο δροσερές ώρες του τέλους Σεπτεμβρίου.
Παραγωγή: 25000 Φιάλες / έτος
Πυκνότητα φύτευσης: 6000 θάμνοι / εκτάριο
Μέσες αποδόσεις: 40 Κλ / εκτάριο
Μοντέλο αμπελοκαλλιέργειας: Συμβατικό σε μετάβαση προς βιολογικό
Συγκομιδή: χειρονακτική
__________
Πιστοποιήσεις ποιότητας, Πιστοποιήσεις ΕΞΑΓΩΓΗΣ, Τουρισμός κρασιού...
... μεταβολικές ανάγκες των ζυμών και έτσι να εξασφαλίζουν κανονικές και χωρίς ελαττώματα ζυμώσεις, μεγιστοποιώντας την παραγωγή αρωμάτων. Η εταιρεία προσφέρει επίσης μια ευρεία γκάμα τανινών και βοηθητικών για την ωρίμανση, προκειμένου να επιτευχθούν στόχοι όπως η σταθεροποίηση του χρώματος, η προσφορά δομής, το αντιοξειδωτικό αποτέλεσμα και η αισθητηριακή ισορροπία.
Μια πλήρης σειρά προσθέτων...
...Σε ισορροπία μεταξύ παράδοσης και καινοτομίας, η Castellari Bergaglio πειραματίζεται εδώ και χρόνια με τεχνικές οινοποίησης και καλλιέργειας αμπελιών για να αναπτύξει το δυναμικό της ποικιλίας και της περιοχής και να εδραιώσει τη φήμη που η κάβα και η ονομασία έχουν καταφέρει να αποκτήσουν με την πάροδο του χρόνου.