...Το λευκό κρασί, που παρασκευάζεται κυρίως από σταφύλια με ανοιχτόχρωμη σάρκα, ξεχωρίζει για τη φρεσκάδα και την ελαφρότητά του. Συχνά ζωηρό και φρουτώδες, εκτιμάται για τα αρώματά του από εσπεριδοειδή, μήλο, αχλάδι ή λευκά λουλούδια. Τα λευκά κρασιά μπορεί να είναι ξηρά, ημίγλυκα ή γλυκά, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων που ταιριάζουν τέλεια με θαλασσινά, ψάρια και ήπια τυριά. Είτε πρόκειται για Chardonnay, Sauvignon Blanc ή Riesling, κάθε λευκό κρασί αποκαλύπτει λεπτές νότες που το καθιστούν ιδανικό σύντροφο για στιγμές κοινωνικότητας ή εκλεπτυσμένα γεύματα.
...Αυτό το πολυδιάστατο σταφύλι μας προσφέρει πολύπλοκα και κομψά κρασιά, γεμάτα στρογγυλάδα, με βανιλιές και ελαφρώς καβουρδισμένες νότες. Αναπτύσσει επίσης νόστιμες νότες από λευκά φρούτα και εσπεριδοειδή.
Στη Βουργουνδία αποκαλύπτει μία από τις πιο ευγενείς εκφράσεις του, που μας ενέπνευσε αυτό το άρωμα ατμόσφαιρας με κεχριμπαρένιες νότες. Περιβάλλει και είναι κρεμώδες, αφήνοντας πίσω του μια...
...Το κρασί: Γεμάτο φρεσκάδα και κομψότητα, η cuvée Grands Terroirs 1er Cru Brut των φίλων μας Charles και Emmanuel μας μεταφέρει με τα λεπτά φρουτώδη και μεταλλικά αρώματά του. Νότες από πράσινο μήλο, εσπεριδοειδή, αχλάδι καθώς και μια πινελιά φουντουκιού εκφράζονται διακριτικά στο στόμα και συνοδεύονται από μια υποβλητική βανιλένια νότα. Ένα νόστιμο, συμφωνημένο και υψηλής ποιότητας Champagne...
Ανακαλύψτε την επιλογή μας από θεϊκά κόκκινα, λευκά, ροζέ και αφρώδη κρασιά! Φιλοδοξία μας είναι να διευκολύνουμε τη συνεργασία μεταξύ των Γάλλων οινοπαραγωγών και των εθνικών και διεθνών αγοραστών. Ιδρυμένη το 2018, η DIXVINS είναι το B2B κατάστημά σας που προσφέρει την online πώληση κρασιών και αποσταγμάτων made in France για εστιατόρια, κάβες και χονδρέμπορους σε όλο τον κόσμο. Σας προσφέρουμε ...
...Πόσο ευχάριστο είναι να γευτείς ένα απεριτίφ τόσο ηλιόλουστο όσο η σανγκρία. Φτιαγμένο αποκλειστικά από φυσικά αρώματα, τα φρούτα είναι στο στόμα: εσπεριδοειδή και κόκκινα φρούτα. Πολύ καλή ισορροπία με τη ζάχαρη να είναι μόλις στο ελάχιστο, πλούσια και ευρύχωρη επίγευση. Να καταναλώνεται πολύ κρύο, μπορείτε να προσθέσετε μια σταγόνα ανθρακούχου νερού ή τόνικ τη στιγμή της σερβιρίσματος.
ΒΑΡΟΣ: 1.4 κιλά
ΦΙΑΛΗ: Φιάλη 75cl
ΚΩΔΙΚΟΣ: 056...
...Ωραίο χρυσό χρώμα.
Δυνατές εξωτικές αρώματα: εσπεριδοειδή (πορτοκάλι), λυκίσκος, μάνγκο.
Αρμονική ανάπτυξη στο στόμα, πολύ όγκος, δροσερό και λουλουδάτο φινάλε.
Ονομασία: A.O.C. Muscat de Lunel VDN
Χρώμα: Λευκό
Περιεκτικότητα: 0,75 L
Αλκοόλ: 15%
Κλίμα: Μεσογειακό
Ποικιλία σταφυλιών: 100% Λευκό Μοσχάτο μικρά σταφύλια
Θερμοκρασία Σερβιρίσματος: Από 7°C έως 8°C...
...L’Enclos des Roses, είναι η ουσία της έκφρασης του Gaillac: πρωτότυπες ποικιλίες, όμορφες υφές, γεμάτες φρεσκάδα. Μπαχαρικά και φρουτώδη για τα κόκκινα, μεταλλικά και λεπτά για τα εσπεριδοειδή για τα λευκά.
Δημοσίευση: DOMAINE D'ESCAUSSES
Ονομασία: GAILLAC
Περιοχή: ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ
Χρώμα: Κόκκινο
Ποικιλίες: Duras - Prunelart
Τρόπος καλλιέργειας: Μετάβαση σε βιολογική καλλιέργεια
Χαρακτήρας: ελαφρύς / φρουτώδης
Περιεκτικότητα: 75cl
Χρονιά: 2019...
...Σεπτέμβριος","Vieillissement":"Παλαίωση : 36 μήνες","Dégustation":"Γευσιγνωσία :\nΗ λαμπερή του μύτη αποκαλύπτει ένα άρωμα από φρούτα με λευκή σάρκα (μήλο, αχλάδι, λευκό ροδάκινο), εσπεριδοειδή (λεμόνι) και ανθικές νότες.\nΜια γενναιόδωρη και λεπτή συνδυαστική γεύση, πλήρης και νόστιμη, φρέσκια και τραγανή.","Bouteilles":"Φιάλες : 0,75 l / 0,375 l","Médaillé d‘Or à COLOGNE en 2014":"Χρυσό...
...Συγκομιδή: Χειρονακτική.
Οινοποίηση: Ήπια πνευματική πίεση. FA και FML. Χωρίς θείο κατά την οινοποίηση.
Ωρίμανση: Δεξαμενή.
Εμφιάλωση: Στο κτήμα.
Όγκος: 75 cl
Αλκοόλ: 12°
Γευσιγνωσία: Έντονο χρυσό χρώμα! Άρωμα από πυριτόλιθο, ακακία, γλυκά εσπεριδοειδή και ραβέντι, ρίζα ίριδας και πράσινο τσάι! Γεύση πικάντικη και μελιού αλλά και μεταλλική.
Όγκος: 75 cl
Αλκοόλ: 12°...
...ΜΙΛΛΕΣΙΜΕ: 2020
CEPAGE: Sauvignon blanc.
TERROIR: Αργιλοσαθρώδες.
VINIFICATION ET ELEVAGE: Απαλή πίεση. Ζύμωση σε χαμηλή θερμοκρασία για να διατηρηθεί η αρωματική νεότητα του φρούτου. Ωρίμανση σε λεπτές οινολάσπες σε δεξαμενές inox.
APPELLATION: IGP Val de Loire Sauvignon.
NOTES DE DEGUSTATION: Λαμπερό χρώμα, ανοιχτό κίτρινο με πράσινες ανταύγειες. Έντονη, λεπτή μύτη με ανθικές νότες (γιασεμί, άνθος της αμπέλου) και εσπεριδοειδή (γκρέιπφρουτ). Ζωντανή, αρμονική γεύση γεμάτη φρεσκάδα.
ACCORD METS/VIN: Ορεκτικά, θαλασσινά, ψάρια.
TEMPERATURE DE SERVICE: 8°C.
Κουτί με 6 φιάλες των 75cl...
...Cépage : 100% Μουσκάτο Αλεξανδρείας
Elaboration : Μακρά εκχύλιση με φλούδες για 10 μήνες σε δοχείο, ακολουθούμενη από πίεση και ωρίμανση 2 μηνών στο ίδιο δοχείο, κυρίως για φυσική αποσαφήνιση.
Σχόλια γευσιγνωσίας : Οι έντονες νότες από γλυκά εσπεριδοειδή και λυκίσκο θα σας εντυπωσιάσουν και η ζωντάνια αυτού του ξηρού κρασιού θα σας εκπλήξει. Θερμοκρασία γευσιγνωσίας : 12°C.
... διαρκεί περίπου 12 μήνες και γίνεται όπως και η ζύμωση, με 30% σε βαρέλια δρυός και το υπόλοιπο σε θερμορυθμιζόμενες ανοξείδωτες δεξαμενές. Το κρασί εμφιαλώνεται στο κάστρο και στη συνέχεια ξεκουράζεται σε μπουκάλια πριν από την αποστολή.\n\nDÉGUSTATION\nΑυτή η σοδειά Pouilly-Fuissé διαθέτει μια λαμπερή ρόμπα από ανοιχτό χρυσό. Η μύτη της, πολύ ανοιχτή, εκφράζει νότες από κραταιά, άνθη ακακίας και εσπεριδοειδή, καθώς και μια ελαφριά πινελιά μπαχαρικών. Η επίθεση στο στόμα είναι φρέσκια, ελαφρώς ξινή, και δημιουργεί σταδιακά μια αίσθηση στρογγυλότητας. Η νότα από γλυκαντικά εσπεριδοειδή είναι παρούσα."}...
...NomBASTIDE DE FAVE – HERITAGE DE SAINT VICTOR
CouleurΡοζέ
AppellationAOP Coteaux Varois en Provence
Cépages Syrah 50%, Vermentino 40%, Cinsault 10%
TAV13% vol.
Vinification :Προζύμωση σε χαμηλή θερμοκρασία, Ζύμωση στους 16-18°C
Notes de dégustationΗ μύτη της cuvée Héritage de Saint Victor αναδεικνύει αρχικά εσπεριδοειδή, κουμκουάτ και γκρέιπφρουτ, και στη συνέχεια εξελίσσεται σε νότες ροδάκινου...
...CÉPAGES : 100 % PINOT NOIR
VINIFICATION : Μερική μαλολακτική ζύμωση.
Ωρίμανση σε κελάρι για 5 χρόνια.
ASSEMBLAGE : 15 % κρασί από αποθεματικό
από μόνιμο σολέρα.
DOSAGE : 10 g/l
DÉGUSTATION : Αυτή η cuvée καθαρού Pinot Noir παρουσιάζει αρώματα που συνδυάζουν λευκά λουλούδια και εσπεριδοειδή. Η επίθεση στο στόμα, στρογγυλή και απαλή, επικεντρώνεται σε φρούτα μαρμελάδας και βανίλια, αποκαλύπτοντας ξυλώδεις νότες στο τέλος.
Αυτό το Σαμπάνια απολαμβάνεται ως απεριτίφ και καθ' όλη τη διάρκεια του γεύματος.