Η ιδιοκτησία μας βρίσκεται στο CELLES-sur-OURCE, νότια της Σαμπάνιας, ο αμπελώνας Cellois εκτείνεται στους ηλιόλουστους λόφους της κοιλάδας Ource. Οι σαμπάνιες μας ωριμάζουν σε κελάρι τουλάχιστον τρία χρόνια, πέντε για την cuvée prestige, πριν σας προταθούν σε τέλεια ωριμότητα. Προέρχονται από 3 ευγενείς ποικιλίες σαμπάνιας: το pinot noir, το chardonnay και το pinot meunier. Συνδυάζουμε σε κάθε μπουκάλι τουλάχιστον δύο χρονιές συγκομιδής, γεγονός που συμβάλλει στη σταθερή ποιότητα των σαμπανιών CHEURLIN-DANGIN.
Αμπελουργοί από το 1610, η μοίρα της οικογένειας Blanck είναι συνδεδεμένη με αυτήν του αμπελιού στο Kientzheim. Ο αμπελώνας έχει υποστεί αλλαγές μέσα από τα γεγονότα που διαδέχθηκαν το ένα το άλλο στην Αλσατία σχεδόν για δύο αιώνες. Από τον αρχικό οικογενειακό αμπελώνα, η επιχείρηση έχει καταφέρει να μεταμορφωθεί σε πραγματικό οινοποιείο, παραμένοντας πιστή στην ταυτότητά της. Η επιφάνειά του...
Ο αμπελώνας του κτήματος Fave βρίσκεται στην Προβηγκία, στο νότο της Γαλλίας. Εκτείνεται σε σχεδόν 8 εκτάρια, χωρισμένα σε 2 νησίδες, γύρω από τη Μπαστίδα του Fave και πάνω από την εκκλησία του Πριόρε Ντορ-Νταμ στην κοινότητα Brue Auriac. Οι Benoit και Laure Fil είναι οι ιδιοκτήτες και οι οινοπαραγωγοί. Παράγουν ροζέ κρασιά Προβηγκίας, λευκά κρασιά και κόκκινα κρασιά υπό την ονομασία Coteaux du...
Το CHÂTEAU DE FERRAND είναι ένα Grand Cru Classé Saint Emilion. Ο αμπελώνας εκτείνεται σε 42 εκτάρια, εκ των οποίων 32 εκτάρια είναι φυτεμένα με Merlot (75%), Cabernet franc (15%) και Cabernet sauvignon (10%). Ο αμπελώνας διαχειρίζεται με γνώμονα μια λογική φυτοπροστασία και για να προάγει την ποιότητα της συγκομιδής. Το CHÂTEAU DE FERRAND είναι δεσμευμένο για τη βιώσιμη ανάπτυξη.
Ο ΤΟΜΕΑΣ ΤΟΥ CHAMBERT εκτείνεται σε 120 εκτάρια αμπελιών, γης και δασών. Ο αμπελώνας καλύπτει 65 εκτάρια (Α.Ο.Π. του Cahors) κυρίως από ποικιλία Malbec. Ο αμπελώνας είναι ο μεγαλύτερος βιολογικός αμπελώνας του Cahors. Το κάστρο παράγει κόκκινο κρασί AOC CAHORS, λευκό κρασί VDP Chardonnay και ροζέ κρασί VDP Côtes du Lot (Malbec).
Βρίσκεται στο Νότιο Δυτικό τμήμα της Γαλλίας, το CHÂTEAU LES VIGNALS παράγει κρασιά από την περιοχή Gaillac και τις Côtes du Tarn. Ο αμπελώνας του κάστρου εκτείνεται σε 70 εκτάρια, όπου βρίσκονται ποικιλίες όπως Duras, Braucol, Syrah, Mauzac, Loin de l’œil, Merlot, Sauvignon και Cabernet-Sauvignon. Το Κάστρο παράγει έτσι κόκκινα κρασιά, ροζέ κρασιά και λευκά κρασιά γλυκά και ξηρά. Με γνώμονα την...
Βρισκόμενος στις καμπύλες της κοιλάδας του Λοτ, ο αμπελώνας 60 εκταρίων του CLOS LA COUTALE εκτείνεται σε αλλουβιακές τα terraces και σε ασβεστολιθικές καταπτώσεις, ιδιαίτερα ευνοϊκές για την καλλιέργεια της αμπέλου. Η ποικιλία του CLOS LA COUTALE αποτελείται από δύο ποικιλίες. Από τη μία πλευρά, το MALBEC, που είναι η βασική ποικιλία με 80%, προσφέρει χαρακτήρα χάρη στην πλούσια χρωστική του και την τανίνη του. Από την άλλη πλευρά, το MERLOT με 20% μαλακώνει τη σκληρότητα της νεότητας του Cahors και ενισχύει το μπουκέτο του.
Ο αμπελώνας Mas de Cadenet διαθέτει ένα terroir, ένα κλίμα και συγκεκριμένες ποικιλίες σταφυλιών που τον κατατάσσουν στην AOC Sainte Victoire. Η φροντίδα που δίνουμε στην καλλιέργεια των αμπελιών μας και στην οινοποίηση μας αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας για αριστεία.
...Το κάστρο Garreau είναι επίσης γνωστό ως το κτήμα Gayrosse. Το κάστρο Garreau βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στην καρδιά του Bas Armagnac, σε μια ηλιόλουστη και δασώδη περιοχή. Ο αμπελώνας του κάστρου εκτείνεται σε 80 εκτάρια. Τα Armagnacs του κάστρου Garreau παράγονται από τις ποικιλίες Baco (<80%), Ugni Blanc και Folle Blanche που αποστάζονται ξεχωριστά πριν αναμειχθούν. Αυτά τα Armagnacs ωριμάζουν σε βαρέλια από δρυ στο υπόγειο του κτήματος, γεγονός που τους προσδίδει μια απαράμιλλη γεύση και άρωμα, όπου αναδύονται οι μυρωδιές από δαμάσκηνο και βιολέτα.
Το Château de PRESSAC βρίσκεται κοντά στο Μπορντό, στη Saint-Etienne-de-Lisse. Απολαμβάνει την εξαιρετική ονομασία Saint-Emilion. Ο αμπελώνας του Château εκτείνεται σε 36 εκτάρια και παράγει κόκκινα κρασιά και ένα ροζέ κρασί. Τα κόκκινα κρασιά είναι Grands Crus Classés και το ροζέ είναι ένα Bordeaux Clairet. Μεταξύ παράδοσης και τεχνολογίας, όλη η ομάδα του Château θέτει τη γνώση της στη διάθεσή σας για να παράγει κρασιά υψηλής ποιότητας.
Ο Φίλιπ Γκραντ αγόρασε το CHATEAU BELLEVUE LA FORET τον Μάιο του 2008. Μια μακρά και επιτυχημένη καριέρα στη χρηματοδότηση του επιχειρείν του επέτρεψε να πραγματοποιήσει το όνειρό του: να αποκτήσει ένα αμπελώνα στη Γαλλία. Σήμερα, ο αμπελώνας των 112 εκταρίων είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική περιουσία ενός μόνο τμήματος στο Νότιο-Δυτικό τμήμα της Γαλλίας. Η γκάμα των κρασιών βραβεύεται τακτικά σε...
Ο ΤΟΜΕΑΣ ΤΟΥ CAUQUELLE είναι ένα οικογενειακό αμπέλι που βρίσκεται σε κόκκινο και πετρώδες αργιλώδες έδαφος. Ο αμπελώνας περιλαμβάνει 25 εκτάρια αμπελιών, εκ των οποίων 21 εκτάρια αφιερωμένα στην παραγωγή κόκκινου κρασιού AOC Coteaux du Quercy και 4 εκτάρια προορισμένα για την παραγωγή ξηρού, γλυκού και ημίγλυκου λευκού κρασιού VDP du Lot. Ο τομέας παράγει περίπου 35.000 φιάλες ετησίως.
Η εταιρεία MONCETS ειδικεύεται στην παραγωγή κρασιών MONTAGNE SAINT EMILION και LALANDE DE POMEROL. Η MONCET SAS κατέχει το κάστρο MONCETS και το κάστρο LA BASTIDETTE. Ο αμπελώνας είναι περίπου 40 ετών, με τα κύρια ποικιλία σταφυλιών να είναι το Merlot στο 70% και το Cabernet Franc στο 30%. Με σεβασμό προς το περιβάλλον, η καλλιέργεια που εφαρμόζεται στον αμπελώνα είναι μια λογική καλλιέργεια.
Το ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΕΝΣΕΡ είναι τοποθετημένο στη διασταύρωση της Γκιρόνδης και της Ντορντόνης στο Νότιο Δυτικό τμήμα της Γαλλίας. Ο αμπελώνας εκτείνεται σε 63 εκτάρια, εκ των οποίων 59 εκτάρια είναι αφιερωμένα στην παραγωγή κόκκινων κρασιών και 4 εκτάρια στην παραγωγή λευκών κρασιών.
Η ποικιλία των 59 εκταρίων κόκκινων κρασιών είναι η εξής: 50% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon, 9% Cabernet Franc και 1...
... ιδιοκτησίας Baron-Fuenté στο Charly-sur-Marne και ο αμπελώνας τους είναι εγκατεστημένος στους υπέροχους λόφους της Μαρν. Ο χαρακτήρας του Meunier, που είναι κυρίαρχος στα μείγματα τους, προσδίδει μια αξιοσημείωτη τυπικότητα σε όλες τις cuvées, συμπληρωμένος από τη δύναμη του Pinot Noir και την κομψότητα του Chardonnay.
Η οικογένεια Baron-Fuenté προσφέρει μια ευρεία γκάμα σαμπανιών: Grand cru, Meunier, Rosés Dolorés, Brut Tradition, Grand Millésimé, Galipettes bio.
... στην ανάπτυξη χόρτων στις εκτάσεις. Ο αμπελώνας είναι πιο φυσικός, επενδυμένος από πολλούς έντομα, σημάδι ζωής και βιοποικιλότητας. Η οινοποίηση είναι αποφασιστικά παραδοσιακή με πέρασμα σε βαρέλια και μεγάλα δρύινα δοχεία...
Το CHÂTEAU LAFITE MONTEIL αποκτήθηκε το 1894 από τον Εντουάρ Εφέλ, τον γιο του αρχιτέκτονα του Πύργου του Άιφελ. Ο αμπελώνας του CHÂTEAU LAFITE MONTEIL εκτείνεται σε 28 εκτάρια με νότια έκθεση. Οι ποικιλίες του αμπελώνα είναι 60% Merlot και 40% Cabernet. Οι αμπελώνες έχουν μέση ηλικία 30 ετών. Συνδυάζοντας την παραδοσιακή καλλιέργεια με τη βιώσιμη καλλιέργεια, το κρασί του CHÂTEAU LAFITE MONTEIL έχει εξαιρετική ποιότητα.
... παραγωγής του Soave. Εδώ ριζώνουν η Garganega και η Trebbiano, οι κύριες ποικιλίες της περιοχής. Από την κλάδεμα μέχρι τη συγκομιδή, ο αμπελώνας, περίπου δώδεκα εκτάρια στους λόφους της κλασικής περιοχής, φροντίζεται και παρακολουθείται μέσω μιας μεθοδικής εργασίας που προτιμά τις χειρονακτικές πρακτικές. Η ετήσια παραγωγή είναι περίπου ογδόντα χιλιάδες φιάλες σε διάφορους τύπους: το Soave Classico...
...Το Château CITRAN βρίσκεται στο Médoc κοντά στο Μπορντό.
Ο αμπελώνας του Château εκτείνεται σε 100 εκτάρια σε ένα εδάφος με αμμώδη και χαλικώδη στοιχεία πάνω σε ασβεστολιθικά πετρώματα με αστερίες / αργιλώδη ασβεστόλιθο. Οι ποικιλίες των αμπελιών του Château είναι το Merlot, το Cabernet Sauvignon και το Cabernet Franc. Τα κρασιά του Château CITRAN είναι κρασιά με Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης AOC Haut Médoc.
... προέλευσης. Η Vigna Rionda στη Serralunga d’Alba δεν είναι ένας μονοπώλητος αμπελώνας, γιατί είναι χωρισμένος μεταξύ διαφορετικών ιδιοκτητών, αλλά το Barolo Vigna Rionda του Massolino είναι σχεδόν κάθε χρονιά το καλύτερο. Και εμείς επιλέγουμε το καλύτερο. Και σας προτείνουμε το καλύτερο. Το ίδιο ισχύει και για τα κρασιά της Βενετίας, για τα τοσκανικά κρασιά και για τα κρασιά της Σικελίας, μέχρι τις σαμπάνιες ή τα υπέροχα κρασιά της Βουργουνδίας.
ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΡΑΣΙΩΝ S C B παραγωγός σε COTES DE BOURG, αμπελώνας CHRISTIAN BERNIER château CONILH HAUTE LIBARDE ποιότητα «παράδοση» και «αριστεία» και châteaux FONT GUILHEM ποιότητα «παράδοση» και «το αστέρι». ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΡΑΣΙΩΝ S C B είναι μια δραστηριότητα εμπόρου κρασιών από τη Γαλλία με πολλές ονομασίες από τον αμπελώνα της Γαλλίας.
Το CHÂTEAU LA FAVIERE διαθέτει ένα αμπέλι 18,5 εκταρίων τοποθετημένο σε μια πλαγιά με βέλτιστη ηλιοφάνεια. Κατά μέσο όρο, οι αμπελώνες χρονολογούνται από το 1988, και περιλαμβάνουν Merlot (60%), Cabernet Franc (30%) και Cabernet Sauvignon (10%). Ο αμπελώνας καλλιεργείται σύμφωνα με τις αρχές της ορθολογικής αμπελοκαλλιέργειας.
Στους ηλιόλουστους λόφους της αριστερής όχθης του Μοζέλ, εκτείνεται ο λουξεμβουργιανός αμπελώνας σε 42 χιλιόμετρα, από το Σένγκεν έως το Βάσερμπιλικ. Εκμεταλλευόμενοι γενναιόδωρα ένα μικροκλίμα και την κατεύθυνση των νότιων-ανατολικών έως νότιων-δυτικών πλαγιών, οι terroirs δίνουν ζωή σε κρασιά με εκλεπτυσμένη κομψότητα και ευχάριστη φρεσκάδα.
Βρισκόμενες στο Ρεμίκ, σε ένα προνομιακό περιβάλλον...
Ο αμπελώνας Cahors CHATEAU VINCENS εκτείνεται σε 38 εκτάρια αμπελιών σε υψόμετρο 300 μέτρων. Έτσι, τα σταφύλια επωφελούνται από ένα ιδανικό κλίμα και συγκομίζονται σε τέλεια ωριμότητα. Ο αμπελώνας παράγει κόκκινα, ροζέ και λευκά κρασιά στις ονομασίες Cahors και Côtes du Lot. Για να δηλώσει τη δέσμευσή του και την ποιότητα της δουλειάς του, το κάστρο υπέγραψε τη χάρτα του Ανεξάρτητου Οινοπαραγωγού.
Το CHÂTEAU BEAUSEJOUR βρίσκεται στην δεξιά όχθη του Ντορντόν, στην κορυφή του λόφου του Μοντάν Σεντ Εμιλιόν, σε ένα εδάφους αργίλου-ασβεστόλιθου. Ο αμπελώνας του κάστρου εκτείνεται σε 12 εκτάρια αμπελιών, με μέση ηλικία 55 ετών. Οι ποικιλίες που υπάρχουν είναι το Merlot σε ποσοστό 70% και το Cabernet Franc σε ποσοστό 30%. Το CHÂTEAU BEAUSEJOUR εμπορεύεται τα κρασιά του σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.
Πολύ εκτιμημένος για την ομορφιά και την αυθεντικότητα του λοφώδους τοπίου του, ο λουξεμβουργιανός αμπελώνας ανήκει σε μία από τις πιο βόρειες και παλαιότερες οινοπαραγωγικές περιοχές της Ευρώπης. Η σειρά «Thill’s» περιλαμβάνει 4 μονοποικιλιακά κρασιά, Μεγάλους Πρώτους Crus της Ελεγχόμενης Ονομασίας «Moselle Luxembourgeoise» (Auxerrois, Pinot blanc, Pinot Gris και Riesling) και ένα Crémant του Λουξεμβούργου.
Ο αμπελώνας Clos de Caveau, με έκταση 20 εκταρίων και βιολογική καλλιέργεια από το 1989, παράγει δύο κρασιά υπό δύο ονομασίες, Côtes du Rhône και Vacqueyras. Ο Clos de Caveau είναι αναγνωρισμένος σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο, καθώς εξάγει σε χώρες όπως η Ελβετία, η Γερμανία, οι Η.Π.Α., η Αγγλία, το Βέλγιο, η Ολλανδία, η Δανία, η Σουηδία, ο Καναδάς, η Κίνα, η Σιγκαπούρη, η Ταϊβάν και η...
Πολύ σεβαστός προς την τυπικότητα των κρασιών της Μοζέλ, το Domaine Clos des Rochers διαθέτει τους ανθρώπινους και τεχνικούς πόρους για να επιτύχει τους ποιοτικούς του στόχους.
Ένας ποιοτικός αμπελώνας, πλήρως αναφυτευμένος κατά τη διάρκεια των τελευταίων 30 ετών, μια καλά εξοπλισμένη κάβα και, φυσικά, άνθρωποι που κατέχουν άριστα την τέχνη τους αποτελούν τα συστατικά του.
Από το 1870, το DOMAINE DOLS που βρίσκεται στο Lot καλλιεργεί αμπέλια. Ο αμπελώνας, που αποτελείται από 75 εκτάρια αμπελιών, παράγει Côtes du Lot, λευκά, κόκκινα και ροζέ κρασιά. Τα κρασιά του DOMAINE DOLS είναι κρασιά που προορίζονται για κοινή χρήση, εκφραστικά και χαρακτηριστικά, παρασκευασμένα με σεβασμό προς τα terroirs.