Η ROTAIR SPA, διαθέτει περισσότερα από 50 χρόνια δραστηριότητας στον σχεδιασμό, την παραγωγή και τη διανομή μιας ευρείας γκάμας προϊόντων υψηλής τεχνολογίας για την οικοδομή και τη γεωργική βιομηχανία. Η Rotair σχεδιάζει και παράγει μια ευρεία γκάμα προϊόντων όπως φορητούς συμπιεστές, ηλεκτρικούς συμπιεστές και πολυλειτουργικούς dumper, υδραυλικά σφυριά και κοπτικά. Οι σχεδιασμοί της Rotair είναι ...
...Περιοχή παραγωγής: ορισμένοι δήμοι της επαρχίας Λέτσε. Σταφύλια: 100% Πριμιτίβο. Σύστημα καλλιέργειας: αμπελώνας.
Φύση του εδάφους: αλλουβιακής προέλευσης, βαθύ, μέσης σύστασης με περιοχές που τείνουν προς το ασβεστολιθικό.
Οινοποίηση: μετά την αποσπασματική απομάκρυνση των σταφυλιών (χωρίς πάτημα) ο μούστος ζυμώνει σε επαφή με τις φλούδες για 6-7 ημέρες σε θερμοκρασία 24-25° C. Στη συνέχεια...
Η Αγροτική Επιχείρηση Contucci είναι μία από τις πιο παλιές στην περιοχή, ειδικευμένη στην παραγωγή εξαιρετικού κρασιού, που προέρχεται από τα εκατόν εβδομήντα στρέμματα που κατέχει.
Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων με ελεγχόμενη ονομασία προέλευσης (Doc), που διανέμονται τόσο σε ιδιωτικές κάβες όσο και σε πελάτες.
Ο τοσκανέζικος αμπελώνας παράγει...
... μεταδώσουμε αυτές τις αξίες στις επόμενες γενιές.
Αυτή τη στιγμή, η επιχείρηση, με οινοποιείο και αμπελώνες στον Δήμο Monteu Roero και εκτάσεις στους γειτονικούς δήμους Montaldo Roero, Santo Stefano Roero, Vezza d’Alba και Govone, συνολικής έκτασης 38 εκταρίων, εκ των οποίων 20 είναι αμπελώνας, διευθύνεται άμεσα από τον Francesco Moretti, με τη βοήθεια των παιδιών του Alessandra και Riccardo.
Η...
Η Amastuola ιδρύθηκε το 2003 με στόχο την αναβίωση και την ανάδειξη της περιοχής για να την προσανατολίσει προς μια βιώσιμη ανάπτυξη. Με αυτόν τον σκοπό, ανακτήθηκε μια γη που δεν ήταν πλέον παραγωγική και έγινε ξανά καλλιεργήσιμη, φυτεύοντας αυτόχθονα αμπέλια. Ο αμπελώνας, με επιφάνεια άνω των 100 εκταρίων, είναι πλήρως βιολογικός και βρίσκεται σε ένα οροπέδιο στα 210 μέτρα πάνω από την...
... παραγωγής του Soave. Εδώ ριζώνουν η Garganega και η Trebbiano, οι κύριες ποικιλίες της περιοχής. Από την κλάδεμα μέχρι τη συγκομιδή, ο αμπελώνας, περίπου δώδεκα εκτάρια στους λόφους της κλασικής περιοχής, φροντίζεται και παρακολουθείται μέσω μιας μεθοδικής εργασίας που προτιμά τις χειρονακτικές πρακτικές. Η ετήσια παραγωγή είναι περίπου ογδόντα χιλιάδες φιάλες σε διάφορους τύπους: το Soave Classico...
... προέλευσης. Η Vigna Rionda στη Serralunga d’Alba δεν είναι ένας μονοπώλητος αμπελώνας, γιατί είναι χωρισμένος μεταξύ διαφορετικών ιδιοκτητών, αλλά το Barolo Vigna Rionda του Massolino είναι σχεδόν κάθε χρονιά το καλύτερο. Και εμείς επιλέγουμε το καλύτερο. Και σας προτείνουμε το καλύτερο. Το ίδιο ισχύει και για τα κρασιά της Βενετίας, για τα τοσκανικά κρασιά και για τα κρασιά της Σικελίας, μέχρι τις σαμπάνιες ή τα υπέροχα κρασιά της Βουργουνδίας.
Η Di Majo Norante βρίσκεται βόρεια του Γκαρντάνο, στο Μολίζε, στο αρχαίο φέουδο των μαρκησίων Νοράντε της Σάντα Κριστίνα. Η εταιρεία παράγει κρασιά από δικά της σταφύλια από το 1800.
Η Di Majo Norante δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή, τη συγκομιδή των σταφυλιών και τις τεχνικές οινοποίησης, με στόχο τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας και της υγιεινής του κρασιού. Ο αμπελώνας αντιμετωπίζεται...
Αμπελώνας VINCENZO TORTORA
ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ… ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ…
Η οικογένεια Tortora ασχολείται με την παραγωγή κρασιού εδώ και πάνω από εκατό χρόνια… Η ιστορική επιχείρηση έχει τις ρίζες της σε μια μικρή κάβα όπου έγιναν τα πρώτα βήματα στην παραγωγή χύμα κρασιού και κρασιού σε μπουκάλι. Από τότε, πολλά έχουν αλλάξει, αλλά μετά από σχεδόν εκατό χρόνια ιστορίας στον κόσμο του κρασιού, η Κάβα Tortora...