...Η De Leite διατηρεί τον τεχνίτη χαρακτήρα της και επιλέγει αποφασιστικά την ποιότητα. 'Θέλουμε να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε την μπύρα. Όλες οι μπύρες μας είναι υψηλής ζύμωσης με δευτερογενή ζύμωση στη φιάλη. Κάθε μπύρα διαθέτει μια καλλιτεχνική ετικέτα, σχεδιασμένη από καλλιτέχνες. Οι μπύρες μας: Femme Fatale, Bon Homme, Enfant Terriple, Cuvée Mam'zelle, Ma mère spéciale, Cuvée Jeun'homme, Cuvée Soeur Ise, Fils à Papa.
... καλύτερων ποικιλιών, την προσοχή στην καλλιέργεια και για μια τεχνολογία που κατανοείται και εφαρμόζεται σωστά. Ένα από τα μυστικά των Βερντέ Οίνων είναι η επιλογή ποικιλιών, είναι η ποικιλία που προσδίδει στο κρασί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά του στοιχεία. Η Quinta de Curvos διαθέτει δική της κάβα, που βρίσκεται στο εσωτερικό της κτήματος, εξοπλισμένη με προηγμένη τεχνολογία καθώς και με εξοπλισμό ψύξης που επιτρέπει την εκτέλεση της οινολογικής διαδικασίας μέσω ψυχρής εκχύλισης, με ζύμωση σε σταθερή και ελεγχόμενη θερμοκρασία, που επιτρέπει αυστηρό οινολογικό έλεγχο.
Η Groep Op de Beeck είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για οικολογικές λύσεις. Η ομάδα είναι χωρισμένη σε διάφορες επιχειρήσεις:
- Biogas solutions (επεξεργασία οργανικών υπολειμμάτων σε βιοαέριο),
- Agrophil bvba - Feed (επεξεργασία οργανικών υπολειμμάτων σε ζωοτροφή),
- Op de Beeck nv (αναερόβια ζύμωση σε βιοαέριο και ξηρές κοκκώδεις ύλες),
- Op de Beeck Geert bvba (εμπόριο βελτιωτικών εδαφών),
- Orgacom bvba (εταιρεία μεταφορών της Groep Op de Beeck),
- Henrard SA (εταιρεία μεταφορών της Groep Op de Beeck).
...Η Χημική Εταιρεία Budenheim KG είναι ο διεθνής ειδικός σε υψηλής ποιότητας και υψηλής καθαρότητας φωσφορικά άλατα και ειδική χημεία για εφαρμογές σε όλους τους τομείς της ζωής και τις βιομηχανίες.
Τα φωσφορικά άλατα βρίσκουν εφαρμογή σε πολλές βιομηχανίες όπως για παράδειγμα:
•Κατασκευή
•Χρώμα & Επικάλυψη
•Ζύμωση
•Ανθεκτικότητα στη φωτιά
•Προστασία από φλόγες
•Γυαλί & Γυαλοκεραμικά
•Πλαστικό
•Μπαταρίες λιθίου-ιόντων
•Ιατρική τεχνολογία
•Μέταλλο
•Τρόφιμα
•Χαρτί & Ξύλινα σύνθετα υλικά
•Φάρμακα & Καλλυντικά
•Καθαριστικά
•Υφάσματα & Δέρμα
•Νερό...
...ΒΙΟΑΕΡΙΟΦΟΡΕΣ
Η OWS έχει σχεδιάσει καινοτόμες και κατοχυρωμένες τεχνολογίες ζύμωσης, με έναν αντιδραστήρα και έννοια προσαρμοσμένα σε κάθε τύπο υποστρώματος.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ
Το τμήμα Εργαστηρίου & Υπηρεσιών Συμβουλευτικής προσφέρει διάφορες δοκιμές και υπηρεσίες σχετικά με τη βιοαποικοδομησιμότητα, την κομποστοποίηση, την αναερόβια ζύμωση, τον έλεγχο, την επιθεώρηση & την ταξινόμηση διαφόρων ρευμάτων αποβλήτων και συμβουλευτική σχετικά με τη βιώσιμη ανάπτυξη.
Η ACTIF Industries είναι ο Γάλλος ειδικός στην κατασκευή εξοπλισμού για επαγγελματίες του τομέα της εστίασης, της συλλογικής σίτισης, των catering, των αρτοποιείων, των ζαχαροπλαστών και των σοκολατοποιών: συντήρηση, κατάψυξη, ζύμωση, μπλοκάρισμα ζυμών, διατήρηση θερμοκρασίας, αποθηκευτικά έπιπλα INOX, ντουλάπες, συντηρητές, καταψύκτες, υπερκαταψύκτες, πύργοι. Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται...
Είμαστε ένα Χειροποίητο Εργαστήριο που βρίσκεται στην Λομβαρδία, στον δήμο Σεβέσο, περίπου 22 χιλιόμετρα βόρεια του Μιλάνου, στην κατώτερη Μπριανζά, εντελώς αφιερωμένο στην παραγωγή της προψημένης βάσης της Πίνσα σε όλα τα μεγέθη της. Με την παραγωγή εννοούμε λεπτομερώς: τη δοσολογία των συστατικών, την ζύμωση, την ωρίμανση, την απλώση, το ψήσιμο και την συσκευασία του προϊόντος. Από την έδρα μας...
... για την επεξεργασία βιολογικά αποικοδομήσιμων αποβλήτων. 3) Επίλυση επιστημονικών και ερευνητικών προγραμμάτων. Η κύρια δραστηριότητα είναι η κατασκευή ΕWA Αερόβιων Ζυμωτών = κατοχυρωμένη και πιστοποιημένη τεχνολογία για ελεγχόμενη αερόβια θερμόφιλη ζύμωση. Ο ΕWA Ζυμωτής είναι ικανός να επεξεργάζεται όλους τους τύπους βιοαποβλήτων, συμπεριλαμβανομένων των ιλύων από εγκαταστάσεις επεξεργασίας...
Η Allinox GmbH - KUNZE food technology αναπτύσσει έπιπλα κουζίνας και είναι πολυειδικός ειδικός στη ζύμωση, την ψύξη και την κατάψυξη. Η Allinox GmbH - KUNZE food technology παράγει βιομηχανικές εγκαταστάσεις (εγκαταστάσεις ζύμωσης ροής; εγκαταστάσεις εισόδου; συμπαγείς θάλαμοι ζύμωσης; κινητός χώρος ζύμωσης; κλιματιστικά μηχανήματα), ψυκτικές εγκαταστάσεις (έτοιμες προς χρήση ψυκτικές...
... βαρέλια για ζύμωση και ωρίμανση διάρκειας 1, 2 ή 3 ετών. Τα lambics που προκύπτουν συνδυάζονται και εμφιαλώνονται για να δώσουν, μετά από 6 μήνες επαναζύμωσης, τη Gueuze Tilquin à l’ancienne, η οποία έχει περιεκτικότητα 6.4% alc/vol και πωλείται σε μπουκάλια των 37,5 και 75cl. Οι μπύρες μας: Gueuze Tilquin à l'ancienne, Quetsche Tilquin, Gueuze Tilquin έκδοση βαρελιού.
Η Πιτσαρία Civico2 είναι εδώ και χρόνια ένα από τα σημεία αναφοράς στην περιοχή όσον αφορά την παρασκευή παραδοσιακών και ειδικών πίτσων. Το μενού είναι πολύ εκτενές και περιλαμβάνει επίσης ολικής αλέσεως πίτσα και πίτσα με μακρά ζύμωση, και οι δύο πολύ ελαφριές και εύπεπτες, συνοδευόμενες από μια επιλογή ιταλικών και γερμανικών μικροζυθοποιιών. Η Πιτσαρία Civico2 χαρακτηρίζεται από μια απλή...
... και να επιλύει άμεσα προβλήματα.
Οι μηχανές σχεδιάζονται ειδικά σύμφωνα με τον στόχο χρήσης σε συνεργασία με τον πελάτη. Είτε πρόκειται για παστερίωση, ζύμωση, ψύξη ή κατάψυξη τροφίμων: οι μηχανές και οι εγκαταστάσεις που κατασκευάζει η Heinen είναι καινοτόμες και εξαιρετικά αξιόπιστες.
...Τα προϊόντα Ruwet είναι κατανεμημένα σε 3 κατηγορίες: οι "φυσικοί" σιδηροί, οι αρωματισμένοι σιδηροί και τα μη αλκοολούχα προϊόντα. Κάθε προϊόν αναπτύσσεται από επιλεγμένα φρούτα που στη συνέχεια πιέζονται επί τόπου, εξασφαλίζοντας έτσι τον έλεγχο ποιότητας σε όλη την αλυσίδα παραγωγής (η επεξεργασία των φρούτων, η ζύμωση του χυμού, η εμφιάλωση). Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το κατάστημα. Εκεί...
Η NETZSCH-Feinmahltechnik GmbH είναι η παγκοσμίως ηγέτιδα εταιρεία στην υγρή άλεση, την ανάμειξη και την ζύμωση. Η NETZSCH-Feinmahltechnik παράγει μηχανές παραγωγής σε διάφορα μεγέθη και πλήρεις γραμμές παραγωγής. Ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων και υπηρεσιών είναι διαθέσιμο για την υποστήριξη των πελατών.
Στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκεται ένα από τα πιο σύγχρονα εργαστήρια εφαρμογών...
... CAPASONI και βαρελιών που προορίζονται για τη ζύμωση και τη συντήρηση του κρασιού. Το 1989 σημειώθηκε μια σημαντική στροφή, καθώς όλα τα εκτάρια που εκτείνονται πέρα από 150 εκτάρια μετατράπηκαν στη μέθοδο της Βιολογικής Γεωργίας.
Για την παραγωγή του: NEGROAMARO ROSSO - NEGROAMARO ROSÈ - FIANO BIANCO με τη βιολογική μέθοδο.
... μειώνοντας την περιεκτικότητα σε ζάχαρη.
Φούρνος ζαχαροπλαστείο Pietro Quercia
Ο φούρνος ζαχαροπλαστείο Pietro Quercia, που βρίσκεται στο Montecosaro, προήλθε από την ιδέα να παραχθεί ένα ψωμί που να προσφέρει γεύση και εύπεπτο αποτέλεσμα, χάρη στη μακρά ζύμωση με προζύμι, το οποίο ανανεώνουμε καθημερινά. Οι αρχαίοι σπόροι από την περιοχή των Μάρκε είναι αποτέλεσμα οικολογικής καλλιέργειας που...
... με ειδικές γραμμές λιθογραφίας, μπορούμε να παρέχουμε πολύπλοκες και εξελιγμένες προσαρμογές. Με πάθος και δέσμευση, υποστηρίζουμε τους πελάτες μας μέχρι την επιτυχία των έργων τους. ΚΑΠΣΟΥΛΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ και BIDULES για τη ζύμωση σε μπουκάλι (παραδοσιακή και αρχαία μέθοδος). ΚΑΠΣΟΥΛΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ για αφρώδη κρασιά και/ή αρωματισμένα και χειροποίητες μπύρες. Η ΒΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ σας εγγυάται εξαιρετική ανταπόκριση και σύντομο κύκλο προμήθειας. Η ομάδα μας, που περιλαμβάνει έναν οινολόγο, είναι στη διάθεσή σας και θα σας συμβουλεύσει.
... εβδομάδα ή περισσότερο ανάλογα με τις χρονιές. Αυτή η φάση επιτρέπει την εξαγωγή των τανινών και του χρώματος που περιέχονται στη φλούδα του σταφυλιού. Όταν οι δεξαμενές φτάσουν σε θερμοκρασία περίπου 16-18°C, η δραστηριότητα των ζυμών ξεκινά και η αλκοολική ζύμωση.
Βιολογικά ποτά από 100% φυσικά συστατικά, χωρίς τεχνητές γλυκαντικές ουσίες, χωρίς τεχνητά συστατικά. Ζυμωμένα ποτά, γαλακτική ζύμωση. Βιολογικό ποτό για παιδιά. Οικογένεια προϊόντων IXSO.
... συμπληρώματα και καλλιέργειες εκκίνησης για τη ζύμωση τροφίμων, ειδικότερα για τυριά και γαλακτοκομικά προϊόντα. Η διεύθυνση Labware εμπορεύεται εργαστηριακό εξοπλισμό, υλικά και αντιδραστήρια.
3) Η Kemikalia είναι εξειδικευμένη σε συστατικά για την αγορά της βόρειας Ευρώπης.
4) Το Κέντρο Πειραματικού Γάλακτος - CSL παράγει γαλακτοκομικούς ζυμομύκητες προβιοτικών για την ευημερία των ανθρώπων και των ζώων.
Σήμερα, το Sacco System απασχολεί περισσότερους από 360 συνεργάτες και πωλεί σε περισσότερες από 110 χώρες παγκοσμίως.
... τεχνικές του παρελθόντος, δηλαδή αργή ζύμωση, χάλκινες μήτρες, χειροποίητη απλώση σε σκελετούς και ξήρανση σε χαμηλή θερμοκρασία (μέγιστο 45° για ξηράνσεις έως 36 ώρες), πιστή στην παραδοσιακή τέχνη των ζυμαρικών, σε ένα κατάλληλο και σεβαστό περιβάλλον σύμφωνα με όλες τις κανονιστικές διατάξεις.
Οι σπόροι που επιλέγουμε για τα ζυμαρικά μας καλλιεργούνται και επεξεργάζονται κυρίως στη Σικελία.
Από...
... λεπτά, μετά τα αφήνουμε να φουσκώσουν για μία ώρα. Το ψωμί στη συνέχεια απλώνεται, διαμορφώνεται σε καρβέλια μεγάλα ή φρατζόλες βάρους περίπου 1 ή 2 κιλών, τοποθετείται σε ξύλινες κούτες, πασπαλίζεται με αλεύρι ή τριμμένο ψωμί και καλύπτεται με πανιά από κάνναβη. Μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα κατά το οποίο πραγματοποιείται η δεύτερη ζύμωση, προχωρούμε στο ψήσιμο, το οποίο γίνεται αυστηρά σε ξυλόφουρνο από καστανιά για περίπου μία ώρα και είκοσι λεπτά.
...Εταιρεία που ιδρύθηκε το 1992 από τον Vicente Comin. Επιχείρηση αποκλειστικής εκπροσώπησης μηχανών για αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία ημιβιομηχανικής και βιομηχανικής κλίμακας και τα σημεία πώλησής της, ειδικευμένη σε όλη τη διαδικασία παραγωγής από τους σιλό/διαίρεση/ρολάρισμα/ζύμωση/φούρνους... κ.λπ. Τεχνική υπηρεσία αποκλειστικά της Comin Machinery, πιστοποιημένη από τους εκπροσώπους: Γερμανία...
Námásté, s.r.o., μια εταιρεία που ασχολείται με την παραγωγή μελιού εδώ και πολλά χρόνια. Προσφέρουμε 7 είδη νόστιμου μελιού παραγόμενου στη Σλοβακία. Με την περιεκτικότητα αλκοόλ που προκύπτει από τη φυσική ζύμωση του διαλύματος μελιού με τη βοήθεια οινοποιητικών ζυμών, αυτό το ποτό κατατάσσεται στην κατηγορία των κρασιών, είναι κρασί από μέλι. Οι περισσότερες μέλι είναι παραγόμενες σε πιο...
...όπως αλεύρια πρώτης ποιότητας, φυσική μαγιά "criscito" και αλάτι, σε συνδυασμό με την χειροποίητη επεξεργασία που ακολουθείται από μια ζύμωση τουλάχιστον τεσσάρων ωρών και ψήσιμο σε ξυλόφουρνο, παράγεται ψωμί μοναδικό και γνήσιο. Αφιερώσουμε κάθε ενέργεια και προσοχή στις διατροφικές ανάγκες για μια υγιεινή, ισορροπημένη και έξυπνη διατροφή. Τα προϊόντα μας ανακαλύπτουν με τρόπο νόστιμο και ελκυστικό...
... του, προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, σύμφωνα με ευρωπαϊκά πρότυπα. Η εταιρεία έχει ως κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την παραγωγή παλίκας από ζύμωση φρούτων (μήλα, αχλάδια, δαμάσκηνα, σταφύλια). Για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ποιότητας, χρησιμοποιούμε πρώτες ύλες που πληρούν τις ποιοτικές προδιαγραφές. Στην αναγνώριση των πελατών μας, προσφέρουμε ανταγωνιστικά προϊόντα που αντικατοπτρίζουν τη σχέση ποιότητας - τιμής. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία σχετικά με τα προϊόντα μας και την αγορά τους, είμαστε στη διάθεσή σας.
Αντί να έχετε 12 ξεχωριστές κουζίνες στην κουζίνα σας, μπορείτε να κάνετε τα πάντα με τον Thermomix. Από το άλεσμα σιτηρών, το μαγείρεμα, τον ατμό, το τρίψιμο, την ζύμωση ζυμών, το πουρέ και πολλά άλλα. Είτε μαγειρεύετε ολόκληρα γεύματα, είτε ετοιμάζετε παγωτό, είτε παρασκευάζετε τον πουρέ για το μωρό σας, ο Thermomix διευκολύνει τη δουλειά σας στην κουζίνα. Επαναστατεί τη δουλειά σας στην...
Σχεδίαση, κατασκευή και συμβουλευτική για μικροζυθοποιίες και ζυθοποιίες
Συντήρηση και επέκταση της γκάμας μπύρας
Ανάπτυξη εποχιακών και ειδικών μπυρών
Εκπαίδευση σε συνταγές, ζυθοποίηση και ζύμωση.
Τύπος Μπύρας: PALE ALE AMBAR (Υψηλή ζύμωση), με προσθήκη πορτοκαλιού Βαλένθια. Με καλή ισορροπία μεταξύ βύνης και λυκίσκου, προσθέτοντας πορτοκάλι για να δώσει μια ειδική και διαφοροποιημένη νότα από την περιοχή μας και από τις υπόλοιπες μπύρες της αγοράς. Μπύρα χωρίς παστερίωση ή φιλτράρισμα και ζύμωση σε δεύτερη φιάλη. Αλκοόλ: 5% Vol. Όψη: Χρώμα κεχριμπαρένιο, έντονο και με αφρό. Γεύση: Γεύση...