Η Bertelli Formaggi S.r.l., παρούσα στην αγορά εδώ και τέσσερις γενιές, προτείνει τυριά ωρίμανσης και φρέσκα εξαιρετικής ποιότητας. Είμαστε σημείο αναφοράς για πολλές ευρωπαϊκές δραστηριότητες για την προμήθεια όχι μόνο του Parmigiano Reggiano ωρίμανσης από 12 μήνες έως 60 μήνες, αλλά και τυριών από κατσίκι και πρόβατο της ιταλικής παράδοσης. Είμαστε προμηθευτές και τυπικών αλλαντικών όπως σαλάμι,...
... χαλικώδες για να σας προσφέρει ένα κρασί κομψό και γενναιόδωρο, που εκπροσωπεί όλο το κύρος των κρασιών μας από το Bordeaux.
VINIFICATION
Παραδοσιακή σε δεξαμενές inox.
CÉPAGES
Merlot
Cabernet Franc
Cabernet Sauvignon
DÉGUSTATION
Σκούρο γκρανάτ με βιολετί ανταύγειες
Άρωμα ανθισμένο και ανοιχτό από κόκκινα φρούτα
Στόμα απαλό και σάρκινο, κυριαρχούμενο από αρώματα ώριμων φρούτων και υποστηριζόμενο από λεπτούς τανίνες.
ACCORDS METS & VINS
Να απολαύσετε με ψητό κόκκινο κρέας, ψητό ώμο αρνιού ή ένα ωριμασμένο τυρί.
18°C.
RÉCOMPENSES
2012 : Αναφορά στο IWC 2013...
... ευρείας γκάμας λεπίδων πριονιού, υψηλής ποιότητας προϊόντα όπως λεπτό ψάρι ή ωριμασμένο βοδινό μπορούν να επεξεργαστούν με ακριβές βάρος και οπτικά ελκυστικά.
Τάση: 230 V μονοφασικό εναλλασσόμενο ρεύμα
Υλικό σκελετού: Ανοξείδωτος χάλυβας
Επιφάνεια εγκατάστασης (Μ x Π): 350 x 360 mm / 13.8" x 14.2"
Μέγιστες διαστάσεις (Μ x Π x Υ): 580 x 520 x 857 mm / 22.8" x 20.5" x 33.7"
Μέγεθος προϊόντος: Ύψος: 250 mm / 9.8"
Πλάτος: 10 - 190 mm / 0.4" - 7.5"
Τύπος προστασίας: IP55...
Η Monte Safira είναι ένας premium κατασκευαστής και εξαγωγέας υψηλής ποιότητας πορτογαλικών προϊόντων, που ειδικεύεται στο ελαιόλαδο και την παραδοσιακή αλλαντοποιία. Βρισκόμενη στην Πορτογαλία, η Monte Safira είναι αφιερωμένη στην παραγωγή αυθεντικών προϊόντων χρησιμοποιώντας παραδοσιακές μεθόδους, εξυπηρετώντας καταναλωτές που αναζητούν τις γεύσεις της πατρίδας τους. Η γκάμα προϊόντων της εταιρε...
...Ζαμπόν σεράνο με ξήρανση όχι μικρότερη από 18 μήνες, ωριμασμένο σε αποθήκες, αφήνεται να ξεκουραστεί για τον απαραίτητο χρόνο ώστε να επιτευχθεί η συγχώνευση των λιπαρών, οι οποίες έχουν μια λιπαρή εμφάνιση με λαμπερό σεράνο χρώμα. Η χρωματική απόχρωση κατά την κοπή του ζαμπόν ρεζέρβα κυμαίνεται από κόκκινο μωβ με ελαφρές ραβδώσεις λιπαρών που διεισδύουν στο άπαχο κρέας. Είναι ένα προϊόν με ήπια...
... των αστέρων σεφ. Ένα κομψό κρέας του οποίου η αργή ωρίμανση 30 ημερών ισορροπεί την έντασή του και τη γεύση του. Η ξηρή ωρίμανση σε ψυχρό θάλαμο ελέγχεται καθημερινά από κρεοπώλες, των οποίων η δεξιοτεχνία προσφέρει στο κρέας την μεταξένια υφή του που προαναγγέλλει την εκλεπτυσμένη γλυκύτητά του στο στόμα.
Η Grand Caractère έχει επιλέξει την διαφανή τεχνολογία Skin Pack για τις συσκευασίες της. Αγκαλιάζει το κρέας και σας επιτρέπει να δείτε το προϊόν σας απευθείας στο ράφι για να κάνετε την επιλογή σας με βάση τις προτιμήσεις σας: μαρμαράδα, χρώμα, σχήμα, … .
...Σερβίρονται σε: Μάλλινες ή σωληνωτές (Σκληρές ή ευέλικτες).
Ποιότητα: AAB, AB ή A.
Μήκος: 80μ και 90μ.
Είναι ιδανικές για φρέσκο και ωριμασμένο λουκάνικο μικρών διαμέτρων:
Φρανκφούρτης, λουκάνικο, τσιτόρρα.
Παρουσιάζονται σε δύο τύπους μήκους σε όλα τα διαμετρήματα (45 και 80 μέτρα)
ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΑ
18/20 – 20/22 – 22/24 – 24/26...
... εξωτερικός " πυρήνας " που κόβεται όταν το κρέας μαγειρεύεται.
Αυτά τα είδη μούχλας συμπληρώνουν τα φυσικά ένζυμα του μοσχαριού, βοηθώντας έτσι στην ανάπτυξη και τη βελτίωση της γεύσης του κρέατος. Ο Θαμνίδιος (είδος μύκητα) είναι ιδιαίτερα γνωστός και παράγει κολλαγενωτικά ένζυμα που συμβάλλουν σημαντικά στην τρυφερότητα και τη γεύση του ξηρού παλιού κρέατος.
Λόγω της ακριβής διαδικασίας ξηρής ωρίμανσης, το παρασκευασμένο κρέας μέχρι τώρα ήταν διαθέσιμο μόνο σε ελίτ εστιατόρια και ξενοδοχεία...
...Ωριμασμένο guanciale, παρασκευασμένο από το καλύτερο πιστοποιημένο ιταλικό φρέσκο κρέας. Ιδανικό για τα καλύτερα πιάτα ζυμαρικών amatriciana, carbonara και gricia.
Ωριμασμένο για τουλάχιστον 2880 ώρες για να προσφέρει την καλύτερη γεύση στα πιάτα σας.
Μοναδικό και αξέχαστο.
... αλλαντικών: πιπέρι, καυτερή πιπεριά, άγριο μάραθο. Η ζύμη τοποθετείται σε έντερο και δένεται χειροκίνητα για να σχηματίσει την κλασική μορφή του σαλαμινιού. Η ωρίμανση γίνεται σε χώρους με ελεγχόμενη υγρασία και θερμοκρασία για τουλάχιστον 40 ημέρες. Συνιστάται ως ορεκτικό και για να γεμίσει σάντουιτς.
ΒΑΡΟΣ: 500/550g
Βάρος: 0.350 kg
Συστατικά: Χοιρινό κρέας, Αλάτι, Φυσικά αρώματα και μπαχαρικά
Ζάχαρα: Δεξτρόζη και σακχαρόζη
Αντιοξειδωτικά: E301
Συντηρητικά: E250-E252
Κατηγορία: Καλαβρέζικα αλλαντικά...
Στην DOMPAL διαθέτουμε την καλύτερη επιλογή από ζαμπόν και αλλαντικά, ιβηρικό κρέας, αποκλειστικά τυριά, AOVE, κρασιά και τις πιο εκλεκτές κονσέρβες λαχανικών και θαλασσινών. Κάθε ένα από τα προϊόντα μας είναι το αποτέλεσμα μιας μεθοδικής επιλογής για να προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας. Από το εργοστάσιο ξηράνσεως και παραγωγής μας στο Χαμπούγκο (Ουέλβα) και την κύρια έδρα μ...
... τη όμορφη και πολύ επιτυχημένη φιάλη! Ένα μπουκάλι που μπορεί να σταθεί μόνο του αλλά θα εκφράσει το καλύτερό του στο τραπέζι με ψητά ψάρια, λευκό κρέας ή μια επιλογή από τυριά.
Περιεκτικότητα: 75cl
Τύπος: Λευκό Κρασί
Ποικιλία: 100% Chardonnay
AOC: Arbois
Φύλαξη: Έτοιμο προς κατανάλωση τώρα και μπορεί να διατηρηθεί μέχρι το 2029
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 11-13°C...
...Χαλάλ φουέτ από βοδινό κρέας, φτιαγμένο χειροποίητα στην Ανδαλουσία. Αποξηραμένο και ωριμασμένο σύμφωνα με τους ανέμους των βουνών.
Πώληση ανά κομμάτι / κουτί / παλέτα...
...Το προσούτο από την Πάρμα είναι ένα ωριμασμένο χοιρινό κρέας που παράγεται στην επαρχία της Πάρμα, στο βόρειο τμήμα της Ιταλίας. Είναι ένα παραδοσιακό προϊόν με μακρά ιστορία, δημοφιλές και διάσημο στην Ιταλία και πέρα από αυτήν. Το προσούτο από την Πάρμα παράγεται αποκλειστικά από ιταλικούς χοίρους και ωριμάζει για τουλάχιστον 24 μήνες. Αυτό το προϊόν διαθέτει πιστοποίηση ΠΟΠ (DOP).
...Δημιουργία ζαμπόν Bayonne, καθαρού χοίρου από το νοτιοδυτικό τμήμα της Γαλλίας IGP, που αναγνωρίζεται από την τρυφερή και λεπτή σάρκα του, η οποία προκύπτει από την ωρίμανση 12 μηνών. Ένα ζαμπόν που απολαμβάνει IGP (Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη) για την ποιότητά του. Ωριμασμένο σύμφωνα με μια παραδοσιακή τεχνική. Το κρέας του είναι τρυφερό και ζουμερό, λιγότερο αλμυρό από τα περισσότερα ξηρά ζαμπόν.
...Το Guanciale είναι ένα αλλαντικό που προέρχεται από το μάγουλο του χοίρου. Το κρέας μασάρεται με αλάτι για περίπου πέντε ημέρες. Προστίθεται πιπέρι και τσίλι και αρωματίζεται με δεντρολίβανο και φασκόμηλο για να γίνει το κρέας ακόμη πιο νόστιμο. Η ωρίμανση, που διαρκεί από 60 έως 90 ημέρες, γίνεται σε χώρους με ιδανικό κλίμα και υγρασία. Χρησιμοποιείται στην κουζίνα σε διάφορες συνταγές και σάλτσες: ζυμαρικά alla carbonara, gricia και amatriciana για να αναφέρουμε τις πιο διάσημες.
...Φτιαγμένο από επιλεγμένα άπαχα κομμάτια και μαρμαρωμένο κρέας από ιβηρικό χοιρινό. Καρυκευμένο με επιλεγμένα μπαχαρικά (πάπρικα για το κόκκινο ιβηρικό chorizo) και ωριμασμένο σε φυσικό ξηραντήριο.
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
...Μείγμα προσθέτων (συντηρητικών) για χρήση σε αλλαντικά, για την παρασκευή κρεατικών προϊόντων που δεν έχουν υποστεί θερμική επεξεργασία, ωρίμανσης με παραδοσιακές μεθόδους (ωριμασμένο ζαμπόν, ωριμασμένος ώμος, λουκάνικο, κρέας ξηρής ωρίμανσης και παρόμοια προϊόντα) με περίοδο ωρίμανσης άνω των 45 ημερών. Μορφή: σακούλες 5kg...
... Lesage Prestige, η ατμομηχανή της ομάδας, επικεντρώνεται στην πώληση κρεάτων υψηλής ποιότητας και στην επιλογή προϊόντων, σε B to B. Τα κύρια προϊόντα μας είναι: το ωριμασμένοκρέας, το Βόειο κρέας από τη Γαλικία, το Angus, το Βόειο κρέας από το Κόμπε, μεταξύ άλλων. Οι κύριοι πελάτες μας είναι τα steakhouse, τα εστιατόρια που επιθυμούν να προσφέρουν «prestige» κρέατα και οι παραδοσιακές κρεοπωλεία.