... χαλικώδες για να σας προσφέρει ένα κρασί κομψό και γενναιόδωρο, που εκπροσωπεί όλο το κύρος των κρασιών μας από το Bordeaux.
VINIFICATION
Παραδοσιακή σε δεξαμενές inox.
CÉPAGES
Merlot
Cabernet Franc
Cabernet Sauvignon
DÉGUSTATION
Σκούρο γκρανάτ με βιολετί ανταύγειες
Άρωμα ανθισμένο και ανοιχτό από κόκκινα φρούτα
Στόμα απαλό και σάρκινο, κυριαρχούμενο από αρώματα ώριμων φρούτων και υποστηριζόμενο από λεπτούς τανίνες.
ACCORDS METS & VINS
Να απολαύσετε με ψητό κόκκινο κρέας, ψητό ώμο αρνιού ή ένα ωριμασμένο τυρί.
18°C.
RÉCOMPENSES
2012 : Αναφορά στο IWC 2013...
... των αστέρων σεφ. Ένα κομψό κρέας του οποίου η αργή ωρίμανση 30 ημερών ισορροπεί την έντασή του και τη γεύση του. Η ξηρή ωρίμανση σε ψυχρό θάλαμο ελέγχεται καθημερινά από κρεοπώλες, των οποίων η δεξιοτεχνία προσφέρει στο κρέας την μεταξένια υφή του που προαναγγέλλει την εκλεπτυσμένη γλυκύτητά του στο στόμα.
Η Grand Caractère έχει επιλέξει την διαφανή τεχνολογία Skin Pack για τις συσκευασίες της. Αγκαλιάζει το κρέας και σας επιτρέπει να δείτε το προϊόν σας απευθείας στο ράφι για να κάνετε την επιλογή σας με βάση τις προτιμήσεις σας: μαρμαράδα, χρώμα, σχήμα, … .
... τη όμορφη και πολύ επιτυχημένη φιάλη! Ένα μπουκάλι που μπορεί να σταθεί μόνο του αλλά θα εκφράσει το καλύτερό του στο τραπέζι με ψητά ψάρια, λευκό κρέας ή μια επιλογή από τυριά.
Περιεκτικότητα: 75cl
Τύπος: Λευκό Κρασί
Ποικιλία: 100% Chardonnay
AOC: Arbois
Φύλαξη: Έτοιμο προς κατανάλωση τώρα και μπορεί να διατηρηθεί μέχρι το 2029
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 11-13°C...
...Χαλάλ φουέτ από βοδινό κρέας, φτιαγμένο χειροποίητα στην Ανδαλουσία. Αποξηραμένο και ωριμασμένο σύμφωνα με τους ανέμους των βουνών.
Πώληση ανά κομμάτι / κουτί / παλέτα...
...Δημιουργία ζαμπόν Bayonne, καθαρού χοίρου από το νοτιοδυτικό τμήμα της Γαλλίας IGP, που αναγνωρίζεται από την τρυφερή και λεπτή σάρκα του, η οποία προκύπτει από την ωρίμανση 12 μηνών. Ένα ζαμπόν που απολαμβάνει IGP (Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη) για την ποιότητά του. Ωριμασμένο σύμφωνα με μια παραδοσιακή τεχνική. Το κρέας του είναι τρυφερό και ζουμερό, λιγότερο αλμυρό από τα περισσότερα ξηρά ζαμπόν.
... Lesage Prestige, η ατμομηχανή της ομάδας, επικεντρώνεται στην πώληση κρεάτων υψηλής ποιότητας και στην επιλογή προϊόντων, σε B to B. Τα κύρια προϊόντα μας είναι: το ωριμασμένοκρέας, το Βόειο κρέας από τη Γαλικία, το Angus, το Βόειο κρέας από το Κόμπε, μεταξύ άλλων. Οι κύριοι πελάτες μας είναι τα steakhouse, τα εστιατόρια που επιθυμούν να προσφέρουν «prestige» κρέατα και οι παραδοσιακές κρεοπωλεία.