Η Bertelli Formaggi S.r.l., παρούσα στην αγορά εδώ και τέσσερις γενιές, προτείνει τυριά ωρίμανσης και φρέσκα εξαιρετικής ποιότητας. Είμαστε σημείο αναφοράς για πολλές ευρωπαϊκές δραστηριότητες για την προμήθεια όχι μόνο του Parmigiano Reggiano ωρίμανσης από 12 μήνες έως 60 μήνες, αλλά και τυριών από κατσίκι και πρόβατο της ιταλικής παράδοσης. Είμαστε προμηθευτές και τυπικών αλλαντικών όπως σαλάμι,...
...Ωριμασμένο guanciale, παρασκευασμένο από το καλύτερο πιστοποιημένο ιταλικό φρέσκο κρέας. Ιδανικό για τα καλύτερα πιάτα ζυμαρικών amatriciana, carbonara και gricia.
Ωριμασμένο για τουλάχιστον 2880 ώρες για να προσφέρει την καλύτερη γεύση στα πιάτα σας.
Μοναδικό και αξέχαστο.
... αλλαντικών: πιπέρι, καυτερή πιπεριά, άγριο μάραθο. Η ζύμη τοποθετείται σε έντερο και δένεται χειροκίνητα για να σχηματίσει την κλασική μορφή του σαλαμινιού. Η ωρίμανση γίνεται σε χώρους με ελεγχόμενη υγρασία και θερμοκρασία για τουλάχιστον 40 ημέρες. Συνιστάται ως ορεκτικό και για να γεμίσει σάντουιτς.
ΒΑΡΟΣ: 500/550g
Βάρος: 0.350 kg
Συστατικά: Χοιρινό κρέας, Αλάτι, Φυσικά αρώματα και μπαχαρικά
Ζάχαρα: Δεξτρόζη και σακχαρόζη
Αντιοξειδωτικά: E301
Συντηρητικά: E250-E252
Κατηγορία: Καλαβρέζικα αλλαντικά...
...Το Guanciale είναι ένα αλλαντικό που προέρχεται από το μάγουλο του χοίρου. Το κρέας μασάρεται με αλάτι για περίπου πέντε ημέρες. Προστίθεται πιπέρι και τσίλι και αρωματίζεται με δεντρολίβανο και φασκόμηλο για να γίνει το κρέας ακόμη πιο νόστιμο. Η ωρίμανση, που διαρκεί από 60 έως 90 ημέρες, γίνεται σε χώρους με ιδανικό κλίμα και υγρασία. Χρησιμοποιείται στην κουζίνα σε διάφορες συνταγές και σάλτσες: ζυμαρικά alla carbonara, gricia και amatriciana για να αναφέρουμε τις πιο διάσημες.