...Ζαμπόν σεράνο με ξήρανση όχι μικρότερη από 18 μήνες, ωριμασμένο σε αποθήκες, αφήνεται να ξεκουραστεί για τον απαραίτητο χρόνο ώστε να επιτευχθεί η συγχώνευση των λιπαρών, οι οποίες έχουν μια λιπαρή εμφάνιση με λαμπερό σεράνο χρώμα. Η χρωματική απόχρωση κατά την κοπή του ζαμπόν ρεζέρβα κυμαίνεται από κόκκινο μωβ με ελαφρές ραβδώσεις λιπαρών που διεισδύουν στο άπαχο κρέας. Είναι ένα προϊόν με ήπια...
...Σερβίρονται σε: Μάλλινες ή σωληνωτές (Σκληρές ή ευέλικτες).
Ποιότητα: AAB, AB ή A.
Μήκος: 80μ και 90μ.
Είναι ιδανικές για φρέσκο και ωριμασμένο λουκάνικο μικρών διαμέτρων:
Φρανκφούρτης, λουκάνικο, τσιτόρρα.
Παρουσιάζονται σε δύο τύπους μήκους σε όλα τα διαμετρήματα (45 και 80 μέτρα)
ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΑ
18/20 – 20/22 – 22/24 – 24/26...
Στην DOMPAL διαθέτουμε την καλύτερη επιλογή από ζαμπόν και αλλαντικά, ιβηρικό κρέας, αποκλειστικά τυριά, AOVE, κρασιά και τις πιο εκλεκτές κονσέρβες λαχανικών και θαλασσινών. Κάθε ένα από τα προϊόντα μας είναι το αποτέλεσμα μιας μεθοδικής επιλογής για να προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας. Από το εργοστάσιο ξηράνσεως και παραγωγής μας στο Χαμπούγκο (Ουέλβα) και την κύρια έδρα μ...
...Φτιαγμένο από επιλεγμένα άπαχα κομμάτια και μαρμαρωμένο κρέας από ιβηρικό χοιρινό. Καρυκευμένο με επιλεγμένα μπαχαρικά (πάπρικα για το κόκκινο ιβηρικό chorizo) και ωριμασμένο σε φυσικό ξηραντήριο.
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
...Μείγμα προσθέτων (συντηρητικών) για χρήση σε αλλαντικά, για την παρασκευή κρεατικών προϊόντων που δεν έχουν υποστεί θερμική επεξεργασία, ωρίμανσης με παραδοσιακές μεθόδους (ωριμασμένο ζαμπόν, ωριμασμένος ώμος, λουκάνικο, κρέας ξηρής ωρίμανσης και παρόμοια προϊόντα) με περίοδο ωρίμανσης άνω των 45 ημερών. Μορφή: σακούλες 5kg...