...Το Secreto Cruceta από ιβηρικό χοιρινό είναι ένα αποκλειστικό κομμάτι που ξεχωρίζει για την έντονη γεύση και την ζουμερή του υφή. Εξάγεται από το κάτω μέρος της ράχης του μπέικον, κοντά στον ώμο, αυτό το κομμάτι προέρχεται από ιβηρικούς χοίρους άνω των 10 μηνών, που εκτρέφονται ελεύθερα και τρέφονται φυσικά. Με βάρος περίπου 500 έως 650 γραμμάρια, το Secreto Cruceta είναι ιδανικό για παρασκευές...
...Το αλατισμένο μπέικον, ή αλατισμένο χοιρινό κοιλιά, είναι μια παραδοσιακή πορτογαλική λιχουδιά που έχει τελειοποιήσει η Monte Safira. Φτιαγμένο από τα καλύτερα εθνικά κρέατα, αυτό το προϊόν αλατίζεται και ωριμάζει προσεκτικά για να ενισχύσει τις φυσικές του γεύσεις. Το αποτέλεσμα είναι μια πλούσια και νόστιμη γεύση που είναι ταυτόχρονα ικανοποιητική και ευέλικτη, καθιστώντας την δημοφιλή επιλογή...
...Η τέλεια πικρή γλυκιά συνδυασμένη σε σχήμα κροκέτας.
Για τους κυνηγούς θησαυρών, ένα πραγματικό σνακ για τους λάτρεις του φαγητού. Είμαστε πολύ χαρούμενοι να σας παρουσιάσουμε τις τέλειες κροκέτες, κρεμώδεις στο εσωτερικό, τραγανές στο εξωτερικό με την πιο λεπτή επικάλυψη ψίχας για κάθε γούστο.
Κρέας
Χοιρινό κρέας με κρασί Palo Cortado
Μείγμα κρεάτων στιφάδο
Κοτόπουλο με κρασί Montilla
Μαύρη πουτίγκα
Μπέικον και χουρμάδες
Ψάρι
Μπακαλιάρος
Τόνος
Καπνιστός Σολομός
Γαρίδες Σκαμπί
Πολίτικος Χταπόδι
Χορτοφαγικά
Σπανάκι με καρύδια και κάσιους
Ρατατούι
48/50 μονάδες/ Κιλό
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Κροκέτες...
Η Embutidos La Hoguera S.A. είναι μια Αγροδιατροφική Επιχείρηση, που ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1986, ως συνέχεια ενός Ολοκληρωμένου Έργου που περιλαμβάνει όλη την αλυσίδα από την παραγωγή χοίρων, σφαγείο, αίθουσα κοπής, μέχρι την επεξεργασία των προϊόντων.
Η φιλοσοφία με την οποία ξεκίνησε αυτό το Έργο προήλθε από τέσσερις εταίρους με την ιδέα να δημιουργήσουν προστιθέμενη αξία στην παραγω...
Η MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) έχει την έδρα της στο Γκουιχουέλο (Σαλαμάνκα) και ασχολείται, σχεδόν αποκλειστικά, με τη βιομηχανία του ιβηρικού χοίρου. Στόχος της ήταν να κατασκευάσει ένα σφαγείο με τμήμα κοπής και τήξης λιπαρών, που θα της παρείχε τη σφαγή και κοπή των χοίρων που χρειάζονταν οι βιομηχανίες της, καθώς και τη μετατροπή του μπέικον σε λίπος μέσω μιας διαδικασίας τήξης, ξεκινώντ...
...ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: χοιρινό κρέας και μπέικον, αλάτι, μπαχαρικά, δεξτρόζη, άμυλο, ζάχαρη, αντιοξειδωτικά (E331, E301) και συντηρητικό E250. Φυσικό χοιρινό έντερο. Μπορεί να περιέχει ίχνη πρωτεΐνης γάλακτος και σόγιας.
...Δίδυμο Ιβηρικού Μπέικον από χοιρινόμπέικον και σαλάμι.
Αποτελείται από 1 κομμάτι Βελίτα ΧοιρινόΜπέικον και 1 κομμάτι Βελίτα Σαλάμι.
Και τα δύο κομμάτια είναι 100% φυσικά, χωρίς τεχνητά πρόσθετα και έχουν στενό και πολύ λεπτό διαμέτρημα.
Βάρος: 0,700 Kg...
...Χοιρινό Μπριζόλα Μπέρκσαϊρ
Χοιρινό Μπριζόλα Μπέρκσαϊρ
Σκεφτείτε την κοιλιά του χοίρου ως λίπος με το κρέας ακόμα πάνω της. Οι σεφ αγαπούν να χρησιμοποιούν τη γεύση της μπέικον για να καρυκεύσουν πράσινα λαχανικά ή φασόλια φούρνου, ή σε χορταστικές σούπες και στιφάδο. Με μια καλή μίξη μπαχαρικών, μπορείτε να αναδημιουργήσετε την τραγανή χοιρινή κοιλιά που θα βρείτε στο αγαπημένο σας εστιατόριο στο σπίτι σας στον φούρνο σας.
...Κενό αέρος ξηρή κοιλιά χοίρου
100% σπιτική
Συστατικά: κοιλιά χοίρου, αλάτι, πιπέρι, βότανα της Προβηγκίας.
Για τα μπέικον σας ή σε λεπτές φέτες ψημένες για να αναδείξετε τα αυγά σας scrambled ή τηγανητά.
19,35 €/kg
Ελάχιστο καθαρό βάρος προϊόντος: 400 γρ.
... γευστικών προφίλ όπως τηγανητό, ψητό, ζουμερό, βραστό, ψημένο και πικάντικο. Τα αρώματα παράγονται σύμφωνα με τις τρέχουσες οδηγίες της ΕΕ (συμπεριλαμβανομένου του κανονισμού αρωμάτων 1334-2008).
Πιθανά γευστικά προφίλ:
Κοτόπουλο και γαλοπούλα
Βόειο κρέας και πικάντικο κρέας
Χοιρινό, ζαμπόν και μπέικον
Αρνί
Τσεχία: Τσεχία
20 κιλά: 20 κιλά...
...Τα κρέατα Ιβηρικού μας παρουσιάζουν υφές και γεύσεις που μαρτυρούν τον προσεκτικά εποπτευόμενο κύκλο παραγωγής μας. Είτε για τη βιομηχανία ξενοδοχείων είτε για τον καταναλωτή, γιατί να μην απολαύσετε το χοιρινό Ιβηρικού σε όλες του τις μορφές;
Βάρος: 1,2 κιλά...
Η Niño Manuel είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, αφιερωμένη στην εμπορία όλων των προϊόντων του ιβηρικού χοίρου. Βρισκόμαστε στην τοποθεσία Αρασένα, στην καρδιά της Σιέρα ντε Αρασένα και Πίκος ντε Αρόχε (Ουέλβα), γεγονός που μας επιτρέπει να επωφελούμαστε από τις εξαιρετικές συνθήκες, ώστε να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα μας αποκτούν μια αναγνωρίσιμη και ανεπανάληπτη ποιότητα. Στη Niño Manuel, τα...
...Ορίγανο Βιο "Προβηγκία του Παρελθόντος" της Araquelle :
Το ορίγανο είναι πολύ παρόν στην μεσογειακή κουζίνα. Στην Ιταλία, το βρίσκουμε στις πίτσες.
Είναι επίσης αγαπητό στις σάλτσες ντομάτας, και στα ψητά, αναδεικνύει υπέροχα τα παϊδάκια αρνιού και το χοιρινόμπέικον.
Χρησιμοποιήστε το χωρίς μέτρο.
Ποιότητα επιλεγμένη :
Αυτή η βιολογική φυτική ύλη, καλλιεργημένη κάτω από τον ήλιο της Προβηγκίας...
... ελαφρώς ξηρή νότα με λεπτό άρωμα μουστάρδας. Σας προτείνουμε το Ramsa Σινάπι με Σπόρους Κολοκύθας με πλούσια κρεατικά πιάτα, κρύο χοιρινό ψητό, κρεατοκεφτέδες, μπρέτλτζαουζε και ως λιχουδιά και για τη μαρινάδα της πατατοσαλάτας. Μυστική συμβουλή του προσωπικού: απλώστε φρέσκο μαύρο ψωμί με σινάπι κολοκύθας, βάλτε μπέικον από πάνω και απολαύστε.
... ευχάριστο άρωμα και είναι πολύ λεπτή στη γεύση. Αν κοπεί σε λεπτές φέτες, λιώνει στο στόμα.
Κατηγορία: Καλαβρέζικες αλλαντικές
Βάρος: 500/550g
Συστατικά: Χοιρινό κρέας, Αλάτι, Φυσικά αρώματα και μπαχαρικά
Ζάχαρα: Δεξτρόζη και σακχαρόζη
Αντιοξειδωτικά: E301
Συντηρητικά: E250-E252...
...
- Ατελείωτες δυνατότητες: πουλερικά (κομμάτια), χοιρινό ρολό, μπριζόλες, αρνί, μοσχαρίσιο ρολό, μπέικον, κρέας από κιμά, πορτσέτα και άλλες πρωτεΐνες
- Προαιρετικό Wi-Fi για παρακολούθηση και διαχείριση συνταγών μέσω της πλατφόρμας Fri-Jado SmartConnect**...
...Οι μπέικον κόβονται από την κοιλιά του χοίρου. Μετά την αποκόλληση του χοίρου, η κοιλιά διπλώνεται και οι μπέικον κόβονται. Έτσι δημιουργείται το σχήμα των μπέικον. Οι μπέικον κόβονται και συσκευάζονται με παραδοσιακό τρόπο από τον κρεοπώλη μας.
Προέλευση:
Κρέας από αληθινούς εξωτερικούς χοίρους από την Achterhoek, απευθείας από την μικρής κλίμακας φάρμα μας. Οι χοίροι μας περπατούν όλη μέρα...
...Αυτή η έκδοση της Finocchiona IGP έχει καθαρό βάρος περίπου 500 γρ. και είναι συσκευασμένη ολόκληρη σε φυσικό έντερο.
Η Finocchiona IGP παράγεται από κομμάτια εκλεκτού χοιρινού κρέατος. Μεταξύ αυτών βρίσκουμε: ώμο, προσούτο, σκαμόν, κόπα και μπέικον. Η επεξεργασία χαρακτηρίζεται από την προσθήκη αρωματικών σπόρων άγριου μάραθου, αλατιού, πιπεριού και σκόρδου. Αυτό το φυσικό και γνήσιο μείγμα...
... παρέχουμε στους πελάτες μας, τεχνίτες και βιομηχανίες, αλλαντοποιούς ή μεταποιητές:
Λίπος μαλακό, σκληρό λίπος και μπέικον χοίρου (VPF αν χρειαστεί), Ώμος 3 D και 4 D, στήθος με ή χωρίς δέρμα, λαιμός, συκώτι, άπαχο χοιρινό, κνήμη, άπαχο χοιρινό, trimming, capa, κρέας αγριόχοιρου, γαϊδούρι, ελάφι, ταύρος, καγκουρό, πάπια PAC, κοτόπουλο, πουλερικά...
Μπορούμε επίσης να σας κάνουμε προτάσεις για όλα τα ψάρια και τα προϊόντα του τομέα αλιείας (μόνο κατεψυγμένα).
Επικοινωνήστε μαζί μας για συμβουλές στο 04 74 05 69 97...
... πιστοποιημένοι για την παραγωγή των προϊόντων μας σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές για εισαγωγή στη Ρωσία και τον Καναδά. Διαθέτουμε επίσης μια γκουρμέ σειρά με αποκλειστικά ιταλικό χοιρινό κρέας, που παράγεται αυστηρά σύμφωνα με παραδοσιακές μεθόδους και συνταγές για εκλεκτά καταστήματα τροφίμων και όλους όσους αναζητούν ειδικά προϊόντα.
Η Vleeswaren De Baets είναι μια εταιρεία με δύο κύριες δραστηριότητες:
- παραγωγή εκλεκτών αλλαντικών όπως σαλάμια, βραστά αλλαντικά και πατέ.
- κρεοπωλείο ειδικευμένο σε φρέσκα αλλαντικά και δικά του προϊόντα.
* Σαλάμια
Εκλεκτά αλλαντικά, χωριάτικο λουκάνικο, σαλάμι χωρίς σκόρδο, σαλάμι με σκόρδο, κοπανιστή, μπλόντ ή μπολονέζ…
* Βραστά αλλαντικά
Χοιρινό λουκάνικο, μοσχαρίσιο λουκάνικο, λουκάνικο μανιταριών, λουκάνικο για το μεσημεριανό…
* Πατέ
Πατέ για άλειμμα, χωριάτικο πατέ, εποχιακό πατέ…
* Αλμυρά προϊόντα
Αλατισμένο μπέικον, καπνιστό μπέικον, χοιρινό πόδι, φιλέτο Ανβέρς…...
...Επιπλέον, διαθέτουμε και άλλα προϊόντα όπως το Μπέικον (χωρίς φλούδα, χωρίς λίπος και χωρίς ένεση), Χορίθο και φρέσκια Λογανίτσα, Χιστόρρα, Μπουτίφαρα και Μπιφτέκια (ξεχωρίζοντας το από κρέας Βοδιού). Με την Hermanos Bernal Hernández, S.L. ξεκίνησε η τρίτη γενιά των Bernal (από το 1898), χωρίς να ξεχνάμε την παράδοση. Το 2004 ιδρύσαμε την Cárnicas Palber SL, σε συνεργασία με τον José Antonio Palacios...