... κυρίως φυτεμένοι με Merlot σε ένα οροπέδιο από ασβεστόλιθο agenais και απολαμβάνουν ιδανική έκθεση. Αυτή η σκληρή και βραχώδης γη, συχνά χαρακτηριζόμενη ως ‘ανυπότακτη’ λόγω της δυσκολίας στην καλλιέργεια, παράγει κρασιά με αξιοσημείωτη τυπικότητα.
CULTURE DE LA VIGNE
Εργασία εδάφους
Αφαίρεση βλαστών και φύλλων
VINIFICATION
Περιορισμένες αποδόσεις
Ήπια εξαγωγή για να αναδείξει τα αρώματα φρούτου
Οινοποίηση σε θερμορυθμιζόμενες δεξαμενές inox
CÉPAGES
94% Merlot
5% Cabernet Sauvignon
1% Cabernet Franc.
...Ειδικευμένη στο σχεδιασμό και την εκτύπωση προσαρμοσμένων αυτοκόλλητων ετικετών, ιδιαίτερα στον τομέα της κοσμετολογίας, η CBS Labels παράγει ετικέτες υψηλής ποιότητας που πληρούν τις τεχνικές απαιτήσεις και περιορισμούς των πελατών της.
... καμία μάρκα που να παράγεται από άλλον ζυθοποιό και να κοστίζει τόσο πολύ για να παρασκευαστεί και να ωριμάσει. Η αποκλειστική μας διαδικασία Beechwood Aging παράγει μια γεύση, μια απαλότητα και μια ευκολία κατανάλωσης που δεν θα βρείτε σε καμία άλλη μπύρα σε οποιαδήποτε τιμή.
ALCOHOL BY VOLUME
4.5%
STANDARD DRINKS
1.2 standard drinks per bottle
COUNTRY
USA
REGION
Missouri
SUB REGION
Mississipi
BOTTLED IN
St Louis
BREWERY
St Louis Brewery
BREWER
Anhueser-Busch...
...Σιράχ 40% - Γκρενάς 40% - Σινσό 20%
ΓΕΥΣΗ ΚΡΑΣΙΟΥ
Ένα ευχάριστο κρασί στο οποίο τα αρώματα προσφέρουν μια ιδιαίτερα φρουτώδη μπουκέτο. Στον ουρανίσκο, η ισορροπία των αρωμάτων παράγει μια βελούδινη και φρέσκια γεύση, στην οποία κυριαρχεί η ένταση των άγριων φραουλών. Μια φρέσκια και αρωματική συνδυαστική.
...Το Caseificio Maremma παράγει το νόστιμο Pecorino Senese, μια ολόκληρη μορφή 1,3 κιλών από τυρί pecorino φτιαγμένο με γάλα προβάτου από την περιοχή της Τοσκάνης. Χάρη στην ωρίμανσή του, αυτό το τυρί προσφέρει μια μοναδική και αυθεντική γεύση, ιδανικό για να το απολαύσετε μόνο του ή να το συνοδεύσετε με αλλαντικά και κρασί.
... περισσότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες από το κόκκινο κρασί και τρεις φορές περισσότερους από το πράσινο τσάι, ενώ οι κόκκοι κακάο είναι πλούσια πηγή μετάλλων. Οι λοβοί συλλέγονται με το χέρι και επιλέγονται για την καλύτερη ποιότητα. Επίσης, η κακάο μας έχει ζυμωθεί για να μειωθεί η αρχική πικρία της. Η διαδικασία παραγωγής διατηρεί ένα σημαντικό μέρος της θρεπτικής αξίας των κόκκων, χωρίς καμία προσθήκη.
Κόκκοι Forastero
Η Σκόνη Κακάο Κανονική Βιολογική προέρχεται από το κακαόδεντρο Forastero. Αρχικά, αυτή η κακάο προέρχεται από την περιοχή του Αμαζονίου, αλλά τώρα καλλιεργείται κυρίως σε...
...ORIGEM: Πορτογαλία
Η Πορτογαλία είναι η παλαιότερη περιοχή ελεγχόμενης ονομασίας προέλευσης στον κόσμο, η Περιοχή Οίνων του Αλεντέζου. Αυτή η περιοχή, μεταξύ άλλων, παράγει μερικά από τα πιο εκλεπτυσμένα, ακριβά και μοναδικά κρασιά του κόσμου. Τα χαρακτηριστικά του εδάφους και το εξαιρετικά ευνοϊκό μεσογειακό κλίμα για την καλλιέργεια αμπελιών τοποθετούν τα πορτογαλικά κρασιά στην κορυφή.
-REF...
... σταφύλια στη συνέχεια τοποθετούνται σε δεξαμενές σε ολόκληρους τσαμπίδες για την πλειονότητα, χωρίς συμπίεση, και δεν αφαιρούνται από το κοτσάνι (μόνο το 15 % αποσπασμένο).
Αυτή η διαδικασία δίνει στο κρασί πολλά από τα φρουτώδη αρώματά του. Ένα μέρος του χυμού μπορεί επίσης να θερμανθεί λίγο πριν από τη ζύμωση προκειμένου να αυξηθεί το χρώμα και οι τανίνες; η εκχύλιση, που ονομάζεται ημι-διοξείδιο του άνθρακα εκχύλιση, θα διαρκέσει περίπου 12 ημέρες και στη συνέχεια η ολοκλήρωση της ζύμωσης θα διαχειριστεί σε υγρή φάση με χαμηλές θερμοκρασίες.
...Η Tedeschi Gomma παράγει σφραγίδες τύπου UM. Οι σφραγίδες UM της Tedeschi Gomma είναι σφραγίδες τύπου labbro που χρησιμοποιούνται κυρίως σε υδραυλικούς κυλίνδρους απλής και διπλής δράσης, αλλά βρίσκουν ευρείες εφαρμογές και με άλλα υγρά όπως: κρασί στους εμβολοφόρους αντλιών μεταφοράς, καθαρά νερά σε συστήματα γεωργικής άρδευσης, λάδι φοινικέλαιου και διαλύματα με βάση το γλυκόλη στις σφραγίδες...
...Βρισκόμενος στην καρδιά της Προβηγκίας, το Domaine d'Estoublon παράγει κρασιά και ελαιόλαδο από το 1489.
Το κόκκινο του Château είναι ένα μείγμα Cabernet Sauvignon και Mourvèdre που παράγεται υπό την AOP Baux de Provence.
Το χρώμα του κυμαίνεται από ρουμπινί έως γκρανάζ και είναι συμπυκνωμένο. Η ισχυρή και πολύπλοκη μύτη του αποκαλύπτει αρώματα από δαμάσκηνα, μαρμελάδα βατόμουρου, καβουρδισμένο κακάο, γλυκές μπαχαρικές νότες και κέδρο.
Αυτή η cuvée θα ταιριάξει τέλεια με ένα κομμάτι βοδινού, ένα φιλέτο πάπιας με σάλτσα πιπεριού ή έναν ώμο αρνιού.
...Το Chateau de Rolland, που βρίσκεται λίγο έξω από το χωριό Sauternes, ανθεί σε ένα εξαιρετικό terroir δίπλα στον ποταμό Cirons (ιδανικό μικροκλίμα για την Botrytis). Οι ρίζες της κτήσης χρονολογούνται από το 1492, όταν η οικογένεια "de Rolland" απέκτησε το κτήμα. Πιστός στο παρελθόν του, ο κ. Jean Guignard μετέδωσε τις γνώσεις του στα τρία του παιδιά: François, Lucie και Monique, οι οποίοι τώρα διαχειρίζονται το κάστρο. Η οικογένεια Guignard, με την οποία η Barrière συνεργάζεται εδώ και περίπου 30 χρόνια, παράγει τακτικά ένα εξαιρετικό και ιδιαίτερα αξιόπιστο "χρυσό" κρασί!
...Γαλλική Ονομασία
Fer N
Χρήση
Ποικιλία σταφυλιού για κρασί
Φαινολογία
Εποχή εκβλάστησης: 6 ημέρες μετά το Chasselas.
Εποχή ωρίμανσης: 2η εποχή, 3 εβδομάδες και μισή μετά το Chasselas.
Τεχνολογικές δυνατότητες
Οι τσαμπίδες είναι μέτριες και συμπαγείς, ενώ οι καρποί είναι μικροί έως μέτριοι. Το Fer N παράγει ζωντανά κρασιά, μέτρια χρωματισμένα αλλά αρκετά τανικά και ρουστίκ με πολύ χαρακτηριστικά...
...Αυτό το κρασί θα μπορούσε να ονομαστεί θαύμα, αλλά προτίμησα το Θαύμα. Πράγματι, τα σταφύλια που επέτρεψαν την παραγωγή του συλλέχθηκαν από μια μικρή έκταση των οποίων οι βλαστοί είναι πάνω από 120 ετών. Προορισμένα για εκρίζωση, ήθελα να του δώσω μια δεύτερη ζωή και είναι χάρη στην οργανική μου προσθήκη, Bactériosol, που με την πάροδο των ετών αυτή η έκταση άρχισε ξανά να παράγει.
... λίτρων από γαλλική δρυ για τουλάχιστον 10 χρόνια για ένα XO, 6 χρόνια για ένα VSOP και 2 χρόνια για ένα VS.
Μετά τη συγκομιδή, η σοδειά αρχικά οινοποιείται. Στη συνέχεια, το παραγόμενο κρασί αποστάζεται σύμφωνα με τη μέθοδο Charentaise, δηλαδή με διπλή απόσταξη. Οι συνθέσεις Boyard αποτελούνται από διαφορετικά αποστάγματα που προέρχονται 100% από το νησί της Ολερόν.
... αυτού του σαμπάνιας απόλαυσης που θα εντυπωσιάσει ως απεριτίφ ή κατά τη διάρκεια των βραδιών σας!
Ο τομέας: Ο Marquis de Pomereuil είναι μια μάρκα σαμπάνιας που δημιουργήθηκε το 1980 από την Cave Coopérative des Riceys. Ιδρύθηκε το 1922 και σήμερα διαθέτει προμήθεια 95 εκταρίων που συγκεντρώνει 55 αμπελουργούς, αυτή τελευταία παράγει σαμπάνιες αποκλειστικά από το χωριό Riceys, το οποίο βρίσκεται...
... κρασί με αυξημένη περιεκτικότητα σε τανίνες και πλουσιότερο χρώμα.
Ένας αποδοτικός εναλλάκτης θερμότητας με ξύσιμο χρησιμοποιείται στα τελικά στάδια της διαδικασίας και μειώνει τη θερμοκρασία του συμπυκνώματος σε βέλτιστη τιμή, είτε για αποθήκευση είτε για άμεση προσθήκη στη μάζα.
... παραγωγής για να παράγει καθαρή ποιότητα υπό την επωνυμία Bosman Family Vineyards. Με τη νέα οινοποιό Corlea Fourie, φαίνεται ότι αυτό επιτυγχάνεται καλά. Πρόσφατα, δύο από τα κρασιά της Bosman (Optenhorst & Erfenis) κατέκτησαν μια θέση στην Top 100 South African Wines Challenge, αξιολογούμενα από διάφορους Masters of Wine, συμπεριλαμβανομένου του Tim Atkins.
... χημικά όπως μπύρα, κρασί, χυμό και νερό. Είναι ανοιχτό-πόρο, διαπερατό από ατμούς και εξισορροπεί τη φυσική, καιρική γκρι εμφάνιση του ακατέργαστου ξύλου εξωτερικά. Είναι επίσης κατάλληλο για μεταγενέστερη επεξεργασία καιρικών ξύλινων επιφανειών.
... (Topvent) και Pilferproof κλείστρα. Αυτά χρησιμοποιούνται σε μια ποικιλία τομέων όπως το μεταλλικό νερό, οι αναψυκτικές, η μπύρα, το κρασί, το σαμπάνια, το γάλα και τα γαλακτοκομικά ποτά, καθώς και τα οινοπνευματώδη, τα φάρμακα, οι χυμοί και το Kombucha.
... εμφιαλώνονται και διατίθενται στην αγορά τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Εκτός από τα κρασιά, η εταιρεία είναι ειδικευμένη στην παραγωγή αφρωδών ποτών και αρωματισμένων ποτών με βάση το κρασί και κρασιά σε brik.
... Bourg μια προφανής επιλογή γεωργικά, περιβαλλοντικά και οινολογικά. Έτσι, ο αμπελώνας αντέχει καλύτερα στους ολοένα και πιο ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες και παράγει ισορροπημένα σταφύλια, που εγγυώνται τη σωστή συντήρηση των κρασιών και των αρωμάτων τους με την πάροδο του χρόνου.
Επιθυμώντας να διατηρήσουν τα αρώματα των φρούτων και τη μεταλλικότητα των κόκκινων κρασιών, το ζευγάρι των...
...μπυρών, αλκοολούχων ποτών και σαμπάνιας για να καλύψω τις ανάγκες των πελατών σας. Η γκάμα τιμών μας είναι εξίσου ποικιλόμορφη με τα προϊόντα μας, κυμαινόμενη από λιγότερο από 1 € για τους ισπανικούς θησαυρούς μέχρι πάνω από 10.000 € για τις πολύτιμες φιάλες του Domaine de la Romanée-Conti.
Ο τομέας μας παράγει μια ποικιλία κρασιών, από λευκά έως κόκκινα και ροζέ, όλα παρασκευασμένα σύμφωνα με...
...Η A.C.L. CORK, Lda, για πολλά χρόνια ονομαζόταν David Lamas & Irmãos Lda και ιδρύθηκε το 1981 στη Σάντα Μαρία ντε Λάμας, σε μία από τις πρωτεύουσες της βιομηχανίας φελλού.
Η A.C.L. Cork παράγει προϊόντα φελλού και είναι πιστοποιημένη εταιρεία από την Systecode. Παράγουμε φυσικά προϊόντα φελλού για κρασί, ποτά, εργαστήρια, διακόσμηση, παιχνίδια... Έχουμε προσθέσει την τέχνη των τεχνιτών στις πιο...
Η αγροτική επιχείρηση της οικογένειας του Λορέντζο Φιντόρα, ενός επιχειρηματία από την Πάντοβα που ασχολείται με το βιολογικό κρασί, παράγει κρασιά στη Βενετία από το 1927 και σήμερα έχει έδρα στην Πάντοβα. Το 1974, η οικογένεια ξεκίνησε ένα φιλόδοξο σχέδιο βιολογικής αμπελουργίας και σήμερα, στην τέταρτη γενιά της, η παραγωγή της αγροτικής επιχείρησης Λορέντζο Φιντόρα περιλαμβάνει εξαιρετικά και...
... υπέροχα δείγματα κρασιού Rosso και Nobile di Montepulciano.
Είναι δυνατόν να εξερευνήσετε την επιχείρηση σε όλη της την αυθεντικότητα μέσω της επίσκεψης στους αμπελώνες και την κάβα, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε καλό κρασί και παραδοσιακά προϊόντα.
Διατίθεται επίσης εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.contucci.it.
Οι παραγωγοί σας περιμένουν στη διεύθυνση via del Teatro 1.
... ενός terroir για μελλοντικά μεγάλα κρασιά. Το "Dois Carvalhos" είναι ένα ξεχωριστό κρασί που έχει κερδίσει πολλά βραβεία, σερβίρεται σε μερικά από τα πιο φημισμένα εστιατόρια της Λισαβόνας και μπορεί επίσης να βρεθεί σε γκουρμέ καταστήματα. Ο Φερνάντο Καρβάλιο παράγει ετησίως περίπου 20.000 λίτρα κρασιού, εμφιαλώνοντας κατά μέσο όρο 20.000 φιάλες. Η Γαλλία και η Ελβετία έχουν υπάρξει προορισμοί στους οποίους έχει εξάγει το κρασί του, ενώ τώρα υπάρχουν ισχυρές προοπτικές να εισέλθει και στην κινεζική αγορά.
Η Bodegas Anchurón παράγει κόκκινο, λευκό, ροζέ και γλυκό κρασί. Οι τρέχοντες εμφιαλωμένοι μας τύποι είναι 18,7 cl, 37,5 cl, 50 cl και 75 cl, οι οποίοι ανήκουν στην Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης Γρανάδα και στην Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Altiplano de Sierra Nevada, ανάλογα με το κρασί. Εργαζόμαστε με ποικιλίες Cabernet Sauvignon, Tempranillo, Merlot και Syrah για κόκκινη σταφύλι...
... βιομηχανική περιοχή στη Λομβαρδία (στο βόρειο τμήμα της Ιταλίας). Η FELOM GROUP, εταιρεία ακριβείας μεταλλικών τόρνων με ένα πάρκο μηχανών CNC αυτόματων τόρνων, είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τα πρότυπα της πιστοποίησης UNI-EN ISO 9001:2008 και δραστηριοποιείται εδώ και πολύ καιρό στον τομέα του εξοπλισμού και των αξεσουάρ διανομής μπύρας και ποτών. Η εταιρεία FELOM παράγει βρύσες διανομής...
Η ZARRAK BERRI είναι μια μικρή εταιρεία που δημιουργήθηκε από δύο οικογένειες και παράγει δύο τυπικά βασκικά ποτά: Σιδηρό και Λευκό Κρασί Txakolik.
Η ιδέα είναι να εξάγουμε αυτά τα δύο τυπικά προϊόντα και οποιοδήποτε άλλο προϊόν που θα ενδιαφέρει τον πελάτη.
Σήμερα εργαζόμαστε στις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Μεξικό, την Ιαπωνία, τη Σουηδία, την Ιταλία,...