...Μοτσαρέλα α παστά φιλάτα, ιδανική για τον τομέα HoReCa.
Έτοιμη προς χρήση από τους πιο απαιτητικούς πιτσαδόρους, καθώς είναι ήδη κομμένη σε Julienne.
Ένα πρακτικό και φρέσκο προϊόν. Παρασκευάζεται με 100% ιταλικό γάλα ή με γάλα κοινοτικής προέλευσης, ανάλογα με τις ανάγκες.
...Το Grana Padano DOP 1kg είναι ένα ιταλικό σκληρό τυρί, παραγόμενο στις περιοχές της Λομβαρδίας, του Πιεμόντε, του Τρεντίνο-Άλτο Άντιτζε και της Βενετίας. Εγγυημένα παρασκευασμένο με φρέσκογάλα και ωριμασμένο για τουλάχιστον 9 μήνες, είναι ένα τυρί με πλούσια και απαλή γεύση. Ιδανικό για συνοδεία ορεκτικών ή ως συστατικό σε πιάτα ζυμαρικών και ρυζιού.
...Η Burrata Pugliese είναι ένα φρέσκο και κρεμώδες τυρί, χαρακτηριστικό της ιταλικής τυροκομικής παράδοσης. Παρασκευασμένη από γάλα υψηλής ποιότητας, η burrata ξεχωρίζει για την μαλακή και βουτυρώδη καρδιά της, τυλιγμένη σε μια λεπτή φλούδα μοτσαρέλας. Αυτό το τυρί είναι ιδανικό για να απολαύσετε μόνο του ή συνοδευόμενο από φρέσκες ντομάτες και μια σταγόνα ελαιόλαδου, αναδεικνύοντας έτσι την λεπτή και μοναδική γεύση του. Η burrata είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια αυθεντική και εκλεπτυσμένη γαστρονομική εμπειρία.
...Το Supramonte είναι ένα τυρί από πρόβειο γάλα με ελάχιστη ωρίμανση 60 ημερών. Η γεύση είναι ελαφρώς αλμυρή και η υφή γίνεται θρυμματισμένη καθώς ωριμάζει.
... πελατεία που αναζητά μια νέα κουλτούρα γεύσης, με σεβασμό στη δημόσια υγεία.
Η FILAB s.r.l. παράγει Μοτσαρέλα από Βουβαλίσιο Γάλα Campana DOP, αποκλειστικά με φρέσκογάλα βουβαλιών, στις εξής διαστάσεις:
• Τσιλιτζάνα ή Καρντιναλίνο
• Μποκοντσίνο
• Μποκονέ
• Μοτσαρέλα
• Αβερσάνα
• Ζιζαμπέλα
• Τρέτσια
• Καπνιστή Μοτσαρέλα ή Προβόλα
Επιπλέον, η FILAB s.r.l. παράγει Ρικότα από Βουβαλίσιο Γάλα Campana DOP τόσο φρέσκια όσο και φρέσκια ομογενοποιημένη.
... μακιγιάζ χωρίς να ερεθίζει τα μάτια.
ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ: αφήνει το δέρμα καθαρό και φρέσκο, προσφέροντας του εξαιρετική λάμψη.
ΥΔΡΑΤΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: διατηρεί την φυσική υγρασία, αφήνει το δέρμα απαλό και τέλεια ενυδατωμένο.
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Λουλούδι: Αγγούρι. Ρυθμίζει και διατηρεί το επίπεδο νερού για τέλεια ενυδάτωση των δερματικών ιστών.
Φύλλο: Αλόη. Αντιφλεγμονώδης, απαλύνει τους ερεθισμούς, απομακρύνει τις τοξίνες και μειώνει την υπερευαισθησία.
Φλοιός: Ιπποκαστανιά. Στυπτικός, αποτοξινωτικός και τονωτικός, για να βελτιώσει την ελαστικότητα των δερματικών ινών.
Ρίζα: Καρότο.
...Σε αμόλυντους βοσκότοπους στο εσωτερικό της περιοχής Καμπανίας, εκτρέφονται επιλεγμένες αγελάδες, του οποίου το νόστιμο γάλα θα δώσει ζωή στη μοτσαρέλα αγελάδας. Πρόκειται για ένα πολύ φρέσκο τυρί με ελαστική υφή, πολύ παρόμοιο με τη μοτσαρέλα από βουβάλι όσον αφορά την επεξεργασία. Στην εμφάνιση είναι λευκό με ιριδίζουσα απόχρωση και το μαλακό του εσωτερικό αποκαλύπτει μια ζύμη με πολύ λεπτές...
...Επιλέγουμε το καλύτερο φρέσκογάλα, προερχόμενο από εκτροφές αυτόχθονων φυλών της Σικελίας, και φροντίζουμε για κάθε λεπτομέρεια σε κάθε φάση της επεξεργασίας για να παράγουμε μια ευρεία γκάμα τυριών, συμπεριλαμβανομένων των λεγόμενων ιστορικών όπως το Pecorino Siciliano Dop και το Piacentinu Ennese Dop, που είναι ευρέως διαδεδομένα στην εθνική και ευρωπαϊκή αγορά. Ο κύριος στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες, Ιταλούς και ξένους, 20 διαφορετικές γεύσεις.
...Φρέσκο τυρί πεκορίνο αρωματισμένο με αχλάδι.
Βάρος: 350 γρ. Προϊόν συσκευασμένο σε κενό αέρος.
Χαρακτηριστικά: Η ζύμη είναι πολύ εύθρυπτη με έντονη γεύση αχλαδιού.
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: Ωρίμανση: περίπου 60 ημέρες. Σχήμα: σε μορφή μπολ.
Συστατικά: Παστεριωμένο γάλα αγελάδας, παστεριωμένο γάλα προβάτου, άρωμα αχλαδιού (ελάχιστο 1%), αλάτι, πυτιά, ζυμωτικά. Επεξεργασμένο με κρούστα από ελαιόλαδο. Η κρούστα δεν είναι βρώσιμη.
Τρόπος συντήρησης: Διατηρείτε σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Μέση ημερομηνία λήξης: 120 ημέρες.
... αυθεντικές γευστικές εμπειρίες που να αντικατοπτρίζουν την ιστορία και τον πολιτισμό της γης μας, ικανοποιώντας τις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών.
Η αριστεία των προϊόντων μας δεν είναι ένας στόχος, αλλά μια αφετηρία. Στη Sardaforme, κάθε λεπτομέρεια φροντίζεται με μεθοδικότητα: επιλέγουμε μόνο το πιο φρέσκο και θρεπτικό γάλα, προερχόμενο από τους πιο πλούσιους βοσκότοπους της Σαρδηνίας. Τα...
... ειδικότητα stracchino σε βολική συσκευασία, και η τελευταία καινοτομία: το φρέσκο αλειφόμενο τυρί, ένα αλειφόμενο τυρί με μοναδική γεύση. Το μυστικό της νοστιμιάς των τυριών Nonno Nanni είναι στην προσεκτική επιλογή του γάλακτος, το οποίο είναι άριστης ποιότητας και σίγουρης προέλευσης, στον σεβασμό των χαρακτηριστικών του γάλακτος κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας, και στην συνεχή τεχνολογική εξέλιξη των εγκαταστάσεων που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή. Ο Nonno Nanni προτείνει επίσης τη νοστιμιά του στον κόσμο των ζυμαρικών, με Gnocchi, Gnocchi Ripieni, Chicche, Chicche Insaporite.
... μοτσαρέλα nodino και πλεξούδα, μπουράτα, καπνιστή μπουράτα μέσω φυσικού καπνίσματος σε φούρνο, γεμιστές μπουράτες (με μαύρη τρούφα και φρέσκο κρεμμυδάκι), stracciatella, caciotta, giuncata κ.λπ.
Τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα σε μια ευρεία γκάμα μεγεθών και συσκευασιών για να εξυπηρετούν τόσο τα κανάλια χονδρικής/λιανικής όσο και το ho.re.ca στον τομέα της εστίασης.
Το τυροκομείο Ignalat συνεργάζεται...
Η Castellanza spa ασχολείται με την παραγωγή και διανομή γαλακτοκομικών προϊόντων και τυριών, όπως mozzarella, burrata, taleggio, quartirolo, primosale, ricotta, burro, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzola, από καθαρό γάλα κατσίκας και πολλές άλλες λιχουδιές, χρησιμοποιώντας πάντα μόνο φρέσκογάλα. Μία από τις ειδικότητές μας είναι τα κατσικίσια τυριά, τα οποία έχουν ανώτερη πεπτικότητα σε σύγκριση με τα άλλα τυριά. Παράγουμε επίσης βούτυρο και mascarpone εξαιρετικής ποιότητας.
... όπως το Latteria Sile, Morlacco, Montegrappa, San Pio X και Neve del Grappa. Τα τυριά, που παράγονται από φρέσκογάλα που παραλαμβάνεται καθημερινά από τις τοπικές επιχειρήσεις, προσφέρονται στους καταναλωτές σε μεγάλη ποικιλία: ολόκληρη μορφή, μισή και τέταρτο της μορφής, 100, 300 και 400 g σε σταθερό βάρος. Το σύστημα αυτοελέγχου HACCP έχει εφαρμοστεί και εγγυάται. Η επιμονή και ο ενθουσιασμός...
Ιδρύθηκε το 1912, ειδικεύεται στην παραγωγή παγωτού με πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας όπως φρέσκογάλα μόλις αρμεγμένο, λεμόνια Αμάλφι, κάστανα Καλιτζάνο, μέλια Θουν. Η παραγωγική διαδικασία περιλαμβάνει τον έλεγχο κάθε επιμέρους φάσης, από την προετοιμασία μέχρι την παγωτοποίηση με περιοδικούς μικροβιολογικούς ελέγχους προκειμένου να διασφαλιστεί η μέγιστη ασφάλεια. Δεν αφήνεται τίποτα στην...
... εμπειρία που χρονολογείται από το 1980, καταφέρνουμε να ικανοποιήσουμε τον ουρανίσκο όσων θέλουν να πειραματιστούν με νέες γεύσεις, καθώς και εκείνων που δεν θέλουν, με συστατικά και συνδυασμούς που εκφράζουν στον ουρανίσκο μια τέλεια ισορροπία. Για την παραγωγή του παγωτού μας χρησιμοποιούμε μόνο επιλεγμένα φυσικά συστατικά όπως: Φρέσκογάλα Σικελίας, Φρέσκια κρέμα, Ζάχαρη, Φιστίκι και Αμύγδαλα Σικελίας...
...η CARREFOUR σε περιφερειακή κλίμακα και έχουμε κάποιους εξαγωγείς στο εξωτερικό. Το κορυφαίο προϊόν μας παραμένει το ΤΥΡΙ PECORINO (φρέσκο, ημι-ώριμο και ώριμο), αλλά έχουμε και άλλα αναγνωρίσιμα τυπικά ιταλικά προϊόντα. Όλα τα τυριά μας παράγονται με γάλα υψηλής ποιότητας και γνήσιο.
... προσφέρει τον καλύτερο ιταλικό εσπρέσο, κατάλληλο και για τις πιο ποικιλόμορφες παρασκευές με γάλα.
Δοκιμάστε την πλούσια επιλογή μας από μείξεις: καφές 100% Arabica, Extra bar, Costa del Sol, Gran Bar, Intenso και Armonioso, καθένα με τα δικά του χαρακτηριστικά και οργανοληπτικές ιδιότητες.
Η Renato Perrella s.r.l. είναι μια αριστεία στην παραγωγή τυριών και γαλακτοκομικών προϊόντων που από το 1959 προσφέρει στους πελάτες της μόνο φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα. Στο τυροκομείο μας χρησιμοποιούμε μόνο πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας και το γάλα που επεξεργαζόμαστε συλλέγεται φρέσκο κάθε πρωί, σε απόσταση όχι μεγαλύτερη από 15 χιλιόμετρα από την επιχείρησή μας.