Γαλλία, Pineuilh
... ωριμότητα Πίεση και στη συνέχεια ζύμωση σε δεξαμενές inox σε ελεγχόμενη θερμοκρασία Ωρίμανση σε δεξαμενές για να διατηρηθεί όλη η φρεσκάδα του φρούτου Ποικιλίες 53 % Cabernet Sauvignon 37% Merlot 10% Cabernet Franc Γευσιγνωσία Με μια όμορφη βιολετί απόχρωση, το Château Talusson αποκαλύπτει μια ανθισμένη μύτη και νότες φρέσκων κόκκινων φρούτων. Ο ουρανίσκος είναι απαλός, με τρυφερή φρουτώδη γεύση που το καθιστά προσβάσιμο από τώρα. Συνοδεία φαγητού & κρασιού Το Château Talusson θα είναι ιδανικό με ψητά κρέατα στη σχάρα, πιάτα με σάλτσες ή επιδόρπια με βάση φρούτα. Σερβίρετε μεταξύ 16° και 18°C.
Χαρτοφυλάκιο (96)
Ιταλία, Guardiagrele
...Μείγμα για κρουασάν και προϊόντα σφολιάτας που παρασκευάζονται με άμεση μέθοδο, ελεγχόμενη ζύμωση ή κατάψυξη. Μορφή: 25 κιλά Δοσολογία: 100%...
Χαρτοφυλάκιο (91)
Ηνωμένο Βασίλειο, Ellesmere Port
... χυμός ζάχαρης κ.λπ. Το υγρό που παράγεται από τη ζύμωση με τη χρήση του TY24 θα αποσταχθεί κανονικά για χρήση ως 96% πόσιμο αιθυλική αλκοόλη ή αλκοόλ πνεύματος για την παρασκευή αλκοολούχων ποτών. Για περισσότερες πληροφορίες ή δείγματα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο +44(0)151 356 5985 ή στο enquiries@spl-int.com...
Χαρτοφυλάκιο (9)
Γερμανία, Düsseldorf
...Η ζυμωμένη σκόνη κουρκουμά από την fermentlife® είναι το προϊόν μιας τυποποιημένης, ελεγχόμενης διαδικασίας ζύμωσης. Μετά τη ζύμωση, το προϊόν συνδυάζει όλες τις ευεργετικές ιδιότητες της ρίζας κουρκουμά, ενώ ενισχύεται περαιτέρω από τις ειδικές αλλαγές που προκύπτουν από τη ζύμωση. Η σύνθετη συνεργιστική φυτική μήτρα περιλαμβάνει υψηλή ποσότητα συστατικών που προάγουν την υγεία, όπως...
Γαλλία, Auxerre
... ανάλογα με την ωριμότητα. Διαύγαση και ζύμωση σε βαρέλι. Άμεση ζύμωση σε βαρέλι, παλαίωση του μεγάλου κρασιού 18 μήνες σε βαρέλι (1/3 καινούργιο ξύλο) με ανακάτεμα των οινολάσπων. Μάτι: κρυστάλλινο χρώμα, ανοιχτό χρυσό με πράσινες ανταύγειες. Η συμβουλή του οινολόγου: σερβίρετε στους 10-12°C. Ποσοστό αλκοόλ: 13,5%. Χρόνος παλαίωσης: 25 χρόνια. Συσκευασία: Κουτί με 6 φιάλες των 75cl. Κτήμα: Domaine de Chevalier. Προέλευση: Pessac-Léognan. Χρονιά: 2017. Καλλιέργεια: Λογική. Ετικέτα: Ελεγχόμενη Ονομασία Προέλευσης.
Χαρτοφυλάκιο (190)
Ισπανία, Alcanadre
... ελεγχόμενη θερμοκρασία 16ºC για περίπου 3 εβδομάδες. Στη συνέχεια, υποβάλλεται σε ωρίμανση πάνω στις λεπτές της οινολάσπες για 3 μήνες χωρίς να πραγματοποιηθεί η μαλολακτική ζύμωση. ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΕΥΣΗΣ Χρώμα κίτρινο άχυρο με πράσινες ανταύγειες. Στη μύτη, καθαρές και έντονες νότες πεπονιού και εσπεριδοειδών πάνω σε μια λεπτή βάση από χόρτο. Αυτή η συνδυαστική προσφορά παρέχει ένα φρουτώδες και φρέσκο προφίλ, που θυμίζει καλοκαιρινά φρούτα εποχής. Στο στόμα, παρουσιάζεται ισορροπημένο, συνδυάζοντας μια γλυκιά και γεμάτη είσοδο με μια αναζωογονητική οξύτητα που του προσδίδει διάρκεια.
Χαρτοφυλάκιο (1)
Γερμανία, Waltenhofen
EDS - μια καλή επιλογή - για ανοξείδωτο χάλυβα. Σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και παραδίδουμε εγκαταστάσεις ζυθοποιίας και μηχανές για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Σας υποστηρίζουμε στη σχεδίαση, την υλοποίηση και την έναρξη λειτουργίας του σχεδίου σας για ζυθοποιία και πέρα από αυτό. Είτε είστε νέος στον τομέα, είτε ζυθοποιείο, είτε εστίαση, είτε βιομηχανία - θα βρούμε μια λύση για το σχέδι...
Χαρτοφυλάκιο (16)
Ισπανία, Aigüeta (cabanes)-Girona
...Το Cultivi Granulé είναι ένα οργανικό λιπάσμα που προέρχεται από τη ελεγχόμενη ζύμωση κοπριάς προβάτων. Η χρήση του προάγει και σταθεροποιεί τη δομή του εδάφους, βελτιώνοντας τόσο τα ελαφριά όσο και τα βαριά εδάφη. Ταυτόχρονα, βελτιώνει την αερισμό και την κατακράτηση νερού, αυξάνοντας τη μικροβιακή ζωή, απελευθερώνοντας και διαθέτοντας στα φυτά μια μεγάλη ποικιλία ιχνοστοιχείων. Το Cultivi...
Χαρτοφυλάκιο (182)
Ισπανία, Madrid
...ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ: CIGALES Η συγκομιδή πραγματοποιήθηκε στις αρχές Οκτωβρίου, υποβάλλοντας την σε ήπιο πάτημα και αποκοπή. Ζύμωσε σε ελεγχόμενη θερμοκρασία. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η μηλογαλακτική ζύμωση. Ακολούθως, καθαρίστηκε, σταθεροποιήθηκε και εμφιαλώθηκε.
Ηνωμένο Βασίλειο, London
... και τοποθετούνται σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε ελεγχόμενη θερμοκρασία για μια περίοδο εκχύλισης περίπου επτά ημερών. Μηλογαλακτική ζύμωση και στη συνέχεια παλαίωση σε δεξαμενές όπου το κρασί παραμένει με τις οινολάσπες μέχρι την σταθεροποίηση και την εμφιάλωση. SKU:001-01...
Χαρτοφυλάκιο (17)
Γαλλία, Roubia
...{"CÉPAGES":"Ποικιλίες\nΔεσπόζουσα η Σιρά.\nΒαθμός: 14,5°\n\nVINIFICATION\nΑυτή η σοδειά προέρχεται από προσεκτική επιλογή των σταφυλιών από τα πιο παλιά μας αμπέλια Σιρά, που συλλέγονται με το χέρι σε κασόνια. Ζυμώνεται σε ελεγχόμενη θερμοκρασία και μετά από 20 ημέρες εκχύλισης με τακτικά πατήματα, τοποθετείται σε καινούργιες γαλλικές δρύινες βαρέλες για ωρίμανση 8 έως 12 μηνών. Αυτό το κρασί...
Χαρτοφυλάκιο (28)
Γαλλία, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Côtes-de-Bourg Συνδυασμός : Merlot - Cabernet Sauvignon Δυνατότητα παλαίωσης : Περίπου 15 χρόνια Οινοποιήσεις : Συγκομιδή χωρίς σπάσιμο, μη πατημένη. Ζύμωση σε δεξαμενές από σκυρόδεμα. Μεταξύ δύο και τριών εβδομάδων εκχύλισης με ελεγχόμενη εξαγωγή για να αποκτηθεί μια λεπτή και κομψή τανική δομή. Τοποθέτηση σε βαρέλια στο τέλος της μηλογαλακτικής ζύμωσης. Ωρίμανση σε βαρέλια για 12 μήνες.
Χαρτοφυλάκιο (53)
Ισπανία, La Seca-Valladolid
...Εκλεπτυσμένο με 100% σταφύλια Verdejo, και ελεγχόμενη ζύμωση με διακοπή στους 9º αλκοόλ, και 57 γραμμάρια υπολειμματικής ζάχαρης. Ελκυστικό χρώμα κρεμ. Πολύ γλυκό και απαλό στο στόμα. Αποστολές στην ηπειρωτική χώρα. Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 60€.
Χαρτοφυλάκιο (12)
Φινλανδία, Turku
...{"Italy – Veneto":"Ιταλία – Βένετο","Designation":"Ονομασία","11.5%":"11,5%","Volume:75cl":"Όγκος: 75cl","Region":"Περιοχή","Alcohol Content":"Περιεκτικότητα σε αλκοόλ","100% Glera":"100% Γκλέρα","Soft Pressing And Pure Fermentation At A Controlled Temperature. Second Fermentation And Natural Fermentation In Autoclave For About 50 Days At 12 – 13¡C":"Απαλή πίεση και καθαρή ζύμωση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία. Δεύτερη ζύμωση και φυσική ζύμωση σε αυτόκλειστο για περίπου 50 ημέρες στους 12 – 13°C","Variety":"Ποικιλία","Wine Making":"Οινοποίηση","DOCG":"DOCG"}...
Χαρτοφυλάκιο (177)
Ισπανία, Canet De Mar
...Αυτό είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα κρασιά μας, με περιορισμένη παραγωγή, φτιαγμένο από λευκά σταφύλια που καλλιεργούνται σε μη αρδευόμενους λόφους στη Μοντέσα (Ουέσκα). Μετά από ζύμωση υπό ελεγχόμενη θερμοκρασία, ωριμάζει σε εξωτερικούς χώρους σε γυάλινες ντεμιζόν, προσφέροντάς του οξειδωτική ωρίμανση, αναβιώνοντας παλιές μεθόδους οινοποίησης και ανακτώντας ξεχασμένα αρώματα και γεύσεις. Βιώσιμη καλλιέργεια 1.800 κιλά/εκτάριο. Συλλέγεται με το χέρι. Ακαθάριστο και μη φιλτραρισμένο.
Χαρτοφυλάκιο (9)
Γαλλία, Lys Haut Layon
...IGP chardonnay cuvée O'Vent domaine du moulin de l'Horizon ​Χρώμα: Λευκό Ποικιλία: 100% Chardonnay Οινοποίηση: Ήπια πνευματική πίεση και ψυχρή απολάσπωση. Ελεγχόμενη αλκοολική ζύμωση μεταξύ 16 και 17 °C. Ωρίμανση: Δεξαμενή. Εμφιάλωση: Στο κτήμα. Όγκος: 75 cl Γευσιγνωσία: Ένα φρέσκο και ελαφρύ Chardonnay με όμορφη μεταλλικότητα, ένα πολύ αναζωογονητικό κρασί. Φύλαξη: 1 έως 2 χρόνια. Συνοδεία φαγητού & κρασιού: Ιδανικό για απεριτίφ με κοχύλια Saint Jacques Όγκος: 75 cl ​Χρώμα: Λευκό...
Χαρτοφυλάκιο (43)
Γαλλία, Saint Cannat
... κοιλάδα του Ροδανού. Ο αμπελώνας είναι φυτεμένος σε αργιλώδη-ασβεστολιθικά εδάφη καλυμμένα με κυλινδρικές πέτρες. Αυτή η Cairanne Excellence προέρχεται από παλιούς αμπελώνες (30 έως 80 ετών) με πολύ χαμηλή απόδοση 30 hl/ha. ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ Grenache 60% Syrah 40% ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΡΑΣΙΟΥ Μετά τη χειρονακτική συγκομιδή, τα σταφύλια απομακρύνονται πλήρως από τους βλαστούς κατά την παραλαβή στο κελάρι. Κάθε ποικιλία οινοποιείται ξεχωριστά, με παραδοσιακή μέθοδο. Η ζύμωση με ελεγχόμενη θερμοκρασία επιτρέπει μακρά εκχύλιση (3 έως 4 εβδομάδες).
Χαρτοφυλάκιο (46)
Γαλλία, Paris
... προέρχεται από φρέσκο χυμό ζαχαροκάλαμου. Μετά από μια ζύμωση και απόσταξη σύμφωνα με τους αυστηρούς κανόνες της AOC, αυτό το ρούμι υποβάλλεται σε πολλές διαδικασίες μείωσης και ξεκούρασης. Απόσταξη σε κολώνα κρεολών. Ανακαλύψτε αυτό το νέκταρ με μεγάλη αρωματική πλούτο. Πολύ ισορροπημένο και στρογγυλό στο στόμα. Θα φέρει χαρά σε όλους τους λάτρεις του ti-punch.
Χαρτοφυλάκιο (26)
Γερμανία, Koblenz
...Το κακάο είναι η ξηρή ουσία που προκύπτει μετά τη ζύμωση και το ψήσιμο των σπόρων του κακαόδεντρου, μαζί με το βούτυρο κακάο. Οι κόκκοι κακάο είναι αποφλοιωμένοι σπόροι κακάου που έχουν σπαστεί σε μπουκιές. Οι κόκκοι κακάο μας είναι άψητοι και έχουν πλούσια, έντονη γεύση κακάου. Οι κόκκοι κακάο προέρχονται από ελεγχόμενη βιολογική καλλιέργεια και είναι χωρίς πρόσθετα. Λίπος: 55 γ Ίνες: 29,0 γ...
Χαρτοφυλάκιο (94)
Γαλλία, Vic-Sur-Aisne
...Καλώδια θέρμανσης για ήπια θέρμανση μούστου και κρασιών, για ελεγχόμενη μηλογαλακτική ζύμωση.
Χαρτοφυλάκιο (62)
Γερμανία, Schwalbach
... ελεγχόμενη βιολογική καλλιέργεια (KBA) (Πιστοποίηση Ecocert DE-ÖKO-005). Με την πολυάριθμη εμπειρία μας και τη συγκεντρωμένη γνώση τεσσάρων γενεών, αναπτύσσουμε τακτικά νέα προϊόντα: για εμάς και τους επιχειρηματικούς μας εταίρους. Η παραγωγή Kombucha μας δεν έχει αλλάξει από το 1898. Η βασική πεποίθηση της οικογένειας Fischer είναι να χρησιμοποιεί ποιοτικά συστατικά σε μια φυσική διαδικασία...
Χαρτοφυλάκιο (7)
Ελλάδα, Patras
...Συστήματα Γεωργίας Ακριβείας (τηλεπισκόπιση και ψεκασμός), πολυσένσορες θερμοκηπίων, ρομποτικές εφαρμογές στη γεωργία. Αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα τον Ισπανικό οίκο Sanz Hermanoz που κατασκευάζει μεταξύ άλλων ψεκαστήρες για γεωργική & κηπουρική χρήση. Διαθέτουμε ανοξείδωτα δοχεία (ΙΝΟΧ 18/10) ελαιολάδου, κρασιού & μελιού, ψύκτες κρασιού για ελεγχόμενη ζύμωση και συστήματα συντήρησης αζώτου. ...
Γαλλία, La Crèche
...πρακτικότητα και κερδοφορία, ενώ εργάζεται για την ποιότητα των τελικών προϊόντων. Αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα του ψύχους με προϊόντα που επιτρέπουν γρήγορη κατάψυξη, ελεγχόμενη ζύμωση, θετική ή αρνητική ψυχρή αποθήκευση, γρήγορη ψύξη ή γρήγορη κατάψυξη. Για κάθε ανάγκη, για κάθε κατάσταση, η PANEM σχεδιάζει, δοκιμάζει και εφαρμόζει «κατά παραγγελία» λύσεις. Διαθέτουμε εσωτερική υπηρεσία ξυλουργικής. Κατασκευάζουμε γραμμές πώλησης σε όλους τους τεχνικούς τομείς και ανταγωνιζόμαστε τις ανάγκες σε αερόψυξη των επαγγελματιών του αρτοποιείου και της ζαχαροπλαστικής.
Ισπανία, La Mata. Toledo
... Βιέννης ή flama και παραδοσιακά ζυμαρικά); αλεύρι "Candeal" (ιδανικό για πιο σφιχτές αλλά εύκολες στη δουλειά ζύμες, ψωμί Candeal, churros και τηγανητές ζύμες); αλεύρι "Media Fuerza" (για ζύμες που απαιτούν καλή συνοχή και συγκράτηση αερίων, ιδανικό για μπαγκέτες σε μηχανοποιημένες διαδικασίες); αλεύρι "Especial" (πολύ καλό για ελεγχόμενη ζύμωση, παραδοσιακές μπαγκέτες, σφολιάτες και χωριάτικο ψωμί); αλεύρι "Gran Fuerza" (ιδανικό για ψωμί του τοστ, roscón de reyes, ensaimadas και αρτοσκευάσματα υψηλής ποιότητας). Παράγουμε επίσης ολικής αλέσεως αλεύρι σίτου και αλεύρι σίκαλης.
Ιταλία, Refrontolo
Η Αγροτική Εταιρεία Le Mire di Refrontolo παράγει εξαιρετικό Prosecco DOGC. Prosecco ιδιοκτησίας όπου, με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις οινοποίησης, γίνεται η ήπια πίεση και η ζύμωση του μούστου σε δοχεία με ελεγχόμενη θερμοκρασία και στη συνέχεια σε αυτόκλειστες δεξαμενές για την παραγωγή αφρού. Ιδιοπαραγωγή και γευσιγνωσία. Στη κορυφή της ανηφόρας των MIRE στην τοποθεσία Refrontolo, η οικογένεια...
Πορτογαλία, Braga
Το MAVAM είναι ένα αρωματισμένο κοκτέιλ προϊόντων οίνου που παρασκευάζεται με βάση το κρασί, με ελεγχόμενη ζύμωση. Είναι ένα αφρώδες κρασί με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ (μόλις 5,50%). Ποικιλίες: Μακαμπέο και Μοσχάτο. Σε επίπεδο οσμής διαθέτει έντονα αρώματα από φρέσκα τροπικά φρούτα και εσπεριδοειδή (παγωμένο) και ροδάκινο (ηφαίστειο). Παρουσιάζεται σε τρεις διαφορετικές αναφορές και χρώματα, συνδυασμένα με ένα μεταλλικό αποτέλεσμα από λεπτές φυσαλίδες. Μεγάλη φρεσκάδα, δομημένο υπόβαθρο, λεπτή αφριστικότητα που προσδίδει έναν διαφορετικό, γλυκό, χαρούμενο και φρουτώδη χαρακτήρα σε γευστικό επίπεδο.
... καλύτερων ποικιλιών, την προσοχή στην καλλιέργεια και για μια τεχνολογία που κατανοείται και εφαρμόζεται σωστά. Ένα από τα μυστικά των Βερντέ Οίνων είναι η επιλογή ποικιλιών, είναι η ποικιλία που προσδίδει στο κρασί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά του στοιχεία. Η Quinta de Curvos διαθέτει δική της κάβα, που βρίσκεται στο εσωτερικό της κτήματος, εξοπλισμένη με προηγμένη τεχνολογία καθώς και με εξοπλισμό ψύξης που επιτρέπει την εκτέλεση της οινολογικής διαδικασίας μέσω ψυχρής εκχύλισης, με ζύμωση σε σταθερή και ελεγχόμενη θερμοκρασία, που επιτρέπει αυστηρό οινολογικό έλεγχο.
Τσεχική Δημοκρατία, Albrechtice
... για την επεξεργασία βιολογικά αποικοδομήσιμων αποβλήτων. 3) Επίλυση επιστημονικών και ερευνητικών προγραμμάτων. Η κύρια δραστηριότητα είναι η κατασκευή ΕWA Αερόβιων Ζυμωτών = κατοχυρωμένη και πιστοποιημένη τεχνολογία για ελεγχόμενη αερόβια θερμόφιλη ζύμωση. Ο ΕWA Ζυμωτής είναι ικανός να επεξεργάζεται όλους τους τύπους βιοαποβλήτων, συμπεριλαμβανομένων των ιλύων από εγκαταστάσεις επεξεργασίας...
Γαλλία, Les Riceys
... κρασιού. Αυτή η επιλογή μιας τόσο μακράς ωρίμανσης προετοιμάζεται εκ των προτέρων με μια ελεγχόμενη ζύμωση για να περιοριστεί η απώλεια αρωμάτων και έτσι να διατηρηθούν η φρεσκάδα και οι ανθώδεις και φρουτώδεις γεύσεις του σταφυλιού. Αυτή η δέσμευση προσφέρει στις cuvées μας ασυνήθιστες, εκπληκτικές ή πιο συμβατικές γευστικές εμπειρίες ανάλογα με τις επιθυμίες σας.
Χαρτοφυλάκιο (9)
Ιταλία, Bernalda
... στο πρόγραμμα PRIME TERRE, που αφορά ελεγχόμενη και πιστοποιημένη αλυσίδα παραγωγής, η οποία εγγυάται την τοπική προέλευση των αλεσμένων σιτηρών. Αλεύρια και σιμιγδάλια επιλεγμένα ανά περιοχή. Επενδύουμε συνεχώς στην έρευνα και την ανάπτυξη για να προσφέρουμε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα μας δεν είναι βιομηχανικής παραγωγής, αλλά χειροποίητα προϊόντα που έχουν την ιδιαιτερότητα να είναι προψημένα με φυσική ζύμωση χωρίς προσθήκη συντηρητικών και χημικών ουσιών. Είμαστε σε συνεχή διαδικασία εξέλιξης.
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play