... ελεγχόμενη θερμοκρασία 16ºC για περίπου 3 εβδομάδες. Στη συνέχεια, υποβάλλεται σε ωρίμανση πάνω στις λεπτές της οινολάσπες για 3 μήνες χωρίς να πραγματοποιηθεί η μαλολακτική ζύμωση.
ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΕΥΣΗΣ
Χρώμα κίτρινο άχυρο με πράσινες ανταύγειες. Στη μύτη, καθαρές και έντονες νότες πεπονιού και εσπεριδοειδών πάνω σε μια λεπτή βάση από χόρτο. Αυτή η συνδυαστική προσφορά παρέχει ένα φρουτώδες και φρέσκο προφίλ, που θυμίζει καλοκαιρινά φρούτα εποχής. Στο στόμα, παρουσιάζεται ισορροπημένο, συνδυάζοντας μια γλυκιά και γεμάτη είσοδο με μια αναζωογονητική οξύτητα που του προσδίδει διάρκεια.
...Το Cultivi Granulé είναι ένα οργανικό λιπάσμα που προέρχεται από τη ελεγχόμενηζύμωση κοπριάς προβάτων. Η χρήση του προάγει και σταθεροποιεί τη δομή του εδάφους, βελτιώνοντας τόσο τα ελαφριά όσο και τα βαριά εδάφη. Ταυτόχρονα, βελτιώνει την αερισμό και την κατακράτηση νερού, αυξάνοντας τη μικροβιακή ζωή, απελευθερώνοντας και διαθέτοντας στα φυτά μια μεγάλη ποικιλία ιχνοστοιχείων.
Το Cultivi...
...ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ: CIGALES
Η συγκομιδή πραγματοποιήθηκε στις αρχές Οκτωβρίου, υποβάλλοντας την σε ήπιο πάτημα και αποκοπή. Ζύμωσε σε ελεγχόμενη θερμοκρασία. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η μηλογαλακτική ζύμωση. Ακολούθως, καθαρίστηκε, σταθεροποιήθηκε και εμφιαλώθηκε.
...Εκλεπτυσμένο με 100% σταφύλια Verdejo, και ελεγχόμενηζύμωση με διακοπή στους 9º αλκοόλ, και 57 γραμμάρια υπολειμματικής ζάχαρης. Ελκυστικό χρώμα κρεμ. Πολύ γλυκό και απαλό στο στόμα.
Αποστολές στην ηπειρωτική χώρα. Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 60€.
...Αυτό είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα κρασιά μας, με περιορισμένη παραγωγή, φτιαγμένο από λευκά σταφύλια που καλλιεργούνται σε μη αρδευόμενους λόφους στη Μοντέσα (Ουέσκα). Μετά από ζύμωση υπό ελεγχόμενη θερμοκρασία, ωριμάζει σε εξωτερικούς χώρους σε γυάλινες ντεμιζόν, προσφέροντάς του οξειδωτική ωρίμανση, αναβιώνοντας παλιές μεθόδους οινοποίησης και ανακτώντας ξεχασμένα αρώματα και γεύσεις.
Βιώσιμη καλλιέργεια 1.800 κιλά/εκτάριο.
Συλλέγεται με το χέρι.
Ακαθάριστο και μη φιλτραρισμένο.
... Βιέννης ή flama και παραδοσιακά ζυμαρικά); αλεύρι "Candeal" (ιδανικό για πιο σφιχτές αλλά εύκολες στη δουλειά ζύμες, ψωμί Candeal, churros και τηγανητές ζύμες); αλεύρι "Media Fuerza" (για ζύμες που απαιτούν καλή συνοχή και συγκράτηση αερίων, ιδανικό για μπαγκέτες σε μηχανοποιημένες διαδικασίες); αλεύρι "Especial" (πολύ καλό για ελεγχόμενηζύμωση, παραδοσιακές μπαγκέτες, σφολιάτες και χωριάτικο ψωμί); αλεύρι "Gran Fuerza" (ιδανικό για ψωμί του τοστ, roscón de reyes, ensaimadas και αρτοσκευάσματα υψηλής ποιότητας). Παράγουμε επίσης ολικής αλέσεως αλεύρι σίτου και αλεύρι σίκαλης.
Είμαστε κατασκευαστές χειροποίητων ξύλινων δίσκων για ελεγχόμενηζύμωση. Όλα τα προϊόντα μας προσφέρουν υψηλή ποιότητα και πληρούν τις αυστηρές απαιτήσεις των υγειονομικών αρχών.