... μούρων, επιλεκτική συγκομιδή
Οι οινοποιήσεις: παραδοσιακές με ήπια και ελεγχόμενη εκχύλιση σε θερμορυθμιζόμενες τσιμεντένιες δεξαμενές
Ωρίμανση: 12 μήνες σε γαλλικά βαρέλια εκ των οποίων το 40% είναι καινούργια...
... οινοποίηση γίνεται σύμφωνα με την παραδοσιακή μέθοδο του Μπορντό με φυσική αλκοολική ζύμωση, έλεγχο θερμοκρασίας, μακρά εκχύλιση (18 ημέρες), 2 ανατροπές την ημέρα κατά τη διάρκεια της ζύμωσης. Αυτές οι διαδικασίες επιτρέπουν την μέγιστη εξαγωγή της ποιότητας των φρούτων: χρώμα, αρώματα και δομή. Η ωρίμανση του κρασιού γίνεται στη συνέχεια σε δρύινα βαρέλια, εκ των οποίων το ένα τρίτο είναι καινούργιο...
Ιδρυμένη το 1832, η maison CASTAREDE είναι η παλαιότερη Maison d'Armagnac στη Γαλλία. Η τεχνογνωσία της μεταδίδεται από γενιά σε γενιά. Είναι η Florence Castarède, 6η γενιά, που απέκτησε το 2016 την ετικέτα EPV (Entreprise du Patrimoine Vivant) που επιβραβεύει τις χειροτεχνικές επιχειρήσεις με σπάνια, φημισμένη ή αρχαία τεχνογνωσία.
Η Maison Castarède παράγει τα Armagnacs της στο κτήμα Château de...
... κτήματα του Κάστρου, αυτή η κουβέ κάνει αντικείμενο όλων των φροντίδων του ιδιοκτήτη: πράσινες συγκομιδές, σεβασμός στη φύση (χωρίς ζιζανιοκτονία), λογική καλλιέργεια, χειρονακτική συγκομιδή, οπτικός διαχωρισμός, ωρίμανση σε βαρέλια.
Ωρίμανση: 10 μήνες σε βαρέλια.
Γευσιγνωσία: Χρώμα με βιολετί λάμψη, βαθύ πορφυρό, με έντονη ένταση; Ισχυρή μύτη, νότες από ώριμα μαύρα φρούτα σε συνδυασμό με έντονα αλλά ελεγχόμενα ξυλώδη αρώματα, υπόσχεση μελλοντικής πολυπλοκότητας; Πλούσια και πλούσια, αποκαλύπτει μια ώριμη και κομψή ύλη, μια πυκνή δομή βασισμένη σε σφιχτούς και ζωντανούς τανίνες.
...Τα βαρέλια αναγεννιούνται πλήρως με τη μέθοδο TEDEM.
Η αναγέννηση γίνεται με όζον για να απολυμανθεί και να απολυμανθεί σε βάθος το βαρέλι.
Η υπολειμματική θειάφι εξαλείφεται καθώς και οι παλαιώσεις που μπορεί να έχει περιέχει το βαρέλι.
Η μεταλλική γκάμα θα αφορά τα λευκά ή κόκκινα κρασιά τύπου Merlot. Τα αποστάγματα μπορούν επίσης να ωριμάσουν μέσα σε αυτά.
...Οι βαρέλια μας προέρχονται από μια τέχνη που μεταδίδεται από πατέρα σε γιο μέσα στα χρόνια.
Τα σχεδιάζουμε από αυστηρά επιλεγμένες γαλλικές βελανιδιές, προκειμένου να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή ποιότητα.
Προτείνουμε χωρητικότητες που κυμαίνονται από 225 έως 400L και προσαρμόζουμε την καύση κατόπιν αιτήματος.
...Αυτό το Κονιάκ προέρχεται από τη Grande Champagne, 1er cru του Κονιάκ. Αυτός ο μοναδικός terroir, που αποτελεί εγγύηση ποιότητας, αναδεικνύεται από την παραγωγή Single Estate (προέρχεται από έναν μόνο αμπελουργό). Είναι μια λεπτή ισορροπία που το καθιστά αποκλειστικό και αυθεντικό.
Το Extra Old (XO) είναι ένα μείγμα Κονιάκ διαφορετικών ηλικιών, το νεότερο από τα οποία έχει περάσει τουλάχιστον 15 χρόνια σε βαρέλια από δρυ. Η πικάντικη αρωματική του δύναμη, το κομψό και πλούσιο rancio του θα σας προσφέρει την καθαρή απόλαυση που αξίζει στα καλύτερα Κονιάκ.
...Αυτή η cuvée 100% Malbec ωριμάζει σε βαρέλια για ένα χρόνο.
Αυτό το κρασί με βαθύ πορφυρό χρώμα και μαύρες βιολέτες είναι λεπτό και κομψό στο στόμα με αρώματα από μούρα, μαύρη σταφίδα, συνοδευόμενο από μια νότα βανίλιας.
Είναι ένα κρασί που μπορεί να παλαιωθεί, και είναι επίσης εξαιρετικό όταν είναι νέο.
Λαχταριστά προϊόντα από την Εξτρεμαδούρα, Τοπικά προϊόντα από την Εξτρεμαδούρα και το Σύμπαν της Ελιάς και της Ελιάς.
Βιολογικά προϊόντα, εκλεκτά τρόφιμα, γκουρμέ προϊόντα, χειροποίητα εργαλεία και σαπούνια, που σχετίζονται με την ελιά και την ελιά.
Βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο αναγνωρισμένο ως ένα από τα καλύτερα παγκοσμίως.
Ελαιόλαδα από την Εξτρεμαδούρα, περιοχή του Κεντροδυτικού τμήματος ...
Η France Collectivités, που εδρεύει κοντά στη Νιμ, είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται σε αστικό εξοπλισμό και έπιπλα για δημόσιες υπηρεσίες και επιχειρήσεις. Η ομάδα μας διαθέτει πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας με δήμους, κοινοτικές κοινότητες, δημόσιες και ιδιωτικές διοικήσεις, συλλόγους, σχολεία, γυμνάσια, λύκεια, γηροκομεία και εταιρείες δημοσίων έργων και πράσινων χώρων. Σας προσφέρουμε μια πλήρη...
Ο Frédéric SENTUC, τεχνίτης που δραστηριοποιείται στην κοινότητα Mios στη Gironde, είναι δημιουργός επίπλων από ανακυκλωμένα βαρέλια και ξύλινες δεξαμενές. Οι δημιουργίες του είναι ποικίλες και ασυνήθιστες:
- ρουστίκ σαλόνια
- γλάστρες
- μπαρ και διπλά μπαρ
- πολυθρόνες
- κλουβιά για σκύλους
- τραπέζια
- καρέκλες
- πάγκοι
- και πολλά άλλα προϊόντα
Ο Frédéric SENTUC αναλαμβάνει επίσης πρωτότυπες ...
... ζαχαροκάλαμο*
*από βιολογική γεωργία
Οι Γάλλοι Ρυθμιστές παράγουν 100% βιολογικά ποτά στην καρδιά του Γκερ.
Οι γενναιόδωρες μορφές αυτού του υπέροχου Γκασκόν δοχείου προσκαλούν σε συντροφικότητα. Μια ιδανική φιάλη για γιορτές bon vivant!
Το Αρμανιάκ μας, στρογγυλό και γενναιόδωρο, ωριμάζει σε βαρέλια δρυός Γκασκόνης.
Ο αρωματικός συνδυασμός 100% καφέ Αραβίκας από τη Γουατεμάλα και βανίλια Bourbon από τη Μαδαγασκάρη προσφέρει ένα απαλό και έντονο αποτέλεσμα.
Η κατάχρηση αλκοόλ είναι επικίνδυνη για την υγεία. Να καταναλώνεται με μέτρο.
...WHISKY - C1 - Μεικτό Μάλτ
Ανα aged 4 ετών - FAIVREJMAGINE
Το αποστακτήριο μας έχει τη φήμη να παράγει
Whiskies με υψηλό βαθμό αλκοόλ και εξαιρετική ισορροπία
γεύσεων.
Σ' αυτό το μπουκάλι, ανακαλύψτε όλες τις γεύσεις
και τη δύναμη του whisky μας,
που έχει ωριμάσει 4 χρόνια σε βαρέλια από δρυ.
Η πλούσια ισορροπία του αρώματος,
φέρνει μια πολυπλοκότητα γεύσεων.
Μια φρουτώδης νότα,
μια λουλουδένια...
...CEPAGE : Ugni blanc
SOL : Argilo-calcaire
ELABORATION :
Αφού ολοκληρωθεί η συγκομιδή, η σοδειά αρχικά οινοποιείται. Στη συνέχεια, το παραγόμενο κρασί αποστάζεται σύμφωνα με τη μέθοδο Charentaise, δηλαδή με διπλή απόσταξη. Αυτό το μείγμα αποτελείται από διάφορες eaux-de-vie της περιοχής μας που έχουν ωριμάσει μεταξύ 4 και 8 ετών σε βαρέλια από δρυ.
DEGUSTATION :
Το χρώμα του καραμέλας είναι...
...Côtes-de-Bourg
Συνδυασμός :
Merlot - Cabernet Sauvignon
Δυνατότητα παλαίωσης :
Περίπου 15 χρόνια
Οινοποιήσεις :
Συγκομιδή χωρίς σπάσιμο, μη πατημένη. Ζύμωση σε δεξαμενές από σκυρόδεμα.
Μεταξύ δύο και τριών εβδομάδων εκχύλισης με ελεγχόμενη εξαγωγή για
να αποκτηθεί μια λεπτή και κομψή τανική δομή. Τοποθέτηση σε βαρέλια στο τέλος της
μηλογαλακτικής ζύμωσης. Ωρίμανση σε βαρέλια για 12 μήνες.
...Η Prestige Cuvée φέρει το όνομα του Ιρλανδού ιερέα, ιδρυτή της Brande Shepherdess τον δέκατο όγδοο αιώνα, και είναι φτιαγμένη από την ένωση των καλύτερων σταφυλιών, που ωριμάζουν σε γαλλικά δρύινα βαρέλια.
Το Château Brande-Shepherdess κατατάσσεται Νο. 1 από όλα τα Bordeaux και Bordeaux superiors από την Revue du Vin de France (RVF) για το έτος 2013.
Διατίθεται σε φιάλες των 75cl, Magnum (1.5 L) και double Magnum (3L).
... τη διάρκεια αυτής της περιόδου ωρίμανσης, το κονιάκ είναι σε μόνιμη επαφή με τα δρύινα βαρέλια, μια φυσική αλληλεπίδραση που του δίνει το πολύχρωμο, πλούσιο και πολύπλοκο μπουκέτο του. Με την πάροδο των ετών, αυτά τα αρώματα γίνονται όλο και πιο περίπλοκα. Αφού ρίξετε το κονιάκ σας στο ποτήρι σας, αφήστε το να αεριστεί για ένα λεπτό. Αντιδρώντας με τον αέρα, θα απελευθερώσει ένα έντονο και μοναδικό μπουκέτο και θα σας προσφέρει όλη την παλέτα των πλούσιων αρωμάτων του. Μου αρέσει να αποκαλώ αυτή τη στιγμή 'τη μυστική στιγμή'."...
...Σόλοι:
Λιμωνο-Ασβεστολιθικοί
Χρυσό μετάλλιο από τους Gilbert και Gaillard
Οινοποίηση:
Συγκομιδή χωρίς κοτσάνια, μακρά εκχύλιση σε ανοξείδωτη δεξαμενή και στη συνέχεια ωρίμανση σε γαλλικά βαρέλια.
Λαμπερό χρώμα, κόκκινο ρουμπινί
Εντυπωσιακή και πλούσια μύτη, αρώματα καβουρδισμένου, βανίλιας και γλυκόριζας συνοδευόμενα από ώριμα φρούτα όπως το δαμάσκηνο.
Στο στόμα, οι τανίνες είναι μεταξένιες και καλά ενσωματωμένες.
Σύνθεση: 100% Cabernet Sauvignon
Σόλοι: Λιμωνο-Ασβεστολιθικοί...
...Η Αρωματική μας Κερί "Le Chai" σας μεταφέρει στην μοναδική ατμόσφαιρα ενός υγρού chai, όπου εκατοντάδες βαρέλια από κονιάκ XO ξεκουράζονται σιωπηλά. Μια λεπτή αλχημεία συμβαίνει ανάμεσα στο ξύλο της βαρελίσιας και το απόσταγμα, δημιουργώντας ζεστές αρωματικές νότες, ένα κεχριμπαρένιο χρώμα και τις υποσχέσεις των αρωμάτων του μελλοντικού κονιάκ. Πλησιάστε ένα από τα βαρέλια και αφεθείτε να σας...
... όπως το μούρο ή το δαμάσκηνο για να αρωματίσουν.
Ο τομέας του Cardona παρασκευάζει το Morèéum από μια επιλογή κόκκινων κρασιών από το Terroir των Corbières, που παλαιώνουν σε βαρέλια από δρυ σε μια φυσική σπηλιά.
Αυτό το ισχυρό άρωμα του κρασιού που έχει παλαιώσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, μαλακώνει από το μέλι της γαρυφαλλιάς, και η μείωση του χυμού από άγρια μούρα παραπέμπει σε ψευδαισθήσεις περιπάτων σε ένα δάσος γεμάτο μαγεία και μυστήριο.
...Τα λικέρ μας παρασκευάζονται από φυσικές γεύσεις φρούτων και κονιάκ, που ωριμάζουν σε βαρέλια για τουλάχιστον 2 χρόνια, επιτρέποντας μια αρμονική ένωση φρούτου και αλκοόλ. Έχουμε αναπτύξει έξι εκλεπτυσμένες γεύσεις: Βερίκοκο, Αχλάδι, Πορτοκάλι, Σμέουρο, Αμύγδαλο και Καφές.
... απολάσπωση για 48 ώρες, ο μούστος τοποθετείται απευθείας σε γαλλικά δρύινα βαρέλια (25% καινούργια) όπου θα πραγματοποιήσει όλη τη διαδικασία της αλκοολικής ζύμωσης. Η μηλογαλακτική ζύμωση δεν επιδιώκεται σκόπιμα ώστε να διατηρηθεί η ζωντάνια. Κατά τη διάρκεια της ωρίμανσης σε ολικούς οινολάσπες για 10 μήνες, το κρασί αναδεύεται τακτικά για να αποκτήσει περισσότερο σώμα. Αυτή η εργασία "à la...
...Σετ που περιλαμβάνει ένα καλάθι παρουσίασης δώρο, ένα μπουκάλι κόκκινου κρασιού Mille et unes pierres που έχει ωριμάσει σε δρύινα βαρέλια, ένα βιβλίο συνταγών από την Κορέζ κάθε φορά διαφορετικό, μια μωβ μουστάρδα και ένα βάζο με αποξηραμένα μανιτάρια 1ης ποιότητας. Για να ετοιμάσετε μια αυθεντική γευστική εμπειρία από την Κορέζ!
...ωριμάζει εν μέρει σε δεξαμενές inox και εν μέρει σε βαρέλια ενός ή δύο κρασιών για να εξασφαλίσει καλή ευελιξία.
Χρώμα: Κόκκινο
AOC: Bordeaux Supérieur
Αμπελώνες: Έδαφος αργιλώδες-λιθώδες
Οινοποιήσεις: Ωρίμανση σε δεξαμενές inox και σε βαρέλια
Βραβεία και μετάλλια: Ασημένιο/Χάλκινο στο Λος Άντζελες...
...Μπορώ να σας προτείνω FOB ROTTERDAM :
- 2 εκατομμύρια βαρέλια τον μήνα από JET A1 .
- 500.000 MT τον μήνα από EN 590.
Διαδικασία :
νόμος + cis (profil εταιρείας) + Tsa + Εντολή του αγοραστή + rwa (πιστοποιημένο από τράπεζα) + Φωτοτυπία του διαβατηρίου .
Πληρωμή :
Με μεταφορά SWIFT MT 103 από τράπεζα σε τράπεζα μετά από έλεγχο SGS .
CDT .