Προϊόντα για όργανο (527)

Βιολογικό Αλεύρι Ρυζιού - Να Αγοράσετε Βιολογικό Αλεύρι Ρυζιού; | Χονδρική | VehGroshop | Ιδιωτική Ετικέτα

Βιολογικό Αλεύρι Ρυζιού - Να Αγοράσετε Βιολογικό Αλεύρι Ρυζιού; | Χονδρική | VehGroshop | Ιδιωτική Ετικέτα

Ρύζι: Το ρύζι είναι μια καλλιεργούμενη φυτική ποικιλία. Αυτό σημαίνει ότι πρόκειται για ένα είδος φυτού που καλλιεργείται για ανθρώπινη χρήση και προέρχεται από άγρια φυτά. Το ρύζι (Oryza) είναι ένα δημητριακό, με την Κίνα να είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός και καταναλωτής και την Ταϊλάνδη ο μεγαλύτερος εξαγωγέας. Το ρύζι αναπτύσσεται ως διακλαδισμένη σημαία. Η ταξιανθία περιέχει μεταξύ 50 και 500 στάχυα, καθένα από τα οποία περιέχει ένα άνθος. Ο ωοθήκης και αργότερα οι σπόροι περιβάλλονται από κάλυκες. Η διαδικασία ανάπτυξης του ρυζιού διαρκεί κατά μέσο όρο μεταξύ 3 και 6 μηνών. Ιστορία του ρυζιού. Η προέλευση του ρυζιού βρίσκεται στην Ασία. Πριν από περίπου 9000 χρόνια, οι άνθρωποι στις τροπικές περιοχές άρχισαν την καλλιέργεια ρυζιού. Οι κόκκοι ρυζιού ανακαλύφθηκαν στο χωριό Σανγκσάν. Η καλλιέργεια αγροτικών προϊόντων επέτρεψε στους ανθρώπους να ζουν σε ένα μέρος. Το ρύζι βρέθηκε στο Σανγκσάν σε αμφορείς και πέτρες, μαζί με εργαλεία για το άλεσμα του ρυζιού.
Μάραθος Heel BIO - Μάραθος Heel BIO

Μάραθος Heel BIO - Μάραθος Heel BIO

Βιολογικός Σπόρος Μάραθου Ο αποξηραμένος μάραθος της VehGro είναι 100% φυσικός και επιπλέον βιολογικός. Η VehGro διαθέτει μόνο τους καλύτερους σπόρους μάραθου, με υψηλή θρεπτική αξία και πολλαπλά θετικά οφέλη για την υγεία. Η λατινική ονομασία του φυτού μάραθου είναι Foeniculum Vulgare. Ο μάραθος ανήκει στην οικογένεια των σκιαδιών, όπως επίσης ο καρότος, ο μαϊντανός, ο άνηθος και ο σέλινος. Η εμφάνιση του μάραθου μπορεί να παραπλανήσει, καθώς φαίνεται να είναι ρίζα, αλλά αυτό είναι παραπλανητικό. Ο μάραθος είναι ένα βολβοειδές φυτό με νηματοειδείς διακλαδώσεις στα φύλλα. Αυτές οι διακλαδώσεις είναι η πηγή των μπαχαρικών. Οι σπόροι του φυτού χρησιμοποιούνται ως μπαχαρικό. Από πού προέρχεται ο μάραθος; Ο μάραθος προέρχεται αρχικά από την Ασία, αλλά από τον Μεσαίωνα ήταν γνωστός στις ευρωπαϊκές αγορές. Σήμερα, ο μάραθος χρησιμοποιείται τακτικά σε διάφορες κουζίνες. Ο βιολογικός μάραθος της VehGro έχει μια υπέροχη γεύση γλυκάνισου, που προστίθεται σε πολλές συνταγές ...
Βιολογικά Δισκία Σπιρουλίνας - Αγορά Βιολογικών Δισκίων Σπιρουλίνας; | Χονδρική | VehGroshop | Χύμα

Βιολογικά Δισκία Σπιρουλίνας - Αγορά Βιολογικών Δισκίων Σπιρουλίνας; | Χονδρική | VehGroshop | Χύμα

Σπιρουλίνα-Δισκία: Η σπιρουλίνα είναι ένα πολυκύτταρο κυανοβακτήριο που απαντάται σε λίμνες και ποτάμια στην Ασία, την Αφρική και τη Νότια Αμερική. Η σπιρουλίνα είναι μια απλή και αρχαία μορφή ζωής, παράγει τη δική της ενέργεια από το ηλιακό φως. Η σπιρουλίνα έχει υψηλή αντοχή στο αλάτι και ευδοκιμεί σε αλκαλικά ύδατα. Η σπιρουλίνα καλλιεργείται σε μια χερσόνησο στη Θάλασσα της Κίνας. Αυτή η τοποθεσία προσφέρει σταθερά ζεστό κλίμα και πολλές ώρες ηλιοφάνειας, που είναι απαραίτητα για την ανάπτυξή της. Η σπιρουλίνα είναι εύπεπτη και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, ενώ περιέχει όλες τις απαραίτητες αμινοξέα. Χρήση: Η σπιρουλίνα μπορεί να αναμειχθεί με νερό ή να πασπαλιστεί σε σαλάτες ή σούπες.
Βιολογική Σκόνη Μαϊντανού - Να αγοράσετε Βιολογική Σκόνη Μαϊντανού; | Χονδρική | VehGroshop | Χύμα

Βιολογική Σκόνη Μαϊντανού - Να αγοράσετε Βιολογική Σκόνη Μαϊντανού; | Χονδρική | VehGroshop | Χύμα

Μάραθος (Petroselinum Crispum) Απαραίτητο για κάθε λάτρη της μαγειρικής: Βιολογική σκόνη μαϊντανού από την VehGro. Ο μαϊντανός προέρχεται από τη Μεσόγειο και έχει μια φρέσκια και ελαφρώς πικάντικη γεύση. Ένα αξιοσημείωτο γεγονός για αυτό το βότανο είναι ότι οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι το φυτό του μαϊντανού προήλθε από το αίμα του Άρχιμου, ενός από τους ήρωές τους. Για τους Έλληνες, αυτό το βότανο είχε επίσης σημαντική λειτουργία: Για να στεφανώσουν τους νικητές τους, ο μαϊντανός πλέκονταν με φύλλα δάφνης σε μορφή στεφάνου. Σήμερα, ο μαϊντανός είναι κυρίως γνωστός ως ένα νόστιμο βότανο γεμάτο βιταμίνες και μέταλλα.
Κελτική Θαλάσσια Αλάτι Λεπτό Ξηρό 0-1 mm - Κελτική Θαλάσσια Αλάτι Λεπτό Ξηρό 0-1 mm

Κελτική Θαλάσσια Αλάτι Λεπτό Ξηρό 0-1 mm - Κελτική Θαλάσσια Αλάτι Λεπτό Ξηρό 0-1 mm

Ουσία Το κελτικό θαλασσινό αλάτι ονομάζεται επίσης "Sel de Guarande" και προέρχεται από τη Γαλλία. Το διάσημο θαλασσινό αλάτι από την Γκεραντ έχει συγκομιστεί εδώ και περισσότερα από 2000 χρόνια σύμφωνα με την παλιά παράδοση από τους αλατιστές της Βρετάνης, στη Γαλλία. Αυτό το αλάτι είναι χαμηλής περιεκτικότητας σε νάτριο. Οι αλατοχώραφοι αποτελούνται από γκρι-μπλε πηλό. Αυτή η πηλός απελευθερώνει σημαντικά μέταλλα και ιχνοστοιχεία στο αλάτι και αυτό δίνει στο ατλαντικό θαλασσινό αλάτι το μοναδικό γκρι χρώμα και τη χαρακτηριστική γεύση του. Γεύση και χρήση Το κελτικό θαλασσινό αλάτι με την έντονη αλμυρή γεύση του είναι κατάλληλο για πολλά πιάτα. Λόγω της υψηλής υπολειμματικής υγρασίας του, δεν είναι κατάλληλο για χρήση σε μύλο αλατιού. Είναι όμως μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για το κοινό επιτραπέζιο αλάτι.
Βιολογικές Νιφάδες Σίτου - Βιολογικές Νιφάδες Σίτου

Βιολογικές Νιφάδες Σίτου - Βιολογικές Νιφάδες Σίτου

Προέλευση της Σανούκας Οι νιφάδες σανούκας προέρχονται από τη σανούκα (Fagopyrum esculentum), ένα φυτό που ανθίζει σε χώρες σε όλο τον κόσμο. Η σανούκα έχει λευκά έως ροζ λουλούδια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πρωινό, είναι κατάλληλη για το ψήσιμο μπισκότων, περιέχει πολλούς υδατάνθρακες και είναι εύπεπτη. Πιστεύεται ότι η σανούκα έχει την προέλευσή της από την Κίνα και καλλιεργήθηκε εκεί για πρώτη φορά γύρω στο 1000 π.Χ. Στον 15ο αιώνα, η Ευρώπη γνώρισε επίσης τη σανούκα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το προϊόν, σας παραπέμπουμε στην επόμενη σελίδα: Άρθρο Σανούκα Επεξεργασία Νιφάδων Σανούκας Οι αποφλοιωμένοι σπόροι του φυτού σανούκας πλένονται καλά και τοποθετούνται σε πιάτα. Στη συνέχεια, οι σπόροι βλασταίνουν υπό ελεγχόμενη θερμοκρασία και υγρασία για 24 έως 48 ώρες, ή μέχρι να αναπτυχθεί πλήρως ο βλαστός. Αυτοί οι αναπτυγμένοι βλαστοί μεταφέρονται...
Βιολογικές Νιφάδες Κινόα - Βιολογικές Νιφάδες Κινόα

Βιολογικές Νιφάδες Κινόα - Βιολογικές Νιφάδες Κινόα

Ιστορία και προέλευση της Κινόα Η κινόα (Chenopodium quinoa) προέρχεται φυσικά από τη Νότια Αμερική και καλλιεργείται ως το κύριο διατροφικό φυτό εδώ και 6000 χρόνια. Οι Ίνκας την χρησιμοποιούσαν ήδη ως γεωργικό προϊόν. Είναι δυνατό για το φυτό να αναπτύσσεται σε κρύες, φτωχές σε θρεπτικά συστατικά και ξηρές συνθήκες. Η διάρκεια ανάπτυξης είναι περίπου 5-6 μήνες. Με τη διασταύρωση έχουν προκύψει ποικιλίες κινόας που μπορούν να αναπτυχθούν σε ευρωπαϊκές και βόρειοαμερικανικές συνθήκες. Στις αρχές Απριλίου, η κινόα σπέρνεται στην Ευρώπη και η συγκομιδή πραγματοποιείται από τα μέσα Σεπτεμβρίου. Διαδικασία παραγωγής νιφάδων κινόας Μετά τη συγκομιδή, η κινόα καθαρίζεται πρώτα. Στη συνέχεια, πλένεται για να αφαιρεθεί η σαπωνίνη. Έπειτα, ξηραίνεται και τα καλύτερα κομμάτια επιλέγονται με το χέρι. Αυτά τα κομμάτια μουλιάζονται για να γίνει η κινόα επίπεδη. Μετά την ξήρανση, η κινόα κοσκινίζεται και στη συνέχεια επεξεργάζεται σε νιφάδες κινόας. Υγιεινή…
Ολόκληρος Άνηθος Βιολογικός - Να αγοράσω Ολόκληρο Άνηθο Βιολογικό; | Χονδρική | VehGroshop | Ιδιωτική Ετικέτα

Ολόκληρος Άνηθος Βιολογικός - Να αγοράσω Ολόκληρο Άνηθο Βιολογικό; | Χονδρική | VehGroshop | Ιδιωτική Ετικέτα

Φέντσελ (Foeniculum vulgare): Το Φέντσελ Ganz BIO από την VehGro είναι 100% φυσικός σπόρος φέντσελ. Το Foeniculum Vulgare, ή φέντσελ, είναι μέλος της οικογένειας των Σκιαδοφόρων. Εκτός από το φέντσελ, στην οικογένεια των Σκιαδοφόρων ανήκουν επίσης ο μαϊντανός, το καρότο, το σέλινο και ο άνηθος. Λόγω της εμφάνισής του στη βάση των φύλλων, το φέντσελ μοιάζει με βολβό, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια φουσκωτή ποικιλία. Οι λεπτές κλαδώσεις των φύλλων χρησιμοποιούνται ως πηγή βοτάνων και οι σπόροι του φυτού ως μπαχαρικό. Ο φέντσελ προέρχεται αρχικά από την Ασία, αλλά κατά τον Μεσαίωνα αυτό το μπαχαρικό χρησιμοποιήθηκε και στην Ευρώπη. Σήμερα, οι σπόροι χρησιμοποιούνται τακτικά σε πολλές κουζίνες. Αυτό οφείλεται όχι μόνο στη νόστιμη γεύση που μοιάζει με άνηθο που έχει αυτός ο σπόρος.
Βιολογική Σκόνη Ασερόλα

Βιολογική Σκόνη Ασερόλα

Προέλευση Η Ασερόλα (Malpighia emarginata) είναι εγγενής στην Καραϊβική και τη βόρεια Νότια Αμερική, αναπτύσσεται σε υψόμετρα 1500 μ. Η Ασερόλα είναι ένα τροπικό φρούτο. Ονομάζεται επίσης κεράσι Μπαρμπάντος ή κεράσι Δυτικών Ινδιών. Αν και η ασερόλα είναι εγγενής στην Καραϊβική, βρίσκεται επίσης στη βόρεια πλευρά της Νότιας Αμερικής. Επιπλέον, η ασερόλα καλλιεργείται στη Χαβάη, στη Νοτιοανατολική Ασία, στην πολιτεία της Φλόριντα των Η.Π.Α. και σε άλλα μέρη της Νότιας Αμερικής. Η ασερόλα ανήκει στην οικογένεια Malpighiaceae και εμφανίζεται ως ένας ευρέως διακλαδισμένος θάμνος ή δέντρο με ελαφρώς τριχωτούς κλάδους. Ο ώριμος καρπός έχει φλούδα πορτοκαλί έως σκούρο κόκκινο και έχει διαστάσεις περίπου 2 επί 2,5 εκατοστά. Μέσα, ο καρπός είναι κίτρινος έως πορτοκαλί και έχει μια χαρακτηριστική γλυκόξινη γεύση. Το κεράσι Ασερόλα αποξηραίνεται και στη συνέχεια αλέθεται σε λεπτή σκόνη. Υγιεινά Οφέλη της Ασερόλα: Περιέχει ασερόλα Βιολογική βιταμίνη C; Ο καρπός είναι πολύ πλούσιος σε βιταμίνη C και περιέχει πολλούς αντιοξειδωτικούς παράγοντες. Περιέχει επίσης βιταμίνη…
Μείγμα 7 Μανιταριών Βιολογικό

Μείγμα 7 Μανιταριών Βιολογικό

7 Μίγμα Μανιταριών Βιολογικό Η απόλυτη ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος αποτελείται από αυτά τα 7 μανιτάρια σε σκόνη: Reishi Το Reishi περιέχει αντιοξειδωτικά, ιχνοστοιχεία, πολυσακχαρίτες, βιταμίνες και τα μέταλλα σελήνιο, βόριο και γερμάνιο. Chaga Το Chaga είναι γεμάτο αντιοξειδωτικά και διάφορα στερόλες. Οι στερόλες είναι φυτικά στεροειδή που ισορροπούν το ανοσοποιητικό σύστημα. Shiitake Το Shiitake είναι γεμάτο βιταμίνες, κάλιο και μαγνήσιο και περιέχει 13 γρ. πρωτεΐνης ανά 100 γρ. Maitake Το Maitake είναι πλούσιο σε αμινοξέα και περιέχει το αντιοξειδωτικό L-εργοθειονίνη, το οποίο υποστηρίζει το ήπαρ. Lion's mane Η κόμη του λιονταριού (Hericium erinaceus) υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα και έχει θετική επίδραση στην ικανότητα συγκέντρωσης. Cordyceps Ο Cordyceps ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και το επιβραδύνει όταν είναι υπερδραστήριο. Snow Fungus Ο Snow Fungus περιέχει περισσότερη βιταμίνη D από οποιαδήποτε άλλη πηγή τροφής και είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικά.
Βιολογική Σκόνη Ντομάτας - Να αγοράσετε Βιολογική Σκόνη Ντομάτας; | Χονδρική | VehGroshop | Χύμα

Βιολογική Σκόνη Ντομάτας - Να αγοράσετε Βιολογική Σκόνη Ντομάτας; | Χονδρική | VehGroshop | Χύμα

Προέλευση: Η ντομάτα είναι ένας καρπός που προέρχεται από το φυτό ντομάτας (Solanum lycopersicum). Από γαστρονομική άποψη, η ντομάτα θεωρείται λαχανικό. Η προέλευση της ντομάτας βρίσκεται στη Μεσοαμερική, όπου οι πρόγονοι των Αζτέκων και των Μάγια καλλιεργούσαν μικρές ποικιλίες. Το 1750, οι ντομάτες ήταν ακόμα κίτρινοι καρποί, αλλά μετά από πολλές διασταυρώσεις, απέκτησαν κόκκινο χρώμα. Θρεπτικά συστατικά: Οι ντομάτες περιέχουν πολύ βιταμίνη C, καροτίνες, καθώς και τις βιταμίνες B1, B2 και B6. Επιπλέον, περιέχουν τα μέταλλα κάλιο, φώσφορο και μαγνήσιο. Η ντομάτα καταναλώνεται ως λαχανικό, είτε ζεστή είτε κρύα. Οι ευεργετικές ιδιότητες της ντομάτας συγκεντρώνονται μέσω αποξήρανσης και επεξεργασίας σε κομμάτια, κόκκους ή σκόνη. Μπορούν να προστεθούν σε πολλά πιάτα. Χρήσεις της αποξηραμένης σκόνης ντομάτας: Ως superfood: Μπορείτε να προσθέσετε σκόνη ντομάτας σε σάλτσες, σούπες και σε υγιεινές (αλμυρές) smoothies.
Χοντρά Βρώσιμα Δημητριακά Χωρίς Γλουτένη Βιολογικά - Αγορά Χοντρών Βρώσιμων Δημητριακών Χωρίς Γλουτένη Βιολογικά; | Χονδρική | VehGroshop

Χοντρά Βρώσιμα Δημητριακά Χωρίς Γλουτένη Βιολογικά - Αγορά Χοντρών Βρώσιμων Δημητριακών Χωρίς Γλουτένη Βιολογικά; | Χονδρική | VehGroshop

Ποιότητα Βρώμης Χονδρής Χωρίς Γλουτένη BIO Η χονδρή βρώμη χωρίς γλουτένη BIO από την VehGro είναι ένα βιολογικά πιστοποιημένο προϊόν υψηλής ποιότητας. Χάρη σε αυτή την πιστοποίηση, γνωρίζετε ότι αυτό που αγοράζετε έχει δημιουργηθεί με προσοχή στον άνθρωπο και τη φύση. Η VehGro αντιπροσωπεύει προϊόντα που είναι υγιεινά και υψηλής ποιότητας. Τα (βιολογικά) φυσικά προϊόντα που επιλέγουμε προέρχονται από διάφορες περιοχές του κόσμου. Όλα τα προϊόντα ελέγχονται στην Ευρώπη και συχνά συσκευάζονται εκεί. Το βιολογικό σήμα ποιότητας σημαίνει 100% ελεγμένο βιολογικό και αξιόπιστο. Αυτά τα συστατικά είναι επομένως εγγυημένα ελεύθερα από οποιαδήποτε πρόσθετα όπως ζάχαρη, λιπαρά και πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές απαιτήσεις για φυτοφάρμακα. Η ποιότητα των προϊόντων μας ελέγχεται τακτικά.
Αποσμημένο ηλιέλαιο - Αποσμημένο ηλιέλαιο

Αποσμημένο ηλιέλαιο - Αποσμημένο ηλιέλαιο

Απογεωμένη ηλιέλαιο Το βιολογικό ηλιέλαιο μας εξάγεται από σπόρους ηλίανθου, προερχόμενους από την Ευρώπη. Διαδικασία παραγωγής απογεωμένου ηλιέλαιου Το βιολογικό ηλιέλαιο φιλτράρεται και απογεωμάται και αποχρωματίζεται μέσω επεξεργασίας ατμού και με τη χρήση φυσικής λευκαντικής άργιλου, ενεργού άνθρακα και κιτρικού οξέος. Ιδιαίτερες ιδιότητες του απογεωμένου ηλιέλαιου Το ηλιέλαιο είναι ουδέτερο σε άρωμα και γεύση και είναι επομένως πολύ κατάλληλο για το τηγάνισμα και το ψήσιμο. Επίσης, είναι ιδανικό ως λάδι μαγειρέματος για χορτοφάγους και βίγκαν. Το ηλιέλαιο περιέχει πολλές βιταμίνες Ε.
Ωμό Βιολογικό Βούτυρο Κακάο - Ωμό Βιολογικό Βούτυρο Κακάο

Ωμό Βιολογικό Βούτυρο Κακάο - Ωμό Βιολογικό Βούτυρο Κακάο

Ιστορία και προέλευση Η κακάο (Theobroma) συγκομίστηκε για πρώτη φορά από τους Ολμέκους στο Μεξικό, ήδη από το 1000 π.Χ. Χρησιμοποιούνταν κυρίως για ενισχυτικά ποτά. Κατά τη διάρκεια των χρόνων, οι Μάγια και οι Αζτέκοι υιοθέτησαν αυτή τη χρήση στις κουλτούρες τους. Η κακάο έγινε μέρος τελετουργικών ιερών και οι κόκκοι κακάο ήταν μέσο πληρωμής. Στον 16ο αιώνα, οι Ισπανοί μετέφεραν την κακάο στην Ευρώπη. Στα μέσα του 17ου αιώνα, έγινε δημοφιλές ποτό. Μέσω των αποικιών διαφόρων ευρωπαϊκών χωρών, οι κακαόδεντρα εισήχθησαν στην Ασία και τη Δυτική Αφρική, καθώς υπήρχε αυξανόμενη ζήτηση για σοκολάτα στην Ευρώπη. Ο κόκκος κακάο είναι η ακατέργαστη βάση για την παραγωγή σοκολάτας. Αυτοί οι κόκκοι κακάο προέρχονται από τα τροπικά κλίματα της Νότιας Αμερικής (Εκουαδόρ). Το δέντρο Theobroma cacao είναι ιερό για τους Μάγια και τους Αζτέκους. Οι κόκκοι κακάο του δέντρου συλλέγονται με το χέρι και οι ακατέργαστοι κόκκοι στη συνέχεια καθαρίζονται σε φυσικό νερό και συνεχ…
Puori O3 Συμπλήρωμα Ωμέγα 3 120 Κάψουλες

Puori O3 Συμπλήρωμα Ωμέγα 3 120 Κάψουλες

Puori O3 Ωμέγα 3 Οι λιπαρές οξέες Ωμέγα 3 μακράς αλυσίδας είναι ένα απαραίτητο μέρος οποιασδήποτε διατροφής, καθώς το σώμα δεν παράγει αυτές τις λιπαρές οξέες σύμφωνα με το κέντρο διατροφής. Δεδομένου ότι η διατροφή μας έχει αλλάξει δραστικά τις τελευταίες δεκαετίες, δυστυχώς, κάποιοι άνθρωποι σήμερα συχνά λαμβάνουν πολύ λίγες από αυτές. Το Puori O3 έχει δοκιμαστεί και πιστοποιηθεί για καθαρότητα και ποιότητα από το ανεξάρτητο εργαστήριο IFOS (Διεθνή Πρότυπα Λαδιού Ψαριού) και έχει απονεμηθεί 5 στα 5 αστέρια. Αυτή η βράβευση εγγυάται, μεταξύ άλλων, την καθαρότητα, την ελάχιστη συγκέντρωση 74% και τη βιωσιμότητα της διαδικασίας παραγωγής.
Βιολογική Πολυκόκκων Μέλισσας - Βιολογική Πολυκόκκων Μέλισσας

Βιολογική Πολυκόκκων Μέλισσας - Βιολογική Πολυκόκκων Μέλισσας

Το δώρο της φύσης Οι γύρη από μέλισσες είναι το τέλειο δώρο της φύσης. Η γύρη μας συλλέγεται από μελισσοκόμους στην Ισπανία. Όταν συλλεχθεί, αποξηραίνεται απαλά για να διατηρηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα θρεπτικά συστατικά. Η γύρη από μέλισσες καλλιεργείται με σεβασμό προς τη φύση και ειδικότερα προς τις μέλισσες. Οι μέλισσες αναμειγνύουν νέκταρ με γύρη και δημιουργούν μπάλες. Η γύρη περιέχει απίστευτη ποσότητα θρεπτικών συστατικών. Είναι μικρές, αλλά η θρεπτική τους αξία είναι μεγάλη. Περιέχουν φυτικές πρωτεΐνες, βιταμίνες, μέταλλα, αντιοξειδωτικά και όλα τα απαραίτητα αμινοξέα. Επιπλέον, στη γύρη θα βρείτε λιγότερους σακχάρες σε σύγκριση με το μέλι, για παράδειγμα. Προέλευση Η γύρη από μέλισσες έχει πολυανθική (πολλών λουλουδιών) βοτανική προέλευση, γι' αυτό και αυτή η γύρη είναι υψηλής ποιότητας. Αυτός είναι επίσης ο λόγος που το χρώμα των κόκκων ποικίλλει. Η γύρη προέρχεται από περισσότερες από 120 διαφορετικές ποικιλίες φυτών και γύρης. Μόνο αυτή η ποικιλία γύρης από μέλισσες…
Βιολογικοί Τριμμένοι Σπόροι Λιναριού - Να Αγοράσετε Βιολογικούς Τριμμένους Σπόρους Λιναριού; | Χονδρική | VehGroshop | Χύμα

Βιολογικοί Τριμμένοι Σπόροι Λιναριού - Να Αγοράσετε Βιολογικούς Τριμμένους Σπόρους Λιναριού; | Χονδρική | VehGroshop | Χύμα

Ποιοτικός Βιολογικός Λιναρόσπορος Τριμμένος: Ο Βιολογικός Τριμμένος Λιναρόσπορος της VehGro είναι ένα βιολογικά πιστοποιημένο προϊόν υψηλής ποιότητας. Χάρη σε αυτή την πιστοποίηση, γνωρίζετε ότι αυτό που αγοράζετε έχει παραχθεί με προσοχή στον άνθρωπο και τη φύση. Η VehGro αντιπροσωπεύει προϊόντα που είναι υγιεινά και υψηλής ποιότητας. Τα (βιολογικά) φυσικά προϊόντα που επιλέγουμε προέρχονται από διάφορες περιοχές του κόσμου. Όλα τα προϊόντα ελέγχονται και συχνά συσκευάζονται στην Ευρώπη. Το βιολογικό σήμα ποιότητας σημαίνει 100% ελεγμένο βιολογικό και αξιόπιστο. Αυτά τα συστατικά είναι εγγυημένα ελεύθερα από οποιαδήποτε πρόσθετα όπως ζάχαρη, λιπαρά και πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές απαιτήσεις για φυτοφάρμακα. Η ποιότητα των προϊόντων μας ελέγχεται τακτικά.
Πιπέρι Πολύ Καυτερό Μάτι Πουλιού Χωρίς Μικρόβια Βιολογικό

Πιπέρι Πολύ Καυτερό Μάτι Πουλιού Χωρίς Μικρόβια Βιολογικό

Τι είναι το Chili Bird Eye Το Chili Bird Eye, γνωστό και ως πειρί πειρί, ραουίτ ή ταϊλανδέζικο τσίλι, είναι μια μικρή πιπεριά με καυτερή γεύση. Η πιπεριά αυτή συναντάται συχνά στην Αιθιοπία και τη Νοτιοανατολική Ασία. Το τσίλι bird's eye ανήκει στην κατηγορία των πολύ καυτερών πιπεριών. Οφέλη για την Υγεία του Chili Bird Eye Αυτή η πιπεριά βοηθά στην πέψη, επιταχύνει την απώλεια βάρους και αυξάνει την παραγωγή σάλιου. Η χρήση του τσίλι Αυτή η πιπεριά είναι ένα γνωστό προϊόν στην ινδονησιακή, μεξικανική, αργεντίνικη και ταϊλανδέζικη κουζίνα και χρησιμοποιείται συχνά για την παρασκευή καυτερού κάρυ, εντσιλάδας, τάκος και τσιμιτσούρι.
Ωμή Βιολογική Πάστα Κακάο - Ωμή Βιολογική Πάστα Κακάο

Ωμή Βιολογική Πάστα Κακάο - Ωμή Βιολογική Πάστα Κακάο

Ιστορία και προέλευση Η κακάο (Theobroma) συγκομίστηκε για πρώτη φορά από τους Ολμέκους στο Μεξικό, ήδη από το 1000 π.Χ. Χρησιμοποιούνταν κυρίως για ενισχυτικά ποτά. Κατά τη διάρκεια των χρόνων, οι Μάγια και οι Αζτέκοι υιοθέτησαν αυτή τη χρήση στις κουλτούρες τους. Η κακάο έγινε μέρος τελετουργικών ριζών και οι κόκκοι κακάο ήταν μέσο πληρωμής. Στον 16ο αιώνα, οι Ισπανοί μετέφεραν την κακάο στην Ευρώπη. Στα μέσα του 17ου αιώνα, έγινε δημοφιλές ποτό. Μέσω των αποικιών διαφόρων ευρωπαϊκών χωρών, οι κακαόδεντρα εισήχθησαν στην Ασία και τη Δυτική Αφρική, καθώς υπήρχε αυξανόμενη ζήτηση για σοκολάτα στην Ευρώπη. Ο κόκκος κακάο είναι η ακατέργαστη βάση για την παραγωγή σοκολάτας. Αυτοί οι κόκκοι κακάο προέρχονται από τα τροπικά κλίματα της Νότιας Αμερικής (Εκουαδόρ). Το δέντρο Theobroma cacao είναι ιερό για τους Μάγια και τους Αζτέκους. Οι κόκκοι κακάο του δέντρου συλλέγονται με το χέρι και οι ακατέργαστοι κόκκοι στη συνέχεια καθαρίζονται σε φυσικό νερό και συνεχ…
Πρωτεΐνη Ρυζιού (80%) Σκόνη Βιολογική - Πρωτεΐνη Ρυζιού (80%) Σκόνη Βιολογική

Πρωτεΐνη Ρυζιού (80%) Σκόνη Βιολογική - Πρωτεΐνη Ρυζιού (80%) Σκόνη Βιολογική

"Προέλευση Το ρύζι είναι μια βασική τροφή για περισσότερους από τους μισούς ανθρώπους στον κόσμο. Η πλειονότητα καλλιεργείται και καταναλώνεται στην Ασία. Το ρύζι καλλιεργείται εδώ και περισσότερα από 10.000 χρόνια. Υπάρχουν χιλιάδες διαφορετικοί τύποι ρυζιού και καλλιεργείται σε όλες τις ηπείρους. Επεξεργασία σε πρωτεϊνική σκόνη Αφού συγκομιστεί το ρύζι, αλέθεται σε ρύζι αλεύρι. Μετά από αυτή τη διαδικασία, αναμειγνύεται με νερό και το ένζυμο α-αμυλάση για να υδρολυθεί το ρύζι, στη συνέχεια φιλτράρεται, ξηραίνεται και κοσκινίζεται σε μια λεπτή σκόνη. Αυτή η σκόνη πρωτεΐνης ρυζιού παράγεται μόνο από το ενδοσπέρμιο του κόκκου ρυζιού, καθώς εκεί αποθηκεύεται το μεγαλύτερο μέρος της πρωτεΐνης. Πρωτεΐνη Εκτός από το νερό, η πρωτεΐνη είναι ένα μεγάλο συστατικό των μυών. Μετά την άσκηση, οι μύες χρειάζονται αποκατάσταση και γι' αυτό απαιτούν πρώτες ύλες, όπως αμινοξέα (δομικά στοιχεία των πρωτεϊνών). Αυτή η σκόνη είναι γεμάτη αμινοξέα και έχει περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη άνω του 80%. Γε…"
Ροζ Πιπέρι Βραζιλίας ΒΙΟ - Αγορά Ροζ Πιπέρι Βραζιλίας ΒΙΟ; | Χονδρική | VehGroshop

Ροζ Πιπέρι Βραζιλίας ΒΙΟ - Αγορά Ροζ Πιπέρι Βραζιλίας ΒΙΟ; | Χονδρική | VehGroshop

Σκίνους μούρα. Τα σκίνους μούρα, που προέρχονται από υγρά, ζεστά κλίματα της Βραζιλίας, αναπτύσσονται σε θάμνους και δέντρα που μπορούν να φτάσουν τα 12 μέτρα ύψος. Η συγκομιδή των μούρων που μοιάζουν με σταφύλια γίνεται από τα τέλη Νοεμβρίου έως τις αρχές Φεβρουαρίου. Αυτά τα μούρα ανήκουν στις καλλιέργειες ρουσάκ και έχουν γλυκιά, φρουτώδη γεύση με μια ελαφριά πικάντικη νότα, και ανήκουν στις λεγόμενες ψευδοπιπεριές. Λόγω της ελαφρώς πικάντικης γεύσης του και της παρόμοιας μορφής του με το πιπέρι, αποκαλείται λανθασμένα ροζ πιπέρι. Το ροζ πιπέρι ταιριάζει τέλεια με σάλτσες, πουλερικά, κρέας και πιάτα άγριου κρέατος, αλλά είναι επίσης κατάλληλο για γλυκά επιδόρπια και εκλεκτά λαχανικά όπως το σπαράγγι ή το τυρί. Λόγω των όμορφων οπτικών και διακοσμητικών χαρακτηριστικών των μούρων, τα βρίσκουμε σε πολλές πιπεριές και βότανα. Μην γεμίζετε το μύλο μπαχαρικών σας μόνο με τις ροζ μούρες, καθώς το γλυκαντικό από τη φλούδα του φρούτου φράζει γρήγορα το μύλο.
Μαύρη Πιπέρι Σκόνη Λεπτή χωρίς μικρόβια Βιολογική

Μαύρη Πιπέρι Σκόνη Λεπτή χωρίς μικρόβια Βιολογική

Μαύρο Πιπέρι Το πιπέρι αναπτύσσεται ως μούρα στο τροπικό φυτό πιπεριού. Η έντονη γεύση προκαλείται από το συστατικό πιπερίνη. Το πιπέρι έρχεται σε διάφορα χρώματα, μαύρο, λευκό και πράσινο. Το φυτό πιπεριού αναπτύσσεται κυρίως στην Ινδία. Το πιπέρι παράγεται σε πολλές τροπικές περιοχές. Εφαρμογή του Μαύρου Πιπεριού Το πιπέρι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν σε οποιοδήποτε πιάτο. Ενισχύει τη γεύση του κρέατος και προσφέρει μια πικάντικη γεύση σε σούπες και πουρέ πατάτας. Υγιεινές ιδιότητες του Μαύρου Πιπεριού Η διεγερτική επίδραση στην πέψη είναι η κύρια ιδιότητα του μαύρου πιπεριού, αλλά το μαύρο πιπέρι έχει περισσότερες ιδιότητες. Το πιπέρι βελτιώνει την απορρόφηση άλλων θρεπτικών συστατικών και είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό.
Μαύρα Φασόλια Ολόκληρα Βιολογικά

Μαύρα Φασόλια Ολόκληρα Βιολογικά

Προέλευση και ιστορία των μαύρων φασολιών Τα μαύρα φασόλια χρησιμοποιούνται ευρέως στην μεξικανική κουζίνα. Συχνά ως υποκατάστατο των κανονικών καφέ φασολιών. Με το μαύρο χρώμα τους, την κρεατώδη υφή και το μέγεθος (μικρότερα από τα καφέ φασόλια) έχουν μια ιδιαίτερη εμφάνιση. Η γεύση τους είναι παρόμοια με αυτή των μανιταριών. Υγιεινές ιδιότητες των μαύρων φασολιών και εφαρμογές Τα μαύρα φασόλια είναι γεμάτα με μαγνήσιο, θειαμίνη, φολικό οξύ, βιταμίνες B, αντιοξειδωτικά (ανθοκυανίνες), πρωτεΐνη και φυτικές ίνες. Η υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και φυτικές ίνες τα καθιστά εξαιρετικό υποκατάστατο κρέατος με το μεγάλο πλεονέκτημα της ομοιόμορφης κατανομής των υδατανθράκων. Τα μαύρα φασόλια μπορούν να επεξεργαστούν καλά σε χορτοφαγικά πιάτα, σούπες ή ως αντικατάσταση των καφέ φασολιών.
Έλαιο Καρύδας RBD άοσμο Βιολογικό

Έλαιο Καρύδας RBD άοσμο Βιολογικό

Προέλευση της Καρύδας Η καρύδα (Cocos nucifera) προέρχεται από την καρυδιά. Οι καρυδιές αναπτύσσονται κυρίως σε τροπικές χώρες. Ο καρπός της καρύδας βρίσκεται σε μια πράσινη φλούδα. Μετά την αφαίρεση του πράσινου μέρους, αυτό που απομένει είναι ο τριχωτός, καφέ και ξύλινος καρπός. Η καφέ μπάλα έχει διάμετρο 10 έως 15 εκατοστά και περιέχει τη λευκή σάρκα. Οι καρύδες καλλιεργήθηκαν για πρώτη φορά στη Νοτιοανατολική Ασία και σήμερα οι περισσότερες καρύδες προέρχονται από την Ινδονησία, τις Φιλιππίνες και την Ινδία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το προϊόν, παρακαλώ επισκεφθείτε την παρακάτω σελίδα: Άρθρο Έλαιο Καρύδας Διαδικασία παραγωγής Έλαιο Καρύδας χωρίς οσμή Η σάρκα της καρύδας έχει γλυκιά, ξηρή γεύση. Μετά τη συγκομιδή της καρύδας, επεξεργάζεται σε λάδι. Το έλαιο καρύδας πιέζεται από τη ξηρή σάρκα της καρύδας και αρχικά εκλεπτύνεται, λευκαίνεται και αποσμυρίζεται. Χρήση του Ελαίου Καρύδας Το έλαιο καρύδας έχει υψηλή κορεσμένη...
Ολόκληρος Βιολογικός Κύμινος

Ολόκληρος Βιολογικός Κύμινος

Το ασιατικό βότανο Κύμινο Το κύμινο είναι εγγενές στο Ιράν, τη Συρία, την Ινδία και την Τουρκία. Συχνά το κύμινο συγχέεται με το κύμινο του καρότου. Αν και σχετίζονται, οι σπόροι του κύμινου είναι ελαφρώς μεγαλύτεροι, πιο ανοιχτόχρωμοι και έχουν πιο πικάντικη γεύση. Επίσης, υπάρχει σύγχυση με το Μαύρο Κύμινο, αλλά αυτό είναι πραγματικά ένα διαφορετικό βότανο. Η Καλλιέργεια του Κύμινου Όταν τα λουλούδια γίνουν σπόροι, τα λουλούδια μπορούν να κοπούν και να κρεμαστούν ανάποδα. Οι σπόροι μπορούν στη συνέχεια να στεγνώσουν. Το Κύμινο στην Κουζίνα Το κύμινο είναι γνωστό ως συστατικό στο τυρί κύμινου, αλλά χρησιμοποιείται επίσης ευρέως σε μεσογειακά, ασιατικά και αραβικά πιάτα. Δίνει επίσης μια επιπλέον γεύση σε πιάτα για τη σχάρα ή το μπάρμπεκιου. Χρησιμοποιήστε σπόρους κύμινου για να προσθέσετε γεύση σε κάρυ, στιφάδο, τσίλι, κουσκούς ή αρνί. Οι σπόροι κύμινου είναι πλούσιοι σε καλά λιπαρά, πρωτεΐνη, φυτικές ίνες, βιταμίνες B, βιταμίνη E, σίδηρο, μαγνήσιο και μαγγάνιο.
Βιολογική Σκόνη Κρεμμυδιού - Να αγοράσετε Βιολογική Σκόνη Κρεμμυδιού; | Χονδρική | VehGroshop | Χύμα

Βιολογική Σκόνη Κρεμμυδιού - Να αγοράσετε Βιολογική Σκόνη Κρεμμυδιού; | Χονδρική | VehGroshop | Χύμα

Καταγωγή και Ιστορία. Το κρεμμύδι είναι ένα βολβώδες φυτό και συγγενεύει με την καρότο και το πράσο. Αυτά τα φυτά κρεμμυδιού αποθηκεύουν την τροφή σε έναν βολβό, ο οποίος επιβιώνει κατά τη διάρκεια του χειμώνα, και είναι επομένως τα πρώτα φυτά που αναδύονται από το έδαφος την άνοιξη. Το φυτό κρεμμυδιού αναπτύσσεται από σπόρους, και το πρώτο έτος σχηματίζεται ο βολβός. Σύμφωνα με γραπτά από την εποχή γύρω στο 3000 π.Χ., το κρεμμύδι καλλιεργήθηκε για πρώτη φορά σε μέρη της Ασίας. Τελικά, το κρεμμύδι έφτασε και στην Αίγυπτο, από όπου προέρχονται και τα κομμένα κρεμμύδια. Οι οικοδόμοι των πυραμίδων έλαβαν κρεμμύδια ως τροφή, καθώς χρησίμευαν ως διατροφή και ιατρική κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους προς το υπερπέραν. Γεύση και Χρήση. Το κρεμμύδι χρησιμοποιείται παγκοσμίως στην κουζίνα ως λαχανικό και εμφανίζεται σε πολλές μορφές και χρώματα. Τα κρεμμύδια έχουν έντονη γεύση και άρωμα, το οποίο μειώνεται κατά τη θέρμανση. Αυτά τα βιολογικά κρεμμύδια αποξηραίνονται και αλέθονται σε σκόνη.
Βιολογικά Αμύγδαλα Valencia

Βιολογικά Αμύγδαλα Valencia

Ιρανικά μαργαριτάρια Η αμυγδαλιά είναι ο σπόρος της αμυγdalιάς (Prunus dulcis) που αρχικά μεγαλώνει στο Ιράν, αλλά σήμερα καλλιεργείται σε πολλές άλλες περιοχές. Η Καλλιέργεια Αμυγδάλων Η βιομηχανική συγκομιδή των αμυγδάλων γίνεται με το να κουνάμε τις αμυγdalιές με μια μηχανή, μέχρι να πέσουν τα πυρηνόκαρπα στο έδαφος. Στη συνέχεια, τα πυρηνόκαρπα συλλέγονται, καθαρίζονται και επεξεργάζονται περαιτέρω. Η αμυγdalιά καταναλώνεται συχνά ωμή ή ψημένη, αλλά είναι επίσης συστατικό σε διάφορα πιάτα. Τα αμύγδαλα διατίθενται σε πολλές μορφές, όπως ολόκληρα αμύγδαλα, κόκκοι αμυγδάλου και σκόνη αμυγδάλου. Υγιεινές Ιδιότητες των Αμυγδάλων Τα αμύγδαλα είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά όπως μονοακόρεστα λιπαρά, μαγνήσιο, πρωτεΐνη και βιταμίνη Ε, καθώς και σε φυτικές ίνες και φυτοχημικά.
Τριμμένη Βιολογική Φλούδα Πορτοκαλιού - Να Αγοράσω Τριμμένη Βιολογική Φλούδα Πορτοκαλιού; | Χονδρική | VehGroshop

Τριμμένη Βιολογική Φλούδα Πορτοκαλιού - Να Αγοράσω Τριμμένη Βιολογική Φλούδα Πορτοκαλιού; | Χονδρική | VehGroshop

Πορτοκάλι (Citrus X sinensis) Η φλούδα πορτοκαλιού αναφέρεται επίσης ως φλούδα πορτοκαλιού. Το βιολογικό αλεύρι φλούδας πορτοκαλιού από την VehGro είναι 100% φλούδα πορτοκαλιού χωρίς πρόσθετα. Η αλεσμένη φλούδα πορτοκαλιού προσφέρει ακόμη περισσότερη γεύση από τα φρέσκα πορτοκάλια. Νόστιμο σε συνδυασμό με μαύρο ή πράσινο τσάι ή καθαρό Rooibos. Το πορτοκαλοσκονίδιο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για διάφορους τύπους ψαριών και κοτόπουλου.
Σαλάτα Rook Σουαβίας 1-1,6 mm - Σαλάτα Rook Σουαβίας 1-1,6 mm

Σαλάτα Rook Σουαβίας 1-1,6 mm - Σαλάτα Rook Σουαβίας 1-1,6 mm

Προέλευση Το Schwabisch καπνιστό αλάτι μας παράγεται σύμφωνα με αρχαίες συνταγές σε ένα μικρό καπνιστήριο στις Σουαβικές Άλπεις, στην καρδιά του Brandenburg. Με πολλή αγάπη και εμπειρία, παραδοσιακά συγκομισμένο θαλασσινό αλάτι καπνίζεται για 6 έως 7 ημέρες σε θερμοκρασία μεταξύ 15°C και 23°C. Έτσι δημιουργείται το Schwabisch καπνιστό αλάτι με μια έντονη γευστική εμπειρία. Κατά τη διάρκεια κάθε κύκλου καπνίσματος, επιτρέπεται να καπνιστούν το πολύ 150 κιλά. Αυτό μπορεί να γίνει 2 έως 3 φορές, μετά από το οποίο πρέπει να αποσυναρμολογηθεί και να καθαριστεί ολόκληρη η εγκατάσταση, ώστε να αφαιρεθούν όλες οι καταθέσεις όπως πίσσα και καπνιά και να μην καταλήξουν στο αλάτι. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για να αποφευχθεί η παρουσία αυτών των σωματιδίων στο τελικό προϊόν. Γεύση και χρήση Ένα μείγμα από έλατο και ξύλο οξιάς προσφέρει το έντονο καπνιστό άρωμα. Το Schwabisch καπνιστό αλάτι ταιριάζει τέλεια με πιάτα αυγών, στιφάδο και τυπικά σουαβικά πιάτα όπως φακές και λουκάνικα. Το καπνιστό αλάτι μας είναι ένα φυσικό...
Βιολογικό λευκό αμυγδαλέλαιο - Βιολογικό λευκό αμυγδαλέλαιο

Βιολογικό λευκό αμυγδαλέλαιο - Βιολογικό λευκό αμυγδαλέλαιο

Επεξεργασία σε Αμυγδαλόσκονη Το αμύγδαλο είναι ο σπόρος της αμυγδαλιάς (Prunus dulcis). Τα αμύγδαλα συγκομίζονται τον Αύγουστο. Η αμυγδαλόσκονη παρασκευάζεται μετά τη συγκομιδή από λευκασμένα και στη συνέχεια αλεσμένα αμύγδαλα. Υγιεινές ιδιότητες της Αμυγδαλόσκονης Αυτή η υπερτροφή περιέχει λίγους υδατάνθρακες και είναι πλούσια σε υγιή λιπαρά, πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα. Επιπλέον, η κατανάλωση αμυγδαλόσκονης εξασφαλίζει ότι θα νιώθεις χορτάτος για περισσότερο χρόνο. Αυτό οφείλεται σε όλες τις πρωτεΐνες και τα λιπαρά που περιέχει η σκόνη. Με αυτόν τον τρόπο, η αμυγδαλόσκονη μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους. Τέλος, η αμυγδαλόσκονη περιέχει πολλή βιταμίνη Ε. Αυτή είναι ένα αντιοξειδωτικό που βοηθά το σώμα σου να προστατευτεί από τις ελεύθερες ρίζες. Εφαρμογή της Αμυγδαλόσκονης Η αμυγδαλόσκονη είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για το αλεύρι σίτου και σε πολλούς τομείς είναι και πιο υγιεινή. Σκέψου όλα τα πιάτα για τα οποία χρησιμοποιείς αλεύρι σίτου (όπως τηγανίτες, πίτα, κέικ κ.λπ.). Η γεύση είναι αρκετά ουδέτερη, αλλά όταν ετοιμάζεις τα πιάτα σου μόνο με αμυγδαλόσκονη,…