Κάρδαμο (Elettaria cardamomum)
Ο κάρδαμος αναπτύσσεται σε τροπικές περιοχές, κυρίως σε ορεινές περιοχές της Ινδίας και των γειτονικών χωρών. Το μπαχαρικό ανήκει στην οικογένεια του τζίντζερ και χρησιμοποιείται κυρίως σε ινδικά και μεσανατολικά πιάτα. Είναι πράσινες λοβοί που περιέχουν μαύρους σπόρους που απελευθερώνουν αρώματα. Ο κάρδαμος έχει μια υπέροχη γλυκιά και πικάντικη μυρωδιά.
Η γεύση του κάρδαμου
Ο κάρδαμος έχει φρέσκια γεύση, με νότες από μπεργαμότο, λεμόνι και καμφορά, με μια υποψία ευκαλύπτου. Όταν χρησιμοποιείται, απελευθερώνει μια υπέροχη, ανθώδη γεύση. Το μπαχαρικό κυριαρχεί γρήγορα, οπότε μην το χρησιμοποιείτε υπερβολικά.
Τι μπορείτε να κάνετε με τον κάρδαμο
Με τον κάρδαμο μπορείτε να πειραματιστείτε με πολλούς τρόπους. Προσθέστε τον σε ένα στιφάδο ή κάρυ, χρησιμοποιήστε μια κουταλιά του γλυκού σε καρότο κέικ ή σε άλλο νόστιμο γλυκό.
Η σκόνη μελιού μας στην συμβατική παραλλαγή HALOGOLD 50 καθώς και στην οργανική ποιότητα ως HALOGOLD BIO είναι ελεύθερα ρέουσες, ανοιχτόχρωμες σκόνες, οι οποίες μετατρέπονται προσεκτικά σε σκόνη με τη βοήθεια μιας ειδικής διαδικασίας ψεκασμού ξηράνσεως, με σχεδόν ίσες αναλογίες καθαρού μελιού και μαλτοδεξτρίνης ποιότητας IP.
Έτσι προκύπτουν υψηλής ποιότητας, τυποποιημένα προϊόντα, τα οποία είναι ελεύθερα από τεχνητές γεύσεις, συντηρητικά ή χρωστικές. Και οι δύο πρώτες ύλες έχουν μακροχρόνια διάρκεια ζωής (24 μήνες ελάχιστης διάρκειας ζωής), είναι πολύ αρωματικές με έντονο άρωμα μελιού, ενώ είναι εύκολα και χωρίς προβλήματα αναμειγνύσιμες με άλλες ξηρές ουσίες και διαθέτουν εξαιρετικές ιδιότητες άμεσης χρήσης.
Έτσι, αυτές οι ειδικές πρώτες ύλες προσφέρουν καθολικές δυνατότητες χρήσης σε ολόκληρη τη βιομηχανία τροφίμων (εκλεκτά τρόφιμα, convenience, μπαχαρικά, βιομηχανία γλυκών και γαλακτοκομικών προϊόντων, αρτοσκευάσματα, παγωτό, συμπληρώματα διατροφής κ.λπ.), στη βιομηχανία καλλυντικών και φαρμάκων, αλλά και...
Παραγωγή κάψουλων τζίντζερ σε βιολογική ή συμβατική μορφή σε χορτοφαγική κάψουλα στην επιθυμητή ποσότητα.
Παράγουμε τις βιολογικές κάψουλες τζίντζερ σας στην επιθυμητή ποσότητα σε χορτοφαγικές κάψουλες HPMC σε προσιτές τιμές.
Στη συνέχεια, γεμίζουμε τις κάψουλές σας σε δοχεία, γυάλινα βάζα ή σακούλες με σταθερή βάση - ετικετοποιούμε και μπορούμε επίσης να τις στείλουμε για εσάς ή να τις αποθηκεύσουμε υπό ελεγχόμενες θερμοκρασίες στις εγκαταστάσεις μας.
Επιπλέον, οι εσωτερικοί μας γραφίστες προσφέρουν σύγχρονα και φρέσκα σχέδια και είναι ήδη εξοικειωμένοι με τους κανονισμούς επισήμανσης συμπληρωμάτων διατροφής.
Σας προσκαλούμε θερμά να επισκεφθείτε την παραγωγική μας μονάδα.
Ανυπομονούμε για την επικοινωνία σας.
Διαστάσεις και εκτέλεση:
Ύψος ραφιού: 3000 mm
Μήκος ραφιού: 5670 mm
2 πεδία με 2700 mm ελεύθερο πλάτος
Φορτίο ανά ράφι / πεδίο: 2000 kg / 4000 kg*
3 στήλες NP 3000 x 1100 mm, γαλβανισμένες, προεγκατεστημένες
8 φορείς παλετών NP IPE 80 x 2700 mm λ.χ. Χρώμα: RAL 1017
Βάθος ραφιού: 1100 mm
Ύψος ραφιού: 3000 mm
Μήκος ραφιού: 5670 mm
Η Buckton Scott είναι ο προμηθευτής σας για οργανική καφεΐνη, διαθέσιμη άμεσα. Η οργανική καφεΐνη μας είναι ιδανική για τις βιομηχανίες ποτών, τροφίμων, διατροφικών συμπληρωμάτων και καλλυντικών.
■ Τα κινητά modules μπορούν να προσαρμοστούν ευέλικτα ανά πάσα στιγμή στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των χρηστών.
■ Λύση αποθήκευσης που διαχωρίζει τον χώρο και είναι λειτουργική.
■ Προσαρμόσιμο κατά παραγγελία σε μέγεθος, λειτουργία και χρώμα.
■ Κάθε module περιστρέφεται χειροκίνητα κατά 360°.
■ Ευέλικτη προσαρμογή στις ατομικές απαιτήσεις.
■ Γρήγορη, χωρίς εργαλεία εγκατάσταση.
Από πολλά χρόνια έχουμε αποκτήσει τη φήμη ενός αξιόπιστου προμηθευτή μελιού. Εκτός από την αξιόπιστη παράδοση και τη συνεργασία σε πνεύμα εταιρικής σχέσης, μπορούμε να προσφέρουμε σχεδόν όλες τις διαθέσιμες ποιότητες στην αγορά σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Ανάμεσα σε αυτές φυσικά περιλαμβάνονται και τα ολοένα και πιο ζητούμενα βιολογικά μέλια, καθώς και ιδιαίτερα ανοιχτές ή σκούρες ποικιλίες.
Επιπλέον, έχουμε τη δυνατότητα να αναμειγνύουμε ειδικές ποιότητες από περίπου 500 κιλά, όσον αφορά τη σύνθεση της προέλευσης ή σύμφωνα με τις ατομικές επιθυμίες χρώματος των πελατών.
Για την παράδοση χρησιμοποιούμε μόνο καθαρό, φυσικό και άρα ανόθευτο μέλι, το οποίο φυσικά πληροί τις γερμανικές κανονιστικές διατάξεις για το μέλι, όπως για το μέλι τροφίμων, βιομηχανίας ή ζαχαροπλαστικής. Μπορείτε να επιλέξετε από όλες τις κοινές τυποποιημένες συσκευασίες, όπως για παράδειγμα κουβάδες των 12,5 ή 25 κιλών, το 290 κιλών μιας χρήσης ή έναν πρακτικό τυποποιημένο βιομηχανικό κοντέινερ με μια...
Καταγωγή και Ιστορία: Η Μάκα, γνωστή και ως περουβιανός ginseng. Πρόκειται για ένα χόρτο, διετές φυτό που είναι εγγενές στις Άνδεις του Περού. Το φυτό καλλιεργήθηκε για πρώτη φορά πριν από περίπου 2.000 χρόνια. Η Μάκα αναπτύσσεται σε υψόμετρα άνω των 3.800 μέτρων σε βραχώδη εδάφη. Η Μάκα αναπτύσσεται καλά σε θερμοκρασίες έως -10 βαθμούς Κελσίου. Η Μάκα καλλιεργείται κυρίως για την κατανάλωση της ρίζας. Η ρίζα της Μάκας ποικίλλει σημαντικά σε μέγεθος και σχήμα. Η Μάκα είναι ένα φυτό που μοιάζει με ραπανάκι, το οποίο οι Ισπανοί συνήθιζαν να δίνουν στα άλογά τους με τη συμβουλή των Ίνκας. Στην περιοχή Χουνίν του Περού, η Μάκα καταναλώνεται σε μεγάλες ποσότητες. Είναι μια εύκολα διαθέσιμη και πολύ θρεπτική πηγή τροφής. Καταναλώνεται φρέσκια με κρέας, μαγειρεύεται σε υπόγειους φούρνους με ζεστές πέτρες (πατσαμάνκας) ή αποξηραίνεται πριν μαγειρευτεί σε χυλό με γάλα. Ένα ιδιαίτερο ποτό που παρασκευάζεται από τη Μάκα ονομάζεται λαϊκά "Μάκα τσίκα".
Λειτουργία παραγωγής / Ενσωμάτωσης ΒΙΟ σπόρων τριγωνοψαρίδας σε vegan κάψουλες HPMC με την επιθυμητή ποσότητα γεμίσματος.
Παράγουμε τις Βιολογικές κάψουλες σπόρων τριγωνοψαρίδας σας στην επιθυμητή ποσότητα σε χορτοφαγικές κάψουλες HPMC σε προσιτές τιμές.
Στη συνέχεια, γεμίζουμε τις κάψουλες σας σε δοχεία, γυάλινα βάζα ή σακούλες με σταθερή βάση - ετικετοποιούμε και μπορούμε επίσης να τις στείλουμε για εσάς ή να τις αποθηκεύσουμε υπό ελεγχόμενες θερμοκρασίες στις εγκαταστάσεις μας.
Επιπλέον, οι εσωτερικοί μας γραφίστες προσφέρουν σύγχρονα και φρέσκα σχέδια και είναι ήδη εξοικειωμένοι με τους κανονισμούς σήμανσης συμπληρωμάτων διατροφής.
Σας προσκαλούμε θερμά να επισκεφθείτε την παραγωγική μας μονάδα.
Ανυπομονούμε για την επικοινωνία σας.
Τι είναι η βρώμη;
Η βρώμη είναι αποξηραμένα και αλεσμένα βρώμη. Είναι γεμάτη από υδατάνθρακες και επομένως ενέργεια. Χρησιμοποιείται ευρέως ως ζωοτροφή (άλογα) και ως πρώτη ύλη για χυλό, ψωμί, κέικ, μούσλι και γκρανόλα.
Πώς παρασκευάζεται η βρώμη;
Για να παρασκευαστεί η βρώμη, χρησιμοποιείται ολόκληρος ο σπόρος. Έτσι περιλαμβάνει το πίτουρο και το βλαστό και όχι μόνο το άμυλο του σπόρου. Η βρώμη είναι επομένως πάντα ολικής αλέσεως.
Υγιεινές ιδιότητες της βρώμης
Η βρώμη περιέχει πολλούς υδατάνθρακες και είναι επομένως μια καλή πηγή ενέργειας για τους αθλητές. Η βρώμη περιέχει επίσης πολύ μαγγάνιο. Είναι γνωστό ότι η βρώμη έχει χοληστερίνη-χαμηλωτική δράση. Τέλος, η βρώμη είναι ο μόνος γνωστός τύπος δημητριακού που περιέχει πρωτεΐνη. Η ποιότητα αυτής της πρωτεΐνης Avenalin είναι συγκρίσιμη με αυτή της σόγιας.
Τι είναι η ζάχαρη από άνθη καρύδας;
Η ζάχαρη από άνθη καρύδας είναι ένα γλυκαντικό φυσικής προέλευσης, που προέρχεται από το νέκταρ των ανθέων της καρύδας. Η ζάχαρη από άνθη καρύδας ονομάζεται επίσης ‘ζάχαρη καρύδας’. Η βιολογική ζάχαρη από άνθη καρύδας παράγεται αποκλειστικά με το χέρι και προσφέρει σε πολλές οικογένειες ένα σταθερό, τακτικό εισόδημα.
Το γλυκό χυμό των ανθέων καρύδας θερμαίνεται πάνω από μια απαλή φωτιά, με αποτέλεσμα να σχηματίζεται ένα συμπαγές μπλοκ ζάχαρης. Η ζάχαρη καρύδας είναι μια εύκολη εναλλακτική λύση για τη ζάχαρη τραπέζι, καθώς έχει την ίδια γλυκαντική δύναμη.
Πώς είναι η γεύση της ζάχαρης από άνθη καρύδας;
Η γεύση είναι ένας από τους λόγους για να αγοράσετε ζάχαρη από άνθη καρύδας. Η ζάχαρη έχει μια γεύση που θυμίζει καραμέλα. Αυτή η πλούσια, κρεμώδης γεύση είναι ιδιαίτερα αισθητή όταν η ζάχαρη λιώσει.
Λόγω της γεύσης καραμέλας, η ζάχαρη από άνθη καρύδας είναι μια ευπρόσδεκτη λιχουδιά για σχεδόν όλους τους τύπους γλυκών και τηγανίτων. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε ζεστά ροφήματα ή κοκτέιλ. Οι δυνατότητες…
Προέλευση
Το αλάτι της ερήμου Καλαχάρι είναι ένα εξαιρετικό προϊόν. Το αλάτι εξάγεται από μια φυσική αλμυρή λίμνη στην έρημο Καλαχάρι στη Νότια Αφρική. Το αλάτι της ερήμου ξηραίνεται στον ήλιο και στη συνέχεια συσκευάζεται. Η περιοχή είναι πάντα ακατοίκητη και δεν έχει χρησιμοποιηθεί για βιομηχανικούς σκοπούς. Το αλάτι της ερήμου Καλαχάρι είναι ένα γκουρμέ αλάτι που είναι εντελώς απαλλαγμένο από αρνητικές περιβαλλοντικές επιρροές.
Η αρχική κατάσταση του αλατιού είναι χονδροειδής. Με τη βοήθεια ενός μύλου από ατσάλι, αλέθεται σε μεσαίο χοντρό και λεπτό αλάτι, όπως απαιτείται. Δεν προστίθενται άλλες τεχνητές ουσίες σε αυτό το αλάτι.
Συστατικά και Χρήση
Αυτό το προϊόν είναι πάνω από 280 εκατομμύρια ετών και περιέχει πολλά μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Οι κορυφαίοι σεφ ορκίζονται σε αυτό το φυσικό αλάτι της ερήμου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά πιάτα.
Συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του αλατιού της ερήμου Καλαχάρι:
93.7% NaCl
0.03% Ca
0.008% Mg
4.0% θειικό
0.006% κάλιο
Κάκαο Σκόνη Αλκαλοποιημένο Βιολογικό
Οι κακαόδενδροι από τους οποίους παράγεται η σκόνη κακάο προέρχονται από τη Νότια Αμερική. Οι κακαόδενδροι (Theobroma) παράγουν λοβούς μήκους 15 έως 25 εκ. Κάθε λοβός περιέχει 20 έως 40 φασόλια σε μια μορφή πολτού. Τα ωμά φασόλια έχουν μήκος περίπου 2,5 εκ. Μετά τη συγκομιδή, οι λοβοί ανοίγονται και αδειάζονται. Ο απομακρυσμένος πολτός τοποθετείται στη συνέχεια στον ήλιο για μερικές ημέρες για να ζυμωθεί. Κατά την ξήρανση, τα φασόλια σπάζονται σε μικρά κομμάτια και περνούν από έναν μύλο, για να διαχωριστούν τα φασόλια από τις φλούδες τους. Τα κομμάτια κακάου στη συνέχεια αλέθονται για 10 ώρες με μια πέτρα μέχρι να γίνουν μια λεπτή πάστα. Η πάστα κοσκινίζεται για να διαχωριστούν τα υπολείμματα από το βούτυρο. Τα υπολείμματα αλέθονται περαιτέρω σε σκόνη κακάο.
Αλκαλοποιημένο
Η ολλανδική (αλκαλοποιημένη) κακάο διαφέρει από την κακάο άλλων χωρών, γι' αυτό και η αλκαλοποιημένη κακάο ονομάζεται επίσης Dutched cacao στις Η.Π.Α. Η φυσική κακάο καλλιεργείται...
Λοιπές υπηρεσίες / Ενσωμάτωσης BIO Kelp / Ιώδιο Κάψουλες σε vegan HPMC κάψουλες με την επιθυμητή ποσότητα.
Παράγουμε τις κάψουλες Bio Kelp σας στην επιθυμητή ποσότητα σε χορτοφαγικές HPMC κάψουλες σε προσιτές τιμές.
Στη συνέχεια, γεμίζουμε τις κάψουλες σας σε δοχεία, βάζα ή σακούλες με σταθερή βάση - ετικετοποιούμε και μπορούμε επίσης να τις στείλουμε ή να τις αποθηκεύσουμε υπό ελεγχόμενες θερμοκρασίες στις εγκαταστάσεις μας.
Επιπλέον, οι εσωτερικοί μας γραφίστες προσφέρουν σύγχρονα και φρέσκα σχέδια και είναι ήδη εξοικειωμένοι με τους κανονισμούς σήμανσης συμπληρωμάτων διατροφής.
Σας προσκαλούμε θερμά να επισκεφθείτε την παραγωγική μας μονάδα.
Ανυπομονούμε για την επικοινωνία σας.
Σας προσφέρουμε τις ίνες ακακίας μας, παραγόμενες στη Γερμανία, ως συμβατική ή βιολογική πρώτη ύλη, συσκευασμένες σε σκόνη ή κάψουλες.
Ίνες ακακίας σε σκόνη ή κάψουλες σε βιολογική ή συμβατική μορφή.
Τα προϊόντα μας παρασκευάζονται φρέσκα στη Γερμανία.