...Σόλοι:
Λιμωνο-Ασβεστολιθικοί
Χρυσό μετάλλιο από τους Gilbert και Gaillard
Οινοποίηση:
Συγκομιδή χωρίς κοτσάνια, μακρά εκχύλιση σε ανοξείδωτη δεξαμενή και στη συνέχεια ωρίμανση σε γαλλικά βαρέλια.
Λαμπερό χρώμα, κόκκινο ρουμπινί
Εντυπωσιακή και πλούσια μύτη, αρώματα καβουρδισμένου, βανίλιας και γλυκόριζας συνοδευόμενα από ώριμα φρούτα όπως το δαμάσκηνο.
Στο στόμα, οι τανίνες είναι μεταξένιες και καλά ενσωματωμένες.
Σύνθεση: 100% Cabernet Sauvignon
Σόλοι: Λιμωνο-Ασβεστολιθικοί...
...Δοχεία 500 ml. Μπλανκέτα.
Ποικιλία: Μπλανκέτα
Το όνομά της οφείλεται στον λευκωπό τόνο που αποκτά όταν αρχίζει η ωρίμανση του καρπού, αυτόχθονη από την επαρχία Αλικάντε.
Οξύτητα: 0,21% ολεϊκό οξύ.
Γευσιγνωσία: Ελαφρύ λάδι στο στόμα, λεπτό, ελαφριά πικράδα και καυτερότητα.
... και παραδοσιακή οινοποίηση, ωρίμανση σε ανοξείδωτες δεξαμενές.
Παλαίωση : 18/24 μήνες
Δοσολογία : 6 g/l
Φιάλες : 0,75 l / 0,375 l
Γευσιγνωσία :
Φωτεινό χρώμα, ροζ-πορτοκαλί απόχρωση, νότες
μικρών φράουλων και άγριων μούρων.
Γαλλική σαμπάνια για το καλοκαίρι, ιδανική για απεριτίφ ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή.
Για να εκτιμήσετε την πολυπλοκότητά του, σερβίρετε μεταξύ 8° C και 10° C.
...Αυτό είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα κρασιά μας, με περιορισμένη παραγωγή, φτιαγμένο από λευκά σταφύλια που καλλιεργούνται σε μη αρδευόμενους λόφους στη Μοντέσα (Ουέσκα). Μετά από ζύμωση υπό ελεγχόμενη θερμοκρασία, ωριμάζει σε εξωτερικούς χώρους σε γυάλινες ντεμιζόν, προσφέροντάς του οξειδωτική ωρίμανση, αναβιώνοντας παλιές μεθόδους οινοποίησης και ανακτώντας ξεχασμένα αρώματα και γεύσεις.
Βιώσιμη καλλιέργεια 1.800 κιλά/εκτάριο.
Συλλέγεται με το χέρι.
Ακαθάριστο και μη φιλτραρισμένο.
... την παρασκευή φαρμάκων. Είναι κυρίως παρόν σε υγρές μορφές χορήγησης και χρησιμοποιείται για την παρασκευή ρυθμιστικών διαλυμάτων ή ως ρυθμιστής οξύτητας.
Στη γεωργία, το φωσφορικό κάλιο είναι ένα εξαιρετικό υδατοδιαλυτό λίπασμα, το οποίο χρησιμοποιείται σε διάφορες καλλιέργειες τροφίμων και φυτών, καθώς και σε οπωροφόρα δέντρα, για να προάγει την ταχεία μετατροπή θρεπτικών συστατικών και τη συσσώρευση ξηρής ύλης, να υποστηρίζει την ωρίμανση, να αυξάνει σημαντικά τις αποδόσεις, να ενισχύει την περιεκτικότητα σε ζάχαρη και να βελτιώνει την ποιότητα.
... ζωτικότητα της ποικιλίας.
Κλάδεμα: γαλλικό, πολύ κοντό, επιτρέπει τον έλεγχο των αποδόσεων.
Συγκομιδή: χειρονακτική.
Οινοποίηση:
Παραδοσιακή μέθοδος Μποζολέ, ημι-καρbonique,
με ολόκληρες τσαμπιά. Με εκχύλιση 8 ημέρες κατά μέσο όρο.
Ωρίμανση σε δεξαμενές για 6 έως 8 μήνες.
Γευσιγνωσία:
Ένα κρασί που δεν κάνει παραξενιές!
Η μύτη του χαρακτηρίζεται από αρώματα
παιώνιας και κερασιάς. Στο στόμα, είναι γερό, σάρκινο.
Οι τανίνες είναι παρούσες χωρίς να είναι σκληρές.
Η στρογγυλότητα της ποικιλίας παρουσιάζεται εδώ με ωραίο βάθος.
...Το Κονιάκ είναι το DNA της αμπελοκαλλιέργειας της Ολερόν. Από γενιά σε γενιά, η τεχνογνωσία μας προσαρμόστηκε στο έδαφός μας για να παράγει Κονιάκ με ανθώδεις και ιωδινές νότες, αντάξιες του θαλάσσιου περιβάλλοντός μας.
Η κάβα μας για την παλαίωση, που βρίσκεται δίπλα στο κανάλι που συνδέει τον ωκεανό, δέχεται τις θαλάσσιες επιρροές με την πάροδο του χρόνου. Η ωρίμανση γίνεται σε βαρέλια 400...
...Το NanoGlue λειτουργεί ως η ιδανική σταθμός συναρμολόγησης για οπτοηλεκτρονικά εξαρτήματα, όπως κυκλώματα φωτονικής, οδηγούς κύματος, διόδους λέιζερ και φωτοδιόδους, καθώς και φακούς και διαμορφωτές. Παρέχει ενεργή ευθυγράμμιση σε όλες τις έξι βαθμούς ελευθερίας, ακολουθούμενη από συγκόλληση με εποξική ρητίνη και ωρίμανση με UV.
... από παράσιτα και άμεσες ψεκασμούς, αλλά το προστατεύει επίσης από τις σφοδρότητες της κλιματολογίας, προκαλώντας έτσι την αργή ωρίμανση.
Αυτή η τεχνική δίνει στα σταφύλια μας κάποιες χαρακτηριστικές και γευστικές ιδιότητες που τα καθιστούν μοναδικά στον κόσμο.
...%. / Διαστάσεις: νούμερο 1-2-3 / Συσκευασία: x12p-24p-36p-48p-96p
• Στρείδι Βρετάνης – La Gauloise THAERON: αφού έχει εκτραφεί για 4 χρόνια, τα ειδικά μας στρείδια La Gauloise επωφελούνται από ωρίμανση τουλάχιστον 6 μηνών στο Belon. Αυτή η φάση στον ποταμό προσφέρει σε αυτό το στρείδι, σφιχτή και πλούσια σάρκα, υποβλητική γεύση με μια γλυκιά επίγευση. Το ποσοστό σάρκας του είναι πάνω από 13%. / Διαστάσεις: νούμερο 2-3 / Συσκευασία: x12p-24p-48p...
...Η ετικέτα μας Noémie είναι το αποτέλεσμα του πάθους και της δουλειάς μας. Επιλογή αμπελώνων με χαμηλή απόδοση, οινοποίηση σε δρύινα βαρέλια για το λευκό, ωρίμανση σε δρύινα βαρέλια για το κόκκινο. Ετικέτα υψηλής έκφρασης με πλούσιο και επίμονο χαρακτήρα που θα βρει τη θέση της σε ένα γαστρονομικό τραπέζι.
...Το πνευμα: Αυτό το νόστιμο γαλλικό Single Malt Whisky από το σπίτι του Breuil δίνει έμφαση στην τύρφη χάρη σε μια ωρίμανση σε δρύινα βαρέλια που ανήκαν προηγουμένως στη σκωτσέζικη αποσταγματοποιία Laphroaig, ειδικό στο είδος. Εδώ, η τύρφη είναι έντονη αλλά και τέλεια ισορροπημένη, χωρίς να γίνεται βαριά και αναδεικνύει μάλλον νότες στάχτης. Αυτές συνδυάζονται με φρουτώδεις αρώματα (γκρέιπφρουτ...
...Μονάδα Επεξεργασίας Κρέμας
Μέσω αυτής της δεξαμενής η κρέμα παστεριώνεται και μειώνεται στη θερμοκρασία ωρίμανσης. Η καλλιέργεια προστίθεται σε αυτή τη θερμοκρασία και η ωρίμανση συνεχίζεται.
...Σε αρωματικό επίπεδο, αυτό το blended whisky – Συλλογή Νο. 3 συνδυάζει δημητριακά αρώματα από το χειμερινό ξανθό κριθάρι με ξυλώδεις νότες, ακολουθούμενες από φρουτώδη και μπαχαρένια αρώματα που προέρχονται από την ωρίμανση σε βαρέλια κρασιού.
... αυτή η βανίλια planifolia δεν παραμένει κλειστή κατά την ωρίμανση και ανοίγει αν την αφήσουμε να ωριμάσει πολύ καιρό. Γενικά, η ιδανική στιγμή για τη συγκομιδή της είναι όταν η άκρη του λοβού γίνεται κιτρινωπή.
Βάρος: 35 γρ
Προέλευση: Μαδαγασκάρη...
... να καλυφθούν με ελαιόλαδο. Το λάδι διεισδύει στο τυρί, προστατεύοντάς το από ακαθαρσίες και ταυτόχρονα του προσδίδει τη μοναδική γεύση των τυριών της Boffard.
Η Boffard παράγει τυριά εδώ και πάνω από 130 χρόνια και είναι η επίσημη διανομέας του Βασιλικού Παλατιού της ισπανικής κορώνας.
Ωρίμανση: τουλάχιστον 8 μήνες για τα μεγάλα τυριά των 3 κιλών και 4 μήνες για τα μικρά των 1 κιλού.
...Πώληση – Νέο
Χρήση: Για βέλτιστη ωρίμανση
GIPOCONE – ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΟΚΚΟΥ
Ο GIPOCONE συμπληρώνει την εκτενή γκάμα προϊόντων GIPO. Εκμεταλλευόμενος τα γνωστά πλεονεκτήματα που προσφέρει η GIPO, ο θρυμματιστής κώνου GIPO ξεχωρίζει επίσης για την ευελιξία του και την υψηλή αποδοτικότητα θρυμματισμού.
Χάρη στην κορυφαία παραγωγικότητά του και την εξαιρετική μορφή κόκκου που επιτυγχάνεται, ο...
... της φόρμας παραγγελίας από τον πελάτη
- Διαθέσιμα όλα τα είδη υλικών, χρωμάτων και φινιρισμάτων επιφάνειας
- Τα μέρη μπορούν να υποβληθούν σε μεταγενέστερη ωρίμανση
Δεν αποκτάτε μόνο πρωτότυπα αλλά και γνήσια σειριακά μέρη για να υποβάλετε στις δικές σας δοκιμές. ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ:...
...προστίθεται καραμελωμένη ζάχαρη μέχρι να επιτευχθεί η σωστή ωρίμανση.
Πυκνό, ελαφρώς αλκοολούχο και ευχάριστο στη γεύση, η γεύση του αναδεικνύεται καλύτερα αν το δοκιμάσετε κρύο ως απεριτίφ ή ως ποτό μετά το γεύμα, ώστε να μπορέσετε να δοκιμάσετε τα καλύτερα πεπτικά του χαρακτηριστικά.
... εξοπλισμένες και ελαφρώς σκόνες σφράγισης διευκολύνουν το άνοιγμα της σακούλας από τον καταναλωτή, καθιστώντας τις ένα πολύ δημοφιλές προϊόν.
Μια ποικιλόμορφη γκάμα
Η εκτενής γκάμα μας από ταινίες πολυεπίπεδων σακουλών PA/PE μέσου φραγμού προσφέρει την κατάλληλη παραλλαγή για κάθε επιθυμητή εφαρμογή – ανεξάρτητα από το αν χρειάζεται να συσκευαστούν φρέσκα τρόφιμα υγιεινά και ασφαλή για μεταφορά ή για ωρίμανση τυριού. Εκτός από την υψηλή ποιότητα, επωφελείστε από γρήγορη επεξεργασία παραγγελιών, σύντομους χρόνους παράδοσης και μέγιστη ασφάλεια προμήθειας.
Καινοτομία, εμπειρία και ικανότητα σε μία ταινία...
...LINEA GOCCIA PREMIUM
Οξύ Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο 100% Ιταλικό
Οξύ έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 100% Ιταλικό ανώτερης ποιότητας, εξαγόμενο με ψυχρή μέθοδο. Ελαιόλαδο που προέρχεται από μια ειδική επιλογή ελιών που έχουν αλεστεί στην κατάλληλη ωρίμανση.
Η τέλεια συνδυαστική των ποικιλιών του του δίνει μια ισορροπημένη γεύση, προσφέροντας προστιθέμενη αξία στα πιάτα. Ένα λάδι που δεν είναι υπερβολικά...
...Η μεγάλη αποθήκη ωρίμανσης προορίζεται για την αποθήκευση και ωρίμανση των σανίδων. Το πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα με το όχημα διαδρόμου και τους συνοδευτικούς δορυφόρους είναι υπεύθυνο για τη μεταφορά των στοίβων. Το όχημα διαδρόμου μετακινεί τη στοίβα σε μία κατεύθυνση και οι δορυφόροι αναλαμβάνουν την αποστολή της μεταφοράς τους στις διαδρόμους ραφιών.
Το μέγεθος εξαρτάται από την...
...Χαλάλ χορίθο από βοδινό κρέας, φτιαγμένο χειροποίητα στην Ανδαλουσία. Ξήρανση και ωρίμανση υπό την επίδραση των βουνών.
Πωλείται ανά κομμάτι ή κομμένο σε premium συσκευασία.
Πώληση ανά κομμάτι / κουτί / παλέτα...
... αργά για αρκετές εβδομάδες.
Το Domaine du Cardona παρασκευάζει υγρό μέλι από μέλι γαρίγκα, με οινολογική μέθοδο και σε ορισμένες παρτίδες η ωρίμανση γίνεται σε πήλινες γλάστρες (σύγχρονες αμφορείς 160 l).
Το υγρό μέλι σερβίρεται παγωμένο, ζεστό και αρωματισμένο, συχνά χρησιμοποιείται σήμερα στην παρασκευή πολλών κοκτέιλ.
Χρησιμοποιείται επίσης στην κουζίνα για αποσυμπίεση (φουά γκρα) και σε μαρινάδες για την τρυφερότητα του κρέατος.
...Η εταιρεία CORAL παράγει μια ευρεία γκάμα συσκευών για την επεξεργασία του αέρα. Οι μονάδες επεξεργασίας αέρα κατατάσσονται στην πρώτη θέση χάρη στην ποιότητά τους και την προηγμένη τεχνολογία τους.
Οι μονάδες επεξεργασίας αέρα είναι κατάλληλες για πολλαπλές χρήσεις, μεταξύ των οποίων:
- Πιεσμός με ή χωρίς θέρμανση χώρων βαφής, αποξήρανση, ωρίμανση κ.λπ.
- Παροχή καθαρού αέρα / πιεσμός χώρων και...
...Τερέν: Αργυρός και χαλικώδης έδαφος σε σχιστόλιθους
Κατάσταση: Υψηλός λαιμός
Ο σταφύλι συλλέγεται χειροκίνητα με διαδοχικές επιλογές.
Οινοποίηση
Η αλκοολική ζύμωση πραγματοποιείται σε βαρέλια και η ωρίμανση διαρκεί 18 μήνες σε βαρέλια.
Υπολείμματα ζάχαρης: 210 g/λίτρο
Βαθμός: 12.5
Γευσιγνωσία μεταξύ 10 και 12°C
Μύτη: Κίτρινο
Μύτη: Νότες από κυδώνια
Στόμα: Γλυκά φρούτα, κυδώνια με πλούσια επίγευση...
... γύρω από παράθυρα, πλαίσια πορτών, κατώφλια και κιγκλιδώματα
[ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:]
Δυνατότητα εφαρμογής σε χαμηλές θερμοκρασίες
Εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητες - απορρόφηση κινήσεων έως ± 15%.
Χαμηλή συρρίκνωση
Εφαρμογές εξωτερικού και εσωτερικού χώρου
Δυνατότητα βαφής και λείανσης μετά την ωρίμανση
Παράμετροι
Χρώματα: λευκό, γιασεμί, έλατο, ερυθρελάτη, βελανιδιά, ανοιχτό καρυδιά, σκούρα...
... αλάτι, κρέμονται για 90 ημέρες. Σε αυτή τη φάση το προσούτο στεγνώνει αργά, στη συνέχεια πλένεται και κρεμιέται στον φυσικό αέρα. Τώρα αρχίζει η ωρίμανση, η οποία χωρίζεται σε δύο φάσεις: μέχρι εννέα μήνες σε καλά αεριζόμενους χώρους με φυσική ανανέωση του αέρα, και τέλος σε κελάρι για μακρά ωρίμανση.
...Μικρές βαρέλες από δρυ ή κάστανο με χωρητικότητες 20 / 28 / 56 και 112L. Αυτές οι βαρέλες είναι ιδανικές για την ωρίμανση ποτών (ρούμι, αρμανιάκ, ουίσκι κ.λπ.), μπύρας και φυσικά κρασιού.