...Η Formlabs Form Cure είναι μια συσκευή για την ωρίμανση 3D εκτυπώσεων με βάση την ρητίνη στο οδοντιατρείο σας. Η συνεχής παρακολούθηση του φωτός, της περιβαλλοντικής θερμοκρασίας και του χρόνου έκθεσης είναι το κλειδί για την ακριβή και επιτυχημένη ωρίμανση με αυτή τη συσκευή. Χρησιμοποιούνται 13 LED με μήκος κύματος 405 nm, καθώς και ένα σύστημα θέρμανσης, για να επιτευχθούν βέλτιστες...
... στην περιοχή του εργοστασίου. Για ένα εργοστάσιο με αυτά τα χαρακτηριστικά, η προτεινόμενη εγκατάσταση, ωρίμανση και αποθηκευτικός χώρος είναι τουλάχιστον 3.000 τ.μ. Δεν υπάρχει υποχρέωση για στέγαστρο. Η προετοιμασμένη σκυρόδετη επιφάνεια θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 1/3 της περιοχής του εργοστασίου.
... σε πλήρη ωρίμανση, όταν ο καρπός αποκτά τα όμορφα χρωματιστά του αντανακλάσματα.
Αφαιρούνται η πικράδα τους χάρη στη ελληνική μέθοδο που χρησιμοποιεί φυσικό θαλασσινό αλάτι και όχι καυστική σόδα, γεγονός που διατηρεί ανέπαφες τις γευστικές τους ποιότητες.
Συστατικά: ελιές Καλαμάτας χωρίς κουκούτσι* 54 %, νερό, αλάτι
*προερχόμενες από βιολογική γεωργία.
Μπορεί να περιέχει ίχνη από κουκούτσια ελιάς.
Καθαρό βάρος: 8 κιλά
Καθαρό βάρος στραγγισμένο: 4,3 κιλά
Ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας: 24 μήνες.
...Λεπτομέρειες προϊόντος:
σχηματίζει ευέλικτο, ελαστικό πλέγμα, το οποίο είναι ικανό να τεντώνεται και να κολλάει
παρέχει φυσική ωρίμανση τόσο των κατώτερων όσο και των ανώτερων επιπέδων τεχνικών και οσπρίων καλλιεργειών
η αναπνοή και η φωτοσύνθεση του φυτού είναι ελεύθερες
προάγει τη συσσώρευση ελαίου στους σπόρους ελαίου και πρωτεΐνης στα όσπρια κατά τις τελευταίες 3-4 εβδομάδες, κ.λπ...
...Ο αβοκάντο είναι ο καρπός του αβοκαντοειδούς (Persea americana), ενός δέντρου της οικογένειας των Λαουρασιών, που προέρχεται από το Μεξικό. Υπάρχουν τρεις κύριες ποικιλίες. Η πιο δημοφιλής ποικιλία είναι το αβοκάντο Χας.
Είναι ένας καρπός με μοναδική ωρίμανση που μπορεί να ωριμάσει μόνο όταν αποκοπεί από το δέντρο. Το αβοκάντο είναι ένας πολύ θερμιδικός καρπός, πλούσιος σε λιπαρά.
Εξαιρετική πηγή μονοακόρεστων λιπαρών
Πλούσιο σε βιταμίνη Ε
Καλή πηγή φολικού οξέος...
...Παλέτες προερχόμενες από ιβηρικούς χοίρους που εκτρέφονται ελεύθερα στις Δεχέσες της Εξτρεμαδούρα, τρέφονται αποκλειστικά με βελανίδια κατά την περίοδο της μανταρινιάς. Παλέτα με ωρίμανση άνω των 24 μηνών.
Η εξαιρετική γεύση του ιβηρικού βελανιδιού σε μικρότερη μορφή.
...Τελικός σφραγιστής για βερνίκι νυχιών gel χωρίς διασπορά, προστατεύει το βερνίκι νυχιών gel από το ξεφλούδισμα, δίνοντάς του όμορφο γυαλιστερό αποτέλεσμα και δεν απελευθερώνει διασπορά μετά την ωρίμανση στη λάμπα.
...ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: ΚΕΝΥΑ / ΤΑΝΖΑΝΙΑ
Κάθε λαχανικό συλλέγεται σε πλήρη ωρίμανση και συσκευάζεται προσεκτικά για να διατηρηθεί η φρεσκάδα και τα θρεπτικά του συστατικά. Οι συσκευασίες μας είναι σχεδιασμένες ώστε να εξασφαλίζουν βέλτιστη προστασία κατά τη μεταφορά και την αποθήκευση.
Για να λάβετε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με την τιμή ανά κιβώτιο, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εμπορική μας ομάδα, η οποία θα χαρεί να σας παρέχει όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες.
...Η διπλή μας σύνθεση χύτευσης για τα μοντέλα, τις φιγούρες, τα καλούπια ή τα αρνητικά σας.
Η TFC PU ρητίνη χύτευσης εντυπωσιάζει με τις εξαιρετικές ροές, την πολύ υψηλή αντοχή και την ανθεκτικότητα στους κραδασμούς μετά την ωρίμανση και είναι σχεδόν άοσμη.
Η εφαρμογή γίνεται με μια απλή αναλογία ανάμειξης 1:1 μεταξύ ρητίνης και σκληρυντή, την οποία μπορείτε να χρωματίσετε με τις χρωστικές μας ρητίνης.
Μετά την τελική ωρίμανση, η PU ρητίνη χύτευσης μπορεί επίσης να τρυπηθεί, να λειανθεί ή να βαφτεί χωρίς προβλήματα.
... γλυκιά αμυγδαλιά, Prunus amygdalus var. dulcis, και την πικρή αμυγδαλιά, Prunus amygdalus var. amara, η τελευταία θεωρείται τοξική λόγω της περιεκτικότητάς της σε κυανιούχο οξύ. Είναι ένας ελαιούχος σπόρος, δηλαδή πλούσιος σε λιπίδια και συχνά ονομάζεται "ξηρός ελαιούχος καρπός". Αν η αμυγδαλιά συλλεχθεί πριν από την ωρίμανση, η φλούδα της είναι ακόμα πράσινη, το διάσημο πράσινο αμύγδαλο. Έτσι, οι...
...Για τη διατήρηση φρεσκάδας, αποθήκευση ή ωρίμανση όλων των φρέσκων προϊόντων, προσφέρονται οι εξαιρετικά διαφανείς σακούλες κενού / σφραγισμένες άκρες και οι σακούλες συρρίκνωσης.
Πολύ καλές ιδιότητες σφράγισης και φραγμού, υψηλές μηχανικές ιδιότητες και υψηλή αντοχή σε διάτρηση. Κατάλληλες για παστερίωση, αποστείρωση, κατάψυξη, βράσιμο και μαγείρεμα. Με τη νέα γενιά επανασφραγιζόμενων σακουλών...
...Η Φόρμα Πολυμερούς Σφραγίδας Chesterton® 860 είναι ένα σταθερά ευέλικτο υλικό σφράγισης που γεμίζει τις επιφανειακές ατέλειες, σταματά τις διαρροές και ποτέ δεν κολλά στην επιφάνεια μετά την ωρίμανση.
...Κρασί που προέρχεται από σταφύλια της ποικιλίας τενπρανίγιο (κόκκινο). Η ωρίμανση πραγματοποιήθηκε σε βαρέλια γαλλικής και αμερικανικής δρυός. Η διάρκεια παραμονής σε βαρέλι ήταν 18 μήνες για να επιτευχθεί η ενσωμάτωση του σταφυλιού με την προσφορά ξύλου. Έχει χρώμα κόκκινο κερασιού, έντονο στη μύτη. Πολύπλοκο και κομψό, ξεχωρίζει για τα καθαρά του αρώματα, τις καβουρδισμένες νότες, τις βανίλιες και τις μπαχαρένιες νότες με βαλσαμικό υπόβαθρο.
Αποστολές στην ηπειρωτική χώρα. Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 60€.
...Τούνελ UV επίπεδο για την ωρίμανση μελανιών και προϊόντων ευαίσθητων στην ακτινοβολία UV. Αποτελεσματικό, αξιόπιστο και εύκολο στη λειτουργία.
Διαθέσιμο με λάμπες Μέσης Πίεσης ή τεχνολογία LED.
Ποιότητα:
Σχεδιασμένα για τη βιομηχανία σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές
Μηχανουργημένα μέρη στα κέντρα μηχανουργικής μας
Δομή κομμένη με λέιζερ και διπλωμένη με CNC
Ηλεκτρονικά και πνευματικά συστήματα από κορυφαίες μάρκες
Ασφάλεια:
Έκτακτη Διακοπή
Ρελέ Ασφαλείας...
... κορυφή της πληρότητάς τους. Χάρη σε μια ωρίμανση αρκετών δεκαετιών, ο Μαέστρος του Κελλαρίου μας διατηρεί αυτό το άρωμα αποξηραμένου φρούτου για να το εξελίξει σε πικάντικες νότες ζεστού κέικ με φρούτα.
ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ
Στεγνό: χρειάζονται δεκαετίες για να δημιουργηθεί το Initiale Extra που αξίζει να καταναλωθεί και να δοκιμαστεί σε μικρές γουλιές.
Σας προτείνουμε να σερβίρετε το Initiale Extra σε...
...Οι Φρέσκες Πιπεριές είναι ζωντανές, τραγανές και γεμάτες γεύση, ιδανικές για να προσθέσουν χρώμα και θρεπτικά συστατικά στα γεύματά σας. Διαθέσιμες σε κόκκινες, κίτρινες και πράσινες ποικιλίες, αυτές οι πιπεριές συλλέγονται σε πλήρη ωρίμανση για να εξασφαλίσουν μέγιστη φρεσκάδα και γεύση. Οι πιπεριές όχι μόνο είναι νόστιμες αλλά και πλούσιες σε βιταμίνες A και C, καθιστώντας τις μια υγιεινή...
...Στη γεύση, είναι ελαφρώς ιωδιούχος και στη συνέχεια πολύ κρεμώδης με λεπτές αρώματα φρέσκων φύκων και αμυγδάλου. Συνιστάται να το παραγγείλετε εκ των προτέρων. Ωρίμανση από 1 έως 3 μήνες.
Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 90€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
Εξπρές παράδοση σε 24/48 ώρες
Τήρηση της αλυσίδας ψύχους
100% Περίγορδος
Αναφορά: PTCAVO30
Σύνθεση: Αυγά οξύρρυγχου, αλάτι
Εκτροφή: Γαλλία
Είδος: Οξύρρυγχοι οσσιέτρες
Συντήρηση: Συντήρηση 4 μήνες το πολύ στους 4 °C; δείτε την ημερομηνία λήξης στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Συνιστώμενη ποσότητα: 15g / άτομο...
...Η ωρίμανση "Παράδοση" σημαίνει ότι αυτά τα Comté έχουν ωριμάσει σύμφωνα με την παραδοσιακή μέθοδο ωρίμανσης Comté, αυτή που χρησιμοποιήθηκε κατά την ίδρυση της επιχείρησής μας, πριν από σχεδόν 140 χρόνια.
Η ωρίμανση των Comté διεξάγεται με τρόπο που ευνοεί τη βέλτιστη ζύμωση. Κάθε τροχός θα περάσει από τουλάχιστον τρεις κάβες, παρουσιάζοντας η καθεμία...
... κτήματα του Κάστρου, αυτή η κουβέ κάνει αντικείμενο όλων των φροντίδων του ιδιοκτήτη: πράσινες συγκομιδές, σεβασμός στη φύση (χωρίς ζιζανιοκτονία), λογική καλλιέργεια, χειρονακτική συγκομιδή, οπτικός διαχωρισμός, ωρίμανση σε βαρέλια.
Ωρίμανση: 10 μήνες σε βαρέλια.
Γευσιγνωσία: Χρώμα με βιολετί λάμψη, βαθύ πορφυρό, με έντονη ένταση; Ισχυρή μύτη, νότες από ώριμα μαύρα φρούτα σε συνδυασμό με έντονα αλλά ελεγχόμενα ξυλώδη αρώματα, υπόσχεση μελλοντικής πολυπλοκότητας; Πλούσια και πλούσια, αποκαλύπτει μια ώριμη και κομψή ύλη, μια πυκνή δομή βασισμένη σε σφιχτούς και ζωντανούς τανίνες.
...Η Ρικότα από Βουβαλίσιο Γάλα Καμπάνα αποτελεί μέρος της ιστορίας και της παράδοσης του γαλακτοκομικού τομέα, ένα σύμβολο της γεωργίας μας και της κληρονομιάς των τοπικών προϊόντων που οι περιοχές του Νότου της Ιταλίας μπορούν να εκφράσουν.
Η Ρικότα από Βουβαλίσιο Γάλα Καμπάνα ΠΟΠ είναι ένα φρέσκο γαλακτοκομικό προϊόν, επομένως χωρίς ωρίμανση, που παράγεται μέσω της πήξης με θερμότητα των...
...Χωρητικότητα: 300-1200 kg/h
Ποσότητα στρώσεων ζύμης: 8-16
Ωμές υλικά: αλεύρι
Πηγή ενέργειας: ηλεκτρικό ρεύμα
Το σύστημα ελέγχου πραγματοποιείται με ελεγκτή και ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ
Βασικά χαρακτηριστικά της γραμμής παραγωγής:
- ωρίμανση του προϊόντος σε θάλαμο ωρίμανσης για τη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων
- αντικαταστάσιμα τύμπανα της μηχανής σχηματισμού για διάφορους τύπους και μεγέθη προϊόντων...
...¡ΠΡΟΣΦΟΡΑ! Χοιρινό Σερράνο Bodega, κομμάτι 6,5 - 7,5Kg. περίπου.
¡Από το κομμάτι στο τραπέζι σας!
Πολύ πρακτικό, ιδανικό για δώρο αυτές τις γιορτές ή για μια λιχουδιά, ή επίσης ως εταιρικό δώρο.
• Παρουσιάζεται στον αέρα τυλιγμένο σε χαρτί μεταξιού, με θήκη από βαμβάκι και σχοινί
• Μέσα στο διακοσμημένο κουτί δώρου περιέχει: χοιρινό, βάση χοιρινού και μαχαίρι
• Ελάχιστη ωρίμανση 9 μηνών...
...Περιοχή
Ιταλία – Πιεμόντε
Ποικιλία
100% Νεμπιόλο
Ονομασία
DOCG
Περιεκτικότητα σε αλκοόλ
14,5%
Ωρίμανση
36 μήνες σε βαρέλια σλαβικού δρυός 30 Hl και 24 μήνες σε φιάλη
Όγκος: 75cl...
...Barricas de madera de roble americano o francés με χωρητικότητα 225L που έχουν χρησιμοποιηθεί προηγουμένως με κόκκινο κρασί. Κατάλληλες για να ξαναχρησιμοποιηθούν για την ωρίμανση αλκοολούχων ποτών, μπύρας, κρασιού ή ξυδιού.
Δουλεύουμε με πελάτες που χρησιμοποιούν αυτές τις χρησιμοποιημένες βαρέλες για την παραγωγή των ποτών τους.
Διαθέτουμε επίσης δέστρες ή μεταλλικές βάσεις για την αποθήκευσή τους σε αποθήκη ή αποστακτήριο.
Πραγματοποιούμε αποστολές από την Ισπανία σε όλο τον κόσμο με φορτηγά ή πλήρη κοντέινερ.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.
...Η παραγωγή και ωρίμανση ωμού λουκάνικου απαιτεί από τον παραγωγό τεχνολογική ικανότητα και εμπειρία. Για να τοποθετηθεί ένα προϊόν με επιτυχία στην αγορά, είναι απαραίτητο να συνδυαστούν τρεις πτυχές με επιδεξιότητα
καλή γεύση ωρίμανσης, ασφάλεια τροφίμων και οικονομικότητα.
Είναι θεμελιώδους σημασίας να προσαρμόσουμε τους πολιτισμούς ωρίμανσης και τον συνδυασμό ζάχαρης στην επιθυμητή...
... βαρέλια, ακολουθούμενη από ωρίμανση σε λεπτά οινολάσπης, προσδίδει σε αυτό το κρασί μια μεταξένια υφή και μια όμορφη κρεμώδη αίσθηση, προσθέτοντας ταυτόχρονα μια διακριτική πολυπλοκότητα.
Η μπουκέτο ανοίγει με νότες από πεπόνι honeydew, φρέσκο κομμένο χόρτο και λάιμ, ισορροπημένες από εξωτικά αρώματα λυκίσκου και γκουάβας. Στο στόμα, οι γεύσεις από νέφλες και φρούτο του πάθους κυριαρχούν...
...Το κρύο πιεσμένο λάδι μαυροκούμινου προέρχεται από τους σπόρους μαυροκούμινου, αιγυπτιακού (Nigella sativa).
Η Nigella sativa (Αληθινό μαυροκούμιν) ανήκει στην οικογένεια των Ραδίκων. Ανθίζει σε ανοιχτό μπλε έως λευκό από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο και σχηματίζει κατά την ωρίμανση φρούτα σε μορφή φυσαλίδων με σκούρους σπόρους.
Ο Αληθινός μαυροκούμιν είναι εγγενής στη Νότια Ευρώπη, την περιοχή...
...). Έχει ελεγχθεί για μικροβιακή μεταβολισιμότητα σύμφωνα με το DIN EN ISO 846, διαδικασία A και C. Μετά την ωρίμανση, εγγυάται μόνιμες ιδιότητες επαναφοράς και αντίστοιχες ιδιότητες πρόσφυσης - ακόμη και υπό ακραίες εξωτερικές επιδράσεις.
... παράδειγμα, το αδιαβροχοποιητικό υλικό προσκολλάται πολύ καλά σε πολλές επιφάνειες, όπως μέταλλα και πλαστικά.
Είναι επίσης κατάλληλο ως σφραγιστικό στην προσθετική παραγωγή – ιδιαίτερα για πλαστικά μοντέλα που δεν είναι ανθεκτικά σε διαλύτες. Επιπλέον, το σφραγιστικό είναι ανθεκτικό σε θερμοκρασίες έως 180 °C και έχει υψηλό ποσοστό στερεών.
Χρώμα μετά την ωρίμανση: άχρωμο
Χαρακτηριστικά: συμβατό με πλαστικά
Βάση: με βάση το νερό
Ιξώδης: 20 - 50 mPa·s (χαμηλή ιξώδης)
Τελική σκληρότητα: 48 ώρες
Αντοχή σε θερμοκρασία: έως 180 °C...