... παρασκευάζεται από γάλα.
Είναι κίτρινο και αλμυρό, και λιώνει όταν θερμανθεί σε ορισμένη θερμοκρασία.
Αν και το γάλααγελάδας είναι η πιο κοινή πηγή, το βούτυρο μπορεί επίσης να προέρχεται από το γάλα άλλων θηλαστικών, συμπεριλαμβανομένων των προβάτων, των κατσικιών, των βουβαλιών και των γιγάντων.
Το βούτυρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό σε ορισμένα πιάτα, για να φτιάξει σάλτσες, γλυκά ή για να απλωθεί σε ψωμί.
... κάτι που το γεύεστε!
Ο Campagnard από την Βιολογική Τυροκομία του Vielsalm είναι η συνάντηση του ρουστίκ και του εκλεπτυσμένου, μια τέλεια συμβίωση που θα ενθουσιάσει τους γευστικούς σας κάλυκες.
Ο Campagnard είναι ένα βιολογικό τυρί τύπου Plattelandkaas που παρασκευάζεται από γάλααγελάδας. Είναι ιδανικό για τα γεύματά σας με ψωμί, σε κύβους για τα απεριτίφ σας ή ακόμα και για τα croque-monsieur...
...Αυτή η σύνθεση μπάρων από φουντούκι και λευκή σοκολάτα ρυζιού ολοκληρώνεται με τραγανό φουντουκόκροκ. Λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε ξηρούς καρπούς, αυτή η vegan σοκολάτα είναι γευστικά σχεδόν αδιάκριτη από μια παραλλαγή με γάλααγελάδας.
...Το πρώτο νόστιμο πρωτεΐνη από 100% φυσική προέλευση χωρίς τεχνητές γλυκαντικές ουσίες.
Είναι πλούσιο σε υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη, συμπεριλαμβανομένων των BCAAs, που υποστηρίζουν την ανάπτυξη και τη διατήρηση των μυών και βασίζεται σε ορό γάλακτος που προέρχεται από υψηλής ποιότητας γάλααγελάδας.
Έχει εξαιρετική πεπτικότητα και περιέχει υψηλό ποσοστό απαραίτητων αμινοξέων, από τα οποία τα διακλαδισμένα αμινοξέα BCAA μαζί με τη λευκίνη αποτελούν φυσικό συστατικό. Αυτά τα αμινοξέα είναι σημαντικά δομικά στοιχεία για την προώθηση της ανάπτυξης των μυών και της αποκατάστασης.
...Ένα μοναδικό ολλανδικό τυρί, εύκολα αναγνωρίσιμο λόγω των χαρακτηριστικών φυσαλίδων αέρα που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της φυσικής ωρίμανσης. Φτιαγμένο από γάλααγελάδας και ωριμασμένο για τουλάχιστον 4 εβδομάδες. Έχει μια λεία και κίτρινη φλούδα και μια κίτρινη πάστα με τρύπες λόγω της διαδικασίας ωρίμανσης.
... στις εξής αναλογίες: μέγιστο 50% γάλααγελάδας, ελάχιστο 15% γάλα κατσίκας και ελάχιστο 15% γάλα προβάτου.
Παράγεται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Διαχωρίζουμε το ημι-ώριμο από το ώριμο με βάση την περίοδο ωρίμανσης. Το πρώτο έχει περίοδο ωρίμανσης από έναν έως τρεις μήνες, πιεσμένη ζύμη, συμπαγής μάζα αλλά όχι κλειστή, με μικρές κοιλότητες σε όλη την κοπή και χρώμα κίτρινο άχυρο σε φόντο...
...Τυρί Quintana ημι-ώριμο Mahón-Menorca D.O.P., παρασκευασμένο από ωμό γάλααγελάδας και 100% φυσικά συστατικά, χωρίς συντηρητικά ή πρόσθετα, και ωριμασμένο από τον Δάσκαλο Τυροκόμο μας και τον Δάσκαλο Τυροκόμο Ωρίμανσης. Πάντα σεβόμενοι τη διαδικασία παρασκευής τυριού και τις χιλιετίες πρακτικών ωρίμανσης του νησιού της Μενόρκα. Με ωρίμανση από 2 έως 5 μήνες, είναι ένα τυρί σφιχτής ζύμης χρώματος κρεμώδους κίτρινου και με φλούδα πορτοκαλί/καφέ, με γεύση και αρώματα γαλακτοκομικών που έχουν εξελιχθεί, με κάποιες αναμνήσεις από βούτυρο και καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς, με μέτρια παραμονή στο στόμα.
...Τυρί με μπλε μούχλα από παστεριωμένο γάλααγελάδας, η πάστα του είναι λευκή, λεία με ανοιγμένα σημεία και μούχλες.
Η υφή του είναι λεπτή και λιωμένη, σφιχτή, μη κολλώδης.
Η πικάντικη γεύση του, χαρακτηριστική του μπλε τυριού, θα αναδείξει τη γεύση των πιάτων σας: πίτσα, σαλάτες, σάλτσες ή ως συστατικό.
...Φρέσκο τυρί πεκορίνο αρωματισμένο με αχλάδι.
Βάρος: 350 γρ. Προϊόν συσκευασμένο σε κενό αέρος.
Χαρακτηριστικά: Η ζύμη είναι πολύ εύθρυπτη με έντονη γεύση αχλαδιού.
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: Ωρίμανση: περίπου 60 ημέρες. Σχήμα: σε μορφή μπολ.
Συστατικά: Παστεριωμένο γάλααγελάδας, παστεριωμένο γάλα προβάτου, άρωμα αχλαδιού (ελάχιστο 1%), αλάτι, πυτιά, ζυμωτικά. Επεξεργασμένο με κρούστα από ελαιόλαδο. Η κρούστα δεν είναι βρώσιμη.
Τρόπος συντήρησης: Διατηρείτε σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Μέση ημερομηνία λήξης: 120 ημέρες.
... διαθέτει μια δομή που εξαλείφει τις ελλείψεις για ζώα υψηλής απόδοσης και έχει τα εξής χαρακτηριστικά:
Είστε ήσυχοι σχετικά με την ποιότητα και την υγιεινή του γάλακτός σας.
Είστε ήσυχοι και για την υγεία των ζώων σας κατά τη διάρκεια της γαλακτοληψίας. Γαλάζει το γάλα με τρόπο που είναι συμβατός με τη φύση της αγελάδας, όπως το μοσχαράκι θηλάζει τη μητέρα του. Δεν προκαλεί μαστίτιδες.
Είναι κατάλληλο για την ευημερία του αγρότη και του γαλακτοπαραγωγού. Αυξάνει το γάλα σας και είναι εύκολο στη χρήση και ανθεκτικό.
...Τυρί παρασκευασμένο στο νότο της επαρχίας Λεόν από γάλα προβάτου, διαθέσιμο σε ποικιλίες ΠΑΛΑΙΩΜΕΝΟ, ΩΡΙΜΑΣΜΕΝΟ, ΗΜΙΩΡΙΜΑΣΜΕΝΟ και ΜΑΛΑΚΟ. Διαθέσιμο σε μονάδες των 1 κιλού ή 3 κιλών σε κενό. Προσφέρουμε επίσης τυρί κατσίκας και μείγμα τυριού προβάτου και αγελάδας.
....) και το Farm Cheese (θερμισμένο γάλα, 50% f.i.d.m.), προσφέρουμε μια σειρά από τυροκομικές σπεσιαλιτέ εμπλουτισμένες με βότανα και μπαχαρικά, συμπεριλαμβανομένου του απαράμιλλου αριστουργήματός μας, Τυρί Τρούφας Tartufo, φτιαγμένο από γάλααγελάδας ή κατσίκας. Είμαστε επίσης γνωστοί για το Pesto Tradizionale και το Pesto Piccante. Μπορείτε να εξερευνήσετε ολόκληρη τη γκάμα μας στην ιστοσελίδα μας...
... βασκικά τυριά χωρίς χρωστικές και συντηρητικά, με φυσικές κρούστες: πρόβειο AOP Ossau-Iraty 12 μήνες ωρίμανσης, πρόβειο AOP Ossau-Iraty 12 μήνες ωρίμανσης σε ξύλινη πλάκα, πρόβειο AOP Ossau-Iraty από ωμό γάλα 5 έως 6 μήνες ωρίμανσης, πρόβειο AOP Ossau-Iraty 4 μήνες ωρίμανσης, τυρί Petit Agour από ωμό γάλα με πιπέρι, τυρί από γάλααγελάδας βασκικής προέλευσης, τυρί από γάλααγελάδας και προβάτου...
... προέρχεται, όπως υποδηλώνει το όνομά της, από τα Νησιά Άγγλο-Νορμανδίας, και με γάλα από κατσίκες. Παραγωγός φυσικού γιαουρτιού από πλήρες γάλααγελάδας. Παραγωγός ωμού γάλακτος από αγελάδες Τζερσέι. Παραγωγός φυσικού γιαουρτιού από γάλα κατσίκας.
Η LACTOVIL είναι μια εταιρεία αναφοράς στον τομέα των γαλακτοκομικών προϊόντων στην Πορτογαλία, που ασχολείται με την παραγωγή και εμπορία διαφόρων τύπων τυριών:
Τυριά από γάλα πρόβειο, Τυριά από γάλα κατσικίσιο, Τυριά από γάλααγελάδας, Ρεγκέιτζ από πρόβειο γάλα.
Τυριά τύπου πιάτου, Τυριά ωριμασμένα, Τυριά βουτυράτα, Τυριά πικάντικα, Τυριά μεσαίας λιπαρότητας, Τυριά light, Τυριά Flamengo, Τυριά...
Το τυροκομείο Ignalat είναι μια μεσαία οικογενειακή επιχείρηση από την Πuglia, που δραστηριοποιείται στην αγορά από το 1948 και ειδικεύεται στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων που παράγονται αποκλειστικά με επιλεγμένο γάλααγελάδας από την Πuglia.
Η Ignalat παράγει διάφορους τύπους γαλακτοκομικών προϊόντων: φρέσκα, καπνιστά, ωριμασμένα και διάφορες τυπικές ειδικότητες της Πuglia όπως...
... από μαλλί προβάτου είναι επίσης διαθέσιμα σε kbA βαμβάκι με kbT μαλλί προβάτου. Κατασκευάζονται σε μια μικρή βιοτεχνία στη Βάδη-Βυρτεμβέργη με χειροποίητη ατομική παραγωγή.
Η καλλυντική από γάλα προβάτου είναι ιδιαίτερα ήπια και φιλική προς το δέρμα, επομένως είναι κατάλληλη και για ευαίσθητο δέρμα. Τα πολύτιμα συστατικά της φυσικής καλλυντικής έχουν αναπλαστική δράση (λανολίνη) και προσφέρουν απαλή, τρυφερή και ελαστική επιδερμίδα. Είναι ελεύθερα από συντηρητικά και δεν προστίθεται γάλααγελάδας! Τα προϊόντα από γάλα προβάτου κατασκευάζονται αποκλειστικά στη Γερμανία.
Η DeJong Cheese παράγει από το 1995 φρέσκα και μαλακά τυριά με βάση το γάλααγελάδας και κατσίκας. Σύμφωνα με παραδοσιακή συνταγή, κατασκευάζουμε τα πιο νόστιμα φρέσκα και μαλακά τυριά σε διάφορες γεύσεις και βάρη. Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα σε Retail-concept και προϊόντα Foodservice με φρέσκα τυριά κρέμας και ρολά κατσικίσιου τυριού, θρυμματισμένο τυρί, υπέροχα αλειφόμενα τυριά και κατσικίσια...
CHAVEGRAND : Παραγωγός τυριών. Η οικογενειακή επιχείρηση Chavegrand συλλέγει το γάλα της από 135 παραγωγούς γάλακτος αγελάδας και 20 τοπικούς παραγωγούς γάλακτος κατσίκας. Ειδικεύεται στην παραγωγή τυριών μαλακής ζύμης όπως καμεμπέρ, κουλομιέ και μπρι. Δουλεύουμε κυρίως για μάρκες διανομέων και παράγουμε πάνω από 8000 τόνους τυριού ετησίως. Προσαρμόζουμε τις παραγωγές μας στις ανάγκες σας όσον...
Είμαστε κατασκευαστές φέτας από γάλα κατσίκας, προβάτου και αγελάδας από το 1957. Παράγουμε υπό υγειονομικές συνθήκες σε σύγχρονες εγκαταστάσεις σύμφωνα με τα πρότυπα TSE, Τουρκικού Κωδικός Τροφίμων, ISO 9001 και HACCP. Σας καλωσορίζουμε στο εργοστάσιό μας.
Η Moo Free είναι κατασκευαστής μιας μεγάλης γκάμας οργανικών, χωρίς γαλακτοκομικά, χωρίς γλουτένη και vegan σοκολάτων που παρασκευάζονται με γάλα ρυζιού αντί για γάλααγελάδας. Η εταιρεία ιδρύθηκε στα τέλη του 2010 και έχει ήδη κερδίσει πολλά βραβεία. Εάν ενδιαφέρεστε να διανείμετε τις σοκολάτες μας, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας.
... περιλαμβάνει τυριά από γάλα πρόβας, αγελάδας και κατσίκας, καθώς και από μίγματα γάλακτος. Η τυροκομία προσφέρει επίσης τυριά με μη μαγειρεμένη πιεσμένη ζύμη, καλυμμένα σε διάφορες μορφές, γεύσεις και ωριμάνσεις.
... προϊόντα Campina στο ψυγείο σας ξεκινούν από τον αγρότη Campina και τις αγελάδες του. Το γάλα είναι γάλα, αλλά δεν μπορείς να κρίνεις όλα τα γάλατα με τον ίδιο τρόπο. Η σύνθεση του γάλακτος εξαρτάται από την εποχή και τη διατροφή της αγελάδας.
Ακολουθήστε ολόκληρη τη «διαδρομή του γάλακτος», από το χορτάρι στο ποτήρι.
Η Campina υποστηρίζει μια βιώσιμη και υπεύθυνη παραγωγή σε όλη την αλυσίδα από το χορτάρι στο ποτήρι. Οι αγρότες μας συμβάλλουν φυσικά σε αυτό, χάρη στη φροντίδα τους για τις αγελάδες, το περιβάλλον και την περιοχή.
Η Biochamps είναι μια ανεξάρτητη χειροποίητη επιχείρηση, χωρίς σύνδεση με οποιαδήποτε βιομηχανική ομάδα, που βρίσκεται στο Λεζάτ στην Αριέτ, μεταξύ της Τουλούζης και των Πυρηναίων. Προσφέρει μια πλήρη γκάμα φρέσκων προϊόντων από γάλααγελάδας, πρόβειο γάλα και σόγια.
Από το 1987, η Biochamps επεξεργάζεται αποκλειστικά προϊόντα που προέρχονται από τη βιολογική γεωργία: δεν υπάρχει συνύπαρξη στη διαδικασία παραγωγής πρώτων υλών βιολογικών και μη βιολογικών προϊόντων.
Βρίσκεται στη Χώρα των Βάσκων, η εταιρεία BASTIDARRA παράγει παραδοσιακά γιαούρτια. Κατασκευάζει μια πλήρη γκάμα γιαουρτιών που περιλαμβάνει γιαούρτια από παστεριωμένο ή χτυπημένο γάλααγελάδας, γιαούρτια από παστεριωμένο γάλα προβάτου και τυρί από πρόβειο γάλα. Το τυρί από πρόβειο γάλα είναι ένα φρέσκο τυρί τυπικό της Χώρας των Βάσκων.
Οι αγελάδες μας είναι Prim’Holstein. Οι προβατίνες μας...
Η Vasedel είναι μια επιχείρηση που βρίσκεται στις Αρδέννες και ιδρύθηκε το 1987.
Ειδικεύεται στην παραγωγή φρέσκου τυριού από γάλααγελάδας και κατσίκας.
Ενεργή στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική, η τυροκομία Vasedel τοποθετείται ως παραγωγός υγιεινού τυριού.