...Μοτσαρέλα α παστά φιλάτα, ιδανική για τον τομέα HoReCa.
Έτοιμη προς χρήση από τους πιο απαιτητικούς πιτσαδόρους, καθώς είναι ήδη κομμένη σε Julienne.
Ένα πρακτικό και φρέσκο προϊόν. Παρασκευάζεται με 100% ιταλικό γάλα ή με γάλα κοινοτικής προέλευσης, ανάλογα με τις ανάγκες.
...Απολαύστε τη πλούσια και έντονη γεύση του MONTANARI E GRUZZA Parmiggiano Reggiano DOP di bruna 60 mesi. Φτιαγμένο με 100% καθαρό ιταλικό γάλααγελάδας, ωριμασμένο για 60 μήνες, αυτός ο τροχός 1 κιλού είναι μια αληθινή απόλαυση για τους γευστικούς σας κάλυκες. Ιδανικό για τριμμένο πάνω από ζυμαρικά ή για να το απολαύσετε μόνο του.
...Το Parmigiano Reggiano παράγεται από γάλα από Vacce Rosse, το οποίο είναι πιο λιπαρό σε σύγκριση με άλλες φυλές. Η γεύση είναι πλούσια αλλά λεπτή, μια αντίθεση που ενισχύεται επίσης από την παρουσία μιας νόστιμης λιπαρής ουσίας, κύριο χαρακτηριστικό της πρώτης ύλης.
...Παραγωγή με το καλύτερο γάλα της Λομβαρδίας, σεβόμενοι τις αρχαίες παραδόσεις, η παραγωγή μας πρώτης κατηγορίας απευθύνεται κυρίως στους πιο απαιτητικούς και την θεωρούμε το καμάρι μιας επιλογής από τα πιο προσεγμένα τυριά μας. Είναι ένα τυρί ΠΟΠ (Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης) μαλακής ζύμης, με πλυμένη κρούστα, παρασκευασμένο από ολόκληρο γάλααγελάδας. Η καζεΐνη του είναι λευκή με ελαφρύ χρώμα χρυσού, χωρίς τρύπες. Γεύση λεπτή και αρωματική.
Μέσο βάρος: 2,2 Kg
Ελάχιστη ωρίμανση: 35-45 ημέρες...
...Ο Caciocavallo del Duca είναι ένα τυρί ωριμασμένο για 36 μήνες, χαρακτηρισμένο από μια πικάντικη και έντονη γεύση και από μια συνεκτική και ανθεκτική ζύμη. Παραγόμενο από γάλααγελάδας της Murgia, αυτό το caciocavallo είναι τέλειο τριμμένο, σε φέτες ή στο τέλος του γεύματος, και ταιριάζει με κόκκινα κρασιά υψηλής σώματος. Η μακρά ωρίμανση προσδίδει σε αυτό το τυρί μια μοναδική και αναγνωρίσιμη γεύση, καθιστώντας το εξαιρετική επιλογή για όσους αγαπούν τις έντονες και πολύπλοκες γεύσεις.
...Σε αμόλυντους βοσκότοπους στο εσωτερικό της περιοχής Καμπανίας, εκτρέφονται επιλεγμένες αγελάδες, του οποίου το νόστιμο γάλα θα δώσει ζωή στη μοτσαρέλα αγελάδας. Πρόκειται για ένα πολύ φρέσκο τυρί με ελαστική υφή, πολύ παρόμοιο με τη μοτσαρέλα από βουβάλι όσον αφορά την επεξεργασία. Στην εμφάνιση είναι λευκό με ιριδίζουσα απόχρωση και το μαλακό του εσωτερικό αποκαλύπτει μια ζύμη με πολύ λεπτές...
...Φρέσκο τυρί πεκορίνο αρωματισμένο με αχλάδι.
Βάρος: 350 γρ. Προϊόν συσκευασμένο σε κενό αέρος.
Χαρακτηριστικά: Η ζύμη είναι πολύ εύθρυπτη με έντονη γεύση αχλαδιού.
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: Ωρίμανση: περίπου 60 ημέρες. Σχήμα: σε μορφή μπολ.
Συστατικά: Παστεριωμένο γάλααγελάδας, παστεριωμένο γάλα προβάτου, άρωμα αχλαδιού (ελάχιστο 1%), αλάτι, πυτιά, ζυμωτικά. Επεξεργασμένο με κρούστα από ελαιόλαδο. Η κρούστα δεν είναι βρώσιμη.
Τρόπος συντήρησης: Διατηρείτε σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Μέση ημερομηνία λήξης: 120 ημέρες.
Το τυροκομείο Ignalat είναι μια μεσαία οικογενειακή επιχείρηση από την Πuglia, που δραστηριοποιείται στην αγορά από το 1948 και ειδικεύεται στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων που παράγονται αποκλειστικά με επιλεγμένο γάλααγελάδας από την Πuglia.
Η Ignalat παράγει διάφορους τύπους γαλακτοκομικών προϊόντων: φρέσκα, καπνιστά, ωριμασμένα και διάφορες τυπικές ειδικότητες της Πuglia όπως...
... βιταμινών με υψηλή πεπτικότητα χάρη στη μειωμένη περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες, λακτόζη και νάτριο. Προλαμβάνει ασθένειες των οστών και των δοντιών, αγγειακές παθήσεις και καρκινικές παθήσεις, ιδιαίτερα αυτές του παχέος εντέρου. • Άτομα με δυσανεξία στο γάλααγελάδας: Πολλοί δυσανεκτικοί, παιδιά και ενήλικες, πίνουν το γάλα μας χωρίς να παρατηρούν καμία αρνητική αντίδραση. • • Τα παγωτατζίδικα...
... (και από βιολογική γεωργία)
- Κόκκινο Κρασί από το Μονφερράτο και από την περιοχή της Καμπανίας
- Μοτσαρέλα και Ρικότα (από γάλα βουβαλιού ή αγελάδας)
- Ψαρονέφρι (ζαμπόν, σαλάμι, σπέκ, μπέικον, και με αρωματικές γεύσεις)
- Ελιές και Ελαιόλαδο
- Κάπαρη
- Εκλεκτά Μπισκότα (και από βιολογική παραγωγή)...