...Προαιρετικά, η μηχανή διαθέτει κεφαλή δοσολογίας για καλούπι 275x135x175 mm με θερμαινόμενη πλάκα χύτευσης.
Έτος: 2018
Ικανότητα: 8 Kg
Ωριαία Παραγωγή: 50 Kg
Ικανότητα: 1.9 Kw
Βάρος: 132 Kg
Τάση: 400 V - 50 Hz
Διαστάσεις (εκ.): 41 x 63 x 151...
... σοκολάτας σε μπισκότα. Ως ενσωματωμένο μέρος μιας εγκατάστασης Creasweet, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη γέμιση πολλών μορφών ζαχαρωτών, όπως π.χ. ζαχαρωτά σκάφη και μπισκότα με φρουτένιες καραμέλες.
Διαθέσιμες πολλές παραλλαγές:
Διάφοροι τύποι μπισκότων σάντουιτς με όλες τις δυνατές γέμιση.
Για να αποκτηθούν διάφορες γεύσεις, μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλές μορφές συνδυασμένων προϊόντων, όπως π.χ. μπισκότα με γέμιση ζελέ, φρουτένιες καραμέλες με επικάλυψη σοκολάτας, μπισκότα επικαλυμμένα με σοκολάτα, μαρμελάδα ή ζελέ, αφράτα γλυκά σε μπισκότα.
...Η Castelvedere ασχολείται με την παραγωγήσοκολάτας. Η κατασκευή της σοκολάτας είναι οργανωμένη σε δύο γραμμές, εκ των οποίων η μία είναι αυτοματοποιημένη, επιτρέποντας έτσι μεγαλύτερη παραγωγή. Παράγουμε σοκολάτα για όλα τα γούστα, ακόμη και σε χαριτωμένες μορφές για τα Χριστούγεννα και το Πάσχα.
Διατίθεται σε σούπερ μάρκετ, καταστήματα, αυτόματους πωλητές, καφετέριες.
Η εταιρεία μας, Infinisweet Kft., ασχολείται με την ανάπτυξη, παραγωγή και διανομή σοκολατών και μπαρών χωρίς αλλεργιογόνα. Τα προϊόντα μας είναι δημοφιλή μεταξύ των καταναλωτών χωρίς αλλεργιογόνα και μπορούν να βρεθούν με τα ονόματα μάρκας "Health Market" και "Hello Keto" στις διεθνείς αγορές.
Με 20 χρόνια εμπειρίας, η ομάδα ανάπτυξης προϊόντων μας, που έχει κερδίσει βραβεία Food Awards, καλωσορ...
...Η επαγγελματική ξύστρα σοκολάτας επιτρέπει την παραγωγή ελαφρών, λεπτών και ομοιόμορφων νιφάδων σοκολάτας. Πολύ πρακτική και εύκολη στη χρήση, η χειροκίνητη ξύστρα σοκολάτας είναι απλή στον καθαρισμό και δεν θα χρειαστεί να χειριστείτε τη σοκολάτα.
Η χειροκίνητη ξύστρα σοκολάτας επιτρέπει τέλεια χρήση της σοκολάτας χωρίς σπατάλη. Η ξύστρα σοκολάτας αποτελείται από ρυθμιζόμενους οδηγούς για τη...
...Το Mochi Σοκολάτας Καρύδας είναι καθαρή ευτυχία που σας προσκαλεί να δοκιμάσετε ένα αποξηραμένο παγωτό καρύδας, που είναι λεπτά καλυμμένο με ζύμη αρωματισμένη με σκόνη κακάο.
Δοκιμάστε το, μην περιμένετε άλλο!
...Η κονσίωση είναι μια βασική διαδικασία για την παραγωγή φυσικής σοκολάτας. Κατά τη διάρκεια της κονσίωσης, η ιξώδης υφή της σοκολάτας μειώνεται ως αποτέλεσμα της μεταφοράς θερμότητας και της μηχανικής ανάδευσης. Επιπλέον, η υγρασία, οι πτητικές ουσίες και οι ανεπιθύμητες οσμές απομακρύνονται μέσω αυτής της διαδικασίας. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις της διαδικασίας, η κονσίωση διαρκεί περίπου 3-12 ώρες και αποτελείται από έξι ζώνες. Τα συστήματα ελέγχονται θερμοστατικά. Το σύστημα χρησιμοποιεί κρύο νερό όταν είναι απαραίτητο.
...
Λίπη 0.5 g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 0.1 g
Υδατάνθρακες 72.8 g
εκ των οποίων σάκχαρα 44 g
Πρωτεΐνες 4.3 g
Αλάτι 0.2 g
Ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 4 μήνες μετά την παραγωγή.
Τα παντεσπάνια μας παρασκευάζονται με παραδοσιακό τρόπο σε εργαστήριο που βρίσκεται στο Faverolles-sur-Cher στην περιοχή Loiret-Cher.
Καθαρό μέλι, καθώς δεν προσθέτουμε καμία άλλη γλυκαντική ουσία στη συνταγή...
...Ανακαλύψτε τις Λοβούς Βανίλιας από τη Μαδαγασκάρη.
- Ο Μεγάλος Οίκος FANDRINA.
- Άμεσος Παραγωγός, συγκομιδή 2022.
- Σημειώσεις από σύκα δίνουν τη θέση τους σε γεύση σοκολάτας. Αυτή η λοβός υψηλής ποιότητας
οφείλει τη μοναδική της γεύση στο γεγονός ότι μεγαλώνει στην κοιλάδα του ποταμού Μανανάρα.
Οι παρούσες υγρασίες επιτρέπουν την παραγωγή αυτού του Μεγάλου Οίκου.
- Οι λοβοί μας...
...Αναμειγνύοντας το CBD της υψηλότερης ποιότητας με εξαιρετική σοκολάτα, συνδυάζουμε την ευχάριστη αίσθηση της σεροτονίνης και της θεοβρωμίνης από τον κακάο με την ανακούφιση από το άγχος που προσφέρει το CBD. Και τα δύο συστατικά περιέχουν κανναβινοειδή που συμπληρώνουν την φυσική παραγωγή του σώματος και δημιουργούν τις χημικές ουσίες της "ευτυχίας" στον εγκέφαλο. Η έγχυση της σοκολάτας με CBD...
...Οι σταθερές σοκολατένιες σταγόνες είναι ιδανικές για να ενσωματωθούν και να ψηθούν σε ζύμες. Δεν λιώνουν κατά το ψήσιμο και προσφέρουν σε κάθε γλυκό μια νόστιμη, σοκολατένια γεύση. Οι σοκολατένιες σταγόνες είναι πολυδιάστατες, π.χ. για διακόσμηση, γαρνίρισμα δημητριακών και επιδορπίων ή απλά για σνακ ενδιάμεσα.
Συστατικά: Σκόνη κακάο*, Ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, Εμποτιστικό ΣΟΓΙΑΛΕΣΙΘΙΝ*
*= από ελεγχόμενη βιολογική παραγωγή
Αλλεργιογόνα: Σόγια
Χορτοφαγικό: Ναι
Βίγκαν: Ναι...
...Η λεγόμενη κρέμα γάλακτος υψηλής ποιότητας διατίθεται ως φρέσκια ή ήπια θερμικά επεξεργασμένη κρέμα (γάλα) και, κατόπιν αιτήματος, με σύστημα σταθεροποίησης όπως το καραγενάν. Επιπλέον, είναι δυνατή η προσθήκη άλλων συστατικών. Αυτή η κρέμα είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για την παραγωγή σαλατών, σάλτσας και ντρέσινγκ και διαθέτει εξαιρετικές ιδιότητες για τη βιομηχανική επεξεργασία.
...Η σοκολάτα από την PMF έχει μια μαγική πινελιά στην παραγωγή αρτοποιίας και γλυκών. Τα συστατικά της σοκολάτας PMF έχουν επιλεγεί προσεκτικά για να διασφαλίσουν την ποιότητα του τελικού προϊόντος για τον πελάτη.
...Ο κόκκινος τύπος πυρήνα φιστικιού παράγεται από κανονική συγκομιδή.
Μετά την ωρίμανση του φιστικιού, σχεδόν τον 9ο μήνα, το κέλυφος του φιστικιού διαχωρίζεται. Χρησιμοποιείται στην παραγωγήσοκολάτας. Στα προϊόντα που παράγονται με υψηλή ευαισθησία, οι πέτρες, τα κελύφη, ξένα υλικά και κατεστραμμένοι πυρήνες διαχωρίζονται με υψηλή τεχνολογία.
Οι ωμοί ή ψητοί κόκκινοι πυρήνες φιστικιού συνδυάζονται με σοκολάτα και δημιουργούν μια μοναδική γεύση.
... βιομηχανία ζαχαρωτών και σοκολάτας, τη διατροφή παιδιών και τη ζωοτροφή. Λόγω της χαμηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη και των γλυκυρριζινικών συστατικών, η Lakritze DGL είναι ένα κατάλληλο φάρμακο για άτομα που πάσχουν από διαβήτη, υψηλή αρτηριακή πίεση και έλκη στομάχου.
...Αυτό το απαλό σαπούνι, με βαθύ άρωμα σοκολάτας, περιέχει πάνω από 15% ακατέργαστο βούτυρο κακάο, έχει διαμορφωθεί για μικρούς και μεγάλους, και έχει διατηρήσει όλη τη γλυκερίνη κατά την παραγωγή του.
Σαπούνι παραγόμενο από 100% φυσικά συστατικά και κατασκευασμένο με 78% συστατικά από βιολογική γεωργία.
Φτιαγμένο στο χέρι από εμένα στη Μοζέλ!
Άρωμα: σοκολάτα
Βάρος: 100g
Ζώνη εφαρμογής: Πρόσωπο και σώμα
Τύπος δέρματος: Κανονικό έως ξηρό
Συσκευασία: Ανακυκλώσιμη συσκευασία...
Το πάθος μου είναι το μαγείρεμα. Να εκπλήσσω και να κάνω τους ανθρώπους ευτυχισμένους με νέες γαστρονομικές δημιουργίες", λέει ο Christian Jeschke. "Μια μέρα, μαγείρεψα για τους φίλους μου για πρώτη φορά σπιτικό κέτσαπ για το μπάρμπεκιου. Η παρέα ερωτεύτηκε αμέσως τη δημιουργία, την οποία παρασκεύασα μόνο με καθαρό μέλι χωρίς χημικά πρόσθετα και αμυλώδη υλικά. Σύντομα ανέπτυξα διάφορες, μοναδικές ...
...Η παραγωγήσοκολάτας από κόκκους κακάο γίνεται με τη χρήση μηχανής που χρησιμοποιείται για την παραγωγή φουντουκιού και φυστικοβούτυρου.
Χρησιμοποιούνται φυσικοί λίθοι.
Δεν θερμαίνει ποτέ το προϊόν.
Διαθέτει σχεδίαση καζανιού που μπορεί να ανατραπεί για εύκολη εκκένωση.
Διατίθεται σε εκδόσεις 110/220/380 V.
Η ταχύτητα του καζανιού μπορεί να ρυθμιστεί με inverter.
...Τίνα με ικανότητα 8Kg σοκολάτας εξοπλισμένη με αναμικτήρα που διατηρεί τη σοκολάτα ρευστή και ομοιόμορφη.
Εξοπλισμένη με πεντάλ διακοπής ροής, προγραμματιζόμενο δοσομετρητή και θερμαινόμενη δονητική επιφάνεια, αξεσουάρ κατάλληλα για την παραγωγή pralines, μπάρες σοκολάτας, αυγά τύπου Πάσχα και διάφορους τύπους κενών μορφών.
Δομή από ατσάλι AISI304.
Το σύστημα κυκλοφορίας της σοκολάτας είναι αφαιρούμενο, γεγονός που επιτρέπει γρήγορο και προσεκτικό καθαρισμό για να αλλάξετε από έναν τύπο σοκολάτας σε άλλο.
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
...Η υπηρεσία παραγωγής Πάστας Φουντουκιού μας δημιουργεί μια λεία και κρεμώδη πάστα από ελαφρώς, μέτρια ή πολύ καβουρδισμένα φουντούκια. Αυτή η πάστα είναι γνωστή για την υπέροχη γεύση και άρωμά της, καθιστώντας την ένα περιζήτητο συστατικό σε προϊόντα σοκολάτας, ζαχαρωτών και παγωτού.
Με την υπηρεσία παραγωγής Πάστας Φουντουκιού μας, μπορείτε να παράγετε μια πάστα υψηλής ποιότητας που προσθέτει...
...Οι κόκκοι κακάο είναι μικρά κομμάτια από τον φυσικό ψημένο κόκκο κακάο. Πολύ θρεπτικοί και υγιεινοί. Ένα superfood με όλη την αρωματική γεύση του κακάο. Τραγανοί και με μια νόστιμη και έντονη γεύση καθαρού, ελαφρώς πικρού σοκολάτας. Είναι πλούσιοι σε πρωτεΐνη και υγιεινά λιπαρά.
Οι κόκκοι είναι οι κόκκοι κακάο που έχουν ψηθεί, ξεφλουδιστεί και σπαστεί σε μικρότερα κομμάτια. Επίσης, όντας στην...
...Αυτόματες γραμμές παραγωγής βάφλας, οριζόντιες μηχανές συσκευασίας ροής και αυτόματα συστήματα τροφοδοσίας για πολλά είδη ζαχαρωτών προϊόντων όπως μπάρες σοκολάτας, βάφλες και κέικ.
...Πολυεπίπεδες μπάρες με γέμιση
Μπάρες με ολόκληρους ξηρούς καρπούς
Πρωτεϊνικές μπάρες
Κετογονικές μπάρες
Μπάρες με φρούτα και ξηρούς καρπούς
Μπάρες σοκολάτας πλήρους επικάλυψης
Μπάρες με μαλακή καραμέλα, νουγκάτ ή φρούτα
σε όλες τις δυνατές εκδόσεις:
χωρίς ζάχαρη
χαμηλών υδατανθράκων
vegan
χωρίς γλουτένη
υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη
καθαρή ετικέτα
βιολογικό
με φυστίκι/χωρίς φυστίκι...
...Οι συσκευασίες μας με ξηρούς καρπούς, σφραγισμένες και εντελώς διαφανείς, αναδεικνύουν την ποιότητα των ξηρών καρπών.
Ένα αυθεντικό πακέτο, στο πνεύμα των φρούτων και λαχανικών, χωρίς σήμανση ή μάρκετινγκ για μια εμφάνιση «σπιτικής» παραγωγής.
Το «ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ»
‘’ Σπιτική παραγωγή από τον έμπορο φρούτων και λαχανικών σας, προσφερόμενη προς πώληση με σεβασμό στα μέτρα προστασίας...
...{"Region and Country":"Περιοχή και Χώρα\nΚοιλάδα Σαμπιράνο, βορειοδυτική Μαδαγασκάρη\n\nStory\nΗ κακάο εισήχθη στο νησί της Μαδαγασκάρης τον 19ο αιώνα από Γάλλους αποίκους. Αρχικά περιορισμένη σε αποικιακές φυτείες, η παραγωγή κακάου γνώρισε αύξηση όταν οι μικροκαλλιεργητές άρχισαν να το καλλιεργούν στα χωράφια τους. Σήμερα έχει γίνει η κύρια καλλιέργεια στην περιοχή και παρέχει τακτικό εισόδημα...
...Τι είναι τα Crousticks Σοκολάτα Μαύρη;
Ένα μπισκότο με αλεύρι ρυζιού, καλαμποκιού και 5% ζάχαρη, αυτό είναι όλο.
Μια καλή μαύρη σοκολάτα με τουλάχιστον 48% κακάο χωρίς λεκιθίνη μέσα που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις της σοκολάτας!
Τίποτα παραπάνω!
Συστατικά: ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 50% Αλεύρι ρυζιού, αλεύρι καλαμποκιού, αλεύρι ολικής αλέσεως ρυζιού, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο
Ίχνη: Σόγια, Γάλα, Ξηροί καρποί, Φιστίκια...
... σοκολάτα. Η προέλευσή της προέρχεται από τα εργοστάσια της Nestlé στην Ελβετία. Στη δεκαετία του 1930, η εταιρεία ήθελε να εκμεταλλευτεί ένα πλεόνασμα βουτύρου κακάο που χρησιμοποιούνταν για την παραγωγή παραδοσιακής σοκολάτας, αντί να το σπαταλήσει. Η λευκή σοκολάτα μπορεί να απολαυθεί όπως είναι σε σοκολατένιες μπάρες, σε σκόνη σοκολάτας ή να χρησιμοποιηθεί στη ζαχαροπλαστική.
Τα πλεονεκτήματα της λευκής σοκολάτας
Συχνά συνδέουμε τη λευκή σοκολάτα με μια μικρή αναδρομική απόλαυση γεμάτη ζάχαρη. Ωστόσο, σε αντίθεση με τις κοινές αντιλήψεις, η λευκή σοκολάτα μπορεί να προσφέρει οφέλη.