... στην παραγωγή φοινικέλαιου ή κακάου. Από την άποψη της βιοποικιλότητας, το κακάο είναι κατά πολύ η προτιμώμενη επιλογή, καθώς το φοινικέλαιο καλλιεργείται σε μονοκαλλιέργεια, ενώ τα δέντρα κακάου καλλιεργούνται σε συνδυασμό με άλλα δέντρα και φυτά. Εκτιμάται ότι 25.000 εκτάρια κακάου που καλλιεργούνται στην Κολομβία χρησιμοποιούνταν προηγουμένως για παράνομες καλλιέργειες, και αυτός ο αριθμός...
... και εκχυλισμάτων κακάο καθώς και εκχυλισμάτων βύνης που δίνουν μια «παλέτα» διαφορετικών γεύσεων σοκολάτας. Αυτά τα προϊόντα προσφέρουν επίσης την πληρότητα στο στόμα που είναι απαραίτητη για αυτού του είδους τις μπύρες. Όλα τα συστατικά του μείγματος είναι τροφίμων 100% φυσικά και δεν έχουν έρθει σε επαφή με κανένα διαλύτη εκτός από το CO2, το οποίο έχει την κατάσταση GRAS (γενικά αναγνωρισμένο...
...Η Mol d’Art προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία καλουπιών για διάφορες εφαρμογές. Κάθε ένα από αυτά είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας που εξασφαλίζουν τέλεια μορφοποίηση σοκολάτας και γλυκών.
Η ιστοσελίδα παρέχει μια συνοπτική επισκόπηση της γκάμας προϊόντων. Για μια πλήρη και ενημερωμένη επισκόπηση όλων των προϊόντων μας, μπορείτε πάντα να επισκεφθείτε το κατάστημα στο κτίριο της εταιρείας μας στο βιομηχανικό πάρκο του Webbekom.
... τους πελάτες μας και την υπηρεσία έρευνας και ανάπτυξης, επιτρέποντας την παραγωγή προϊόντων με ιδιωτική ετικέτα.
Η Castle Dairy® προμηθεύεται και εμπορεύεται σε παγκόσμιο επίπεδο. Απλοποιούμε τη λογιστική με υπηρεσίες μεταφοράς, διανομής και εξαγωγής, υποστηριζόμενες από 2 πράσινα εργοστάσια, με περισσότερα από 48000 τ.μ. ηλιακών πάνελ για μια φιλική προς το περιβάλλον παραγωγή.
Η GEDIMEX BV είναι μια βελγική επιχείρηση με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της εξαγωγής για και προς τις βιομηχανίες τροφίμων, σε όλο τον κόσμο.
Η εστίαση είναι στα αποξηραμένα συστατικά, που χρησιμοποιούνται στους παρακάτω τομείς :
- έτοιμα γεύματα
- βιομηχανία αρτοποιίας
- βιομηχανία σοκολάτας
- παραγωγή σαλτσών, μαγιονέζας και ντρέσινγκ
- βιομηχανία επανασυσκευασίας (από...
Βρίσκεται στο Battice, στο Βέλγιο, εδώ και πάνω από 25 χρόνια, η AVIGAUF προσφέρει όλη την τεχνογνωσία της στην παραγωγή ποιοτικών χειροποίητων βάφλας. Τα καλύτερα φυσικά προϊόντα επιλέγονται από εμάς για να σας εξασφαλίσουν κάθε φορά μια πραγματική απόλαυση γεύσης! Η γκάμα προϊόντων μας: Βάφλες Λιέγης ή με κανέλα, Η παραδοσιακή γαλέτα, Γαλέτες σοκολάτας, Η παρισινή γαλέτα, Βάφλες γιαγιάς, Μικρές...
... (χωρίς χρωστικές ή συντηρητικά). Η Concept Chocolate εργάζεται για έναν μεγάλο αριθμό διεθνών επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν τις προσωποποιημένες σοκολάτες για τη διαφήμισή τους, το μάρκετινγκ ή τα δώρα σχέσεων (για πελάτες ή προσωπικό). Επισκέψεις με ξενάγηση (μόνο με κράτηση) για ομάδες. Η γευσιγνωσία δεν παραλείπεται! Σας προσφέρουμε επίσης επισκέψεις με ενεργή συμμετοχή των επισκεπτών, εργαστήρια εισαγωγής, γευσιγνωσίες κρασιού και σοκολάτας (με κράτηση και προσφορά).
Ιδρυμένη το 2007 από την ομάδα Bakels (από το 1904), η BAKBEL είναι μια βελγική ΜΜΕ που ειδικεύεται στην παραγωγή συστατικών με βάση τα φρούτα, που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για την υψηλή ζαχαροπλαστική και την τέχνη, αλλά και για την αγορά της εστίασης.
Η γκάμα περιλαμβάνει όλους τους τύπους τεχνικών γλασών (κρύων, ζεστών, σοκολάτας, σπρέι), υψηλής ποιότητας γέμιση φρούτων, κρέμες με βάση το...
...αλυσίδων σούπερ μάρκετ και του τομέα catering. Η ECC προφίλ είναι ισχυρή ως συνεργάτης για τους κύριους εγχώριους και διεθνείς παραγωγούς σοκολάτας. Η ECC είναι επίσης γνωστός και εκτιμημένος προμηθευτής προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας. Η υγιεινή τροφίμων και η ασφάλεια τροφίμων είναι υψηλής προτεραιότητας για την ECC NV. Η ECC είναι επίσης πιστοποιημένη για την παραγωγή βιολογικών, NOP και Kosher parve προϊόντων.
Από το 1923, αφιερώνουμε όλη μας την τεχνογνωσία στην παραγωγή πρώτης ποιότητας βελγικής σοκολάτας. Ένα κομμάτι από τη σοκολάτα μας ή μία από τις πραλίνες μας είναι πάντα μια στιγμή αληθινής απόλαυσης για κάθε λάτρη της σοκολάτας.
Στη Libeert, συνδυάζουμε την οικογενειακή παράδοση και την εμπειρία μας βασιζόμενοι στις πιο πρόσφατες τεχνικές παραγωγής για να δημιουργήσουμε μια λιχουδιά με 100% καθαρό βούτυρο κακάου, σύμφωνα με μια οικογενειακή συνταγή του οποίου το μυστικό είναι καλά προστατευμένο.
Η Barry Callebaut είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής σοκολάτας στον κόσμο. Η πελατεία της Barry Callebaut περιλαμβάνει πολυεθνικές εταιρείες, εθνικά επώνυμα προϊόντα και τεχνίτες χρήστες σοκολάτας (σοκολατοποιούς, ζαχαροπλάστες, αρτοποιούς και τροφοδότες). Εκτός από την παραγωγή, η εταιρεία διεξάγει επίσης έρευνα για συνταγές σοκολάτας: τα τελευταία χρόνια, για παράδειγμα, έχουν λανσάρει σοκολάτα φιλική προς τα δόντια: σοκολάτα με υψηλό επίπεδο αντιοξειδωτικών (πωλείται υπό την εμπορική ονομασία Acticoa).
Η Natrajacali είναι μια βελγική θυγατρική της Natra, ενός ισπανικού παραγωγού σοκολατοειδών που δραστηριοποιείται παγκοσμίως. Η Natrajacali εδρεύει στη Bredene (κοντά στην Oostende) και παράγει διάφορα σοκολατοειδή: θαλασσινά, pralines, σοκολάτες και tablet σοκολάτας. Αυτή η παραγωγική μονάδα ιδρύθηκε το 1988 και από τότε έχει εξελιχθεί σε έναν γνωστό παραγωγό σοκολάτας, όπου περίπου εκατό υπάλληλοι είναι υπεύθυνοι για την παραγωγή και διανομή ποιοτικών σοκολατοειδών.
...ΠΑΝΩ ΑΠΟ 90% ΤΩΝ ΒΕΛΓΙΚΩΝ ΣΟΚΟΛΑΤΙΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ HACOS! Η Hacos, που βρίσκεται στην καρδιά της βελγικής σοκολάτας, παράγει μια σειρά ευέλικτου εξοπλισμού για την παραγωγή υψηλής ποιότητας σοκολάτας. Προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα μηχανημάτων για τεχνίτες, ημι-βιομηχανικούς και βιομηχανικούς παραγωγούς με μόνο έναν στόχο: "Εξαιρετικός εξοπλισμός για εξαιρετικές σοκολάτες".
Η Kim’s Chocolates είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή εκλεκτής βελγικής σοκολάτας. Η μοναδική της τεχνογνωσία είναι γνωστή πολύ πέρα από τα σύνορα, δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι πάνω από το 95% της παραγωγής προορίζεται για εξαγωγή. Μπαλοτίνες γεμάτες με υπέροχες πραλίνες, σοκολάτες, μπάρες, η Kim’s Chocolates παρασκευάζει τη σοκολάτα της σε όλες τις μορφές και τα είδη για να σας...
...Η Deprest ειδικεύεται στη δημιουργία, κατασκευή και παράδοση πιεστικών δεξαμενών, δοχείων, συσκευών, δεξαμενών σοκολάτας και αντλιών σοκολάτας. Οι κύριοι πελάτες μας είναι η χημική, πετροχημική, φαρμακευτική και βιομηχανία τροφίμων. Χρησιμοποιούμε το σχέδιο μας ή τα σχέδια και/ή τις τεχνικές προδιαγραφές του πελάτη για την παραγωγή. Οι πιεστικές συσκευές υπολογίζονται εσωτερικά και...
Η Monseur Equipement ειδικεύεται στην πώληση και προμήθεια εξοπλισμού και μηχανημάτων για αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, παγωτατζίδικα και σοκολατοποιούς.
Πουλάμε εξοπλισμό για κάθε τύπο παραγωγής, είτε πρόκειται για χειροποίητη, βιομηχανική ή προσαρμοσμένη παραγωγή.
Μαγειρευτές, μηχανές για κομμάτια σοκολάτας, θερμοστάτες σοκολάτας, μηχανές ανοιγμάτων, μηχανές διακόσμησης, πλυντήρια πιάτων... κ.λπ. είναι διαθέσιμα σε εμάς. Κάθε τύπος παραγωγής: χειροποίητη, βιομηχανική και προσαρμοσμένη.
Οι μάρκες μας: HYDROPROCESS - PROMATI - PIETRO BERTO - UNOX...
Η Ravico είναι ένας παραγωγός και εξαγωγέας βελγικής σοκολάτας και ζαχαρωτών σε όλο τον κόσμο. Εκτός από την παραγωγή ζαχαρωτών, η Ravico έχει δημιουργήσει συνεργασία με εταίρους για να προσφέρει ένα συμπληρωματικό πρόγραμμα και υπηρεσίες. Με την Sweetpack: μια εταιρεία συσκευασίας που μπορεί να προσαρμόσει τη συσκευασία τροφίμων από σοκολάτα μέχρι καραμέλες, και την Le Chocolatier Manon: σοκολατάκια και πραλίνες πρώτης ποιότητας, πολλές φορές βραβευμένα ως τα καλύτερα σοκολατάκια.
... γνώση και ποιότητα, σε συνδυασμό με υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και ευέλικτη, προδραστική προσέγγιση, προσφέρουμε στους πελάτες μας πάντα την κατάλληλη λύση όταν πρόκειται για γαλακτοκομικά λίπη σε οποιαδήποτε μορφή. Είτε πρόκειται για βιομηχανικές αρτοποιίες και ζαχαροπλαστεία, παραγωγούς μπισκότων, κατασκευαστές σοκολάτας και παγωτού, παραγωγούς βουτύρου και μαργαρίνης, τυριών, σαλτσών και έτοιμων γευμάτων, είτε για τη βιομηχανία σάντουιτς, παραγωγούς αρωμάτων, τη φαρμακευτική βιομηχανία ή το εμπόριο, ... για κάθε ερώτημα σε κάθε τομέα της βιομηχανίας τροφίμων έχουμε μια συγκεκριμένη απάντηση!
Αυτή η επιχείρηση ειδικεύεται στην παραγωγή εκλεκτών τρούφας σοκολάτας. Οι τρούφες TRAHISON CHOCOLAT συνδυάζουν την χειροποίητη τέχνη με την προηγμένη τεχνολογία. Τα προϊόντα και οι διαδικασίες παραγωγής πληρούν τις προδιαγραφές υγιεινής και συντήρησης. Η Trahison Chocolat είναι ανοιχτή στις σοκολατένιες φαντασιώσεις σας: συγκεκριμένες γεύσεις, επιλογές σχημάτων...
Η Trefin είναι κατασκευαστής σκληρών και γεμιστών γλυκών, καραμελών και σοκολάτας. Υπό την επωνυμία Trefin ή ιδιωτική ετικέτα. Η παραγωγή μας είναι πιστοποιημένη BRC-IFS, δεν περιέχει χρωστικές ουσίες, δεν έχει ΓΤΟ και χρησιμοποιούμε μόνο σοκολάτα 100% από βούτυρο κακάο. Εξαγωγή σε περισσότερες από 50 χώρες.
Η Royal Chocolade παράγει λεπτά φύλλα σοκολάτας που μπορούν να ενσωματωθούν σε διάφορες γλυκές δημιουργίες. Είχαμε την ιδέα να φτιάξουμε φύλλα σοκολάτας αντί για τραγανά τσιπς, μια έννοια που έχει αποδειχθεί πολύ επιτυχημένη με την πάροδο των ετών. Ωστόσο, εργαζόμαστε κυρίως για ιδιωτική ετικέτα. Η παραγωγή μας σχεδόν εξ ολοκλήρου διασχίζει τα σύνορα, σε 86 διαφορετικές χώρες. Στην Αμερική έχουμε τη δική μας εμπορική εγκατάσταση.
...των ευέλικτων και γρήγορων χρόνων παράδοσης και της τέλειας αναλογίας τιμής/ποιότητας, η Chocolaterie Carmina είναι ο τέλειος συνεργάτης για όλα τα προϊόντα σοκολάτας και γλυκισμάτων σας. Επίσης, δεν διστάζουμε να αναλάβουμε προϊόντα κατά παραγγελία, τα οποία μπορούν να αναπτυχθούν τέλεια χάρη στην πολυάριθμη εμπειρία μας, γενιά με γενιά, ως οικογενειακή επιχείρηση.
Duc d’O είναι ένας Βέλγος σοκολατοποιός που ειδικεύεται στην παραγωγή τρούφας, πραλίνων, πραλίνων λικέρ, μίνι πραλίνων και ποικιλιών βελγικής σοκολάτας.
Η Cargill ιδρύθηκε στο Βέλγιο ως Cargill nv μέσω ενός γραφείου εισαγωγής σιτηρών. Η εταιρεία έχει μια σειρά από διαφορετικές και ποικίλες δραστηριότητες στη χώρα, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής συστατικών τροφίμων και της επεξεργασίας, διανομής και εμπορίας μιας σειράς γεωργικών προϊόντων. Στο Βέλγιο έχουν τις εξής δραστηριότητες: παραγωγή και πώληση βιομηχανικής σοκολάτας, πώληση γλυκαντικών και αμύλου, παραγωγή και πώληση βύνης, θραύση σιτηρών και ελαιούχων σπόρων, διύλιση, εμφιάλωση, σκληρυνση και πώληση, πώληση συστατικών τροφίμων και ζωοτροφών, ειδικά υλικά υφής, έρευνα και ανάπτυξη.
Ιδρυμένη στην Αντβέρπ από πάνω από 100 χρόνια, η επιχείρηση CHOCOLATIER De BRUYN NV επιμένει να επιλέγει την παραδοσιακή παραγωγήσοκολάτας. Αυτή η επιλογή αποδεικνύεται σοφή, καθώς η CHOCOLATIER De BRUYN NV έχει ετήσιο τζίρο 10 εκατομμυρίων ευρώ στο Βέλγιο. Οι σοκολάτες της CHOCOLATIER De BRUYN NV επωφελούνται από την Α.Ο.Κ. «βελγικές σοκολάτες». Η επιχείρηση CHOCOLATIER De BRUYN NV είναι πολύ...
...Είναι μια λιχουδιά: είναι καλυμμένα με λιωμένη σοκολάτα και σκόνη κακάο, συσκευασμένα σε πολύ πρακτική ατομική συσκευασία! Είμαστε επίσης ειδικοί στην παραγωγή πολλών εποχιακών προϊόντων, όπως τα πραλινά αυγά του Πάσχα και τους κόκκους καφέ καλυμμένους με μια λεπτή στρώση λιωμένης σοκολάτας.